forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 12:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 11:20 pm 
Аватар

Колко ли ще му иска Батката ми е интересно на мене...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 11:24 pm 
Аватар

Ако е реалист повече от 300 000 евро не би трябвало да иска

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 11:25 pm 
Аватар

3941 написа:

Извинявай ама 300к си е новогодишен подарък...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 11:33 pm 
Аватар

Е какво да ти кажа - става дума за играч който например в днешния мач едвам го забелязвах на терена. За мен качествата му не отговарят на по-висока сума. Айде ако приемем че е още млад и се очаква да се доразвие още малко може да се съглася максимум 500 000 да му е реална цена но нито цент повече.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 11:35 pm 
Аватар

t0p4o написа:
3941 написа:

Извинявай ама 300к си е новогодишен подарък...

Ако е тарикат не трябва да иска много пари кеш, но да включи допълнителни клаузи. И дано се сети, че трансфер в Арсенал повишава реномето на клуба. А добавим ли и на тати момчето в Ливърпул става яка реклама.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 11:37 pm 
Аватар

Колкото Кривия в Юве, толко и Хичо в Арсенал...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 11:41 pm 
Аватар

STALKER написа:
Колкото Кривия в Юве, толко и Хичо в Арсенал...

А познай кое е общото?
Цитат:
Наско Сираков – изпълнителен директор по спортно-техническите въпроси

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 11:49 pm 
Аватар

Общо взето...

По-вероятно ми се струва след 2-3 г. да го пуснем да се развива в Гинчлербирлиги или Анкарагюджу

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 11:52 pm 
Аватар

Само да не е Левски (Долна баня)...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 11:59 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Само да не е Левски (Долна баня)...

Арсенал (Казанлък)... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 12:15 am 
Аватар

Арсенал си е Арсенал :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 12:28 am 
Аватар

3941 написа:

те арсенал повече са дали да привлекат градинаря баси

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 12:34 am 
Аватар

Ако приемем, че се стигне до сделка според мен е ще добре ако вземем 500 000 евро, 25% от следващ трансфер и няк'ви пари за участия в първия отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 1:22 am 

Дано го продадем, но ми се ще клубът все пак да направи хубав трансфер. Не е толкова съществено да вземем някаква космическа сума сега, но да имаме процент при бъдеща продажба. Някой горе спомена за допълнителни клаузи, което действително изглежда добър вариант. Успех на Хичо, дано остави добри впечатления.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 9:48 am 
Аватар

Aspirina написа:
Абе ако ше го продаваме хубаво, ама после кой ще заиграе отлево Йовов ли? :oops:

Нещо против Бижутера???

...Защото Йовов вкара шедьовър на Фабиен Бартез. И вдъхнови французите да го нарекат Бижутер. Сърцето на всеки син фен трепва, когато види на повторение двама от Марсилия вляво, Ицо вдясно, Бартез клекнал и топката при паяците под гредата пред сектор Б.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 11:39 am 

ако отиде в Арсенал цената му ще скочи поне с 1-2 милиона такаче и за 100 к да го дадем трябва поне 40-50% от следваща продажба

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 11:50 am 
Аватар

me4o21 написа:
Aspirina написа:
Абе ако ше го продаваме хубаво, ама после кой ще заиграе отлево Йовов ли? :oops:

Нещо против Бижутера???

Слаб, неефективен и муден... иначе нищо против него, обаче вече не мисля, че е за Левски

Иначе забравяте, че ниското цигане играе на тая позиция :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 12:31 pm 

Ако говориш за Мариан Огнянов ,той е около 1.85.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 2:04 pm 
Аватар

retwerts написа:
Ако говориш за Мариан Огнянов ,той е около 1.85.

Говоря за Жоазиньо, който играе ляво крило ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 4:10 pm 

hidden767 написа:
Честно казано не искам вече да гледам същите мутри в Левски дори и да има шанс да успеем с тях, а дали има точно сега не искам да коментирам. Смятам че всички, особено публиката има нужда да види нещо ново, нови лица...

Много точно мнение :idea:

Дееба един играч няма заради когото да си струва да си на стадиона....има един-двама де,ама или ги държат извън групата или стоят резерви

Като видиш и отвратителните мутри на агент николай и мустака и ти става още по-зле :smt037

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 4:36 pm 
Аватар

Цитат:
Халфът на Левски Мирослав Иванов е поредният футболист на "сините", който ще подаде молба до арбитража за разтрогване на договора си с клуба, научи Sportal.bg. Това ще стане с помощта на адвокат Петър Величков, който на всеки арбитраж представяла поне 90% от футболистите.

За целта документите на известния с прозвището си "Шуменския Деко" футболист, който през този сезон е взел участие в едва четири шампионатни мача, са готови и те ще бъдат съвсем скоро внесени в БФС. Освен Иванов за момента със сигурност на арбитраж ще се яват изпратените при юношите Милан Коприваров и Емил Ангелов, а към тях не е изключено да се присъединят Димитър Телкийски и Христо Йовов.
Както единствен Sportal.bg преди време писа Йовов и Телкийски на няколко пъти са разговаряли с адвокат Петър Величков, който е трябвало да се опита да им прекрати контрактите с настоящия български шампион. По този повод преди седмица двамата са били привикани от изпълнителния директор на "сините" Наско Сираков, който ги убедил за сега да не подават молби.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 7:19 pm 

Левски продава Емил Ангелов на Локомотив София
Автор: ЖЕЛЮ СТАНКОВ
2007-12-13

Милан Коприваров може да го последва, вариант за него е и Славия
Левски по всяка вероятност ще продеде единият от остранените от първия състав футболисти - Емил Ангелов, на Локомотив София. Старши-треньорът на столичните железничари Стефан Грозданов е настоял пред шефовете си за привличането на Бабангида, тъй като не е доволен от закупения от Марек Владимир Джилас. Ангелов, който тренира с юношите на Левски заедно с Милан Коприваров, няма да струва много пари на Локомотив, тъй като през юни следващата година ще е свободен агент, а сега и двата клуба имат интерес от сделката. От една страна Левски ще спести от заплатите на играча още шест месеца и ще вземе някаква трансферна сума, а от друга Локомотив няма да чака до лятото, когато Ангелов би изгубил още игрова практика.
Стефан Грозданов иска да подсили защитата си с бранителя на Берое Ваня Дзеферович, който има оферта и от Черноморец. Русокосият футболист, който има афинитет и към отбелязването на голове, ще разтгорне договора си със старозагорския тим през зимната пауза, тъй като от лятото насам не е получил и един лев като заплата.
Милан Коприваров от Левски пък може да премине в Славия, вариант и за него е Локомотив София, като в сила си остава и офертата от Черноморец на Димитър Димитров - Херо, който в понеделник заминава за Москва за преговори с Луч-Енергия от Владивосток.

http://donbalon.bg/article.php?artid=8944

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 8:34 pm 
Аватар

al3kz написа:
Арсен Венгер кани Николай Димитров на проби в Арсенал

Лично мениджърът на водача във Висшата лига Арсенал – Арсен Венгер, покани нападателя на Левски Николай Димитров на проби в английския гранд.

В Левски бе получено писмо факс от Арсенал, в което се изисква разрешение от клуба да пусне младежкия национал на България да бъде изпробван в продължение на няколко дни от ръководството на лондонския тим. Писмото е подписано лично от мениджъра Арсен Венгер. Той има наблюдения върху развитието на младия талант и е настоял пред ръководството на неговия отбор да покани нападателя в Лондон за една седмица.

От Левски са отговорили с факс, който гласи, че българският шампион няма нищо против състезателят да премине няколкодневни проби в прочутия клуб от Северен Лондон.

„В близките дни Николай Димитров заминава за Лондон”, заяви за Гонг старши треньорът на Левски Станимир Стоилов, като потвърди новината. И още от него: „Радвам се много за Ники, защото той е много млад и талантлив футболист. Личната покана от страна на Арсен Венгер е признание не само за играча, но и за работата на целия ни клуб. Дано Николай успее!”.

Ако френският треньор на Арсенал хареса българския футболист, то ще се стигне до разговори между двата клуба относно бъдещето на нападателя. Сините не биха пречили на развитието на Димитров, но със сигурност ще искат трансферна сума за него.

Въпреки че е много необходим на ЛЕВСКИ, Арсенал си е Арсенал, успех на Хичо, с тоя талант при тренер като Венгер скоро Барби пръднята ще му диша

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 9:01 pm 
Аватар

Хората са казали, че всеки сам си кове бъдещето, сега тази една-единствена седмица може да е наградата на Хичо за всичката работа, която е положил и вложил в себе си през годините, не само аз съм чувал как е оставал след тренировки да тренира допълнително и т.н. .. въпреки, че в клубове като Арсенал минават ДЕСЕТКИ млади играчи като него, а остават малцина, дано успее. Това е шанс веднъж в живота, втори рядко има. ;)

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 9:34 pm 

Ако наистина го вземат,което е СУПЕР :) дано вземем някое евро в повече та да можем да му намерим заместник.Двамата със Зе Суареш бяха най-добри за мене в сряда макар че отбора на черноморец беше доста посредствен.Дано успее и да го гледаме по Диемата :lol: . Пък като са тръгнали да правят трансферна политика с нас да вземат Телкийски и Йовов (в кръга на шегата разбира се :) ) УСПЕХ ХИЧО!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 14, 2007 1:52 am 
Аватар

Скоро дочух нещо за Калоян Караджинов и Еньо Кръстовчев... ама ше видиме... Засега са само слухове

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 14, 2007 2:16 am 

Караджинов може да е добър заместник на Боримиров, който предполагам ще се пенсионира през лятото. А е и доста здравичък - най-сетне малко физика в тоя отбор... Иначе за Еньо по не съм навит. Не е лош футболист, но като цяло няма големи амбиции и според мен, щом види зор за титулярното място, ще вдигне бяло знаме. Самият факт, че отиде от Литекс в Марек, защото при Гришата била твърде голяма конкуренцията, говори достатъчно.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 14, 2007 3:43 am 
Аватар

Smirnoff написа:
Караджинов може да е добър заместник на Боримиров, който предполагам ще се пенсионира през лятото. А е и доста здравичък - най-сетне малко физика в тоя отбор... Иначе за Еньо по не съм навит. Не е лош футболист, но като цяло няма големи амбиции и според мен, щом види зор за титулярното място, ще вдигне бяло знаме. Самият факт, че отиде от Литекс в Марек, защото при Гришата била твърде голяма конкуренцията, говори достатъчно.

:shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 14, 2007 12:11 pm 
Аватар

Smirnoff написа:

Мен пък Еньо си ми е на сърцето, нема кво да крия... Той закова (ако не и на 2 пъти) миналата година свинята в Дупница.. А за качествата му на футболист според мен говори колко гола е вкарал в отбор като Марек, където халфовете не захранват нападателите постоянно с топки..

Караджинов не знам- казват, че бил Левскар по сърце, ма последния мач ми скъсА нервите... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 14, 2007 12:20 pm 
Аватар

Какъв левскар е па тоя бе... пълек боклук. Не помните ли как се би с Лусио миналата година? Да помните да играел с такъв хъс срещу прасетата? ДА ГО ЛАПА!

Еньо цел живот ще си бъде селски бек.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]