forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 10, 2025 10:26 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 12:41 am 
Аватар

Ще си кажа и аз мнението и се надявам да не бъде разбрано като "аз ви казах" :smt023

Още преди година бях адски активен в темата за Спас Русев и се опитах да си изкажа мнението, че политиката ни е малоумна. Тогава естествено имаше само иронии за българчета, Митов и т.н. Тогава го написах, ще го напиша и сега. Всеки един фалирал отбор в последните 10-15 години, за които аз знам, имаше/е имал точно същата трансферна политика като нас в последните 16 месеца. Нито Обертан, нито Гомез, нито които и да е струват някакви пари и просто всичките тези "инвестиции" за мен беше ясно, че ще доведе до този сценарии, освен ако не ни беше покрил луд спортен шанс и да направим пробив в Европа, но.. :lol: Лично за мен СПАСение НЯМА и отборът ни е обречен. Шансът да се случат всички нужни реформи, за да тръгнем нагоре граничи с 0%. За съжаление нямаме правилен ход в момента отново. По принцип отново трябва да разкараме целия отбор, но не е само в отбора проблема. Парите за Обертан са престъпление срещу футбола, а и не само за него. Какво ни е бъдещето не знам ..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 12:55 am 
Аватар

Il Miacci написа:
Goviado написа:
Аз първоначално го разбрах като свършен факт. Вече сме наказани освен ако не сме платили до септември и можем да го докажем до февруари.

Имам претенции са знам горе-долу английски, но това малко ми се вижда негрУмотно написано 'were identified as overdue payables as at 30 September 2018'.

As at си е напълно граматически правилно и точно използвано в случая. :)
As at [date].
За пръв път чувам.

As of по може, но това трябва да е някакъв извартен счетоводен английски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 12:59 am 
Аватар

На мен от цялата сага ми е интересно чичката, който плаща с чии пари е "плащал" досега и къде ли дължим още лев... :smt115

Ако случайно оцелеем, колко ли "кредитори" ще се появат по пътя от тук насетне? И при каква лихва... :smt017 :smt115

проф. д-р Алексъндър Томов еба майката на прасетата и ни беше забавно, но този селски господин, облечен в лъскаво целофанче ни еба майката на нас. Иначе ще плати! 100% ще плати, както е плащал досега! Ако случайно вземе, че "плати", се връщаме на 1-то изречение. :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 1:02 am 
Аватар

Прекалено много прилики има с последните месеци на умрелите в а група, затова съм сигурен, че няма да се случи същото :bigok споко говеда, Левски не е цирк и никога няма да бъде, най-много да пропуснем 2 мача със санта колома...... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 1:32 am 

Абе доста е сериозно положението

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 2:40 am 
Аватар

Спас трябва да излезе и да каже кво се случва, щото тва не може да продължава по същият начин ...
Тирето май се пече :ohmygod2
Btw и чорбарите така говориха за журналята преди да пукнат :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 4:27 am 
Аватар

Goviado написа:
Il Miacci написа:
Goviado написа:
Аз първоначално го разбрах като свършен факт. Вече сме наказани освен ако не сме платили до септември и можем да го докажем до февруари.

Имам претенции са знам горе-долу английски, но това малко ми се вижда негрУмотно написано 'were identified as overdue payables as at 30 September 2018'.

As at [date].
За пръв път чувам.

As of се използва по всякакви документи които съм виждал. As at и аз не знам от къде идва и дали изобщо има такова нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 4:59 am 
Аватар

Goviado написа:
Il Miacci написа:
Goviado написа:

As at [date].
За пръв път чувам.

As of ... date - нещо което влиза в сила от тази дата нататък; as at ...date - нещо което е валидно или се счита ДО тази дата или на тази дата. Редовно се ползва в счетоводството и финансите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 8:39 am 
Аватар

AstonMartin написа:
Спас трябва да излезе и да каже кво се случва, щото тва не може да продължава по същият начин ...
Тирето май се пече :ohmygod2
Btw и чорбарите така говориха за журналята преди да пукнат :smt042

Спас го боли .ура - има си още един телеком. Сигурно в бръснарницата са му говорили повече за телекоми, отколкото за Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 9:28 am 

Идват празници. Яжте, пийте и не се занимавайте с глупости. "Имало е да става."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 9:53 am 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Ще си кажа и аз мнението и се надявам да не бъде разбрано като "аз ви казах" :smt023 ...
Истинският проблем е липсата на стратегия и последователна политика. Грешната селекция идва като резултат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 10:10 am 
Аватар

Да, с две думи е така. Както тука си имаме тема за работа и редовно някой пита за разни фирми дали са окей, или не са, така е и положението при нас. Никой кадърен човек няма да се навие да почне при нас. А в момента ни управляват просто едни некомпетентни хора. Отбори с два пъти по-малък бюджет от нашия свършват на 4-5 точки от нас, а ние свършваме на 30 от отбора с два пъти по-голям бюджет. Намираме се в една такова положение, където нямаме пари за добри играчи, но даваме прекалено много пари за слаби играчи, което е безумие и води до въпросния фалит, за който си пиша от много време. Затова и всичките подигравки за игра с българчета олекват. На 5 точки сме от Берое и на 6 от Ботев.. И това не е за първа година. Реално резултатите ни са същите като тези на Ботев, само че сме ги били 2 пъти в директния двубой, единия от които беше пълен късмет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 10:20 am 
Аватар

Единственото спасение е, че имаме някакви играчи, които да продадем. Обертан, Тиам, Мариани и Холмар(с него по трудно ще стане). И за Костов, ако вземем някакви пари. След това трябва да се видят колко са дълговете и да се оздрави отбора. По добре 3 4 5 място отколкото фалит.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 10:24 am 
Аватар

Най-голямото доказателство за незаинтересоваността на Спас е непоследователността на действията му. Той постоянно дава сигнали, че е в Левски по случайност/необходимост и ще прави само това което е необходимо за да се отчете пред тези които са го “помолили” да поеме нещата.
1. Назначава Роси за треньор, но не назначава СТД който да му помага;
2. Привлича играчи с качества, но не прави необходимото да задържи такива в отбора;
3. Дава по 1.2 милиона за ДЮШ, но не търси отговорност за резултатите там;
Спас има един съществен проблем присъщ на този тип “собственици” в България. Тв не могат/не искат да решат собственици или директори са. За тях е невъзможно да делегират доверие и отговорности на професионалисти, и да не им се месят в работата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 10:35 am 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Намираме се в една такова положение, където нямаме пари за добри играчи, но даваме прекалено много пари за слаби играчи

Ей точно тва е проблемът. Ти пак си имай Обертан, Холмар, Ябло, Рейш, Тиам, Паулиньо и т.н., но не може да плащаш безумни пари на поне 5 неадекватника като Митрев, Полачек, Белаид, Белмонт и Ривалдиньо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 11:36 am 
Аватар

ФороНа е в пълен блясък превеждайки и обсъждайки граматика и лексика.

Накратко - Левски има срок до 28.02.2019 да плати/уреди задълженията си към дата 30.09.2018 и да го докаже с документи. Твай. Няма нищо странно в "as at". Виждал съм го многократно.

Публични дружества и всякакви подобни шитни са химера за нашите реалности. Но определено това което липсва сега, това което липсваше и при умрелите е най-обикновен финансов контрол, изразяващ се в една тъпа ежемесечна справка за актуални приходи, разходи и задължения. И това да се обявява публично, защото Левски може да е фирма законово погледнато, но това е фирма носеща голям обществен интерес. Ако имахме някакво БФС въобще щяха да изискат подобни отчети да се публикуват и всеки да знае на какво дередже му е отбора и да взима мерки - протести и т.н. Но нали тогава ще лъсне цялостната картинка...

И какво може да направим аз, вие и който и да е друг, на който му пука? Ние дори не знаем каква си реалностите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 11:57 am 
Аватар

Какво стана сега, ще ни бутат ли капака? Ще има ли Левски-София?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 12:42 pm 
Аватар

Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия aka Ихтимърлистан
"Левски-София - Чурка-София" - таково табло на мач с Литекс би било тотален триумф на София и Софиянството над и без това kleta majka Balgariq. :loser2

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 1:00 pm 
Site Admin
Аватар

Споко няма да припознаваме, кинтите идват след НГ :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 1:10 pm 

Blue_Batka_Burgas написа:
"Левски-София - Чурка-София" - таково табло на мач с Литекс би било тотален триумф на София и Софиянството над и без това kleta majka Balgariq. :loser2

Айде бири, че жена ми ще е пет часа на нокти и ще откача :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 1:22 pm 
Аватар

Kalitarq написа:

Всяка година идват. То не бяха газпроми, путки майни. Да идва Митов, пили мляко и седмо място, поне да не очакваме нищо...

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 1:38 pm 
Site Admin
Аватар

Романтика :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 1:39 pm 
Аватар

БЛИз потърси Спас Русев, за да чуе от първо лице истината за ситуацията в "Левски". Ето как г-н Русев отговори на въпросите на управителя на медията Ивайло Крачунов.

- Г-н Русев, как ще коментирате информацията от УЕФА, че Левски е спрян от участие за срок от 2 години от европейските клубни турнири?
- Левски не е спрян от участие от европейските клубни турнири. Просто в писмото на УЕФА се казва, че до края на февруари 2019 г. трябва да погасим определени задължения, за да бъдем допуснати до участие. Това е стандартна процедура на УЕФА. Всичко това е предвидено и планирано, така че не виждам никакви притеснения и опасения за Левски.

- Могат ли сините фенове да бъдат спокойни, че сумата от над 1 млн. евро, за която претендира УЕФА ще бъде погасена до крайния срок?
- Абсолютно. Вижте, в България има регистрирани около 700 футболни клуба в БФС. Само един от тях е печеливш или поне е на 0. И това е Лудогорец. Всички останали по една или друга причина са на загуба. Финансови проблеми, особено в клуб с високи амбици като Левски не са нещо необичайно. По-важният въпрос е, че целият модел изглежда сбъркан, защото не може от 700 клуба само един да е в състояние да е финансово балансиран, а всички останали да са на загуба. Но това е тема на по-задълбочен анализ.

- От тръст "Синя България" Ви обвиниха в еднолично управление и слаби резултати през сезона. Вашият отговор?
- Да бъдеш президент или председател на Надзорния съвет на клуб като Левски с изключително високи претенции и цели, е един от най-горещите столове, които могат да се заемат. И това се доказва повече от 10 години. Аз не приемам моята позиция като председател на Надзорния съвет на Левски като привилегия, а като отговорност и шанс, който ми е даден в живота. Но аз нося отговорност в рамките на позицията, която заемам. В тази връзка ще направя едно важно уточнение - аз не съм мажоритарен собственик на Левски, а най-големият акционер в клуба с малко по-малко от 50%. Ако тръст "Синя България" имат управленска структура, бизнес план и модел, който би направил клубът печеливш и финансово успешен, моля да я представят. Аз зная, че Павел Колев също изготвя програма, която ще бъде представена в следващите дни. Но ако тръст "Синя България" има такава програма, аз съм готов в началото на следващата 2019 г. да свикам Общо събрание, за да я разгледаме. Готов съм да си подам оставката като председател на Надзорния съвет и ще призова и останалите членове на Надзорния съвет и на Управителния съвет да подадат оставка, за да може новият изпълнителен директор Павел Колев съвместно с тръст Синя България и всички онези, които имат право на номинации да номинират новите членове на Управителния съвет. Аз с моя глас ще ги подкрепя!

- От думите Ви разбирам, че идването на Павел Колев в Левски е сигурно. Така ли е наистина, защото всеки ден има различни информации по темата. Категорично ли Колев ще е част от Левски през януари 2019 г.?
- Аз засега не съм чул от него нищо, което да твърди обратното.

- Вчера старши-треньорът на Левски Стоянович заяви категорично пред БЛИЦ, че остава на поста си. Как си обяснявате спекулациите около неговото евентуално напускане?
- Славиша Стоянович е един изключително добър треньор. Той не е преставал да получава предложения и оферти за преминаване в други отбори още от самото му пристигане в клуба. Но Славиша е истински професионалист и има амбиции за постигане на цели в клуб като Левски, освен това той има съществуващ договор за 2 години с клуба. Така, че всички твърдения, че отива в друг отбор са чиста спекулация, която смятам, че до голяма степен иска да повлияе ,както на атмосферата вътре в клуба, така и на трансферите, които клубът подготвя през зимната пауза.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 2:02 pm 
Аватар

konvoec написа:
Kalitarq написа:

Всяка година идват. То не бяха газпроми, путки майни. Да идва Митов, пили мляко и седмо място, поне да не очакваме нищо...
Всъщност, проблемът не е в това, че няма пари, а в това, че парите не се управляват правилно. Няма трезва оценка на ситуацията, програма с приоритети, последователна политика с краткосрочни, средносрочни и дългосрочни цели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 2:07 pm 
Аватар

За две седмици толкова тъпотии се изписаха за Левски че не е истина. За всяко възможно нещо - феновете, Павел Колев, треньора, Славе Костов, нов собственик, финансово състояние, напускащи играчи, евролиценз... Каква следва? Школата, пада стадиона, няма да има метро до Герена? Пукта ви майна журналистическа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 2:08 pm 

Гледахте ли как изнесоха Боби Михайлов докато говори Бейко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 2:30 pm 
Аватар

Цитат:
Спас Русев: Левски ще играе в Европа, готов съм да подам оставка

Спас е готов да подаде оставка, само да му разрешат :lol:

Баси ташака сме, чуек. Ако не фалираме, ще е по-странното развитие на събитията отколкото да сдадем фира. Усещам скоро как ще започнат да се регистрират "Левски - София", "Футболен клуб Левски", "Левски свободен", "Обединени привърженици Левски", "Спасение за Левски", "Левски 1914", "Левски 1911" ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 2:46 pm 
Аватар

Очевидно, че Спасата говори ала бала, обаче е интересно да се отбележи, как всичките "спортни лайномети, а.к.а медии" са отбелязали върпосното псевдоинтервю - "Готов съм да подам оставка" е основния акцент. То и аз съм готов да ми дадат едни къси 2-3 милиона от някъде ама няма дейба. Ама съм готов да та се не трае :smt005
п.п. Тотално вече не знам какво става с домашния ни футбол, а с любимия отбор по-скоро вече май не искам да знам, предпочитам да ме лъжат там нещо - Обертан, победи, хубава игра, нов собственик дето го е грижа... А дано, ама надали :levski

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 2:47 pm 
Няма да фалираме. 5-те милиона лева към НАП, футболисти и други отбори ще се платят.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 2:55 pm 
Аватар

Единственото нещо, свързано с любимия отбор, което си пожелавам за новата година, е Левски да го има. 3-ти, 5-ти, 10-ти, без значение. Просто да е Левски, нашият Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]