Като цяло наистина не заслужавахме повече от равен. Не разбирам хората, които и след този мач плюват живко-видя се том с каква амбиция игра, а живко със съвсем малки изключения го надигра напълно, даже и жълт картон му изкара, а накрая том даже беше сменен. Не съм статистик, но не си спомням, въпреки активната си игра том да направи повече от 1-2 центрирания в полето на Левски. Във веско също мисля, че има хляб-играеше, като живко с желание и му трябва малко повече опит в заставането срещу противниковите футболисти, но опит се придобива с игра, така че не мисля, че веднага трябва да се тръгва с изказванията, че момчето не е за Левски, защото това ще му се отрази негативно-няма нужда да се натоварва момчето още отначалото. Разбира се, че срещу латекса ще му е по-трудно. Все пак, за да сме точни трябва да отбележим, че тези момчета трябваше да получат повече подкрепа от мечо и ицо. Бардон наистина бяга много, но напоследък доста неориентирано и нещо отстъпва в единоборствата, може да е временен спад и да-аз очаквах дарко да влезе на негово място, а не на мястото на борето.
Левски наистина не направи един от най-силните си мачове, но на фона на страхотната игра на противника, мисля че пак ги надиграхме в доста големи моменти. Просто латекса са стегнали добро отборче и мисля, че надиграха цеца напълно, когато играха с тях. Видя се и огромното /в пъти повече от мачовете им с други, дори и чуждестранни отбори/ им желание за игра-всеки в България изравя стадиона, когато играе с Левски и това е нормално, защото всички знаят колко престижно е да победиш най-добрият български клуб. Латексо не съм ги виждал в такава еуфория никога, както след мача и това е показателно.
Дайо се вижда, че играе страхливо в единоборствата-може би е продиктувано от контузията му /дори е нормално/-страх го е да влиза по-твърдо, но с малкото докосвания на топката се вижда, че има техника. Паса, който направи с петичка и изведе левскар в чиста позиция мисля, че беше най-красивия момент в мача.
И наистина смятам, че латексо са стегнали много добро отборче и ще са ни основния конкурент за титлата, ако няма издънки, като в сандански.
И да спомена-всеки тук си мисли, че защитавам батков, но не момчета-много се бъркате-просто мисля, че трябва спокойствие на отбора, за да може да върви добре, а не след няколко слаби мача да отписвате и отбор, и треньор и ръководство. Защото понякога може и да сте прави критикарите, но в много случаи коментирате абсолютно непотвърдени неща или говорите неща, които вие сте си измислили. Това, че на някой не му харесвала играта на живко не значи, че живко не е играл добре, и за да потвърдя примера ще кажа и това, че няма никакво значение, че на мен ми харесва играта на живко-това не значи, че е играл добре. Има си хора, които могат да дадат оценка на играчите и това не сме ние-ние сме длъжни да си свършим нашата работа, а тя е да подкрепяме отбора. Някой ако има да казва конкретно нещо на някой да отиде да му го каже лично, а не да разпалва неприязън по форумите, защото мисля това не е полезно за отбора. Същото е и кой колко бил откраднал от Левски-факти момчета, факти, а не предположения и напразни твърдения или пригласяне на измислиците на пресата. Или наско примерно използвал Левски-къде е факта-колко футболисти на Левски минаха през неговата агенция-конкретно-бройка, имена и кога и то с доказателства-по възможност писмени. Другото е само плюене и вкарване на напрежение сред привърженици, в отбора и дърпане назад. С тези изказвания не вървим напред. Надявам се сте ме разбрали. Живи и здрави и не забравяйте, че вие сте привърженици на ЛЕВСКИ, а не на някакви измислени отборчета