forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 23, 2025 6:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 388  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 1:20 pm 
Site Admin
Аватар

Според мен основното е,че Удинезе не са отстъпили и са си настоявали за трансферна сума.Безумно е да се плаща и 10 лева за Вутов,така че....правилно се отказваме от него.Отделно е и супер безполезен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 1:21 pm 
Аватар

Ако аз съм жена ти в случая, то аз имам чувството, че е обратното. До преди 10 часа Вутов беше опция за отбора, щом Роси го иска, значи става. Няма какво да се панираме. Сега, след като го махаме, коментарите са "Вън, левскарско мляко, българчета, чОжденци" и т.н. Никой не е написал нищо за българи и чужденци, но темата веднага се измести в тая посока - иронизиране, някакви ехидни коментари и нищо съществено. Махнахме Прохазка, Панайотов, Рошу, Ангелов и Вутов, а сме взели само Мариани. Нямаме ясна идея какво правим. Очевидно е, че има разминавания огромни между Ръководството и треньора. А това винаги води до едно нещо, когато треньорът ти е чужденец. И няма да е приятно октомври месец. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 1:22 pm 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Има едни смешни конспиративния предавания и там така питат. Възможно ли е това да са посетители от друга галактика? Или пък извънземни, заселили се на Земята преди хиляди години? Или пък може би пияният очевидец не е видял добре?

Мъри затова каза, че и той може да води отбора от Казахстан. Организационно сме пълен леж..

Кажи честно :shock: Значи да се спекулира в едната посока е врло конспиративно, но да се изказват крайни мнения в другата си е чиста разбираческа пичовщина. Ти със сигурност знаеш, че след като клубът до преди броени дни го е искал и е преговарял с мениджъра му и Удинезе, постигнал е договорка и е оставал само подписът, изведнъж Делио тази нощ не е спал добре, събудил се е крив, звъннал е първо на теб да ти пее кур за Вутов, а после и на Краси Иванов да му каже, че ако подпише договора - да умре. Приемаме, че това е чистата истина и отказваме да вярваме в кемтрейлс, рептили и проблемите с представянето и дисциплината на Вутов. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 1:26 pm 
Аватар

Който е написал, че Вутов става, нека да си понесе отговорност за думите. :smt006 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 1:26 pm 
Аватар

Това за Вутов, поне за мен, е отлична новина. Изобщо не мога да разбера защо искаха да остава, толкова спрял футболист отдавна не сме имали, пир това - упорито и усърдно налаган. Напълно безполезен играч. Това трябваше да е едно от първите, а не от последните направени неща.

Иначе, не можем да знаем какво прави в момента ръководството ни (щото инфо - нъцки). Възможно е да преговаря с нормални играчи, които да чакат по-добри оферти, и ако не получат такива - да дойдат при нас. Възможно е и да нямат варианти, защото, както казах, са чакали австриеца да води процеса, и когато той ни пя - да сме останали с кур в уста. Предстои да разберем. За съжаление, спокойно може да се касае за издънка на ръководството. Естествено, очаквам виновно да е талянското менте. И все пак - имаме надежда.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 1:27 pm 
Аватар

:bigok

Аз не знам какво е станало. Никъде не съм казал - това е станало/не е станало. Наистина не ми е интересно да си водим такива разговори, където трябва да обяснявам неща, които са очевидни :roll: Казвам, че е аматьорско и ни е поредния слаб ход тая Подготовка. Вие казвате, че не е слаб и намирате 200 причини да не е така, за да не вземето да кажете нещо срещу треньора/Ръководството.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 1:29 pm 
Аватар

Като няма трансфери, защо няма нови? Като се водеха всякакви анимационни герои от сорта на Умар Диаби, Видович, Опоку и т.н., ебал съм ги тези ментета, за какво ги взехме, като не са играли от 1 година? Не видяхте ли, не разбрахте ли, какво се случва после? Или вие (ревящите за нови футболисти) сте мазохисти и искате още от същата порция некадърници?
Като не можеш да добавиш качество в отбора от наличните свободни агенти, които са ни по джоба по-добре е да не припарват до отбора, за да не повтаряме стари грешки. Поне в тази насока от сегашното ръководство дават ясни индикации, че са извлекли поука от предишни провали и има огромен напредък!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 1:31 pm 
Аватар

Досега не съм го казвал, но за да звучи футболно и авторитетно пак казвам, че може да е аматьорски ход, може и да е много добре премерено решение. Може и да е нещо посредата. Но това не можем да го знаем сега и нямаме необходимата информация за да преценим обективно какво е. След няколко месеца - да, сега - не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 1:33 pm 
Аватар

Време е да се събудите от тия приказки, че сме чакали хубавината и затова се бави селекцията. Бави се защото работят некадърници в клуба и имаме лайняни скаути.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 1:33 pm 
Аватар

Какви скаути бе :smt005 :smt005 :smt005 Ние в последните 10-12 години имаме общо 1 скаут - Саид Ибраимов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 1:35 pm 
Аватар

За да се вземат качествени футболисти, трябва да мине лятото. Много малко футболисти биха подписали с първият клуб който ги потърси, повечето футболисти са във ваканция и грам не ги ебе, че ние почваме сезона докато още има световно :bigok А искат да изчакат и да разгледат повече опции. Аз съм ок и в 5 кръг да дойдат, но да дойдат такива като Жорди и Обертан, а не в началото на подготовка такива като Панайотов. Прекалявате с драмите понякога, тоя първи кръг на ЛЕ трябва и с децата да го минем реално, така че евентуален резил, не би трябвало да се оправдава със закъсняла трансферна политика и тем подобни глупости.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 1:47 pm 
Аватар

Миналата година подписахме с Жорди м/у Ситиенска и сплит, а с Обертан след сплит. За съжаление България наистина не е мечтана дестинация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 2:07 pm 

shalala написа:
Дали е възможно да не се е представил добре на тази подготовка? Има ли шанс да се е издънил с дисциплината? Възможно ли е да се е появила по-добра алтернатива?

Ами не, не е възможно да не се е представил добре на подготовката, защото той не е на проби и Роси много добре знае какъв е и какво може. Издънка с дисциплината е възможна принципно, ама чак пък никой да не разбере - то за какви ли не неща тръгват слухове (че и немалко измислени даже), пък никой няма да разбере за сериозна издънка?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 2:25 pm 
Аватар

Въобще не съжалявам, че Вутов няма играе при нас, защото видяхме колко може.
Въпроса е какво се е случило и защо агента му така се жалва. Наистина изглежда супер непрофесионално.
Това обаче не значи, че причината е задължително в нас :!: :!: :!: :smt006
Притиснително е също така липсата на нови, но както по-горе се спомена - Жорди и Габриел не дойдоха също рано.
Самият Красимир Иванов пък каза, че имат стотици кандидатури в офиса, но явно подбират хем да са добри играчи, хем за добри пари.
А последното без спортен директор и добри скаути, смятам, че е доста трудно.
Все пак аз не виждам причина все още да се режат вени и да се правят драми. Вутов не е за нашия отбор, защото няма с какво да допринесе и толкова.
Дали пък ще има пари за бекове, крило, нападател и евентуално още един халф е съвсем друг въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 2:42 pm 
Аватар

За мен тва за Вутов е добра новина. Явно освобождаваме средства за нещо от скъпото. :sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 2:49 pm 
Аватар

Може да е натирен и по оста Лъчо Танев-Мъри. Двамата са близки, единият е мениджър на Вутов, другият го вади голям преди седмица. А както знаем, синьор Роси е злопаметно и отмъстително копеле :bigok Общо взето всички са срещу него и е време за успехи. Иначе става като с новите дрехи на царя, много е добър Дельо и е време да докаже, че не е гол, figuratively speaking.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 2:58 pm 
Аватар

spurs написа:
Ами не, не е възможно да не се е представил добре на подготовката, защото той не е на проби и Роси много добре знае какъв е и какво може.

Е тук дори може да излезем малко от спекулациите и да се сетим за някои подсказки от интервютата на Роси. За това как някои са се подпичквали през почивката и са дошли тотално зле за подготовката. Ако на Вутов, въпреки супер непостоянното представяне, е решено да му се даде шанс на база на забелязан потенциал, ама се вижда че въпреки това се мърдосва и не си дава много зор, е напълно нормално да му се бие шута. И може да не е точно на проби, но е под наем, което е 1 ниво над проби :smt002

Ferio написа:
Самият Красимир Иванов пък каза, че имат стотици кандидатури в офиса, но явно подбират хем да са добри играчи, хем за добри пари.

Хем да са женени :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 3:08 pm 
Аватар

Прохазка го търпяхме 3+ години за да стане това, което е - любимец на феновете с лимитирани качества.

Вутов игра при нас един сезон и направи много повече от Прохазка в неговия първи! По-млад е и да, българин е юноша на "Левски". И това си е важно, колкото и да се ебавате.

От една страна ми обяснявате, че трябва да се дава търпение на Роси и на всякакви знайни и незнайни герои, но явно разбиранията ви са доста "избирателни" и градацията в нормалното футболно мислене е "0". Пак сме на принципа любимци и цървки :smt006

Важното е, че Ривалдиньо и Кабрал остават. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 3:11 pm 
Аватар

Вутов ако ставаше за футболист щеше да направи нещо в Италия, където и в трета дивизия не успя. Направи посредствен сезон в Левски, не виждам на основата на какво да чакаме, че някога ще заиграе. :smt006
Става за резерва, но ако ще даваме пари за него, мисля че можем да ги похарчим за по-смислени неща.

Последна промяна FLAME на Пон Юли 09, 2018 3:12 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 3:11 pm 
Аватар

Цецко, важното е, че остават Жорди, Огретен, Павката, Яблонски, Холмар и д-р Тиам.
П.С. Шием и лепим вени всякакви!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 3:14 pm 
Аватар

FLAME написа:
Вутов ако ставаше за футболист щеше да направи нещо в Италия, където и в трета дивизия не успя. Направи посредствен сезон в Левски, не виждам на основата на какво да чакаме, че някога ще заиграе. :smt006

Във футбола не стоят така нещата, FLAME. Това, че не си направил добър сезон в трета дивизия на Италия не значи, че си слаб футболист и следва да отидеш в 4-та дивизия... Има прекалено много събективни фактори, които влияят и подобни изказвания не са обективни.

Нов_ред, и Жорди да бяха махнали негативните коментарите щяха да са същите, а аз щях да copy/paste това, което съм написал за Вутов, но за Жорди. Както искайте го разбирайте. Не е до дадения футболист, а до адекватна политика.

Последна промяна tzvetan_22 на Пон Юли 09, 2018 3:16 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 3:16 pm 
Аватар

Най-обективното е, че от Вутов не става нищо и няма място в Левски.
А ти си философствай колкото искаш и бъде опозиция във всяка тема. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 3:18 pm 
Аватар

Има толкова много неизвестни около този казус, че не ми е ясно какво толкова обсъждате. В крайна сметка договор с Вутов не е бил подписан и клубът няма отговорност към него, нито към агента му, нито към Удинезе. Нито знаем колко парЕ са искали италианците, нито знаем Делио какво мисли, нито знаем плановете на ръководството...всъщност ние нищо не знаем. Иначе и според мен за резерва и за широчина на състава може би ставаше, ама и това не се знае - дали би се навил да е резерва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 3:18 pm 
Аватар

Ти, пък, бъди Ганьо и се изказвай като последна инстанция за качествата на футболситите ни. За кой става и кой - не. Черно и бяло е явно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 3:19 pm 
Аватар

Досега сме -5 халфа и +1, което ще е проблем по някое време през сезона, но за момента е ОК. Имаме Жорди, Нашименто, Тиам, Мариани, Белмонт и Юруков за 3 позиции и аз драма не виждам освен, че нямаме типичен дефанзивен халф за резерва на Тиам, но това няма общо с Вутов. За мен, обаче, Антонио беше сред любимците на Роси и не стига, че не му взимат нови на Делио и че искат от него титла и купа тази година, ами сега и му махат от наличното :bigok. Няма да изкара до декември menteto, да се запише това мнение някъде, просто нещата не изглеждат добре по оста спортно-техническо ръководство ( то такова няма, само Делио е :bigok) - финансов директор ( май това е Краси, който е и изпълнителен, а и лелка за водата :bigok ). Все пак това няма как да е оправдание за първите два кръга на ЛЕ с оглед обиграността на състава и качеството в него в сравнение с Вадуц и Жалгирис. Ако ги минем тези два отбора, за трети кръг може и да се вземе още нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Така е, но това, че не ставаш и за Левски, си е сериозен фактор. Максимумът е Ботев ПД, я Берое, я някое друго такова селско отборче. Да взема тенекето(купата) на България и да се радва, успех!

Има толкова много неизвестни около този казус, че не ми е ясно какво толкова обсъждате. В крайна сметка договор с Вутов не е бил подписан и клубът няма отговорност към него, нито към агента му, нито към Удинезе. Нито знаем колко парЕ са искали италианците, нито знаем Делио какво мисли, нито знаем плановете на ръководството...всъщност ние нищо не знаем. Иначе и според мен за резерва и за широчина на състава може би ставаше, ама и това не се знае - дали би се навил да е резерва.

Знаем само, че не става, което е достатъчно. Отличен ход на ръководството!

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Последна промяна konvoec на Пон Юли 09, 2018 3:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Site Admin
Аватар

Ех,дейба,все на нашите футболисти им влияят субективни фактори.Все нашите "можачи" се нуждаят от повече време за адаптация,климатизация,научаване на език,научаване на пътя от квартирата до стадиона и т.н. и т.н. :( И да,ако един футболист,без значение дали Вутов или който и да е,не може да се пребори за място в ТРЕТА дивизия на Италия,то той няма място в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 3:31 pm 
Аватар

Трансфери ще има, но ние не сме първа опция на добрите футболисти. Работи се и се чакат отговори. Работи се само с чужди агенти, а не с бг такива (има много недоволни от това).

Вутов се провали. Както на терена, така и извън него. Съвсем нормално няма да му плащат трансферната сума (колкото и малка да беше).

Запазихме гръбнака на отбора, Павката се възстановява по-бързо от очакваното и ще има опция на резервната скамейка за първите мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 3:32 pm 
Аватар

Ето такива неща обичам да чета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 09, 2018 3:39 pm 
Аватар

Сега и на тоя бездарника вутката не се бил дал шанс :lol: :ohmygod За цял сезон, така и не се научи да спира топката, което обаче не му попречи да спира почти всяка атака. И не е да е търкал пейката, или да не му е бил даден шанс. Единствено дузпи може да бие и толкоз.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 388  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]