forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 02, 2025 11:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 12:31 pm 

Що не организират накрая един битак ... :? :x То на Герена стана като чувалчето на дядо Коледа... :roll: :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 12:43 pm 
Аватар

И ето дават шанс на младите.Но не на Хичо и Домовчийски защото и те си заминават А къде е Мариян Огнянов и Балтанов ? :cry: :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 12:48 pm 
Аватар

Израелци сравняват Топчо с Канаваро
Треньорът на Апоел (Тел Авив) Ели Гудман сравни очакваното ново попълнение Елин Топузаков с Фабио Канаваро, пише "7 дни спорт". Доволен от новите си покупки, израелският специалист не спести похвали и за двамата почти сигурни нови играчи в тима си.

Гудман заявил пред израелски журналисти, че Топузаков със стила си на игра много му напомнял не за кой да е, а за носителя на Златната топка за 2006 г.

"Защитникът, който идва в Израел, има много подобен стил на игра с Фабио Канаваро. Другият играч Димитър Телкийски пък прилича на хърватския играч на Макаби (Хайфа) Джовани Русо".

"Националът на България е много интелигентен и умен играч" - казва по адрес на Телкийски Ели Гудман.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 12:48 pm 
Аватар

Започваме Новата година без Мечо, Топчо и Йовов.... нужни или не ще ми липсват. Хваща ме носталгия към ония ненормални моменти в УЕФА.... към химна на Шампионската лига на Националния стадион и платното с футболна топка в средата на игрището, което дечицата развяват, към Емблемата на ЛЕВСКИ, наред с тези на Барса, Вердер и Челси по ТВ... носталгия.... хубаво беше.... Но ако за да се повтори всичко това трябва някой от ЛЕВСКИ да си тръгне, то нека си тръгне!
Успех на Левскарите в новите им клубове! Щеше ми се да отидат в по-добри отбори,ама...
САМО ЛЕВСКИ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 12:51 pm 
Аватар

Да ви имам черногледството - пето място :shock: Това просто няма как да стане...
Между другото турнира интертото го спират и повече няма да се провежда.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 1:26 pm 

Играчът на Левски и на националния отбор Христо Йовов бе продаден официално на кипърския Арис Лимасол. Според информация в кипърската преса трансферната сума е 100 000 евро.
30-годишният Йовов, чийто договор със "сините" изтичаше на 30-и юни, е вкарал само два гола през този сезон.

Арис Лимасол е на последното 14-то място в първенството на Кипър с 9 точки от 14 мача - 2 победи, 3 равенства и 9 загуби.

Христо Йовов е роденна 4 ноември 1977 г. в Своге. Започва кариерата си в местния Спортист, а по-късно преминава в Левски. Все още в юношеска възраст играе и за немския и световен гранд Байерн Мюнхен.

За "Левски" дебютира през есента на 1994. Четири години по-късно преминава в Мюнхен 1860, където остава само една календарна година, играе в десет официални мача и отбелязва два гола.

Отново в България, Йовов играе за Локомотив Сф, а след един полусезон започва подготовка с лит(*кс-етрополе, но проблеми с картотекирането му в крайна сметка го изпращат в Литекс през 1999-та, където остава четири години, преди отново да се присъедини към Левски.

Йовов изиграва силни мачове със синия екип, които му донасят трайно място в националния отбор. Прякорът си "Бижутера" получава след феноменален гол срещу Марсилия през есента на 2005 година в мач от групите в турнира за Купата на УЕФА, спечелен от Левски с 1:0.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 1:30 pm 
Аватар

МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАН !!!
На 22 г съм и наистина това беше най големия АБСУРД !
За жалост баща ми ще се окаже пеав! Никога не е имало такива "некадърници" както казва той (за батков, СИРАКОВ, баждеков гъзолизеца). Преебаха всеки които носеше истинско синьо сърце!
кой не???? кривия, гонзо, младите ни бягат да играят на село по литексо , сега и топчо.мечо йово , бардон??!?!!? Наистина има много спад в играта им но според мен не трябваше така да се действа! точно те заслужаваха повече! според мен също така основния трансфер които трябва да се направи в Баткофф, който за пореден път показва че хич нищо не му е сяно а тръгнал да управлява!

и все пак САМО ЛЕВСКИ , сугурен съм че ни очакват скоро подобни неуписуеми моменти за които съм благодарен че успях да ги изживея до отбора, а не както сега само да чета че е ставало някога си !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 2:35 pm 

Сега прочетох статията на Томето...и се убеждавам за пореден път че е най-добрия журналист.Много точно е написал нещата :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 2:58 pm 
Аватар

Прав си е Томислав....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 2:59 pm 
Аватар

http://levski.gol.bg/article.php?id=26360/ :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 3:22 pm 
Аватар

Коментара ми за статията: ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХА :lol: :lol: :lol:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 3:23 pm 

Цитат:
Бащата на фолкпевицата Гергана - Георги Кацарски, е първият треньор на подписалия с Левски Цветомир Матев. Димитровградчанинът замалко не бил пратен в Нафтекс при племенника на треньора Стойко Сакалиев още преди да премине в Хасково. "За годините си Цецо е изключително здрав физически", каза старши-треньорът на Хасково Стамен Белчев, при когото талантът разви своята дарба. "Завидната техника, бързината и взривната сила са качествата, заради които Матев бе привлечен в младежкия национален отбор", допълни наставникът.
Чувал съм специално за Матев, че е голям талант, дано това не са само слухове :roll: ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 3:29 pm 
Аватар

ТОНЧО написа:

Ще кажа само две думи: Меридиан мач !

Коментарът нататъка е излишен !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 3:39 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
ТОНЧО написа:

Ще кажа само две думи: Меридиан мач !

Коментарът нататъка е излишен !

Бе не четете такива глупости бе, тва са пълни ташаци... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 3:41 pm 
Аватар

Бардон , Копи , Бабангида , Йовов , Мечо и Топчо !!!

ЛЕВСКИ НЯМА ДА Е СЪЩИЯ БЕЗ ТЯХ !

:cry: :cry: :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 4:04 pm 

Проблемите с Бабангида и Копи, доколкото имам инфо са затова, че не са искали да подновяят договорите си.

Цитат:
Обяснявам за по-малките фенове какво е договор:
1.Договор е спорозомение между две страни.
2.В договора се уточняват много неща, като заплата, премии , срок и т.н
3.Когато и двете страни са съгласни те го подписват.
4.Явно едната страна Б&Б не желае да плаща по-вече от 1000лв. заплата и е нормална другата страна да не желае да продължи договора.

Това е и проблема, поради който Ст.Ангелов, Коловати, Топузаков, Йовов, Бабангида и Копи си отиват..... а тези играчи заслужават заплатите си г-н Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 4:27 pm 

Ебах ти рева,ебах ти чудото...айде спрете се бе...

Левски го е имало и ще го има....

Не разбирам за кво пищите:

за един бабангида,дето вкарва 1 гол от 5 положения,играч тип емил тодоров от цингаморец
за копи,които освен онзи гол срещу оксер нищо друго запомнящо не е направил,освен да се изруси
за мечо,дето 7-8 години ни къса нервите,криеш се по крилото като партизанин в мандра
за йовов,дето приключи с футбола лятото???

Или сигурно за бардон дето отдавна му писна България,както и той на нас....

Единствено топчо заслужаваше по-добро отношение,главно заради синъото му сърце...качествата му иначе не се кой знае кви...

Има още да се изчиства от отбора-гнусния макак маймундайо,хичо и домо ще е идеално да ги пуснем да се развиват далеч от биад...ричард вудуто също му е време да смени обстановката :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 4:53 pm 
Аватар

Емил Ангелов поне вкарваше, умнико! Може да е на петото положение, но той беше голмайстор на Левски в УЕФА. Кюрда заради тва световно през 94 г. го позлатиха, а ние една хубава дума не можем да кажем за Емо Ангелов.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 4:58 pm 

Недоносче,умник може да викаш на баща си...аз не съм от тия бащи с деца на които им гърбиш шаловете,така че внимателно с думите :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 5:36 pm 
Аватар

BLUE YOUTH написа:
Кюрда заради тва световно през 94 г. го позлатиха, а ние една хубава дума не можем да кажем за Емо Ангелов.

ебати неуместното сравнение .. за СВЕТОВНОТО имах предвид .. дето е СВЕТОВНО, сещаш ли се .. :lol: :lol: :lol:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 5:38 pm 
Аватар

Scaramouche написа:
BLUE YOUTH написа:
Емил Ангелов поне вкарваше, умнико! Може да е на петото положение, но той беше голмайстор на Левски в УЕФА. Кюрда заради тва световно през 94 г. го позлатиха, а ние една хубава дума не можем да кажем за Емо Ангелов.

Какво е вкарвал Емил Ангелов? Тоя въобще не ми липсва, не ми липсва и Коприваров. Както и Мечо. Гадно ми е единствено за Топузаков и Йовов.

Питай Динамо Букурещ , Артмедия и Шалке дали не е вкарва Ангелов ???

Питай и Киево , и Брьондби за Телкийски !
След толкова години датчаните сигурно още сънуват кошмари...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 5:54 pm 
Аватар

Живота продължава! Никой не е очаквал някой от въпросните футболисти да изкара още време в отбора. Ясно се каза че ще се търси подмладяване и съответно мястото на въпросните ще е сред резервите. На никой нямаше да му е по-приятно да гледа Йовов и Мечо резерви както вече беше Топчо есента. А какво са направили преди време въпросните футболисти - тогава си е било оценено по достойнство. Не върви цял живот да се лежи на стари успехи. И за тримата най-добре беше да започнат на чисто в нов отбор. И Батков далеч не е виновен че след слабия им полусезон офертите към тях са от отбори със затихващи функции.
А колкото до Ангелов и Коприваров - искам да излезе поне един човек който да каже че мачовете в които се е радвал на играта им са повече от мачовете в които са им скъсали нервите.
Всичко тече, всичко се променя и няма нищо вечно!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 6:01 pm 

BLUE YOUTH написа:

Кюрда изобщо не го позлаиха саммо заради 94,има още много,много успехи,а на Бабангида всичко свършва с 5 гола...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 6:04 pm 
Аватар

3941 написа:
А колкото до Ангелов и Коприваров - искам да излезе поне един човек който да каже че мачовете в които се е радвал на играта им са повече от мачовете в които са им скъсали нервите.
Всичко тече, всичко се променя и няма нищо вечно!

Аз лично казвам, че Бабангида ми е донесъл толкова радост, че съм забравил за всичките му тъпи пропуски.. Той беше човекът, който можеше да "разчупи" труден мач....

Копи повече ми е късал нервите... Признавам си :oops:

П.с. Абе не можем да сравняваме Кюрда с Бабангида.. Колкото и да е лайнар, си беше играч, какъвто нямаме и не сме имали скоро...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Трансфери !!!
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 7:22 pm 
Аватар

Aspirina написа:
Като че ли само Пелето отиде в що годе стойностен отбор и при това избяга. Баткофф нивга немаше да се навие да го продаде там! :evil:

Никито е в Ливърпул , Курдов в Леверкузен , а Хичо и Домовчийски са пред трансфер в Арсенал и Блекбърн !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 7:43 pm 
Аватар

Вярно какво толкова е станало,благодариме им на футболистите за това че успяха много радост да ни донесат през последните години,пожелавам им успех в новите отбори,пожелавам му най-вече на Топчо късмет и това е

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 7:44 pm 
Аватар

никиту се е разминал с ливърпул!!! курдов в леверкузен при децата а валери и ники димитрив ще ги гледаме и този сезон на герена!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 7:51 pm 

Лично на мен ми е много интересно кой ще играе на поста ляв халф, след продажбата на Йовов и очертаващата се такава на Хичо :roll: Надявам се селекцията да не е приключила ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 8:00 pm 

За Много години Левскари!
Отдавна не съм писал във форума, но дойде време и аз да кажа мнението си по случващите се в Левски неща.
Първо-това си е края на едно поколение, както и да го гледаме.Топчо винаги ще остане един от любимите ни играчи.За него съм и сигурен, че ще се завърне на края на кариерата си в Левски.Мечо също даде много на отбора и му желая успех.Ицо е като украшението на представянето ни е УЕФА през 2005-2006.Сега обаче си оставаме без гръбнака на отбора и с оглед на бъдещото премахване на Бардон, както и на Копи и Е.Ангелов, които отдавна са извън сметките става малко неприятна картинка.Искрено се надявам Мъри да знае какво прави, защото оттук нататък ще се гради нов отбор.Лошото за мен е, че се лишаваме от душата на отбора-Топчо.Четирибуквения отбор просто нямаше такъв играч.За съжаление и ние отсега нататък няма да имаме, ако естествено както аз се надявам някой от младите - примерно Хичо не се превърне в лидер.Домо и Хичо може би няма да бъдат продадени с оглед обстоятелствата.Но определено се нуждаем от нови и най-важното перспективни футболисти.Играчи, които ще са отговорни към клуба.Дано досегашните покупки се окажат успешни, но трябва да знаем че 2008 ще е доста трудна с оглед на младия отбор.Аз обаче вярвам на Мъри и се надявам подмладяването на отбора да е успешно, въпреки, че смятах че е по-добре то да се извърши плавно.Но все пак се надявам през пролетта на 2009 да сме шампиони и да подскажем за това още тази пролет.Трудно ще е, но Мъри веднъж вече го е доказвал.Естествено щях да забравя и едно добро представяна в евротурнирите на есен :D
Само Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 9:03 pm 

ура!
мърдата телкийски вече я няма, "бижутера" и неговите 2 гола за един сезон вече също ги няма, няма го и най-умелия правач на дузпи - топчо.
давай левски-нагоре и напред !!!
за много години на всички

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]