forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юли 10, 2025 1:03 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 11:14 am 

Ако Батков е умен ще се съгласни на първата оферта на Арсеналк,пък била и тя 500 000 евро.единственото му условие трябва да е 30 или 35% от следващ трансфер,но ме притеснява НАско...много при това

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 11:25 am 

TicoTorres написа:
Ако Батков е умен ще се съгласни на първата оферта на Арсеналк,пък била и тя 500 000 евро.единственото му условие трябва да е 30 или 35% от следващ трансфер,но ме притеснява НАско...много при това

Е какво ще направи Наско?Аз предпочитам да го разменим с някой обигран от тях играч :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 11:34 am 

Momo_Levski_1914 написа:
TicoTorres написа:

Е какво ще направи Наско?Аз предпочитам да го разменим с някой обигран от тях играч :wink:

хаха вярваш ли си :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 11:35 am 

Momo_Levski_1914 написа:
TicoTorres написа:

Хаха,и кой играч на Арсенал ще дойде в България :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 11:38 am 

TicoTorres написа:
Momo_Levski_1914 написа:
TicoTorres написа:

Хаха,и кой играч на Арсенал ще дойде в България :lol:

Адебайор :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 11:39 am 
Аватар

TicoTorres написа:

И аз съм на тва мниение (за процент от последващ трансфер).. Притеснява ме, че 1 млн. са твърде много пари и дори и да го харесат няма да дадат толкова за него... :?

Momo_Levski_1914 написа:

:smt082 :smt082 :smt082

Брат, искрено ме разсмя! :lol:
Кой играч според теб ще иска да дойде в Левски- България, след като е играл в Арсенал- Англия. Да не говорим, че цената му би била такава, че ще трябва да разменим половината отбор на Левски за него...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 11:47 am 
Аватар

Наско е способен да прецака целия трансфер :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 11:57 am 

Не мога да ви разбера вие фенове на футболен клуб или на мениджърска агенция сте?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 11:59 am 
Аватар

Отзиви за Хичо във форумите на Арсенал, кой знае английски да чете:

Arsenal-Mania.com

EMIR8_SOLDIER:

Watched him in the under 21s v england

Bulgarias best player by far

Awareness of players, his dribbling ability and pace
It was like watching him against england..Him and theo stle the show that day

A trial would just knock down the transfer fee, he didnt need one but how can you say no to arsenal at a timelike this?

Good left winger he is

---

arsenal_hleb:

i remember this guy. was watching england u21 match and he did some stepovers and crosses which impressed me.

never expected him to have a trial here

---

AFCFan4Ever:

Another Wenger diamond in the rough?

juk380x:

Looks like it. So, we got ourselves a winger. Well, now to recall Djourou from loan and we're set to win the prem.

---

Canuck:

Ha, a 20 year old left footer from out of the blue.
Fingers crossed then.

---

EMIR8_SOLDIER:

Wenger knows nikolay has it allto make it here

Super master plan by Arsène giving him a trial to knock which ends up knocking down the transfer fee

Could he be our new reyes..check this out
http://www.youtube.com/watch?v=mcco85y%20...%20re=related

But he also has end product, lets see how this one pans out in the next couple of weeks

---

Glovegun:

Another new talent from Eastern Europe

---

Anzac:

looks like he's young, got technical skills, pace, can dribble, got flair, good at free kicks & not afraid to go for goal................sounds ideal...............

---

psycho:

Dimitrov??
ooooo I am excited- a left winger- that would be f****g brilliant. I am not one for transfer speculation, but I am excited about this guy- despite knowing f**k all about him.
f**k Modric and VdV, this is more likely to happen- and I hope it does.

===============================================

arsenal-land.co.uk

Mez:

he looks promising. good free kick taker and very fast. looks a genuine winger.

---

Albo:

Looks good on those videos

===============================================

onlinearsenal.com

Orange Gooner:

Very interesting player, I heard he combines pace with technique and in Bulgaria he's regarded as the new Martin Petrov.

---

AdebayorFan:

Good news! We have a couple of possible signings in January.

---

Fuzzboll:

http://www.youtube.com/watch?v=2_T3HatWNLQ

Some good stuff in there.

---

TheBigGooner:

Good stuff!!!

The next hleb!!! Woo hoo!!!

---

gunner_girl:

good news!!!

---

Orange Gooner:

Looking very nice. Pacey, good dribbling skills but not afraid to pass the ball. On top of that he's left footed, so he might just be what we need.

---

dc_talkz:

he could be what we are looking for.. nice skills too

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 12:29 pm 
Аватар

Ако Арсенал го вземат, цената на Хичо ще скочи 6-7 пъти от първата секунда след подписа с тех! Омръзна ми да гледам как си разпродаваме талантите за без пари (не става дума само за ЛЕВСКИ, а генерално). Динамо Загреб взеха 20 милиона от трансфера на Едуардо пак в Арсенал, в Украйна, Сърбия, Румъния, навсякъде продават далеч по-скъпо! Затва ако Венгер го поиска, най-разумно е ЛЕВСКИ да поискат МИНИМУМ 2 милиона евро + 30% от бъдещ трансфер! Ако някой ме обвини че съм на акъла на Борат ще му кажа че интересите на ЛЕВСКИ ме интересуват много повече от бляновете на сульо и пульо уж "милеещи за България" чорбари ЛЕВСКИ да стане по-слаб, щото Ники е най-добрия ни играч, иначе пак българите ще изглеждаме като балъците на Европа... Ако Венгер се направи на стиснат гъз, Ники остава в ЛЕВСКИ!

Арсенал му направиха добра реклама, сега така или иначе ще се дават много повече пари за него!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 12:32 pm 

Съгласен съм с теб, проблема е само че в отровното ни първенство и чалгарската ни държава Ники има да расте най-много още една година като играч, после година - две тъпкане на едно място и след това стремглаво надолу по утъпканата пътека на провалените таланти.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 12:37 pm 
Аватар

Верно е, ама по-добре ние да имаме полза от него, отколкото Арсенал за без пари... А и когато Венгер поиска някого дори и за проби, Европа се заслушва, така че не вярвам да се стигне до Домовчийската...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 12:56 pm 
Аватар

Според мен ще е тъпо да се искат толкова много пари.Виж едим процент от бъдещ трансфер ще е по-разумно.Но ако Батко пак се улее и иска пари Хичо е свършен според мен.А той си го е казвал,че иска да играе навънка,така че желанията ни се разминават и по-добре за него ще е да отиде в Арсенал още сега,а не да драпа на едно място тука на стадиони като тоя в Мездра.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 1:34 pm 
Аватар

В това момче има толкова футбол, че ми е жал да го гледам как се мъчи по тия ниви и ливади в България. „Левски“ е баща на това момче и като един добър баща трябва да пусне сина си там, където е по-добре за него.

Сори, ако съм малко по-лиричен, ама според мен така седят нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 1:43 pm 
Аватар

Абе, той още не е изкарал пробите и не са го одобрили , Вие вече трансферна сума му сложихте.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 2:24 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
В това момче има толкова футбол, че ми е жал да го гледам как се мъчи по тия ниви и ливади в България. „Левски“ е баща на това момче и като един добър баща трябва да пусне сина си там, където е по-добре за него.

Лиричен си, ама си е така! И на мен ми е жал за него! Нямаме право да спираме кариерата на един футболист с голямо бъдеще, само защото искаме да приберем още 500к евро за него...

А, Richard Long, в другите балкански държави продават по- скъпо, но това си е стандарт! При нас най- скъпия трансфер е... 4 млн евро ли беше Бербатката? :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 2:29 pm 

acrimonious написа:
Morning Glory написа:

Лиричен си, ама си е така! И на мен ми е жал за него! Нямаме право да спираме кариерата на един футболист с голямо бъдеще, само защото искаме да приберем още 500к евро за него...

А, Richard Long, в другите балкански държави продават по- скъпо, но това си е стандарт! При нас най- скъпия трансфер е... 4 млн евро ли беше Бербатката? :?:

Аз лично бих предпочел да играе зя Левски.
Хичо е много добър, но аз съм фен на Левски и искам да мачкаме точно с такива момци в отбора, а не да продаваме всеки малко по-добър.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 2:45 pm 
Аватар

ivanitsa написа:
acrimonious написа:
Morning Glory написа:

Хичо е много добър, но аз съм фен на Левски и искам да мачкаме точно с такива момци в отбора, а не да продаваме всеки малко по-добър.

Ако го продадем в Арсенал срещу клауза за процент от последващ трансфер, не мисля, че ще сбъркаме... Арсенал никой кадърен не са задържали насила, както и не са продали за жълти стотинки ;)

А парите някога ще подпомогнат една наистина добра селекция... или автобус :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 3:38 pm 
Аватар

ivanitsa написа:
acrimonious написа:
Morning Glory написа:

Къде ще мачкаме ?На тва момче не отиде ли до година некъде навънка и е свършен тотално.Нито желание ще има нито нищо.Някой хора много се престарават да бъдат Левскари.Да ние не сме сергия за играчи,но тея думи са уместни в нещо от типа - наш играч в китайски отбор в средата на таблицата,защото му давали повече пари.И аз искам Хичо да остане в Левски,но той тук повече няма да се развие.Дано отиват повече млади момчета на острова и след едно 4-5 години нема да има мъки от типа "2 поредни квалификации сме негодници".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 5:13 pm 

Като стане дума за пари по трансфера на Хичо, веднага Баждеков и Батков ще осерат работата :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 5:32 pm 

Незнам доколко всички пишещи тук са запознати финансите на отборите от висшата лига,но за 330 хил.паунда дори под наем не се дава играч в първа девизия(по нашему В група).Кишишев за повече пари е под наем в Лийдс и играе по едно полувреме.За Германия тези пари са много защото там редуцираха пазара,но за Англия не са,особено за 20 годишен играч.За конгоанския му конкурент които е на 24 години и идва от африканско първенство,без да е бил във френски или португалски отбор дават 500 хил.паунда,а вие спорите за някаква смешна сума за която ако го вземат ще ги е срам да напишат в сайта си за колко са го взели

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 6:16 pm 
Аватар

Ако го искат да го вземат за нас и за него ще е по-добре да ходи да се развие,а ако не го продадеме ще му се изгуби всякакво желание и след някоя и друга година ще играе в турция...
Както вече някои написа по-нагоре не говорим за енерги например ,а за Арсенал и няма как да им откажем най-малкото заради самия Ники.
Един добър процент при следваща продажба мисля,че ще е много по-добре отколкото сега борат да му сложи 2-3 млн евро например.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 8:35 pm 
Аватар

Домо си е вечно наш
http://topsport.ibox.bg/news/id_967620731
2,5 млн :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 8:42 pm 

Наско...Батков...Хвани единият,удари другият

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 8:48 pm 
Аватар

t0p4o написа:
Домо си е вечно наш
http://topsport.ibox.bg/news/id_967620731
2,5 млн :shock:

Че кой ще даде толкова пара за Домо. Няма свестен мач тоя полусезон, головете са му такива, че му излезе прозвище "малкият пеналт". Нещо май пак ще има след 4-5 годинки в нещосимиспор :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 9:16 pm 

Тодор Батков е предложил шестима от футболистите на Левски на френската мениджърска агенция „Sport Pro File”, съобщи лично собственикът на „сините” за Гонг.

„При нас партньори от една голяма френска мениджърска агенция. С тях сме в отношения от лятото и обсъждахме не само Валери Домовчийски. Продължаваме в същата посока и когато има нещо ще го съобщим”, призна бизнесменът.

„Не е коректно да съобщавам още имена. Съобразяваме се и с българските условия, както и с абсолютния професионализъм в големите клубове, не е коректно информацията да излиза от нас”, продължи босът на Левски Тодор Батков.

„Склони сме да се разделим с всеки. Зависи от желанието на футболиста и условията. Не на последно място и от името на клуба, защото въпросът за престижа не е маловажен, напротив”, допълни за Гонг адвокатът.

Срещата между Тодор Батков и агенцията от Франция продължи няколко часа в офиса на Левски. „Всичко е наред, видяхме се с агентите. Агенцията им е базирана в Марсилия и само за тази година имат 15 трансфера в клубове, като Арсенал, Блекбърн, ПСЖ и в Испания. Те дадоха добри идеи и предложения, дай Боже да стане някое от тях”, завърши Тодор Батков.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=31237

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 9:32 pm 
Аватар

http://vbox7.com/play:4076de4a

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 9:40 pm 

TicoTorres написа:
Наско...Батков...Хвани единият,удари другият

Абсолютно така е :wink: И ние незнаем кой трябва да се махне :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 10:30 pm 
Аватар

Абе при положение, че едва ли ще се изтърсят за него, защо да не го пробваме. На 18 години е и има 15 мача/14 гола за Хасково.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 11:03 pm 
Аватар

Ники Димитров премина успешно фитнес теста в Арсенал

Младият нападател на Левски Николай Димитров, премина успешно фитнес теста, на който бе подложен в английския Арсенал. Техничният футболист от неделя е на едноседмичен пробен период в лондонския гранд. Тази сутрин Ники тренира с футболистите, които няма да вземат участие при гостуването на Блекбърн за купата на лигата на Англия. Следобяд Димитров премина през двучасов фитнес тест. Според кондиционния треньор на Арсенал, футболистът на Левски се е справил доста успешно в теста. Ники Димитров ще тренира с Арсенал до петък.

„Чувствам се невероятно. Обстановката е отлична. Не съм очаквал такова посрещане. Още първия ден, когато влязох в съблекалнята, всички звезди на Арсенал станаха на крака и ме поздравиха. Питаха ме за България, за Левски. Страхотно е. Условията, които предлага този исторически клуб, те карат да мислиш само за футбол и да показваш най-доброто от себе си. Щастлив съм", заяви доволният Николай Димитров пред официалния сайт на ПФК Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]