forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 1:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 6:42 pm 
Аватар

А против Левски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 6:49 pm 
Аватар

Kryten написа:
А против Левски?

ТКБ бавно, но системно доведе Левски до състояние да изглежда като провинциален отбор, не Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 6:52 pm 
Аватар

levskar_dokrai написа:
Не мога да повярвам, че може да има левскар на земята, който е да е против Гонзо.

Чакай сега, тук нема се разбереме. Гонзо си е Гонзо, тук не иде реч за него. Основното, което тук ни свързва е Левски, и той е по-важен от всичко останало, включително Гонзо. Спорът тук е, че според много хора, не знам на каква база, Гонзо е източникът на проблемите. Според мен, Гонзо е по-скоро следствие, а източникът е Батков. За съжаление (мое съжаление), хората предпочитат да си хранят Гонзо, а за Мустака остава единствено - "да бе, и той, ама Гонзо....."

Това е целият спор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 6:54 pm 
Аватар

hidden767 написа:
..и последната първосигнална гнида-гонзовист на тоя свят :)

Това сам ли го измисли или ти го казаха или прочете от някъде? :smt005 :smt005 :smt005
Титан на мисълта си! Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 6:57 pm 
Аватар

levskar_dokrai написа:
Не мога да повярвам, че може да има левскар на земята, който е да е против Гонзо.

а не мен ми писна когато се спомене Гонзо да се говори само каква легенда е и колко е дал на Левски....а да не се обръща внимание на работата която върши в момента. За кой ли път...не вярвам да има жив левскар, който да мрази Гонзо....освен вечните мрънкалници и разбирачи дето всичко им е криво. Като ръководител/треньор/директор....Гонзо просто НАЕ СТАВА...да не кажа по лоша дума. Егото му е прекалено голямо...и докато не го преглътне няма да се промени нищо в позитивна насока. Да отиде някъде другаде да се учи....тука имаме нужда от хора, които ще допринесат нещо за тоя отбор със знания и качества.
Макар, че докато лицето ТБ не се махне окончателно от Левски е безсмислено да коментираме другите проблеми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 6:58 pm 
Аватар

Kryten написа:
А против Левски?

Кратун, всички вие Херовистите сте работили на няколко длъжности едновременно и обстановката в която работи СТД на Левски ви е до болка позната, предполагам.
Досега нито един СТД не е бил в това положение, та да знаем колко по-добре би се справил. И дали изобщо би се справил по-добре. Ако е морално Гонзо да подаде оставка, това не означава, че при тези условия има по-подходящ човек. Аз се надявам да има, но с двамата абсолютни некадърници над него и без грам йоро не знам честно кой би се справил по-добре.
SZ_FEN написа:
Единствения начин Гонзо да затвори устите на противниците си е да направи една смислена селекция това лято.

Пак ще му намерят кусур, щото няма да е идеална.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 7:14 pm 
Аватар

Само аз ли искам без Баткоф и Гонзо? И какъв е проблема да няма СТД?
п.с. кур за херо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 7:24 pm 
Аватар

То някои искаме да сме акционери левскарите, като истински клуб, ама ходи искай 20 лева на година от "левскар от дете", да видиш отговора :D
Борат е отражение на действителността, и това го показваме всеки ден във форума.
И да, кур за Херо.
СТД не може да няма, не съм видял нормален клуб без подобна длъжност, т.е някой над мениджъра/треньора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 7:39 pm 

Колкото и да ме е срам да го призная, Берое е моя идеал в А група за трансферна политика. Взема без пари всичко, което има поне малко потенциал (Венелин Филипов и Kоконов от днес, Станислав Костов, Георги Костадинов, Атанас Зехиров, Савио Нсереко, Антон Огнянов, Илия Мунин, Валдемар Боровски и т.н.).
Като не стане, разкарва го след половина година (Илия Мунин, Валдемар Боровски).
Продава/дава под наем при първа прилична оферта (Венци Христов, Георги Андонов).
Винаги има вариативност в нападение (Мапуку, Георги Божилов от днес, върна си Георги Андонов).
Когато някой се контузи за повече от 6 месеца го освобождава (Лусейро). Ако се оправи, после си го връща (Лусейро).
Дори реши да се пробва за на пръв поглед безнадежден случай като Стивън Петков и спечели.

Ееех защо Гонзо не можеше да бъде повече като Хубчев :bigok .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 7:46 pm 
Аватар

Аз си харесах този
Изображение

http://www.transfermarkt.de/asgeir-bork ... eler/79233

:smt026 :smt026 :smt026 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 7:48 pm 
Аватар

Adepta написа:
Кратун, всички вие Херовистите сте работили на няколко длъжности едновременно и обстановката в която работи СТД на Левски ви е до болка позната, предполагам.
Досега нито един СТД не е бил в това положение, та да знаем колко по-добре би се справил. И дали изобщо би се справил по-добре. Ако е морално Гонзо да подаде оставка, това не означава, че при тези условия има по-подходящ човек. Аз се надявам да има, но с двамата абсолютни некадърници над него и без грам йоро не знам честно кой би се справил по-добре.
SZ_FEN написа:
Единствения начин Гонзо да затвори устите на противниците си е да направи една смислена селекция това лято.

Пак ще му намерят кусур, щото няма да е идеална.

Чекай, чекай малко... Първо, Гонзо САМ реши да се вкарва в ролята на многоръкия Шива...

И второ, всички знам, че селекцията няма да е "ще му намерят кусур, щото няма да е идеална", а че ще се вземат идиоти като Стефчо Станчев, които ще изгоним първи. При това ще е такава не защото няма пари, а защото Гонзо разбира от футбол колкото аз от генно инженерство... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 7:50 pm 
Аватар

acrimonious написа:

Чекай, чекай малко... Първо, Гонзо САМ реши да се вкарва в ролята на многоръкия Шива...

Как?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 8:13 pm 
Аватар

acrimonious написа:

Може да се каже че е виновен че е "многоръкия Шива" единствено, че не се е махнал. От тази гледна точка - да, сам се вкарва.
acrimonious написа:
И второ, всички знам, че селекцията няма да е "ще му намерят кусур, щото няма да е идеална", а че ще се вземат идиоти като Стефчо Станчев, които ще изгоним първи. При това ще е такава не защото няма пари, а защото Гонзо разбира от футбол колкото аз от генно инженерство... :smt006

След като взимахме супер играчи от първенството и на Герена излизаха смотаняци, дали проблема е селекционен? Не говоря за Домо, Педро и прочее.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 8:26 pm 
Аватар

tprodanov написа:
acrimonious написа:

Как?

Стига бе, проданов, нарочно ли го правиш? Мустака да не би насила да е карал Гонзо да се връща и да го раздава директор...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 8:28 pm 
Аватар

Гонзо е зле. Да не сме с по-малък бюджет от ЧМ и Берое? Ама техните маймуни вкарват голове, а нашите не. Сега със Старокин ще преговаряме. Дано не върне и Данчо Милиев, който е българин и знае какво е Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 8:34 pm 
Аватар

ЧМ нямат проблеми със заплати и премии. Всяка от тия маймуни досега щеше да си е била камшика от Левски. В последните години Левски не е трансферно привлекателен клуб, има забавяне на заплати, прекратяване на договори, неплащане и т.н.
Това че ние не го знаехме до скоро, не значи че в мениджърските среди не се знае.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 8:35 pm 

Яд ме е да чета,камо ли да пиша.Еби му майката братче,пак ще гледам "върнати" скапаняци.За какво ви е Старокин,за лоби в Плаза?Пари ли няма?Ми като няма играй с юноши бе,Гонзо.Или те е страх,че няма да се бориш за титлата :loser2 ?Бахти смешниците са в управлението на клуба.Тука да не е пансион за свършили с футбола?Айде малко по-сериозно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 8:36 pm 
Аватар

Пансион е от доста време, откакто Борат пое официално клуба. Просто с някои се получи.
Insomnia написа:
Стига бе, проданов, нарочно ли го правиш? Мустака да не би насила да е карал Гонзо да се връща и да го раздава директор...

То мустака не ни кара и нас да ходим на стадиона :wink:

Последна промяна Adepta на Сря Юни 03, 2015 8:40 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 8:36 pm 
Аватар

tprodanov написа:
levskar_dokrai написа:

Чакай сега, тук нема се разбереме. Гонзо си е Гонзо, тук не иде реч за него. Основното, което тук ни свързва е Левски, и той е по-важен от всичко останало, включително Гонзо. Спорът тук е, че според много хора, не знам на каква база, Гонзо е източникът на проблемите. Според мен, Гонзо е по-скоро следствие, а източникът е Батков. За съжаление (мое съжаление), хората предпочитат да си хранят Гонзо, а за Мустака остава единствено - "да бе, и той, ама Гонзо....."

Това е целият спор.

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 8:37 pm 
Аватар

Insomnia написа:
tprodanov написа:
acrimonious написа:

Как?

Тук говорим за многоръкия Шива, не за директор. Има разлика. Гонзо има ли вина, че се наложи да съвместява някъде около 5 дейности едновременно?

Stahlgewitter написа:
Яд ме е да чета,камо ли да пиша.Еби му майката братче,пак ще гледам "върнати" скапаняци.За какво ви е Старокин,за лоби в Плаза?Пари ли няма?Ми като няма играй с юноши бе,Гонзо.Или те е страх,че няма да се бориш за титлата :loser2 ?Бахти смешниците са в управлението на клуба.Тука да не е пансион за свършили с футбола?Айде малко по-сериозно.

Ма и за юношите ли е виновен Гонзо :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 8:42 pm 
Аватар

Е кой бе проданов, кой :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 8:43 pm 

Ти четеш ли какво пиша?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 8:45 pm 

Mr. Smith написа:
ЧМ нямат проблеми със заплати и премии. Всяка от тия маймуни досега щеше да си е била камшика от Левски. В последните години Левски не е трансферно привлекателен клуб, има забавяне на заплати, прекратяване на договори, неплащане и т.н.
Това че ние не го знаехме до скоро, не значи че в мениджърските среди не се знае.

Бачи това го има и в Локо София, Ботев и т.н, но техните състави не са толкова небалансирани и некадърни като нашия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 8:46 pm 
Аватар

Локо Сф. да, папагалите са абсолютни смешници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 8:49 pm 
Аватар

Stahlgewitter написа:
Ти четеш ли какво пиша?

Stahlgewitter написа:
Ми като няма играй с юноши бе, Гонзо.

Чета. Изпускам ли нещо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 8:49 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Локо Сф. да, папагалите са абсолютни смешници.

ми с цигането и лъчко, какво да очакваш..... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 8:52 pm 
Аватар

Да ми ядат хуя жАлтите мастий. Единственитр балансирани отбори в А група са на Литекс и Берое. Като при първите треньорът им е некадърник, а вторите завършиха на второ место в шампионата. Донякъде след тях са Лудогорец и ЧМ, всичко останало има 11-13 човека и пълнеж ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 8:52 pm 

Ами в първата шестица бяха и биха прасетата 2 пъти макар и единия да беше в стил полегнала е Тодора. Не казвам, че това е някакво постижение, ама какво е извинението за Прохазка десен бек, а Алвеша десен, но само срещу Хасковo, Марек и в последните 3 минути? Защо нито Локо Сф, нито Ботев има подобен проблем?
И двата отбора си имат поне по 2 нападатели. Ние сме с Домо, изгонения след 3-4 мача Гикиевич и играещия по 20 минути в А група на всяка нечетна година 18-годишен Илия Димитров.
Както и да е де. Омръзна ми да повтарям едно и също нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 8:54 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Mr. Smith написа:

Бачи това го има и в Локо София, Ботев и т.н, но техните състави не са толкова небалансирани и некадърни като нашия.

Там няма толкова очаквания. Вземи за пример чурка - 12 мача без победа, 10 без гол. Как от първи в класирането, 10 мача не можеш да вкараш гол?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 8:55 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Да ми ядат хуя жАлтите мастий. Единственитр балансирани отбори в А група са на Литекс и Берое. Като при първите треньорът им е некадърник, а вторите завършиха на второ место в шампионата. Донякъде след тях са Лудогорец и ЧМ, всичко останало има 11-13 човека и пълнеж ;)

Бе ЛудогАрец не, като да нямат балансиран състав..... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]