BlueMagic1914 написа:
По времето на омразните Митов и Боримиров продадохме Краев и Бурабия за около 1 милион и половина(при Делио към момента само Мапуку продадохме,а той беше трансфер на БориМитов).
Продадохме ги, защото единия почти яде бой с пръчка и двамата не желаеха да играят повече в Левски!
Не сме ги продали, понеже сме имали страхотна финансова стратегия. Точно обратното.
Продадохме ги, защото бяхме слаби като клуб за да ги задържим.
BlueMagic1914 написа:
Аз съм го отбелязвал и преди като сентенция-за сектата на Роси виновните за провала миналия сезон(за мен сезон ,в който до последно се борехме с Чорбое кой ще свърши трети,паднахме от Славия за купата,в 8 мача нямаме победи срещу Тире и турци и съответно завършихме на двуцифрена точкова разлика си е провал) са..тактиката на Митов,трансферите на Митов и Боримиров,факта че Митов е направил Митрев капитан,самия капитан че направил 3-4 грешки(нищо че завърши трети по записани чисти мрежи в Европа),липсата на пари за трансфери от Русев
Нима все още не се чудим какво да правим с топ класните играчи като Георги Ангелов (който наскоро за наш късмет
освободихме, а не продадохме (защо ли?)) Или класата Алек33? А като говориш за едва 3-4-те грешки на Митрев, даваш ли си сметка, че това е равно на между 7 до 12 точки!?
Защото
всички грешки на Митрев костваха точки!
BlueMagic1914 написа:
След 10 дена почват мачовете,дано има промяна.Да се сравнява треньор ръководил над 20 години отбори в Серия А и взимащ над 70 000 лева на месец заплати( броя целия треньорски щаб) с треньор като Митов дето е бил треньор 5 години в България и дето и двата пъти идваше на пожар,изкара 3-4 месеца и не му се даде шанс повече и да ми се възхвалява Дуче,при положение,че има същите класирания и приблизително същото съотношение победи-равни- загуби ми е смешно.
Тук логиката ти е, че щом човек с 20 години стаж в Серия А има същите резултати като човек с 5 години стаж в ляйняната лига,
значи втория е добър колкото първия ли?
Като цяло, при цялото си уважение...във фейсбоклук групичките не си ли храните достатъчно по Роси, Русев и тн?
....или викаш просто не се сдържа, та реши да ни покажеш завидна логика?
Мнението на фейсбук и гонг левскарите вече го знаем, благодаря.
П.С. Когато побеждаваме така се радвам на синьото море около себе си и все си повтарям "Левскар да си братко е чест! А до мен само братя!"
Сега като чета подобни мнения и чак се чудя как може да симпатизираме на един и същи отбор...