forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 1:01 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 12, 2007 2:45 pm 
Аватар

Жан Карлос и Жоаозиньо бележат в Бразилия

12 ноември 2007 | 07:20 | Агенция "Фокус"

Фигерензе. Новото попълнение на Левски Жан Карлос отбеляза гол за сегашния си клуб Фигерензе при равенството 3:3 срещу Вашко да Гама. Мачът бе изключително зрелищен и предостави много приатни емоции на феновете по трибуните. Гостите от Вашко поведоха с 3:0, а отборът на Фигерензе направи истински подвиг за да стигне до точка в срещата. В 65-та минута капитанът на домакините Силва намали на за 1:3, десет по-късно Алмейда направи 2:3. В 78-та минута настъпи моментът на Жан Карлос. Новото попълнение на Левски реализира с глава и направи 3:3. Централният нападател, който е чакан на „Герена” като най-класното от бразилските попълнения влезе като резерва през втората част на мястото на Тиаго Жентил. Със спечелената точка клубът на Жан Карлос остана на 11-то място в класирането. Добра форма показва и другият бразилец, който се очаква да пристигне в София. Жоаозиньо отбеляза гол и направи асистенция в последната среща на Португеза, спечелен с 6:2 срещу Баруери. Португеза е на второ място в Серия Б и е сигурен новак в елита за следващата година.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 12, 2007 5:19 pm 

Какво не му харесва Мъри на Деко?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 12, 2007 5:46 pm 

hidden767 написа:

Еми сигурно щото идват бразилците :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 12, 2007 5:56 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Деко не се сещам да е направил нещо този полусезон

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 12, 2007 6:37 pm 
Аватар

Kryten написа:
hidden767 написа:

Не защитавам Деко, но този полусезон никой, нищо не направи...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 12, 2007 6:39 pm 
Аватар

al3kz написа:
Kryten написа:
hidden767 написа:

Не защитавам Деко, но този полусезон никой, нищо не направи...
Как бе - Мечо ги къса по крилото, Йовов сега навлиза в ритъм, Валери бутна 7 гола до сега, Бардон имаше няколко проблясъка, Хичо също е стабилен...
Деко не съм го забелязал. Е виж дори Джиката се забеляза :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 15, 2007 11:04 am 

http://www.youtube.com/watch?v=F4OKAO2QVGA
Жооазиньо.Забележете трибуните,за това ви говорех преди време,че там футболът е на съвсем друго ниво-религия

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 15, 2007 12:18 pm 
Аватар

TicoTorres написа:
http://www.youtube.com/watch?v=F4OKAO2QVGA
Жооазиньо.Забележете трибуните,за това ви говорех преди време,че там футболът е на съвсем друго ниво-религия

Как я дигна само не е истина.Става ми жал направо за тея футболисти като си помисля какво ги чака тука :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 15, 2007 3:45 pm 
Аватар

Въобще не го виждам тоя пич в Дупница и Мездра, нема да оцелее

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2007 1:18 pm 

Агенция "Фокус" написа:
Олимпиакос готви оферта за Валери Домовчийски

16 ноември 2007 | 11:41 | Агенция "Фокус"

Атина. Гръцкият Олимпиакос готви оферта за нападателя на Левски Валери Домовчийски, научи репортер на Агенция "Фокус". Представители на клуба следят изявите на Домовчийски в почти всеки мач на клубния му отбор. Хора на Олимпиакос са били на трибуните на стадион "Васил Левски" по време на европейската квалификация за младежи с Португалия (1:0). Тогава Домовчийски вкара единствения гол от дузпа. Възможно е в най-скоро време гръцкият клуб да отправи официална оферта към ръководството на Левски за закупуване на футболиста. В последните дни се появиха информации, че Валери Домовчийски е следен и от Нюкасъл. Довечера той ще играе за младежкия национален отбор в евроквалификацията с Англия.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 10:10 pm 

Как бихте възприели следните имена в Левски - Даксон от Локомотив, Георги Христов от Ботев Пловдив, Бодуров от Пирин и Дани Младенов от Марек?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 10:20 pm 
Аватар

Христов и Бодуров - да. За другите ми е все едно. Май всичките са млади играчи с перспектива.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 10:24 pm 

Даксон е добре дошъл!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2007 1:09 am 

С нищо не са по-добри от нашите титуляри, а ако станат след 2-3 години, най-вероятно ще бъдат продадени... така че относно селекцията освен ако не са явно по-добри от наще - нема смисъл. Номера е да намерим такъв играч, да го изстискаме 1-2 години и да го продадем. Което може и да стане с бразилците. От всичките млади бг футболисти в момента, в Левски искам да видя само И.Попов и Гаджев.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2007 11:18 pm 
Аватар

Цитат:
Англичани дават 500 000 евро за Живко Миланов

http://www.donbalon.bg/article.php?artid=8571

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 1:25 am 
Аватар

Веднага се замислих, че точно моите английски любимци имат нужда от подсилване в тази зона...

От друга страна обаче ние ще останем само с...Топчо като вариант за десен бек. Или някой от мароканците...което не е много оферта, но поне Топчо пак ще е титуляр.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 1:49 am 

Аз лично съм против нашите млади надежди да отиват в изпадащи отбори в "големите" първенства. Наистина ще играят срещу много по-големи отбори, но дали това ще допринесе за развитието им??? дали няма да топлят скамеиката ??? и дали изобщо треньорите на тези отбори ще подпомагат развитието им като им дават шанс ??? Там не както при нас... трябва да излизаш във всеки мач с най-доброто което имаш иначе изгаряш разбирам ако е някой отбор който не се бори за оставане в елита а някаде средата но опраделено съм против отборчета като енерги и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 2:15 am 

Trent написа:
Веднага се замислих, че точно моите английски любимци имат нужда от подсилване в тази зона...

От друга страна обаче ние ще останем само с...Топчо като вариант за десен бек. Или някой от мароканците...което не е много оферта, но поне Топчо пак ще е титуляр.

Аз съм твърдо за да продадем Живко и да си върнем Бандаловски с парите...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 2:50 am 
Аватар

Бандаловски с нищо не е по-добър от жиката, така че не виждам за какво ни е пък той... на мене много ми се нрави Стефан Станчев... дано и той се наложи след някоя друга година... жиката според мене може да си изкара още 1 година тука, пък тогава да бега :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 9:41 am 

The Blue Champions написа:
Аз лично съм против нашите млади надежди да отиват в изпадащи отбори в "големите" първенства. Наистина ще играят срещу много по-големи отбори, но дали това ще допринесе за развитието им??? дали няма да топлят скамеиката ??? и дали изобщо треньорите на тези отбори ще подпомагат развитието им като им дават шанс ??? Там не както при нас... трябва да излизаш във всеки мач с най-доброто което имаш иначе изгаряш разбирам ако е някой отбор който не се бори за оставане в елита а някаде средата но опраделено съм против отборчета като енерги и т.н.

Домовчийски,ако не бъде продаден скоро ще стане като Гонзо...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 11:18 am 

The Blue Champions написа:

Хаха, Живко бил млада надежда... значи ни е спукана работа. Това, ако е вярно за тия 500 000 евро, трябва веднага да бъде продаден, защото това е два пъти повече от реалната му цена. Дано да има сделка. А какво ще търка после си е негов проблем. Ако не може да се пребори с конкуренцията-ще бъде резерва. Това е съдбата на всеки човек. Иначе и аз съм съгласен Стерфан Станчев да бъде поставен на негово място. Според мен в него има много повече потенциал, отколкото в Живко.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 12:12 pm 

Остави всеки да си има мнение относно играчите. Според мен в живко си има потенциал и само височината му пречи да е още по-добър.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 3:08 pm 

Няма нищо лошо в спора-нали така се ражда истината. Що се отнася до ръста на Живко, едва ли това е най-големият му проблем. Роберто Карлуш и Канаваро са същите дребосъци, но това не им пречи. Друг е въпросът, че и двамата са бичета, докато Живко е кльощав. Но проблемът му на Живко е различен. На него сякаш така и не може да му се втълпи тактическа грамотност-изобщо не си покрива зоната, та трябва все централният защитник да му покрива зоната. И като добавиш, че централният вече не е Топчо, а някой от мароканците и не е никак чудно защо във всеки мач допускаме гол, а от началото на сезона са ни набутали 10 гола (миналия сезон имаме допуснати общо 13!). За това как го минават/надбягват при единоборствата едно на едно не искам да споменавам, това всеки го е виждал. Заради липсата на усет към пласирането и на чисто футболни качества у него дясната зона на защитата ни е абсолютен ташак и със сигурност най-несигурният пост в отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 6:03 pm 

Както казах всеки си има право на мнение. За съжаление напоследък нямам възможност да ходя на толкова мачове като тебе, но моите впечатления от момчето са други. Много е пресилено все пак да сравняваш живко с носители на златната топка. Относно това дали е здрав или не-виж една снимка, мисля че в темата за националния отбор беше, на която двама румънци са го хванали и той ги влачи след тях-за мен това му е едно от основните качества, а именно борбеността. Естествено, че има случаи, в които, на който и да е защитник ще му се случи да направи грешки-безгрешни хора няма, но според мен живко е преминаван в повечето случаи на крилото не ек на ек, както казваш, а когато има повече хора срещу него. Не е случайно, че игра толкова време в младежкия национален, не е случайно, че е титуляр и в Левски толкова време, а и не е никаква изненада за мен, че го викнаха и в националния отбор. И разликата се видя оня ден на мача на националите, когато го смениха-уж йордан тодоров бил по-офанзивен играч-глупости на тръкалета. И все пак мое мнение е, че това е най-слабата част от играта му-играта в атака и конкретно центриранията, иначе достатъчно често се включва в атака, когато може.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 26, 2007 12:49 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Аз съм твърдо за да продадем Живко и да си върнем Бандаловски с парите...

На Бандаловски на лицето му пише "аз съм простак" и го е доказал с действията си; от всички наши таланти, които се разбягаха по света, само за неговото бягство съм доволен...

Цитат:
дали няма да топлят скамеиката ??? и дали изобщо треньорите на тези отбори ще подпомагат развитието им като им дават шанс ???

В Англия ако ще Живко да е трети избор за десен бек, пак ще играе - просто при тях интензивността на мачовете задължава използването на ротационна система. А аз пак се размечтах, че точно Блекбърн ще го вземат... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 03, 2007 5:31 pm 
Аватар

Аз понякога се замислям Домо дали реално има потенциала да се наложи някъде. Физиката му е слаба, бавен е, няма скорост, понякога ми се струва че и въздуха му свършва доста рано, единствено си има няква там креативност и техника, но се съмнявам да се окаже някога толкова успешен играч, колкото допреди година-две му предричаха. Да го шитват по-бързичко, пък ще разберем.

Цитат:
Домовчийски,ако не бъде продаден скоро ще стане като Гонзо...

Честно казано, Домовчийски и Гонзо в едно изречение засега звучи смешно, без значение в къв смисъл го прилагаш ...

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 03, 2007 6:07 pm 
Аватар

валери като крило е по-полезен, но при всички положения се изчерпа за Левски - за съжаление без да изиграе койй знае какви мачове... но пък на него, за разлика от Копи, му бяха дадени много шансове

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2007 5:54 pm 
Аватар

Ебем ти първенството, скоро и Азербайджан ще бъдат по-силни от нас с тия ресурси... :oops:

Имайки впредвид обаче къде се намират в таблицата, много е вероятно и двамата да им се изсмеят в лицето; отбора дори не се бори за титлата в страната си, а тва че ще им дадат доста по-големи заплати едва ли може да ги накара да приемат...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2007 6:29 pm 
Аватар

Да се надяваме Кайзери или Трабзон да прояват интерес .. :oops:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2007 8:31 pm 

Тия азери ако не бяха ебани дълги години от комунистите, сега щяха да са на икономическото ниво на една Австрия например.

Иначе и аз като BlueDreams им ги давам. Хем може да се вземат някакви пари от тях...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]