forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 4:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2007 9:20 pm 
Аватар

"Вън дългучите от Левски" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2007 9:49 pm 
Аватар

Ми Боримиров маи :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2007 10:21 pm 

Ghooster написа:
Ми Боримиров маи :лол: :лол: :лол:

Той е точно толкова...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2007 11:18 pm 
Аватар

Игор... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2007 11:24 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:

Изображение

Имам чувството,че е на пръсти :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2007 11:34 pm 

Не знам на вас дали наистина ви е смешно или се ебавате,но аз лично като ги гледам тия сериозно се притеснявам :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2007 12:06 am 
Аватар

Сметам, че може на 3-мата бразилци да им се купи една фланелка - Баждеко ше е на кяр, щото ше спести мангизи... Само ше треа да и турат номер 91920

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2007 12:41 am 
Аватар

Shakespirt написа:
Само ше треа да и турат номер 91920

С такъв номер са директно за панделата :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2007 12:47 am 
Аватар

Ниския е пич според мене.Кефи ме :lol: Дано ни радват пролетта и да унижим прасетата с тяхна помощ :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2007 1:03 am 
Аватар

Манечкия ме кефи на макс :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2007 1:50 am 
Аватар

micho_veseliaka написа:
Тцъ тцъ, пак се напълнихме с чужденци :smt018

Като няма свестни/сериозни българи ... то ако зависеше от мене, и аз бих взел Попеца обратно, ама няма как да стане. :?
Другото е Шуменския Деко и тем подобни подобия на футболисти ..

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2007 11:04 am 

За кво са ни да са високи като Чилика примерно? :wink:

Ромарио и Бебето да не бяха много високи? А бяха едни от най-големите футболисти,не само на Бразилия,а изобщо. Стига да са добри трите бразилета,размерите им нямат никакво значение. Тъкмо ще спрем малко с тия балонни центрирания и ще свалим топката на земята,а именно така се прави футбола :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2007 4:40 pm 

Дали Карлош знае колко разчитат на него в нападение? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2007 6:25 pm 
Аватар

След тоя шибан мач е добил няква представа....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2007 11:45 pm 

Сега гледам Ботев-Беласица.Георги Христов е нечовек!Това момче има огромно бъдеще,дано то е в Левски

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 12:27 am 
Аватар

Аз и по - рано споменах в една друга тема, че Георги Христов е много талантлив играч и съжалявам, че не го привлякохме докато беше в Марица. Нищо, все още има време.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 4:31 am 

Ами момчета, радвам се, че отново имам възможност да пиша. Аз съм SZ_FEN, но с нов ник. Прекарах повече от месец в изолация мамка му :Д .

Ами защо ние феновете не съберем пари и да купим правата на Георги Христов. Ще си спретнем една офшорна фирма за да не плащаме данъци, ще го купим и продадем на Батков при добри условия. Ще си върнем парите с печалба, но не веднага (както се прави у нас) а в продължение на няколко години.

Аз слагам първите 1000 лева (това сериозно, не се бъзикам).

Навитавци ли сте :Д ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 11:46 am 

стегни се пич... идеята е колкото хубава толкова и невъзможна

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 2:41 pm 
Аватар

Това са несериозни работи и само се излагаме с такива писания. Много ясно е, че не парите са проблема. Проблемът очевидно са вътрешноклубните неуредици и интереси, които ни докараха до тук. Според мен е абсолютно задължително да се направят повече покупки освен бразилците при положение, че вероятно ще се разделим с определен брой играчи през зимата. Особено проблемна е позицията централен нападател. След изгонването на Емо Ангелов, вероятно ще го последва и Данчо, оставаме с точно НУЛА централни нападатели. Затова освен Карлос трябва да има и поне още един. За мен Христов е много добър вариант. Ако пък ще се залага на младото нека се даде повече шанс на Киров и Табаков, въпреки че е леке.

Междувременно
Цитат:
Нападателят Исмаил Иса от Хасково се включи в заниманията на Левски, научи Гонг. Талантливият голмайстор ще проведе няколко тренировки със „сините”, след което Станимир Стоилов ще прецени дали да вземе футболиста на подготовка с шампионите.

„Момчето е родено през 1989 година и може да играе в старшата възраст на отбора. Това не са точно проби, просто ще преценим дали да разчитаме на него, защото е един изключително млад футболист”, коментира Станимир Стоилов.

Исмаил Иса е голмайстор на Хасково и юношески национал на България. Нападателят често бележеше в мачовете на отбора от втора дивизия.

Може да е талантливо момчето, но колко човека ще идват от Хасково?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 2:45 pm 

Майко мила :smt093

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 3:09 pm 

нали някой мрънкаше че много били бразилците в отобора.Ето ви българин :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 3:23 pm 

The Блуе Чампионс написа:

Ами какво да ти кажа пич, аз не съм от хората дето скимтят и квичат за щяло и нещяло, а предпочитат да деййстват. Чета какво пишат хората тук, много жужденци имало, нямало нападатели, харесвали този или онзи, но Батков не ги купувaл и т.н. Предлагам едно разрешение на въпроса, което е шантаво, но ако за момент престанеш да мислиш като "българин от старо време" ще видиш, че може да е и интересно и полезно за всички.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 1:19 pm 

SZ_FEN написа:
Ами момчета, радвам се, че отново имам възможност да пиша. Аз съм SZ_FEN, но с нов ник. Прекарах повече от месец в изолация мамка му :Д .

Ами защо ние феновете не съберем пари и да купим правата на Георги Христов. Ще си спретнем една офшорна фирма за да не плащаме данъци, ще го купим и продадем на Батков при добри условия. Ще си върнем парите с печалба, но не веднага (както се прави у нас) а в продължение на няколко години.

Аз слагам първите 1000 лева (това сериозно, не се бъзикам).

Навитавци ли сте :Д ?

SZ_FEN написа:
The Блуе Чампионс написа:

Ами какво да ти кажа пич, аз не съм от хората дето скимтят и квичат за щяло и нещяло, а предпочитат да деййстват. Чета какво пишат хората тук, много жужденци имало, нямало нападатели, харесвали този или онзи, но Батков не ги купувaл и т.н. Предлагам едно разрешение на въпроса, което е шантаво, но ако за момент престанеш да мислиш като "българин от старо време" ще видиш, че може да е и интересно и полезно за всички.

Аз също съм ЗА! Що пъ да не опитаме?! :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 2:16 pm 

Най-малкото :!: щото малко хора като вас могат да отделят по илядо лева

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 3:18 pm 

parvanoff написа:
Най-малкото :!: щото малко хора като вас могат да отделят по илядо лева

А по 5 лева могат ли? Не се иска всички да дадат по 1000.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 3:40 pm 

В случая мога да говоря за себе си-аз мога да отделя и сигурно ще отделя толкова пари /отделял съм много повече/. Но примерно тука половината блок не могат да отделят по 10 лева да си оправим покрива на блока... Туй е пример само. Принципно, за да си даде някой човек парите организацията трябва да е на огромно ниво-трябва всичко да е прозрачно, трябва да знаят хората за какво си дават парите-примерно на мен тоя христов не ми харесва, трябва да има хора, които да се занимават с тея неща /на заплата вероятно/ и други неща. Според мен една такава идея ще е добра, когато е насочена за хореография /факли, знамена, плакати и т.н./ или за акции като тази за емблемата-проблемите с играчите са си на тренерите-нема смисъл да им се бъркаме в работата. Така си мисля аз...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 4:44 pm 

parvanoff написа:
В случая мога да говоря за себе си-аз мога да отделя и сигурно ще отделя толкова пари /отделял съм много повече/. Но примерно тука половината блок не могат да отделят по 10 лева да си оправим покрива на блока... Туй е пример само. Принципно, за да си даде някой човек парите организацията трябва да е на огромно ниво-трябва всичко да е прозрачно, трябва да знаят хората за какво си дават парите-примерно на мен тоя христов не ми харесва, трябва да има хора, които да се занимават с тея неща /на заплата вероятно/ и други неща. Според мен една такава идея ще е добра, когато е насочена за хореография /факли, знамена, плакати и т.н./ или за акции като тази за емблемата-проблемите с играчите са си на тренерите-нема смисъл да им се бъркаме в работата. Така си мисля аз...

Съгласен съм, че идеята може да се използва и за нуждите които изброяваш.

Разбира се, че организацията трябва да е на ниво за да си даде човек парите. Защо си мислиш, че аз бих дал 1000 на някоя съмнителна организация?
Както вече писах, можем да регистрираме една офшорна фирма за да не плащаме данъзи. Всеки човек дал поне по 5 лева става съсобственик. Измежду съсобствениците намираме адвокати, хора с мениджърски и рекламен опит. Плащаме им на свършена работа, а ако те искат могат и да не вземат пари за първата сделка, а да получат просто по-голям дял от печалбата.
Всеки един от нас има или Е-мейл или мобилен телефон (или и двете) и може да получава доклади с най-прясната информация. Този форум също може да се ползва в случай на крайна нужда.

Започваш от най-малкото, да речем някое младо момче на 18 години от провиницията или от да речем нашите си юноши. Никой на никого няма да се бърка (ние нямаме такава власт). Ако Мъри и Батков не го искат, ОК. Има и други отбори. Можем да го продадем директно в чужбина и т.н. Така изглеждат нещата най-грубо казано.

Относно това дали хората имат да дадат по 10 лева да си оправят покрива на блока тази тема ще предизвика дълга икономическа дискусия (поне от моя страна). Ще огранича коментара си само до това, че хората от блока нямат много избор дали да дадат 10 лева или не. Хората които ще се включат в нашата инициатива ще го направят 100% по собствено желание и доброволно. Ако не искат да се включат, никой няма да ги насилва. Така поне работят нещата в истинската пазарна икономика (не тази която ни пробутват за пазарна в България).
Ако не съберем достатъчно пари, просто нищо няма да правим. Парите не е задължително да се дават преди да се регистрира фирма. Просто всеки казва колко желае да даде и толкова. Нямаме ли прилична сума няма да правим фирма и точка по въпроса.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 4:54 pm 

СТОЯН КОЛЕВ КЛОНИ КЪМ ЛЕВСКИ

Настоящият вратар на Локомотив Пловдив Стоян Колев е желан от Левски, научи Гонг. Той бе обект на внимание от страна на „сините” и в началото на първенството.

Тогава от тима на шампионите искаха, ако преодолеят съперниците си по пътя към групите на Шампионската лига, да вземат Колев за да имат втори равностоен вратар на Георги Петков. Тампере отстрани българския тим, а той се отказа от идеята да привлича стража. Стоян Колев е с договор до лятото на 2008-а година, но днес стана ясно, че е отказал да преподпише договора си с „черно-белите”.

Това е и причината още зимата Локомотив да търси трансфер на Колев, за да вземе пари за футболиста. Има вариант от Левски да предложат двама играчи и да вземат Колев. По всяка вероятност става въпрос за Емил Ангелов и Милан Коприваров. Те пък не искат да си продължат договорите с шампиона и не играят през есента.

Пред последните месеци бившият страж на лит(*кс-етрополе е титуляр в състава на „черно-белите”, след като започна сезона като резерва. Той обаче не попадна в групата за домакинството на Пирин.

От Левски се дърпат за предложението на Локомотив и са готови да дадат Джоузеф Еромоигбе и да доплатят известна сума пари.

Засега двата клуба не се сближават в исканията си и изчакват по-благоприятен момент за трансфер. Очаква се решението на шефовете на пловдивчани относно казуса.

Ако Левски не успее с привличането на Стоян Колев, то има вариант за трансфер на друг вратар от отбор от А група.

Бяхме позабравили за нуждата ат вратар...
Колев става въпреки,че като се сетя как ме дразнеше със винккия екип Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 5:17 pm 

Хахахахахахахахаха, паднах от това предложение да вземем правата на Георги Христов. Ами ако после никой не иска да го купи какво ще го правиш - ще го викнеш да ти окоси моравата ли... Знаеш ли какво ще стане със "съсобствениците" ти, когато научат, че трябва ежемесечно да плащат членски внос за заплатата на това момче, а и за да му се осигурят квартира, място за тренировки и възстановяване и т.н., без да има никаква гаранция, че ще си възвърнат парите? Ами много просто - всичките ще те отебат и ще останеш само ти да му ги плащаш тези разходи... успех :lol: ! Изключвам това, че никой няма да ти даде 1000 лв. без покритие (впрочем от начина ти на мислене се учудвам, че ти имаш тези пари).

И още нещо понеже виждам, че някъде нещо си дочул или са ти разказвали за "офшорни компании", "пазарна икономика" и естествено "неплащане на данъци". Та, да ти кажа под секрет в днешно време е рядкост да изникне изведнъж някаква голяма частна компания с много собственици, която същевременно преследва и икономическа изгода. Голямата фирма се появява или от сливането на няколко малки, или от разрастването на някоя малка вследствие увеличаване на дейността и емитиране на акции (т.е. поява на нови собственици, притежатели на тези ценни книжа). Това е пазарна икономика. А инициативи от твоя тип са характерни точно за "българите от старо време" и удивително ми напомнят за някое ТКЗС.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 5:22 pm 
Аватар

Да не говорим колко тъп трябва да си да подпишеш договор с такава фирма ако си футболист.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]