kNoCkOuT написа:
Кво става бе, как мислите вие да му еба майката? Лукойл? Абе, има едно друго отборче, за което да се грижат комунистите, не мислите ли? ЛУКОЙЛ ЩЕ НИ ОПРАВИ? ДА ИМ ЕБА ПУТКАТА МАЙНА НА ЛУКОЙЛ! ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА! Предпочитам да се борим за място в УЕФА, отколкото да ни вземат Лукойл, да вкарват милиони и целия свят да ни има за отроче на руската мафия..
Я ми кажете, колко мача от вътрешното първенство през последните 5 години бяха по-добри от тоя днес? Това е нивото на първенството ни. С такава игра бихме станали дори шампиони. Просто нивото на първенството ни е такова. Нивото на отбора ни е такова. И причината за това да не го вдигнем, освен Батков и сафаритата на Наско е Мъри. Загубите от Тампере бяха и по негова вина и мога доста да поспоря с тези, които не са съгласни.
Но не това е важното в случая. На мен ми писна да гледам как хората плюят отбора когато не е първи. Никой не може да е първи завинаги. Не искам някой да си помисли, че подкрепям Батков. Той е завършен идиот. Но го предпочитам с пъти пред Лукойл. А и колко хора от критикуващите днес са били на същото мнение след мача с Удинезе, примерно?
Аз лично предпочитам честта пред успехите.. И мисля, че докато се жалвате от няква загуба от литекс и се молите да ни купят тези, срещу които ние се борим от 1948-а насам, се сетете пак кои сме ние, и за какво се борим. А ние сме Левски, Левски от София!
Хахахахахахахахахахахахаххахахахаха, с риск да те обидя ама си много заблуден. Каква чест бълнуваш бе, приятелю, слез на земята. Тая чест, за която говориш, от 89-та не съществува в Левски и никога вече няма да съществува. Същото естествено се отнася и за другите клубове в България, които претендират, "че са с чисти традиции", като Славия, Локо Пловдив и т.н. Не си прави илюзии, че Батков не е комунист-човекът е бил комсомолски активист, а сега след всяка победа на агент Гоце е на първия ред в залата. За агент Николай пък да не споменавам. Не си прави илюзии също, че не е и мафиот-тази близост с Чорни едва ли е само по адвокатска линия. Или може би си от тези с подписката, дето вярват, че и Мишата е чист?! И накрая-не си прави илюзии, че най-популярният клуб в престъпна България би могъл да бъде управляван от нещо друго освен от мафиоти. Само че аз предпочитам да са класови мафиоти с пари пред някакъв долен, арогантен и стиснат дебил като Батков. Иначе другото (знаеш кое) вече сме го загубили. Що се отнася до плюенето-не съм спирал да критикувам Мустака нито за момент, защото винаги ми е било ясно, че рано или късно ще ни закопае. Е, закопа ни!
Що се отнася до Мъри не виждам какво има да се спори-това е най-кадърният треньор в България, човек с голямо сърце и невероятно (поне за българин) трудолюбие. Единствената му грешка са не мачовете с Тампере, а това, че още не си е дигнал чукалата, за да си развие таланта при нормални хора някъде далеч от България. Но пък тази му отдаденост няма как да не ме радва, защото без него съвсем ще сме за никъде.
А що се отнася до мача-никаква изненада поне за мен, даже спечелих пари от спортингбет (най-тъжните мангизи, които може човек да прибере). Годината за клуба е изцяло нулева, но вместо да се правят трагедии, трябва да се подготви бъдещето-продажба на абсолютно изчерпаните играчи като Йовов, Телкийски, Домовчийски и Бардон и търсене на техни заместници. Нека поиграят повече двете мароканчета, Тасевски, дори Джайеоба. Може да се пускат и юношите, макар че, ако някой вижда в тях някакви месии дълбоко се лъже. Естествено така сезонът ще е нулев откъм успехи, но няма да е изгубен откъм развитието на отбора. Дай Боже поне за толкова да им стигне акъла. Лично аз изобщо не бих се стреснал, та ако ще да завършим на пето място, стига да виждам, че в отбора се прави така нужната подмяна на играчи (ех, а как ми се ще и на ръководители...).