forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 02, 2025 11:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 8:46 pm 
Аватар

Изображение
ЧАКАМЕ ТЕ ОБРАТНО В ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 8:51 pm 
Аватар

И аз съм съгласен за неспиращият рев на форумните тренери. Най-накрая да продадем някакъв брой футболисти, при това тези, които от известно време играят с огромно нежелание в Левски. Вече как ще изглежда новия отбор ще видим в следващите седмици. Единственото сигурно е, че средната възраст ще бъде около 22, 23 г. Колкото до новите, вече има недоволни и от тях, въпреки че са изиграл между нула и 2 мача за отбора, но не те вече за пълно разочарование :roll:

Ако продадем пък Хичо и Валери в Англия то за каква липса на трансфери в чужбина говорим изобщо :roll: За Йовов, Мечо и Топчо пък това са подходящи отбори, надали някой трезвомислещ си е представял някакви мегатрансфери на играчи > 30 години. Аз лично съм доволен от това, което постигнаха с Левски и мисля, че трябва да сме им благодарни за многобройните хубави моменти.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 9:01 pm 
Аватар

Стига сте ревали хора, трябва ни такава чистка, време е да видим колко ни струват трансферите (от другия край на земята ги домъкнахме) и школата (уж най-добрата в България, тука се избиват западните клубове за нашите таланти) - айде сега му дойде времето да се покаже защо сме "с десет години пред другите" ...

Пък и от Хаскюу дойде подкрепление :lol: Той май Мъри всеки път като си ходи по празниците си взима някой с него на връщане :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 9:20 pm 
Аватар

Ако бразилците не са класа...загазваме :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 9:25 pm 
Аватар

BlueKiller написа:

То да ти кажа не е само до класа - всичко е въпрос на това, как ще се аклиматизират в Левски. Помните ли Демба-Нирен - всички се ебаваме за него в момента, само че той беше много, много добър футболист и страшно преспективен тогава. Чукаше на вратата на националния на шведите, искаха го гръцки отбори за сериозни пари, а и кьорави трябва да сме да не видим колко беше бърз и атлетичен - само че не се получава винаги(вижте Шевата например). Риск е да вземеш 5 играча за един полусезон и да разкараш 5 титуляра, обаче няма как в тоя момент друго яче да направим.

Тия играчи трябваше да се вземат постепенно през сезон 2006-2007 и след него, да са на лагери с отбора и т.н. - а в момента сме направо на "добър ден, играеш от ляво, наще са със синьото, излизай ..."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 10:32 pm 
Аватар

thegboy написа:
BlueKiller написа:

То да ти кажа не е само до класа - всичко е въпрос на това, как ще се аклиматизират в Левски. Помните ли Демба-Нирен - всички се ебаваме за него в момента, само че той беше много, много добър футболист и страшно преспективен тогава. Чукаше на вратата на националния на шведите, искаха го гръцки отбори за сериозни пари, а и кьорави трябва да сме да не видим колко беше бърз и атлетичен - само че не се получава винаги(вижте Шевата например). Риск е да вземеш 5 играча за един полусезон и да разкараш 5 титуляра, обаче няма как в тоя момент друго яче да направим.

Тия играчи трябваше да се вземат постепенно през сезон 2006-2007 и след него, да са на лагери с отбора и т.н. - а в момента сме направо на "добър ден, играеш от ляво, наще са със синьото, излизай ..."

"Как Демба да вкара,като на Демба не му подават :lol:,,

Сега гледах Бардон по Канал3.Може все пак да остане :roll: Но без желание ще е безполезен..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 10:38 pm 

parvanoff написа:
Да, а то след като мъри се скарал на всички в съблекалнята бардон го нарекъл курва-и да, много лошо се отнесоха с бардон.
Аман от ясновидци в тоя форум. Оня му се струвало това, другия го засърбял крака отляво-значи ще има трансфери в Левски :wink:
Ай ЧНГ, да сте живи и здрави и през новата година да говорите с факти, а не само с предположения :wink:
А на някои им пожелавам и да се научат да четат, защото виждам, че не могат :wink:

Да имаше поне един ясновидец и у ръководството или поне някой, който да си напъне мозъка малко, можеше да вземем нелоши пари за тия футболисти, които сега продаваме на безценица. Ама понеже и на тях като на тебе дълго време им се привиждаха цветя и рози сега няма ни пари, ни отбор!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 10:39 pm 
Аватар

Ето едно нещо,което ми разказаха(цитат от един друг форум):

То май сега баща ми тръгне да пише някъв коментар в гонг за Топчо,Мечо и Йовов. Провокирало го това, че си говорил с Ицо докато си чака самолета за Кипър. Разказа ми колко му било гадно на Ицо за всичко, щото така кариерата му отива на кино, а в щаба на Левски един по дяволите не се е намерил да му каже: Благодарим ти,Ице,за всички хубави моменти, които ни донесе.Нямам думи просто.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 10:53 pm 
Аватар

Естествено, че сега ще има журналистчета да ни разплакват, но мен лично вече Томето не ме разплаква. На г-н Ицето когато е трябвало са му благодарили при това публично. Но като не играе нищо почти година, залива се в поредната чалготека с останалите, и се оправдава с 'ми не ми е за пръв път да пропускам чисти положения', звучащо като 'им чи ко ве, аз съм БижутерО ще ми лапате шнурО', айде не благодаря. Съгласен съм, че трябва да благодарим на тримата за хубавите моменти, но да не се разплакваме в сърцераздирателни материали

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 11:02 pm 
Аватар

thebluegod написа:
щото така кариерата му отива на кино

Ицето май не си дава сметка, че на 30 г и на тва трябва да е доволен. Явно самочувствието му е високо, за разлика от формата

П.П. А кво става с Маймундайо? Накрая пак ше се скатае и нема да го разкарат. Мъри ше му организира една контролка с Хасково, да вкара 2-3 гола и после за 124325354 път ще реши да му даде нов шанс...Особено ако шитнеме некъде ДОМОфона

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 11:40 pm 
Аватар

thebluegod написа:
Ето едно нещо,което ми разказаха(цитат от един друг форум):

То май сега баща ми тръгне да пише някъв коментар в гонг за Топчо,Мечо и Йовов. Провокирало го това, че си говорил с Ицо докато си чака самолета за Кипър. Разказа ми колко му било гадно на Ицо за всичко, щото така кариерата му отива на кино, а в щаба на Левски един по дяволите не се е намерил да му каже: Благодарим ти,Ице,за всички хубави моменти, които ни донесе.Нямам думи просто.

Ква кариера на тия години бе, :lol: я стига глупости. Незнам колко пъти са му благодарили на Ицо публично, от кво се оплаква ? Пък и малко ли му крещяхме името. Все пак ръководството ни е малко ... може и да не са се отнесли добре.

Все пак Ицо с тая форма и с фрази тип "еми голяма работа - на всеки може да се случи" - еми сори хра, ама място няма за подобни футболисти. Като ти е все тая и не играеш добре - няма кой да го търпи.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2008 11:42 pm 
Аватар

Kryten написа:
Естествено, че сега ще има журналистчета да ни разплакват

По добре журналистите да ни разплакват от носталгия, отколкото футболистите от изявите им на терена :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 12:03 am 
Аватар

Не виждам да са свързани двете неща. Не виждам какво развитие можеше да има в отбора ако не бяха продали Йовов и Мечо. А всъщност перспективата да се завърне Бардон малко ме притеснява, защото той беше по-зле от другите двама.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 12:11 am 
Аватар

Цитат:
Сайтът Football365.fr публикува интервю с играча на Левски Седрик Бардон, в което той за пореден път признава, че иска да напусне „сините“.

- Седрик, какво е вашето положение в Левски?

- На път съм да напусна клуба.

- Защо не играхте в последните две срещи на тима преди зимната пауза?

- По причини, които нямам голямо желание да коментирам. Едно обаче е сигурно – искам да отида другаде. Имам преди всичко нуждата да отида на друго място, а не в България. Защото за две години и половина там спечелих всичко. Трябва да обърна страницата.

- Говорихте ли с шефовете на българския клуб?

- Да, те ме разбраха, но сега е необходимо да намеря подходящото предизвикателство. Не искам да отида където и да е.

- Къде бихте искали да продължите вашата кариера?

- Основната ми цел е да се завърна във Франция поради куп причини, но пазарът все още не е много активен. Сложно е, защото нямам желание да се връщам в България и да замина на триседмичен лагер. Рискувам тогава да се окажа блокиран. Надявам се ситуацията скоро да се проясни.

- Нямате ли оферти?

- Има тук-таме някои възможности, но все още няма конкретна оферта. Докато няма сериозни разговори, няма какво да говорим.

- Твърди се, че Седан, Метц и Нант са ви набелязали?

- Не знам. Говорят ми за някои клубове, които се интересували от мен, но засега стигаме дотук. Нищо конкретно. Надявам се нещата да се ускорят, защото френското първенство скоро ще бъде подновено. Ще ми трябва време, за да се върна към игровия ритъм. А също и за да се интегрирам към новия колектив. Във всеки случай, не мисля да се връщам в България.

- Имате ли усещането, че сте позабравен във Франция?

- Не знам. Но когато си футболист на 31 години, във Франция е трудно. Клубовете не искат да ангажират играчи на тази възраст. Това ми е познато. Но смятам, че все още мога да бъда полезен. Даже съм сигурен. А пък и ако не става във Франция, може да отида другаде.

- Какви спомени пазите от България?

- Добри. Изпълних това, за което бях отишъл – да печеля титли. Винаги е приятно във визитката ти да пише, че си ставал шампион. В това първенство доминират не повече от 4-5 отбора, но въпреки това, е приятно да си ставал първи. Освен това, опитах от Шампионската лига. Наистина е приятно.

- Как преживявате ситуацията, в която се намирате?

- Месецът се очертава доста тежък. Не искам да чакам цял живот и са надявам да намеря някакво решение. Имам още година и половина договор с Левски, но не се виждам обратно в София.

Цитат:
Френският халф Седрик Бардон обяви разпалено при пристигането си в София, че обича Левски.

„Аз съм човек, който обича Левски. Този отбор ми даде шанс да се върна във футбола, когато бях в дупка. Заради това не мога да загубя мотивацията си, ако остана в Левски. Виждам, че много футболисти си тръгнаха днес от Левски. Ние бяхме един от най-добрите отбори в историята на клуба. Вече този отбор няма да го има и може би ще трябва да играя с младите момчета”, каза на аерогарата в София Бардон.

„Имам договор с Левски и съм тук, за да го изпълнявам. Утре ще тренирам с отбора. Честен съм, ако има оферта ще си тръгна. Първото ми желание е да се прибера във Франция”, откровен бе полузащитникът на Левски.

Бардон коментира ситуацията от последните седмици така: „Сигурно така се случва в живота. Не съм треньор, не съм никой, който може да коментира, защо се получава така. Радвам се, че агитката ме подкрепя, ще видим, какво ще стане”.

„Ако не се намери отбор за мен ще си изпълня договора с Левски. Всичко ми е наред. Не гледам назад, вече е друга година”, продължи асът на „сините”.

Бардон допълни, че не знае за конкретни оферти към него и клуба. Французинът не пожела да сравнява българското с кипърското първенство, откъдето по информация на Гонг има запитване. Бардон каза, че не е гледал мачове от кипърската елитна дивизия.

Запитан дали е намерил втората част от себе си, която Станимир Стоилов търсеше Седрик каза: „Ще видиме утре”.

Бардон смята, че ако все пак си тръгне от „Герена” би се върнал за един прощален мач заедно с останалите футболисти, които успяха да стигнат до четвъртфинал в УЕФА и участие в Шампионската лига.
:smt069

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 9:54 am 

najden написа:
Цитат:
Сайтът Football365.fr публикува интервю с играча на Левски Седрик Бардон, в което той за пореден път признава, че иска да напусне „сините“.

- Седрик, какво е вашето положение в Левски?

- На път съм да напусна клуба.

- Защо не играхте в последните две срещи на тима преди зимната пауза?

- По причини, които нямам голямо желание да коментирам. Едно обаче е сигурно – искам да отида другаде. Имам преди всичко нуждата да отида на друго място, а не в България. Защото за две години и половина там спечелих всичко. Трябва да обърна страницата.

- Къде бихте искали да продължите вашата кариера?

- Основната ми цел е да се завърна във Франция поради куп причини, но пазарът все още не е много активен. Сложно е, защото нямам желание да се връщам в България и да замина на триседмичен лагер. Рискувам тогава да се окажа блокиран. Надявам се ситуацията скоро да се проясни.

- Как преживявате ситуацията, в която се намирате?

- Месецът се очертава доста тежък. Не искам да чакам цял живот и са надявам да намеря някакво решение. Имам още година и половина договор с Левски, но не се виждам обратно в София.

Този е най добре да го махаме от отбора, докато е време. Защото едно говори във Франция, друго си знае в Бг.
Така че ВЪН :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 10:03 am 
Аватар

Тряя да се хвърлиме сериозно за Купата, че като нищо може да завършиме на 5-то място тая година и кур УЕФА тогава. :lol:
На бразилчетата ще им трябва поне половин година да осъзнаят кво е да играеш в Петрич или Дупница.

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 10:37 am 
Аватар

Ако го осъзнаят само за половин година, те ще са по-добри инвестиции отколкото да докараме Ронадиньо и Роналдо (последния между другото можем да го вземем за БЕЗ ПАРИ, Б&Б да не се услушват, нали точно такива играчи искат? :lol: )

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 10:54 am 

Аз още се съмнявам дали наистина Б&Б са плащали трансфери за тия Бразилци, това не им е в кръвта :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 12:03 pm 
Аватар

Аз пък съм много доволен от чистката. Палим свещи за Валери и Хичо, и те да ми се махнат от глават. Да не забравя и Ричи. Лошото е, че както обикновено няма никакви входящи трансфери. Тия двамата от Хасково не вдъхват много надежди, но сега нищо лошо няма да кажа. Може да се окажат некви много добри.
Kryten спомена, че отборите в които отиват Мечо, Йовов и Топчо били нормални за тях. Разбира се, че са нормални. И то не защото са на по 30 години, а защото са слаби. Само ние се залъгваме, че наще играчи били страшни. Шахтьор плати за Лукарели /33г./ 30 и кусур милиона! Ако Милан решат да продадът Индзаги, дали ще отиде в Апоел Лимасол за 200 000 евро ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 12:06 pm 

Христо Йовов вече е футболист на Арис (Лимасол)

04 януари 2008 | 10:48 | Агенция "Фокус"
София. Нападателят на националния отбор по футбол Христо Йовов вече официално е играч на кипърския Арис (Лимасол), съобщиха от ръководството на Левски. Тази сутрин е било постигнато споразумение за преминаването на Йовов в новия отбор. В момента Арис е на последно място в кипърското първенство. Треньор на отбора е румънецът Михай Стойкица. Йовов игра под негово ръководство в Литекс преди 7 години.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 12:07 pm 
Аватар

ГОЛЕМИТЕ В ЛЕВСКИ ВИНАГИ СА ТЪЖНИ. И ПЛАЧАТ...

Тъжни неща се случват на Герена тия дни. Колкото са тъжни, толкова са и срамни. И обидни. Че и абсурдни. За Топчо, Мечо и Йовов говоря, разбира се. И за Бардон. За Копи и Бабангида, също. И за Гонзо...

Синята приказка свърши! Това го разбрахме още през лятото на миналата година. Резилът „Тампере” бе абитуриентският бал на един неразделен клас, превърнал се в истински дрийм тим на Левски. Ужасната синя есен само потвърди запалянковското усещане за задаващ се разпад. И той вече е факт. Ето го. Дойде.

Топузаков и Телкийски трябва да се правят, че им харесва в Израел, за да не обидят новите си фенове. Йовов мина през софийския аеропорт за Кипър завит с качулка. Кофти му е, че си тръгва така. Трима от най-големите в Левски ще ритат за анонимни средняци или аутсайдери в държави-джуджета на футболната карта. Едва ли ще получават и много повече, от това което заработваха на Герена. Кофти. Но друг избор явно нямаха, началниците отдавна ги бяха емнали да напускат Левски. Защо? От какъв зор? Е, това са хубави въпроси. Но най-болният е друг. По такъв ли начин трябваше да бъдат изритани футболисти, докарвали до екстаз публиката си?

Ами Бардон? Един от най-силните чуждунци играли някога у нас говори с шефовете си през наши и френски медии. Чуди се да остава или не го щат. Всъщност говоренето, онова човешкото, май избяга от синия клуб. И започнаха да се случват щуротиите. Коприваров и Емил Ангелов пък още джиткат с юношите, докато не подпишат договори.

Добре. Далеч съм от мисълта да даваме съвети на синьото началство. Не ни е в стила. Но все си мисля, че играчите от големия отбор на Левски не заслужаваха точно това.

Защото Топчо изигра със сърце и душа всичките си футболни години в Левски. И отказа няколко пъти куп руски пари, за да остане. Но си тръгна. Накрая вече нямаше избор.

Защото Мечо навъртя сезони по дясното крило в своя си стил. Ту късаше нервите на зрителите, ту ги караше да скандират прякора му. А те го обичаха. Дори и заради онази голова левачка във Верона.

Защото Йовов вкара шедьовър на Фабиен Бартез. И вдъхнови французите да го нарекат Бижутер. Сърцето на всеки син фен трепва, когато види на повторение двама от Марсилия вляво, Ицо вдясно, Бартез клекнал и топката при паяците под гредата пред сектор Б. Такъв гол не се забравя. След 20 години ще го гледат децата или внуците ни.

Защото Копи вкара на Оксер и разтвори книгата с Приказката.

Защото Бабангида нокаутира Артмедия и отвори вратата към Удинезе.

Знам какво ще ми отговорят официалните власти на Герена. Топузаков прави по няколко фатални грешки на сезон, Телкийски повече спи на тревата и е изчерпан, Йовов върви твърдо надолу, Бардон е с лични проблеми и не мисли достатъчно за отбора, а Коприваров и Емил Ангелов са пропилели сума ти шансове, когато играеха.

Да, сигурно е така. Даже най-вероятно е точно така. Но не това е начинът! Не трябваше така да си тръгват футболисти, които помогнаха Левски да напише една от най-златните страници в историята си. Собственикът и хората под него са прави да не харесват този или онзи, да не щат звезди с високи заплати при пропаднал сезон.

Но нали точно Левски заслужено бе засипан с похвали, че е променил мисленето си? Къде е промяната, че нещо не се вижда напоследък? Освен по трибуните. Там сините фенове аплодират своите до дупка! Но сега се чудят какво става. Защо така тихо, тихо и тъжно си тръгват един по един любимците им. С наведени глави, тъжни. Това не са ли ония същите герои от почетните обиколки след триумфите над Оксер, Динамо, Олимпик, Удинезе, Киево? Същите са.

Защо тогава не ги изпратиха през парадния изход, откадето си тръгват големите? Защо не им организираха поне един бенефисен мач върху новата трева на „Георги Аспарухов”? Прощален мач, в който златните момчета де се изправят срещу съперника Х за чест и слава, а накрая да напуснат горди под оглушителния рев на Герена. Да има балони, настроение, самочувствие. И от двете страни. И после, след мнооого години, всички да се гледат в очите, да се събират пак на по бира или за поредния шоу двубой на синия дриймтим от началото на 21 век. Да се радват на вечните си карти за ложата на стадиона. Очевидно това е много трудна задача в Левски. Така навремето си тръгнаха Сираков, Боби Михайлов, Гибона... Мъри Стоилов поне сам си организира бенефиса, за да ни убеди още тогава колко напред е отишъл.

Жалко. Сега ще е по-скоро комично, ако в последния момент преговорите се прецакат и на Герена пак се върнат вече натирените. Няма. В Израел и Кипър ще стане. Макар че можеше трима национали да бъдат продадени в далеч по престижни първенства. Но е въпрос на можене, на мерак. Това обаче е друга тема. Днес само исках да попитам простичко не защо ги махат, не защо тях, а защо по този тъп начин?

Така явно си тръгват от Герена. Това е орисия. Или е проклятие, действащо като гилотина през годините. Проклятието да си силен в Левски, да си обичан, да си голям. Като Гонзо, например. Да, въпреки кървавия гол и Георги Иванов си тръгна тъжен, насълзен.

С Мъри за треньор Левски пак ще направи силен отбор от нищото. Стоилов отново има нужда от време и доверие. Ще стане. Дори и Хичо да иде в Арсенал, а Валери в Блекбърн. С няколко нашенци, с малко нигерийци, мароканци и бразилци за цвят Левски ще е някъде в челото. Сигурно скоро или след години пак ще има европоход. Дано. Отличните терени са факт, юношеският хотел също. Път нагоре отново ще има. Такъв е животът, мойто момче. Днес изправяш стадиона на крака, утре стюардесата ти сипва кафе на път за никъде.

Никой обаче не може да ти отнеме любовта на хората. Или поне така се пее в една песен. Това е.

Томислав Русев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 12:16 pm 
Аватар

Ах, Томи, Томи... Голям си... Една от най- добрите статии написана някога... Няма нещо в нея, с което да не се съглася... :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 12:17 pm 

Цитат:
Според информации в кипърската преса трансферната сума е 100000 евро.
:oops: мноо малко бе

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 12:18 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Аз пък съм много доволен от чистката. Палим свещи за Валери и Хичо, и те да ми се махнат от глават. Да не забравя и Ричи. Лошото е, че както обикновено няма никакви входящи трансфери. Тия двамата от Хасково не вдъхват много надежди, но сега нищо лошо няма да кажа. Може да се окажат некви много добри.
Kryten спомена, че отборите в които отиват Мечо, Йовов и Топчо били нормални за тях. Разбира се, че са нормални. И то не защото са на по 30 години, а защото са слаби. Само ние се залъгваме, че наще играчи били страшни. Шахтьор плати за Лукарели /33г./ 30 и кусур милиона! Ако Милан решат да продадът Индзаги, дали ще отиде в Апоел Лимасол за 200 000 евро ?

И аз съм доволен от чистката, само се притеснявам да не стане някъв голям гаф пролетта и да пропуснеме евроучастие. Четири-пет хикса навън ще са достатъчни за това (а тва не е малко вероятно, с оглед че отбора ще е почти нов), а никой не знае Литекс и Славия как ще се представят. Току-виж дебелото кюфте е решило да гони класиране. Пък ако ще и само и само да е пред Левски.

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 12:21 pm 
Аватар

8.Lampard написа:
Цитат:

Мдааа... Все повече се убеждавам, че това ръководство е просто неадекватно...

На някои играчи им искат невъзможни суми (Валери- 5 мил. след УЕФА), след това за една година цената им пада наполовина, а други, които играят и в националния отбор ги продават за без пари... Смисъл, не трябва да се спира трансферът, но 100000 евро?! WTF?!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 12:22 pm 
Аватар

Пети ще сме със сигурност, което ни дава право на участие в Интертото. И тва не ме притеснява толкова. Притесняваме, че не виждам да градиме отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 12:22 pm 

8.Lampard написа:
Цитат:

Няма значение за парите, лошото е че отиват в отбори който се борят да не изпаднат :(

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 12:25 pm 
Аватар

Нормално е да е 100 000 евро - клубът явно не го иска,а договорът му изтича след 6 месеца.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 12:26 pm 
Аватар

Цитат:
Хюз готви Домовчийски за заместник на Робъртс

Мениджърът на Блекбърн Ровърс Марк Хюз е склонен да извади исканата от Левски сума от 1,5 млн лири за привличането на Валери Домовчийски. Това твърди авторитетното английско издание Дейли Мейл. Според медиите на Осторва Хюз ще иска да си осигури повече опции в атака, особено ако от "Иууд парк" си тръгне Джейсън Робъртс. Мениджърът на Блекбърн постави цена от 4 млн. лири за нападателя, който заяви желанието си да напусне клуба.

Почти сигурно Блекбърн ще се раздели и с офанзивния халф Роби Савидж, за когото наддават Дарби, Фулъм, Съндърланд и Уиган. Ако Савидж и Робъртс бъдат продадени в отбора ще се освободи място за Валери Домовчийски.

Както е известно в неделя Домо заминава за Англия, където ще изкара петдневни проби в тима от Висшата лига.

http://www.sportni.bg/?tid=40&oid=1143630

Може и да станат неща. Само да не се окаже, че Дейли Мейл, е английският Меридиан Мач :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2008 12:27 pm 

Явно Батков да продава който си иска и да се маха от Левски.:x
Да даде път на Лукойл или на стабилен човек готов да влага във футбола.......

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]