forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 5:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 4:13 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Говори се, че Грозданов искал Копи и Бабангида, и щели сме да ги сменяме за Караджинов, плюс малко доплащане от тяхна страна.

Цитат:
Грозданов пак поиска Бабангида

Не знам за интерес към мен, твърди Емил Ангелов
Стига са преговаряли без мое знание, зове нападателят на сините

Треньорът на Локомотив (Сф) Стефан Грозданов официално обяви, че има интерес към нападателя на Левски Емил Ангелов - Бабангида. Футболистът изпадна в немилост още от лятото и не попада в сметките на Станимир Стоилов.
- Искаме Ангелов още от лятото. Той обаче има договор с Левски и е въпрос на преговори между президентите на двата клуба дали ще дойде при нас, или не.

http://7sport.net/7sport/footbg/d4896_6.htm

Аз, като ви казвам, че Батков ще ги менка.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 4:18 pm 
Аватар

Ммм ако Караджинов наистина е сигурен за Левски...
1) Рядко голям селяндур
2) На 25 Януари става на 31 години....
3) Къде точно в халфовата линия играе в Локомотив?
4) И все пак е "мощен физически" играе с хъс..

И все пак не вярвам да е сигурен ама както и да е.

ООО я четете :D

Цитат:
Китайци купуват до дни футболист на Левски

Екундайо Джайеоба с най-големи шансове да премине в Далиен

Левски ще продаде до няколко дни свой футболист в китайския Далиен. Както е известно, шефове на азиатския клуб бяха пет дни в София, където подписаха договор за сътрудничество със "сините".

Според запознати с най-големи шансове да заиграе в най-многолюдната страна в света е Екундайо Джайеоба. Нигериецът е бил харесан от китайците, които са разговаряли с българските си колеги за неговата цена.

Далиен проявява интерес и към Йовов и Телкийски, но двамата не искали да обличат екипа на китайския клуб.

Доскоро в Далиен бе Зоран Янкович. Сърбинът с български паспорт напусна тима и се завърна в Литекс.

topsport.bg

Крайно време да го разкарат. А дано китайците се запънат, че го искат само и единствено в пакет с шуменския Деко :D

Цитат:
Луч-Енергия иска двама от Левски

Руснаците с интерес и към Здравко Лазаров от Славия

Руският първодовизионен Луч-Енергия ще се опита да привлече Димитър Телкийски и Христо Йовов от Левски, както и Здравко Лазаров от Славия, информира Агенция "Фокус".

Очаква се следващата седмица представители на тима от Владивосток да пристигнат в София за преговори за играчите.

В понеделник за Русия ще замине и наставникът на Черноморец Димитър Димитров - Херо. Той ще има разговор с шефовете на Луч-Енергия. Руснаците искат той да поеме тима от новия сезон в Русия.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 4:49 pm 
Аватар

Мечо ще преоткрие себе си в Луч .. на минус 10 градуса ще има да тича ли, да тича. :8)

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 5:07 pm 
Аватар

Какъв Караджинов бе ей? От тоя по-голям нещастник и селяндур НЯМА!!! Припомнете си колко дербита между Левски и Локомотив осра с простотиите си. Може да го вземем само, за да измаже общежитието :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 5:20 pm 

НЕ виждам с какво Караджинов ще помогне на Левски

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 6:32 pm 
Аватар

ПеситО написа:
Бразилчето - Карлош обещал 30 гола :D Причината е Мерцедеса на Мъри :lol:
Ако ги вкара тея 30 гола ще го има Мерцедесчето :)

Гаучо 40 ли беше обещал :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 6:33 pm 

TicoTorres написа:

Еми да!Защо Раул Гонзалес не дойде в Левски! :wink:
П.С. Браво на Тулуза :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 7:37 pm 
Аватар

t0p4o написа:

Цитат:
Китайци купуват до дни футболист на Левски

Екундайо Джайеоба с най-големи шансове да премине в Далиен

Левски ще продаде до няколко дни свой футболист в китайския Далиен. Както е известно, шефове на азиатския клуб бяха пет дни в София, където подписаха договор за сътрудничество със "сините".

Според запознати с най-големи шансове да заиграе в най-многолюдната страна в света е Екундайо Джайеоба. Нигериецът е бил харесан от китайците, които са разговаряли с българските си колеги за неговата цена.

Далиен проявява интерес и към Йовов и Телкийски, но двамата не искали да обличат екипа на китайския клуб.

Доскоро в Далиен бе Зоран Янкович. Сърбинът с български паспорт напусна тима и се завърна в Литекс.

topsport.bg

Крайно време да го разкарат. А дано китайците се запънат, че го искат само и единствено в пакет с шуменския Деко :D

Цитат:
Луч-Енергия иска двама от Левски

Руснаците с интерес и към Здравко Лазаров от Славия

Руският първодовизионен Луч-Енергия ще се опита да привлече Димитър Телкийски и Христо Йовов от Левски, както и Здравко Лазаров от Славия, информира Агенция "Фокус".

Очаква се следващата седмица представители на тима от Владивосток да пристигнат в София за преговори за играчите.

В понеделник за Русия ще замине и наставникът на Черноморец Димитър Димитров - Херо. Той ще има разговор с шефовете на Луч-Енергия. Руснаците искат той да поеме тима от новия сезон в Русия.

Еми то стана пределно ясно, че тия футболисти + Бабангида и Копи си изиграха свойто за Левски, така че аз съм ЗА :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 8:13 pm 

Momo_Levski_1914 написа:
TicoTorres написа:

Еми да!Защо Раул Гонзалес не дойде в Левски! :wink:
П.С. Браво на Тулуза :lol: :lol: :lol:

Не става въпрос за Раул,но специално КАраджинов не става по мое мнение,единтсвеният,който ми харесва в Локомотив е Гулобович.
То беше милийн % ясно,че ПСж няма да бие

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 10:15 pm 

“Левски” и “Локо” (Сф) готвят бартер за играчи

Ангелов и Коприваров в “Надежда”, Дафчев при “сините”

“Левски” и “Локомотив” (Сф) готвят бартерна сделка за трима футболисти. Очаква се, ако преговорите завършат успешно, към “Надежда” да тръгнат Емил Ангелов и Милан Коприваров, а към шампионите да се присъедини халфът Марчо Дафчев. Емил Ангелов и Коприваров станаха ненужни в “Левски” в началото на първенството и бяха пратени да тренират с юношите на клуба. Вчера треньорът на “Локо” Стефан Грозданов призна, че иска да привлече Ангелов в състава си. “Искам го от лятото. Той обаче си има договор с “Левски”, така че е трудно да се говори за трансфер при нас. Това е въпрос на преговори между ръководствата на двата клуба”, каза наставникът на “железничарите”. “Левски” пък иска да вземе от “Локо” най-добрия футболист на тима Марчо Дафчев и ще предложи бартер на Николай Гигов за него. Треньорът Станимир Стоилов има намерение да вземе Дафчев за заместник на Седрик Бардон. Французинът на 90 процента си тръгва от “Герена”. Той също бе отстранен от отбора след мача с лит(*кс-етрополе и бе използван като изкупителна жертва покрай скандалите в тима след загубата в дербито. Вчера дори се появиха информации, че Бардон преговоря с “Каен”.
Очаква се към “Локомотив” да се присъедини защитникът на “Берое” Ваня Дзаферович, който ще разтрогне договора си “Берое” на първия арбитраж, заради тоталната финансова криза в клуба от Стара Загора.
Междувременно Стефан Грозданов се оплака от мудните действия на БФС, който едва вчера определи датата за началото на пролетния полусезон. “Това връзва ръцете на клубовете, защото не могат да фиксират точно датите на лагерите и контролите си. Ние, например, имаме предложения да играем проверки в Кипър с румънските “Стяуа”, “Динамо” (Букурещ) и “Клуж”, както и с “Динамо” (Киев). Тези възможности не са отпаднали, но не можем все още да ги потвърдим, заради неяснотата по календара ни. Те няма да ни чакат вечно”, добави той.
Наставникът на тима от “Надежда” каза още, че се надява в най-скоро време двама от сърбите в тима ­ вратарят Урош Голубович и защитникът Дарко Савич, да получат и български паспорти, което ще отвори още две квоти за чужденци извън ЕС при “червено-черните”.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 10:30 pm 
Аватар

Абе Марчо е мн.смешно име :lol:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 10:40 pm 

Лично предпочитам Марчо вместо и Зидаря,но силно се съмнявам за такъв трансфер.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 3:10 am 

и двамата на кафево :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 3:18 am 
Аватар

За Марчо съм навитак :D . А това за Челеков по-горе :shock: нали е само майтап.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 3:39 am 

Абе днеска четох,че Беконо 100% разтрогва,според мен той е добър вратар,лично на мен по-вече ми харесва от Стоян Колев.Не знаех за него че е спечелил олимпийска титла в Сидни през 2000 г.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 4:35 am 

Aspirina написа:
aiko_92 написа:
Абе днеска четох,че Беконо 100% разтрогва,според мен той е добър вратар,лично на мен по-вече ми харесва от Стоян Колев.Не знаех за него че е спечелил олимпийска титла в Сидни през 2000 г.

Не ни трее тоя бабун. Имаме си Божката :D

А пък Божката има много хляб да изяде... При това и в двата смисъла. Щото с тая физика не съм убеден дали изобщо може да докосне горната греда.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 4:51 am 
Аватар

Не искам да ставаме като цдна , само чернилки ... По-добре Колев от Беконо

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 10:26 am 

Дафчев е голям лигльо, единствено изпълнява много добре преки. Но не съм съгласен да даваме двама за него.... :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 10:39 am 

temida написа:
Дафчев е голям лигльо, единствено изпълнява много добре преки. Но не съм съгласен да даваме двама за него.... :шоцк:

:shock: :shock: :shock: Тия двамата па съм съгласен и да ги дадем безвъзмезно на кой да е отбор отбор. Моля, не се потдавайте на тъпите журналисти, които пищят как можело Бабангида и Копи да не са в състава при положение че Левски имал проблем в нападението. Ми те са част от проблема а не от решението, бе олита... Двамцата и Данчо нямат място в отбор като Левски, що се отнася до Дафчев, ако може да го вземем като разменна монета за тия двамата, това ще е най-добрата сделка , която Батков е правил откакто е собственик на отбора. За човек който има футболни очи от километър е ясно, че това е играяч с интелект, с добро владеене на топката, визия , прецизен пас, точен удар и усет към гола. С една дума - за халф е адски добре. Това че е по-мек тип играч не е толкова голям проблем при това положение. С 11 боримирчовци и живкомилановци ше си играем селската с балоните както сме си свикнали. Точно от такъв играч имаме нужда в центъра.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 10:53 am 

Марчо в момента е на върха на потециала си, гледал съм му доста мачове в Локото и смятам че не е за Левски, защото играе прекалено бавно, индивидуално и егоистично. Найстина много добре центрира и изпълнява пряк свободни удари но това не е достатъчно според мен.... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 11:58 am 
Аватар

Не знам някой дали му е направило впечатление ама Сашо Александров, като за халф май има толкова голове, откак е в Черно море, колкото всичките ни нападатели в последните 10 мача...или бъркам :D
А и той не е първа младост.
На мен ми липсва точно Кривия ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 12:37 pm 

Кривия е точния човек, Тасевски е много крехък,плах а и некадърен... Дафчев и той става :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 12:47 pm 
Аватар

При положение че се тръби за подмладяване на отбора не виждам смисъла да се обсъжда идването на който и да е футболист над 27-28 години! Ясно е, че няма да стане. Във всяка линия имаме по 1-2 и повече старички (опитни) и не ни трябват нови да обиграването на младите.
Мене ме плаши лекотата с която отбора е склонен да се раздели с младите си уж перспективни футболисти - това означава ли че сме обречени за бъдеще да я караме на посредствени играчи на средна възраст и недоказани лапета - ей това е въпроса :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 1:05 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:
Абе Марчо е мн.смешно име :lol:

особено в комбинация с дафчев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 1:06 pm 

Тема Спорт написа:
Седем левскари отиват в Китай

Шампионският тим на Левски е изваден на сергията. "Тема Спорт" научи, че седем футболисти от първия тим на сините са предложени на китайския Далиен, където от новия сезон наставник ще бъде сръбският специалист Ратко Достанич.

Китайците вече са получили дискове с играта на Елин Топузаков, Димитър Телкийски, Христо Йовов, Даниел Боримиров, Милан Коприваров, Емил Ангелов и Лусио Вагнер.

Очаква се одобрението на Достанич, който преди време натрупа стаж на "Герена" като помощник-треньор. По всяка вероятност китайците да извадят добри пари за ненужните левскари, като спряганите суми са между 300 и 600 хиляди евро за играч.

Надеждите в "синия" лагер са с трансферите на част от застарелите звезди да се компенсират похарчените три милиона евро за привличането на Рабех, Бензукан и тримата бразилци.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 2:04 pm 

е теа боклуци весниците се оливат вече :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 2:10 pm 
Аватар

Какво са ти виновни вестниците?! А дано се случи викам аз. Тоя отбор е изчерпан - да идват следващите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 2:23 pm 
Аватар

Борето там ще си играе до 40, после ще се премести към Тайланд и ще изкара до 44-45 .. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 2:37 pm 

bring_da_pain написа:
Борето там ще си играе до 40, после ще се премести към Тайланд и ще изкара до 44-45 .. :lol:

И накрая в Таджикистан,където ще изкара до 50 и всяка година ще е "Футболист на годината" в местната класация :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 2:43 pm 

Утрешната статия е 15 футболисти от Левски напускат отбора :?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]