Андриян написа:
Любимите ми анимационни герои у БГ са "кусурджиите", които стоят и гледат отстрани дадено събитие, но после са първи коментатори на действието, сякаш са били "онлайн" у събитието, сякаш са главните действащи лица, сякаш като не си мръдват пръста, това им дава извънредното право да негодуват още повече. Екземплярен пример на подобен род "кусурджия", без участие в събитията, имаме в лицето на форумния анализатор и коментатор Quis Separabit - царят на говоренето в първо лице, множествено число! Като напомняне, историята помни анализ у форума от това лице след мача с ловяч на 26.11.2006 г. и известните събития, случили се след неговия край - в този коментар лицето употребяваше глаголи от сорта на "изпочупихМЕ", "дадохМЕ" (отпор), "изкъртихМЕ", "представихМЕ се" (доволно), "отнесохМЕ" (яко палки) и т.н. Дейци и наблюдатели на събитията и хората в тях подшушват, че въпросното лице е наблюдавало в автобус, докато други са действали и са претърпявали палки. Няма лошо, че е успял да се дореди до рейса преди да получи палка или да счупи стъклата на будка, евалларка му бичим за съобразителността, но говоренето в първо лице, множествено число е забава. Същото лице, известен факт за относително редовните форумджии, се представя (за нас е оставен извода, намеква ни се) за един от най-кУравите ладове, част от митичните sofia city thugs, headhunters, GLORY HUNTERS и прочее главорези и татуирани. Та тоз чиляк и днес ни е изкоментирал събитията от дистанция, а събитието е следното: НАЙ-ДОБРОТО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ НА СИНЯТА ПУБЛИКА КАТО ПИРОТЕХНИКА ИЗОБЩО, за което спомогнаха едновременно качествените факли и добрата разположеност на палещите ги. Досега сме правили хаотични изпълнения с по много факли - ОМ, на Овча купел и с латекс на Герена, които са разбира се запомнящи се, но бяха хаотични и с некачествен материал. Договорката с милицията му бърка в очите на нашия герой - за него тя е унижение, а не постижение, за него тя е пренебрегване на свещения принцип "ЛЕВСКИ оле, нищо общо с мвр". За него сигурно е унижение и договорката да не ни се пречкат из краката и погледа на стадиона. Той нали е кУрав лад, иска яко екшън и никаква милост към "щито-палките". А всъщност тия договорки с милицията са си пробив отвсякъде, пробив са в мисленето на не-ултрасите, а още повече на милиционерите, че факлите са проблем за някого! Ебати кефа да можеш да си вкараш факлата, както шала си го вкарваш и никой да не те закача! Губиш адреналин? Ебал съм те у филмирания/форумен герой!
Андрианчо, андрианчо, времето си тече, а ти все повече изкуфяваш дееба

Ти след този мач в ловеч видял ли си ме къде съм бил, че коментираш? Ае питай някой, който ме е да ти каже точно къде съм бил и кво точно съм правил, а? Ма не питай некви хора дет не ме харесват и ти говорят глупости, има няколко такива, на които винаги съм им като трън в очите, не знам що така, а и не ме интересува. Та тези дейци и наблюдатели мога да ти кажа, че не вАжат. Царят на говоренето, а

Мога да ти кажа, че съм направил доста повече неща от теб примерно

Споменаваш Овча купел, споменаваш литекс, има и други мачове, разпитай точно кво ми е участието там. И да, кат искам да паля факла си я вкарвам и си я паля(справка аватара ми), но тва естествено е бездействие. Никъде не се представям за някакъв си, оставям хората сами да си преценяват за мен, знам какво е мнението на хората, за които ми пука кво мислят за мен... ти определено не си от тях, най-малкото половината сектор ти се смее

Бил съм изкоментирал събитията от дистанция

Е ми да, нямам участие с тези факли, не искам и да имам, ма друго си е некви хора да те питат как се пали факла, евала ултрас

А хаоса винаги е по-готин и зрелищен от подредените в редче факлички. И казах, не отричам, че стана красиво, но не ми харесва на каква цена става това

И на теб и на Марто ше им кажа - куките са изчезващ вид в сектора от 11.09.2005

Не знам къв пробив е тва, явно за вас си е, за мен пък е точно обратното - проблем ли има, че съм с различно от вашто мислене? Сектор Б - трибуна на свободата... ебем ти свободата, вече сме мирна агитка, а? Тва не ми харесва и си го казвам директно, добре че заминавам след 20на дни, кат се върна може и да са се променили нещата

Сега не ми харесват нещата как са и просто съм спрял да се занимавам, защото не искам да имам разногласия с никой. Времето ще отсее семето от плявата, знаеш как е