forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 2:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1332 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 45  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 8:17 pm 

Ако искаме да вдигаме посещаемостта е достатъчно просто да се обяви бойкот седмица преди мача. После просто трябва да пуснем придошлите с тезата "ти ли ще ми кажеш къде ще ходя бе" 15 000 чиляка и ето ти пълен стадион :bigok

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 8:51 pm 
Аватар

Аз съм ЗА бойкота (бях си решил да не ходя веднага след отпадането)!!!Но бих предпочел примерно да се изсипем 2000 и да не влезем(щеше да стане страшно по улиците на Пловдив)!!!
Цитат:
Важното, като спрем с бойкота, е да се изсипем 15 000 на първото домакинство
5000 да сме , но единни и примерно ако са "играли като пичке" цял мач с гръб и песни а ако играят зле и на "Герена" Усфиркване и някой да ни ги строи :lsfc3

Последна промяна badev_007 на Пон Юли 15, 2013 8:58 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 8:58 pm 
Аватар

Компромисното и най-точното решение е мача да се гледа в пловдивски кръчми пък да видим кой кого :smt047 :lsfc3 :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:04 pm 

а какво точно ще се постигне чрез бойкот на мача? На Батков ще му стане кофти и ще извади 200 млн за селекция сигурно, дреме им на к*ра дали сме на стадиона

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:07 pm 
Аватар

Прочети внимателно декларацията на НКП, помисли малко и ще разбереш.
И...dark side i sense in you, be careful young paduan :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:09 pm 
Аватар

Време беше да се предприемат други мерки! Вижда се ,че само с безрезервна подкрепа не става и трябва да видят манекените какво е да са без нас! Нека да бъдем заедно поне един път и щом хората които се грижат за тоя сектор и са "виновни" за всичко хубаво случило се в него последните сезони са казали да се бойкотира да се съобразим!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:12 pm 

Ще се положат основите на това да действаме всички заедно, а не 20 човека да движат нещата в сектора. Това ще доведе след себе си до общи действия при отстояване на позициите си, а не 100 човека да чакаме мършите на летището. Крайно време е всички със задружни усилия да покажем на мръсната сган, че ние сме ЛЕВСКИ и ще става това което желаят феновете. Стига повече гавра с името, емблемата и фланелката на любимия клуб. :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:16 pm 
Аватар

Ако искате силен сектор и единство - изпълнявате и мълчите. Нема какво да се тръшкаме, аре като сме големите пичове, да видим как слушаме и сме единни и щом се кaже НЕ, значи НЕ, щом се каже 10 000 , и се изсипваме 10 000. Знам, че ви е неприятно да ви казват какво да правите, но по агитките ТОВА ПОЛОЖЕНИЕТО! НЕ ВЛИЗАШ!, КРАЙ!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:16 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Прочети внимателно декларацията на НКП, помисли малко и ще разбереш.
И...red side i sense in you, be careful young paduan :mrgreen:

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:19 pm 

четох я, пак я чета и не виждам смисъл от това да не идем.

1. Не смятам, че ако не идем на мача ще накараме някого да се замисли и по-скоро отсъствието ни ще свали част от напрежението върху тях, т.е. ще играят като по-големи мърди.

2. Пълен сектор, който мълчи 15-20-30-40-50-60 минути, цял мач, или "гледа" мача с гръб за 20-30 минутки или цял мач, не знам, вие преценете, би имал по-голямо въздействие според мен.

3. Не е редно да правим такива неща навръх 100-годишнината ни, ЗАДЪЛЖЕНИ сме да сме там, заради името и клуба, не заради играчите и собственикът (!!!) и т.н.

4. Също така ако не пеем цял мач пак може да си палим пиро и да скачаме, но да мълчим, нека покажем, че ние не сме сългасни с всичко в клуба, но имаме 100 годишнина и уважаваме традициите на клуба и клуба като институция. Вдигат се транспаранти, евентуално с пирото за 5-10 мин се прекратява мача от дим, без никви ексцесии и бомбички и простотии и ни обръщат по-голямо внимание вместо да НЕ ИДЕМ И ДА НЕ НАПРАВИМ НИЩО и да гледаме пред сектора как левскари се бият с левскари. :roll:

20.07.2013 D1 Botev Plovdiv - Levski Sofia
27.07.2013 D1 Levski Sofia - Lokomotiv Plovdiv
03.08.2013 D1 Pirin Gotse Delchev - Levski Sofia
10.08.2013 D1 Levski Sofia - Beroe Stara Zagora
17.08.2013 D1 Litex Lovech - Levski Sofia

Следващият мач, където ще се събере силна фенска маса е чак гостуването в Ловеч, до тогава ще спадне напрежението, тъй като дори и да паднем от Ботев ще се оправдаят, после с Локо и Пирин и Берое ще си купим мачовете и реално от това не ходене печели само Батков и Наско и ко.

п.с. къв ред сайд, не се излагай :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:20 pm 
Аватар

И аз съм за бойкот, но защо точно трябваше на мача с жълтите курви.Това е все едно да бойкотираш дерби :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:22 pm 
Аватар

Пак ще има мач с тях в Пловдив

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:22 pm 
Аватар

flo написа:
И аз съм за бойкот, но защо точно трябваше на мача с жълтите курви.Това е все едно да бойкотираш дерби :)

Ако трябва и дерби ще се бойкотира! Аз до Пловдив ще пътувам,но няма да влизам на стадиона!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:23 pm 
Аватар

Анакинчу, бате, с три мнения си от оня ден потребител, що не вземеш малко да се кротнеш? Кога дойде, кога почна да се отваряш, кога ти почерне гъза? Не се ли усещаш малко, че не си фактор?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:25 pm 

Леле, кви неща чета в тоя форум...

Нормално. На всички ни писна... 2 години след най-невероятните ни мачове в Европа, да почнеш да дълбаеш надолу и то години наред, изтрещяхме, разбираемо е... Да не говорим за по-възрастните, които на нашите години изобщо не са брали толкова ядове (визирам малоумно управление на клуба, бездушници на терена и т.н., а не ядовете с властта, те са други).

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:27 pm 
Аватар

Абе стига сте ревали и мислили кво и как. Що сега, що срещу жълтите, що не с гръб, що не тихичко и т.н.
Мишоците без нас ще видят перфектно срещу папагалите как се играе без фенове. Срещу Монтана и други такива дърводелци няма да им залипсваме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:29 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
antonatan написа:
ako няма да се ходи до Пловдив е редно да има организация да се гледа някъде мача :bigok

#засрамисебе, пак искаш да ядеш и пиеш :mrgreen:

винаги съм гледал да съм по-близо до масите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:30 pm 

Подкрепям решението НКП на 100%! Моля се само да не станат някакви екцесии, защото после нали знаете, кой ще е виновен!? Боли ме още от отпадането от Европа, но ще ме заболи повече, ако ЛЕВСКАРИ се бият с ЛЕВСКАРИ! Някой написа: " Да видят, какво е без нас? " Ще попитам: На кой ще накривим шапката? На чужденците Манго, Силва, Пинто, Мюлдер, Рамос и другите, за които ЛЕВСКИ не означава нищо друго, освен голяма банкова сметка ли? Това се отнася в пълна степен и за голяма част от Българите! Може би само на Вутов и Тигърчето ще им докривее, но на другите не! Които са решили да ходят на мача, моля ви послушайте НКП и не ходете! В последните години показахме, че сме най-добрата, най-сплотената, най-единната и най-великата Българска публика! Нека да запазим това и да направим този бойкот заедно! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:30 pm 

0 tolerance написа:
Анакинчу, бате, с три мнения си от оня ден потребител, що не вземеш малко да се кротнеш? Кога дойде, кога почна да се отваряш, кога ти почерне гъза? Не се ли усещаш малко, че не си фактор?

кво значение има колко мнения имам? много цензура и комунизъм, заеби, няма да пиша, не виждам кво съм се отворил, положението е критично, изказах си мнението, тва е

"Мишоците без нас ще видят перфектно срещу папагалите как се играе без фенове. Срещу Монтана и други такива дърводелци няма да им залипсваме."

:smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:34 pm 
Аватар

Не знам това за бойкота. Има си хора които си обичат Левски и искат да го гледат и в това положение дори. Аз си мисля, че ще има хора на стадиона особенно хората на които Пловдив им е близо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:35 pm 

Може и да има в други сектори в този НЕ! Напълно подкрепям !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:36 pm 
Аватар

Поздравявам и подкрепям позицията за бойкот! На първия ни домакински мач може да продължим с бойкота, само че този път с публика, но без песни и скандирания. Това обаче ще бъде ефектно/ефективно при положение, че има доволна бройка хора на Герена...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:41 pm 
Аватар

anakin4y написа:

1. Не смятам, че ако не идем на мача ще накараме някого да се замисли и по-скоро отсъствието ни ще свали част от напрежението върху тях, т.е. ще играят като по-големи мърди.

Това би било вярно ако говорим за принципно намаляване на посещаемостта. Тук става въпрос за нещо друго. Ако сектора покаже, че в един мач може да се организира и да не отиде никой, а в следващия мач например, мооже пък да се организира и да напълни стадиона, в трети да седи пред стадиона, в четвърти да чопли семки синхронизирано, дали ръководството няма да се замисли какво точно няма да решим да правим в петия? Ако успеем да демонстрираме организация, и то мащабна, ръководството няма да се насере, но ще пусне една кафева една от пръдните с тежест!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:41 pm 
Аватар

Хубаво давате за пример Звезда, обаче защо не кажете как преди няколко години феновете им влезнаха в съблекалнята и ги помляха? И сега малко или много футболистите им имат едно на ум.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:46 pm 
Аватар

Умишленото опразване на сектора е решение, дали е добро или лошо поне е решение. Взимаме го с мнозинство и го изпълняваме. Ако има недоволни, то ми се ще същите да се видим заедно на другите мачове. Сега е времето да покажем, че не сме даденост, че нашата всеотдайност изисква техните усилия. За нас е усилие да не отидем на мача.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:48 pm 
Аватар

Ултра написа:
Хубаво давате за пример Звезда, обаче защо не кажете как преди няколко години феновете им влезнаха в съблекалнята и ги помляха? И сега малко или много футболистите им имат едно на ум.

Не само на Звезда,примери колкото искаш...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:51 pm 

tprodanov написа:
anakin4y написа:

Това би било вярно ако говорим за принципно намаляване на посещаемостта. Тук става въпрос за нещо друго. Ако сектора покаже, че в един мач може да се организира и да не отиде никой, а в следващия мач например, мооже пък да се организира и да напълни стадиона, в трети да седи пред стадиона, в четвърти да чопли семки синхронизирано, дали ръководството няма да се замисли какво точно няма да решим да правим в петия? Ако успеем да демонстрираме организация, и то мащабна, ръководството няма да се насере, но ще пусне една кафева една от пръдните с тежест!

по принцип да, но една евентуална загуба в неделя, както и лекото разединение, което се получава сега може да имат много лоши последици за броя на посещаемост, по принцип. Разбира се има вариант в който бием, после всички, зажаднели за футбол отиват на мача с Локото в София и сме 15 000, но ще поживеем и ще видим

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 9:55 pm 
Аватар

Не може ли просто да го баннете тоз анакинчу

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

antonatan написа:
Mr. Smith написа:
antonatan написа:
ako няма да се ходи до Пловдив е редно да има организация да се гледа някъде мача :bigok

#засрамисебе, пак искаш да ядеш и пиеш :mrgreen:

винаги съм гледал да съм по-близо до масите :bigok

Доста силна мисъл :mrgreen:
Анакинчо, падуанче мамино, верно,че владееш силата, но чак толкова, че да знаеш датите на мачовете не предполахах :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Цитат:
, после с Локо и Пирин и Берое ще си купим мачовете и реално от това не ходене печели само Батков и Наско и ко
:ohmygod2
Тоя па , тоя па... АЗ ,както писах съм за единен сектор(въпреки че предпочитах да се изсипем организирано и да не стъпим на мача) и мисля с ЛОКО да се изсипем и да влезем (и ако тръгнем добре, с жАлтите и ако тръгнем добре с Локо да дадем нечувана инерция , като за 100 годишнината.ако не, може и да ги линчуваме тея мишоци) :levski

Последна промяна badev_007 на Вто Юли 16, 2013 7:37 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1332 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 45  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]