forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 30, 2025 1:31 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 2:50 pm 
Аватар

Black Jack написа:

Цитат:
НЮКАСЪЛ И ЧЕЛСИ ХВЪРЛИХА ОКО НА ДОМОВЧИЙСКИ

Нюкасъл и Челси чакат развитието на преговорите между Блекбърн Роувърс и Левски за българския младежки национал, твърди английския информационен сайт premiershiplatest.com. Според медиите на Острова, мениджърът на Роувърс Марк Хюз вече е изпратил своето предложение до „сините”, но оттам още обмислят отговор. Блекбърн иска Домо само под наем, докато Нюкасъл и Челси биха могли на момента да извадят необходимата сума и да купят правата на нападателя.

21-годишният Домовчийски бе две седмици на проби в Блекбърн и се смята, че е получил добра оценка от Марк Хюз. Той иска обаче да се увери в качествата на младока, затова първо предлага договор под наем, а от лятото и евентуална сделка за постоянен контракт.

Самият Валери днес е цитиран от „Телеграф” с думите: „Наистина искам да играя във Висшата лига. Съмнявам се, че подобна оферта може да бъде отхвърлена. Надявам се двата клуба да стигнат до споразумение. Блекбърн има много добри играчи, но аз не се страхувам. Сигурен съм, че мога да намеря своето място в отбора.”

http://gong.bg/view_article.php?article_id=34082

Челси и Нюкасъл :smt005 Те Блекбърн не щат да го вземат кво остава за грандовете ...

Валери да си заминава от тука - под наем, над наем все тая - тука и ез друго не играе. Ако не Блекбърн то все някой друг ще го хареса след престой от половин година там. В Чемпиъншип отбори колкото щеш :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 3:24 pm 
Аватар

Сега Валери пак няма да го пуснем и накрая да не стане така, че догодина никой да не го иска...... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 3:37 pm 
Аватар

Преди малко в нета попаднах на един списък със свободни агенти сред коието личат интересни имена:

Яри Литманен (36г.)
Тарибо Уест (33г.)
Флавио Консейсао (33г.)
Магнус Хедман (34г.) (след като напусна Челси през миналата година не си намери отбор. Има над 60 мача на вратата на шведския национален отбор)
Ангуло (30г.) (бивш изпански национал. Дългогодишен играч на Валенсия)
Папе Тиав (26г.) (бивш сенегалски национал , четвърфиналист от Мондиал 2002 , бивш футболист на Сент Етиен , Динамо Москва и Алавес)
Себастиян Кехас (32г.) (бивш вратар на Рома , Фиорентина и Емполи)
Алберт Йобо (28г.) (брат на Джоузеф Йобо от Евертън. Алберт Йобо е бивш играч на Оксер , ГАК и Цволе. В момента без отбор)
Габриел Шурер (36г.) (бивш аржентински национал. Играл е в Депортиво , Реал Сос. и Олимпиакос)
Зе Елиас (31г.) (шампион на Гърция три пъти , носител на Купата на Уефа през 1998г. , играл в отборите на Леверкузен , Интер , Болоня , Олимпиакос и Дженоа. Като играч на Омония игра срещу Цеца през есента)
Малкълм Кристи (28г.) (бивш младежки национал на Англия. Бивш играч на Дарби Каунти и Мидълзбро. В момента е на проби в Лийдс.)
Михаел Свенсон (32г.)

Папе Тиав , Ангуло или Малкълм Кристи биха ни паснали добре :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 3:46 pm 
Аватар

UltrasO написа:
Левски се отказа от Роберт Попов
22 януари 2008 09:17
Изкуственото надуване на цената на защитника спира сините
Левски се е отказал от привличането на македонския национал на Литекс Роберт Попов, научи db. Както е известно, сините искаха да закупят бранителя, за да подсигурят поста десен бек, където засега Живко Миланов няма алтернатива. Първоначално от Левски бяха готови на бартер на Емил Ангелов с Попов, но този вариант пропадна. Впоследствие сините приготвиха 300 000 евро за играча, но в опит да изстискат колкото се може повече пари от Герена, оранжевите вдигнаха цената на Попов с 50 000 евро, което в крайна сметка е причината за провала на трансфера. При това положение единствен кандидат за подписа на македонеца остава лит(*кс-етрополе. Както е известно, треньорът на червените Стойчо Младенов отдавна търси външни защитници и се надява Попов да стане поредният футболист на Литекс, който отива на Армията. В случай, че и армейците не успеят да се договорят с Гриша Ганчев футболистът ще остане в Ловеч, след като удължи договора си с още една година.

Междувременно стана ясно, че Локомотив Пловдив предлага крилото Владислав Златинов на Левски. Както е известно, футболистът отказа да преподпише със смърфовете и шефовете от Лаута ще се опитат да го продадат.
:arrow: http://donbalon.eu/news877.html

Мениджерските далавери ще ни съсипят отбора. Единствените що годе качествени футболисти, които сме взели от вътрешното първенство през последните 3-4 години са Минев и Сърмов. А колко много пропуснахме...Аз не мога да си обясня как Левски продължава да привлича разни футболисти от Б група, за които никой не е чувал!? То не беше Ники Николов, то не беше Борко Стойчев, сега още двама от Хаскьой, да не забравяме и Деко от Шумен, дето никой не знае как успя да се задържи толко време в отбора. Тва никога не е било преди! И Илиян Илиев, и Фара, и Цанко Цветанов, като ги взехме навремето си бяха вече отвърдени футболисти.
Сега ако не бяха игричките с мениджери и ръководство, най-спокойно можеше да си подсилим отбора с 3 качествени попълнения - Дзеферович и Беконо (за без пари) + Роберт Попов (за не много пари). Вместо тва ни остава да се молим Гошо Петков и Живко Миланов да не ги лови контузия поне до лятото, а Бензукан да може най-сетне да се включи пълноценно към отбора

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 3:50 pm 
Аватар

Цитат:
В РУСИЯ: ДИНАМО МОСКВА СИ ХАРЕСА НИКИ ДИМИТРОВ
Ръководството на Динамо Москва е хвърлило око на нападателя на Левски Николай Димитров. Шефовете на руския клуб, чиято фланелка вече носи Цветан Генков, обмислят варианта да се сдобият с младежкия национал на България, за да подсилят атаката на отбора, съобщава „Твой ден”. Според изданието 20-годишният футболист на „сините” е хванал окото на руските скаути със своята необикновена техника и отлични изяви на терена.

Любопитното е обаче, че руското издание смята Ники Димитров за футболист на Локомотив София, отборът, в който до преди няколко месеца се състезаваше Цветан Генков.

Според „Твой ден” цената на младия талант е 2 милиона евро, като руското издание не пропука да посочи, че нападателят е желан и от клубове от английската Висша лига.

„Имаме намерение да се сдобием с нападател, но все още не съм готов да назова името на евентуалното ни ново попълнение”, заяви старши треньорът на Динамо Москва Андрей Кобелев.

Самият Николай Димитров вчера заяви, че до края на месеца ще стане ясно дали ще премине в Арсенал, където премина едноседмични проби, или ще остане в Левски.

2 милиона........повече от Валери......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 4:12 pm 
Аватар

STALKER написа:

Мениджерските далавери ще ни съсипят отбора. Единствените що годе качествени футболисти, които сме взели от вътрешното първенство през последните 3-4 години са Минев и Сърмов. А колко много пропуснахме...Аз не мога да си обясня как Левски продължава да привлича разни футболисти от Б група, за които никой не е чувал!? То не беше Ники Николов, то не беше Борко Стойчев, сега още двама от Хаскьой, да не забравяме и Деко от Шумен, дето никой не знае как успя да се задържи толко време в отбора. Тва никога не е било преди! И Илиян Илиев, и Фара, и Цанко Цветанов, като ги взехме навремето си бяха вече отвърдени футболисти.
Сега ако не бяха игричките с мениджери и ръководство, най-спокойно можеше да си подсилим отбора с 3 качествени попълнения - Дзеферович и Беконо (за без пари) + Роберт Попов (за не много пари). Вместо тва ни остава да се молим Гошо Петков и Живко Миланов да не ги лови контузия поне до лятото, а Бензукан да може най-сетне да се включи пълноценно към отбора

Като спомена Дзеферович и беконо ето една любопитна новина от вчера:
Цитат:

Сагата "Берое" продължава

21.01.2008

Днес в 16:55 ч. (5 минути преди края на работното време) в офисите на БФС е подадена жалба срещу решението на Арбитражната комисия от 10 януари да разтрогне договорите на 26-ма служители на ПФК Берое (Стара Загора), научи от сигурен източник sportni.bg. Както е известно тогава 23 състезатели и трима треньори скъсаха контрактите си по вина на футболния клуб и станаха свободни агенти.

Фактически собственик на клуба е панамската офшорна фирма "Трифън Дивелъпмънт С.А", която имаше право да оспорва решението на комисията в срок от седем работни дни. Срок, който изтече в 17:00 ч. днес. окончателното решение по случая вече е в ръцете на Апелативната комисия и докато то не бъде взето, трансферите на всички състезатели, които са си намерили нови клубове, остават блокирани.

В Града на липите веднага тръгнаха нови слухове и предположения за бъдещето на футболния клуб. Според запознати Николай Банев стои зад фирмата "Трифън Дивелъпмънт С.А." и всичките събития от есента на 2007-ма до днес са част от плана за отмъщение на бизнесмена, който е недолюбван от феновете на "зелените".

Според едната версия ПФК Берое ще се премести в Хасково. Според другата - отново е намерен купувач на акциите, с когото в най-скоро време ще започнат преговори.

В същото време вече бившите играчи на клуба са останали искрено учудени от днешната жалба. Ваня Дзаферович е бил категоричен, че не иска и да чуе за връщане в Берое, дори и да "получи от Николай Банев" всичките пари, които има да взима от последните месеци.

Всеки един от потърсените за коментар футболисти е заявил, че не е получавал никакви пари, което на свой ред поставя въпроса - на какво основание е заведена жалбата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 4:13 pm 
Аватар

Напълно подкрепям мнението на STALKER.
Само дето е забравил титана Бърканичков :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 4:47 pm 
Аватар

3941 написа:
Напълно подкрепям мнението на STALKER.
Само дето е забравил титана Бърканичков :lol:

Тоя верно го бях забравил, както и Стефан Дончев от Спартак Варна, Юли Петков от Спартак Плевен, Любчо Любенов от Марек... :| Оня от Локо ПД, дето изтърва дузпа срещу Щурм, даже и името съм му забравил :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 4:49 pm 
Аватар

Бачков...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 5:09 pm 
Аватар

Цитат:
Мъри изхвърля юноша на Левски, не искал да подписва

Ако юношата на Левски Боян Табаков не подпише до петък договор с клуба, той няма да пътува със "сините" за втория подготвителен лагер в Кипър. Това съобщи след днешната тренировка наставникът на българския шампион Станимир Стоилов.

Табаков е искан от германския Шалке, където преди време мина пробен период и поради тази причина се дърпа за първи професионален договор с Левски. Освен с головете си, юношата на Левски се прочу и със скандалната фланелка, която показа преди време след попадение във вратата на лит(*кс-етрополе, на която бе нарисуван запалянко със синя фланелка, уриниращ върху фен с червен екип.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 5:30 pm 

Левски с ултиматум към Боян Табаков
Вто, 2008-01-22 16:17
Станимир Стоилов постави ултиматум на младия нападател Боян Табаков да подпише първи професионален договор с клуба, ако иска да пътува за лагера в Кипър.

Табаков, който преди три дни навърши 18 години, се още не е парафирал контракт с шампионите. "Днес се проведоха разговори с Боян Табаков. Той не е подписал договор на този етап и автоматично отпада от лагера. Ако подпише до неделя, ще пътува за Кипър с нас", заяви Стоилов.

Самият футболист заяви, че до края на седмицата ще има яснота около бъдещето му. "До края на седмицата ще стане ясно. Няма различия между мен и ръководството. Разбрахме се каквото трябва. Дали ще подпиша, или няма да подпиша. Чакам отговор от чужбина. Ако стане с Левски сме се разбрали за трансферна сума и за всичко останало", заяви Табаков.

"Финансови различия между нас няма. За мен парите не са важни. За мен важното е да играя. Аз съм в такава възраст, че ако не играя свършвам точно за две години. Където ще имам възможност да играя, там ще отида", допълни той. Както е известно през есента нападателят беше на проби във Фенербахче и в Шалке 04.

"Моето желание е да играя в първия отбор Левски. Ако не това не може да стане тук, а може в чужбина, естествено е, че ще искам да отида в чужбина. Знам, че има интерес към мен от чужбина, но за конкретна оферта не знам", обясни той.

Нападателят вярва, че има качества да играе в първия отбор на Левски, ако му се даде възможност. "Ако ми се даде шанс, предполагам, че ще мога да покажа колкото показват и другите нападатели в Левски", каза той.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 5:38 pm 
Аватар

Според мене той вече си е с единия крак в Шалке .. ако подпише договор, ще ме изненада доста. :roll:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 6:42 pm 
Аватар

Не мога да разбера кой им дава тея мераци и тази арогантност? Дали така ги възпитават родителите или някъде другаде? Тоя ако не ще да играе в Левски да ходи в цеца и да сменя цвета на барт симпсън. А за Шалке ако е толкова убеден че ще ходи, там пък да не би да има мераци за първия отбор. Дееба и отношението. После що Мъри го пренебрегвал

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 6:51 pm 
Аватар

Мисля, че увереността им започна да идва след трансфери като тези на Малката перука, Курдов, Мишо Александров и т.н.

Един вид, едва ли не вече все повече от талантите ни се чувстват примамени от този вид на действие, който допреди години беше невъзможен ..

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 6:57 pm 
Аватар

Ами нормално. Привличаме некакви тъпаци от любимия отбор на Мъри, какво да си помисли момчето...Шансовете му да пробие отиват към нула

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 6:58 pm 
Аватар

Не е толкова отскоро, помните онзи дето много се гласеше за Динамо Киев, па нещо не станА работата сега ще си цъка при бат венци. А Табаков ако толкова си е повярвал след няколко гола срещу чорбата, просто не знам. А не си спомням да е станал пък шампион. Ебем ти самочувствието. Между другото преди 1,2 години бях седнал на един мач пред него и някакъв негов тренер и пак нещо се оплакваше от Мъри :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 7:09 pm 
Аватар

Гледах му едно интервю по Канал 3 на момчето, изглежда голям пич и голям левскар, но едно нещо ме подразни в това което каза "аз съм надраснал България". Точно това му бяха думите, може да е надраснал юношите, но още няма и 1 гол за Левски, а вече е надраснал България. На момчета му се играе в чужбина и това е очевидно от държанието му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 7:13 pm 
Аватар

Цитат:
"Финансови различия между нас няма. За мен парите не са важни. За мен важното е да играя. Аз съм в такава възраст, че ако не играя свършвам точно за две години. Където ще имам възможност да играя, там ще отида"

Това ако е вярно, донякъде има право. На неговия пост в момента имаме 3-ма нови играчи. Все някак си ще трябва ако не да се налагат, то поне да се пробват и да им се дават шансове, а той както идва от юношите, най-вероятно ще трябва да чака доста, както примерно го прави Лъчо Балтанов, на който между другото евала, затова че е единственият ни юноша, на който по-често му се споменава името и не е тръгнал да дава интервюта наляво и надясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 7:18 pm 

al3kz написа:
Гледах му едно интервю по Канал 3 на момчето, изглежда голям пич и голям левскар, но едно нещо ме подразни в това което каза "аз съм надраснал България". Точно това му бяха думите, може да е надраснал юношите, но още няма и 1 гол за Левски, а вече е надраснал България. На момчета му се играе в чужбина и това е очевидно от държанието му.

Със сигурност има много хляб в него, но по всичко личи, че не му се остава в България. А щом е така, по-добре ще е и за Левски, и за него да се разделят ... просто си личи, че дори да остане няма да играе с особено желание ...
... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 7:21 pm 

Момчета и момичета,
Или ще налагаме наши собствени кадри или тези на Хасково, Шумен и Черноморец. Какъв сигнал изпраща на Табаков и всички други като него привличането на Иса и Матев? Че скоро ще имат възможност да заиграят за първия отбор ли?
Аз съм за привличането на играчи от други отбори само ако от школата неможе да излезе нищо читаво на някой конкретен пост.
Например имаме нужда от качествен вратар, който да замени Жоро и от дефанзивен халф, който да замени дядо Боре. Именно поради това е престъпление, че изпуснахме първо Данчо Господинов, а след това Беконо. Същото мога да кажа за това, че изпуснахме Дзаферович, а сега на 99% изпускаме и Робърт Попов. На тези два поста очевидно нямаме достатъчно качествени юноши.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 7:59 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Момчета и момичета,
Или ще налагаме наши собствени кадри или тези на Хасково, Шумен и Черноморец. Какъв сигнал изпраща на Табаков и всички други като него привличането на Иса и Матев? Че скоро ще имат възможност да заиграят за първия отбор ли?
Аз съм за привличането на играчи от други отбори само ако от школата неможе да излезе нищо читаво на някой конкретен пост.
Например имаме нужда от качествен вратар, който да замени Жоро и от дефанзивен халф, който да замени дядо Боре. Именно поради това е престъпление, че изпуснахме първо Данчо Господинов, а след това Беконо. Същото мога да кажа за това, че изпуснахме Дзаферович, а сега на 99% изпускаме и Робърт Попов. На тези два поста очевидно нямаме достатъчно качествени юноши.

И Ники Михайлов изпуснахме :lol: :lol:

А сега сериозно. Наистина изпитваме нужда от вратар , който ако не на нивото на Петков да е много близо до неговото ниво.
Изтървахме Беконо - един изключителен вратар. Олимпийски и африкански шампион с национала на Камерун.
Изпуснахме Господинов.
Изпуснахме и Стоян Колев , който отиде за жълти стотинки в Румъния , въпреки , че неведнъж показа неприязънта си към трансфер при мамалигите.
Божидар Митрев е доста под нивото на Петков. Цветан Димитров не съм го виждал в игра , но се съмнявам дори да е по-добър от Митре , та камо ли от Петков.

Иванков има някакви проблеми в Кайзериспор. Не игра в последните 3 мача , а не е контузен ...
Може пък лятото да се върне при нас , кой знае?
За друг вариант на вратарския пост не се сещам. Може би оня бития от ЧерноморЯц - Чворович ли , къв беше.

За заместник на Боримиров просто не виждам кой от нашата А група можем да вземем. А Батков едва ли точно в момента ще извади пари за някой от чужбина.
Говореше се за Чавдар Янков , ама той пък е контузен до края на сезона.

Само не схванах защо трябваше да вземаме Иса и Матев като можехме да вземем доказани нападатели като Кръстовчев , Георги Христов и оня младия от Марек Даниел Младенов (в момента към него интерес има от гръцкия АЕК). Та дори и Мартин Камбуров би дошъл при нас. Друг е въпроса Александър Киров , Мариян Огнянов и Боян Табаков са по-добри от Иса и Матев , ама треньорско решение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 8:06 pm 
Аватар

Иванков има доста различни оферти, съмнявам се да се върне в България .. а и кой би могъл да го вини ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 8:39 pm 
Аватар

На Иванков му счупиха носа и затова не игра последните мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 9:08 pm 
Аватар

Един приятел от Ловеч ми разправя , че сме искали Венцислав Бенгюзов от тяхната школа.
Той е на 16 години и играе като нападател. През изминалия сезон има 15 гола и 15 асистенции за старшата на тима.
Избран е за нй-перспективен спортист в област Ловеч за 2007г.
Младокът има и един мач за мъжкия отбор през миналия сезон срещу разбитата банда на Дражев при победата с 11:0.
Също така е и юношески национал във формацията ни до 17г.
И друг път съм слушал за това момче. Определено има много хляб в него , ама е още много малък.

А между другото нещо от Меридиан Мач:
Цитат:
Арсенал си хареса Петков

Докато трансферната сага около интереса на Арсенал към Николай Димитров е в разгара си, скаутът на „артилеристите“, който следеше младока в Израел - Боби Бенет, похвали Георги Петков. Пратеникът на Арсен Венгер в Обетованата земя отказа да разкрие конкретните си впечатления от играта на Хичо, но се поколеба да се изкаже ласкаво за вратаря. „Впечатлен съм от играта на вратаря. Направи страхотни спасявания и като цяло вдъхваше сигурност“, заяви Бенет след контролата на Левски с Динамо (Киев). Вратарят Петков обаче едва ли може да се надява, че тези думи означават нещо повече от поредното морално признание за качествата му. Той трудно може да мечтае за трансфер при „артилеристите“, въпреки че от доста време се надява и настоява пред шефовете да го продадат в чужбина. Петков освен всичко друго би имал проблеми и с изваждането на работна виза за Острова, тъй като няма необходимите 75 процента от мачовете на националния отбор. Освен това в Арсенал разполагат с трима добри вратари – Алмуня, Йенс Леман, който вероятно ще напусне, и младия поляк Лукаш Фабиански. „Топчиите“ уважават българската школа, а преди време на проби при тях бе и Здравко Здравков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 11:11 pm 
Аватар

На ММ им знаем точността на информацията ... айде нЕма нужда. :? Гошето е добър вратар - спор няма, сигурен съм че до края още доста футболисти ще похвали прословутият Бенет, но това нищо не значи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 1:43 am 

Selqnina s koleloto написа:
Един приятел от Ловеч ми разправя , че сме искали Венцислав Бенгюзов от тяхната школа.
Той е на 16 години и играе като нападател. През изминалия сезон има 15 гола и 15 асистенции за старшата на тима.
Избран е за нй-перспективен спортист в област Ловеч за 2007г.
Младокът има и един мач за мъжкия отбор през миналия сезон срещу разбитата банда на Дражев при победата с 11:0.
Също така е и юношески национал във формацията ни до 17г.
И друг път съм слушал за това момче. Определено има много хляб в него , ама е още много малък.

Бенгюзов не е нападател, а е халф. Точно 1 мач съм му гледал... мач в който наш'те биха 4:0, но тоя е наистина добър. Просто си личеше отдалече че е футболист. За да паднат с 4:0 и да ми направи впечатление некой, представете си... Доколкото знам сега играе и със своя набор и с 1 година по-големите... всъщност това ме подсеща че съм го гледал и във втори мач - тая година 1:1 на Герена с набор 90. Наште беха много безпомощни в атака.

Интерес към него наистина е имало, имало е и оферта, но баща му е отказал... искал да си остане на село сина му. С това свършва според мен въпроса за негово привличане.

-------
Колкото до Боян... талант е голям, ама сам ще си провали бъдещето. (Kryten, не си прав - 3 години поред влачеше отбора си до шампионски титли заедно с Киров. По едно време имаше 150 гола за 2 сезона...). Боян беше любимец на Мъри докато не реши да бяга във Фенербахче зад гърба на ръководството... оттогава го вика в първия отбор само при 20 липсващи по разните национални отбори...

Цитат:
Привличаме некакви тъпаци от любимия отбор на Мъри, какво да си помисли момчето...

Змейо, не забравяй че и Боянчо беше привлечен от "любимия отбор на Мъри" ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 2:11 am 
Аватар

Ако реализира трансфер в Шалке, нищо чудно да си го осигури. Всичко е и до шанс. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 3:55 am 
Аватар

Замислете се на негово място как бихте реагирали, 5 сезона да сте номер в школата, да имате 200 гола и да дойдат двама селяка от Хасково и да ти вземат мястото... момчето повтори 3 пъти, иска да играе в Левски, но в мъжкия отбор. Аз не си спомням някога Мъри да го е викал по лагери, работата с турците беше миналата година... дано преподпише, искам такива момчета, които знаят какво е Левски. Днес гледах Роби Кийн каква е надъхвалка, човек да му е кеф да гледа такива футболисти....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 8:40 am 
Аватар

Момчето се излага доста сериозно, когато дава интервюта. Обяви в последното си интервю, че видите ли освен Шалке и Реал Мадрид и ред други колоси можели да го вземат. Но покрай тези неща, момчето си каза и истината, а именно, че той е безгласна буква и всичко се контролира от баща му - каквото каже той, това става. А кой баща не желае детето му да прави кариера, и да има още един повод за гордост със сина си? Има ли каквато и да е оферта от чужбина, отпишете Табаков. А иначе момчето има уникална дарба да се изцепва - Дори и 10 хиляди заплата да ми дадат, по-важно е да играя редовно. Ще ида там, където ще играя", каза още нахаканият младок.
Е, така е то, 10 бона вече се броят за едва ли не подаяние, а после защо се развращавала младежта и не излизала от Син Сити..... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 23, 2008 11:41 am 
Аватар

al3kz написа:
Замислете се на негово място как бихте реагирали, 5 сезона да сте номер в школата, да имате 200 гола и да дойдат двама селяка от Хасково и да ти вземат мястото... момчето повтори 3 пъти, иска да играе в Левски, но в мъжкия отбор. Аз не си спомням някога Мъри да го е викал по лагери, работата с турците беше миналата година... дано преподпише, искам такива момчета, които знаят какво е Левски. Днес гледах Роби Кийн каква е надъхвалка, човек да му е кеф да гледа такива футболисти....

Абсолютно си прав... И аз искам играчи, които дори без някви специални таланти, да имат вътрешно любовта към Левски.. А момчето има и двете! Кви са тия Матевци, тия Исмаиловди... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]