forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 30, 2025 2:16 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 7:46 pm 
Аватар

Тоя измекяр boji86 ако искаше да идва и да си подновява кариерата,още първия ден в Созопол трябваше да върти обиколки.
Явно чака неговия бок Джери пак да му уреди некое 3 годишно договорче на добра заплатка в Кипър,но му пожелавам накрая да се озове в Локо Сф,нали те и без тва играеха с фланелки на Найт Флайт :bigok
Чак пък ще му се поставят и ултиматуми докога да реши и ше го чакат.Ебахти лекето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 7:52 pm 

Божи вече и за В група не става. Тоя не е играл футбол не знам от колко време вече. А и няма шанс да влезе в каквато и да е форма. ФУтбола за него отдавна е на десети план.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 8:23 pm 
Аватар

Цитат:
Още трима футболисти напуснаха Пирин Гоце Делчев. Капитанът на отбора Петър Лазаров и бранителите Димитър Пиргов и Атанас Фиданин напуснаха днес Пирин ГД като прекратиха договорите си по взаимно съгласие.

Тези ще ги вземаме ли :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 8:44 pm 
Аватар

Голия гонзо да казва стават ли :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 9:08 pm 

Не знам причините които те карат да се заяждаш с мен /та чак и политически партии намеси-явно имаш гадателски способности от големия ти интерес към политиката но ще те разочаровам-безпартиен съм /-но не ти прави чест. Просто си дадох мнението. А на теб лично нищо не съм ти направил. Ако беше някой от младите тук бих те подминал с пренебрежение но виждам че сме набори. Очаква се хора като нас да са по олегнали. Няма значение. Жив и здрав да си !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 9:19 pm 

гол - гонзо, защо се връзваш и чак се оправдаваш , не пиша много но чета с интерес и съм забелязал следното нещо... у тоя форон всеки гледа да перне другия (по възможност в гъзягата), като това по никакъв начин не е изблик на лоши чувства, а по скоро приятелско помушване, нещо като потупване по рамото!

По темата, тоя нигер дето го гласят за заместник на макака гари е леко скандален, нападател с 5 гола в кариерата си е по зле и от boji86!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 9:21 pm 

http://www.transfermarkt.co.uk/en/rade- ... 59953.html :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 9:21 pm 

gonzo_gol написа:
Не знам причините които те карат да се заяждаш с мен /та чак и политически партии намеси-явно имаш гадателски способности от големия ти интерес към политиката но ще те разочаровам-безпартиен съм /-но не ти прави чест. Просто си дадох мнението. А на теб лично нищо не съм ти направил. Ако беше някой от младите тук бих те подминал с пренебрежение но виждам че сме набори. Очаква се хора като нас да са по олегнали. Няма значение. Жив и здрав да си !

Когато писах за Антон Киров не го направих с ирония или сарказъм. На мен лично наистина ми се иска да вземаме такива футболисти, които нито струват много, нито искат висока заплата. Един от десет такива да става за нещо ще избие средствата и усилията вложени във всички останали.

Всеки в БГ би дал кинти за Георги Миланов, Идеята е да намериш георгимилановците преди да са станали Георги Миланов. Останалото всеки го може.

Това което много хора си мислят е, че аз и ти предлагаме да се вземат само антонкировци, а да не се прави нормална селекция. Не виждам кой левскар би поискал такова нещо, но както и да е.

Не ги вземай лично нещата :smt023 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 9:22 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Цитат:
Още трима футболисти напуснаха Пирин Гоце Делчев. Капитанът на отбора Петър Лазаров и бранителите Димитър Пиргов и Атанас Фиданин напуснаха днес Пирин ГД като прекратиха договорите си по взаимно съгласие.

Тоя Фиданин не яде ли шамари от Абдито на един мач във Варна.
Божи ако искаше да си възражда кариерата, нищо не му пречеше да го направи и в Виченца, Верона и Лече, където за 41 мача (18 титуляр) има 6 гола. Той не можа да се наложи в тея Виченца, който изпаднаха от Серия Б. С Цецоу и Макриев ще оформят страшно трио, всеки по-слаб от другите двама.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 9:23 pm 

Dianbg написа:
гол - гонзо, защо се връзваш и чак се оправдаваш , не пиша много но чета с интерес и съм забелязал следното нещо... у тоя форон всеки гледа да перне другия (по възможност в гъзягата), като това по никакъв начин не е изблик на лоши чувства, а по скоро приятелско помушване, нещо като потупване по рамото!

По темата, тоя нигер дето го гласят за заместник на макака гари е леко скандален, нападател с 5 гола в кариерата си е по зле и от boji86!!!

Kакто древния манафски народ е казал, Аллах помага, но в анал не вкарва. Всеки може да шиба виртуално, но само BoK67 може да си помирише пръста след такова шибане

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 9:25 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
gonzo_gol написа:

Когато писах за Антон Киров не го направих с ирония или сарказъм. На мен лично наистина ми се иска да вземаме такива футболисти, които нито струват много, нито искат висока заплата. Един от десет такива да става за нещо ще избие средствата и усилията вложени във всички останали.

Всеки в БГ би дал кинти за Георги Миланов, Идеята е да намериш георгимилановците преди да са станали Георги Миланов. Останалото всеки го може.

Това което много хора си мислят е, че аз и ти предлагаме да се вземат само антонкировци, а да не се прави нормална селекция. Не виждам кой левскар би поискал такова нещо, но както и да е.

Той на мен сипва, бе, наборе :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 9:27 pm 

Dianbg написа:
.........

Всичките му голове са във втора френска лига и в германската южна регионална дивизия. Този е феноменален, знае четмо и писмо и въобще няма пиянска физиономия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 9:29 pm 

това имам предвид и аз, ще имаме най-атомното нападение в първенството, само boji86 ако ги гони да им смуче зърната може да се разиграят

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 9:29 pm 
Аватар

AtomuS написа:
Kocito_Kalki написа:
Цитат:

Тоя Фиданин не яде ли шамари от Абдито на един мач във Варна.
Божи ако искаше да си възражда кариерата, нищо не му пречеше да го направи и в Виченца, Верона и Лече, където за 41 мача (18 титуляр) има 6 гола. Той не можа да се наложи в тея Виченца, който изпаднаха от Серия Б. С Цецоу и Макриев ще оформят страшно трио, всеки по-слаб от другите двама.

Е те Виченца го направиха даже капитан на отбора :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 9:30 pm 

Седем:Едно написа:
SZ_FEN написа:
gonzo_gol написа:

Той на мен сипва, бе, наборе :lol:

Знам, просто се опитвам да накарам духовете да се успокоят и да си седнат по местата, че гледай какво напрежение сътвори Лет Деър Би Фък с лялянето си :lol: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 9:32 pm 

Абе, тая тема била много интересна, особено 4-5 страници назад. :lol: Не я чета редовно, щото мислех, че само си меринджействате тука и пускате линкове от трансфермаркета. :lol: Левскар67 как сипал на блуррр, припаднах. хахахаха :smt005

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 10:30 pm 
Аватар

Абе ти защо не си гледаш паранормалните филми :loser2 :bigok

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 10:37 pm 

Цитат:
Гълъба вдига Попица за полет през пролетта

Ботев /Попица/ надигра Любимец с 3:2 в Търнава във втората си контрола от подготовката за „А” АФГ на Врачанско. За победителите с №9 се появи завърналият се от Англия култов футболист за региона Георги Георгиев-Гълъба.

http://konkurent.bg/img/news/2001_1608_sx6t7.jpg

Докато си губим времето с Божи, изпуснахме още един играч, нападател, който за 1050 лева месечно щеше да умира на терена. Гледал съм го много пъти, с нищо не е по-слаб от Макриев и Генков, има тънък усет към паса и гола, добър е с глава, не се дава на никой, особено на бой. Поливалентен е, може да играе и като защитник и като халф.
Освен това работеше като барман в дискотека, което би било добре за колектива и явно е бил бачкатор в Англия, което значи че е в добра физическа форма. Пак спим, нямаше лошо да го викнем в Созопол на проби, вместо някоя недоказана маймуна. :smt012 Сега ще радва публиката на Попица.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 10:41 pm 
Попица с Любимец контрола в Търнава :shock: :smt017 :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 10:42 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Попица с Любимец контрола в Търнава :shock: :smt017 :strkstrk

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D1% ... 1%86%D0%B0)

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 10:43 pm 

:strkstrk

Гола на 1:23 и радостта след него. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 10:47 pm 
Аватар

Omraz написа:
Цитат:
Гълъба вдига Попица за полет през пролетта

Ботев /Попица/ надигра Любимец с 3:2 в Търнава във втората си контрола от подготовката за „А” АФГ на Врачанско. За победителите с №9 се появи завърналият се от Англия култов футболист за региона Георги Георгиев-Гълъба.

http://konkurent.bg/img/news/2001_1608_sx6t7.jpg

Докато си губим времето с Божи, изпуснахме още един играч, нападател, който за 1050 лева месечно щеше да умира на терена. Гледал съм го много пъти, с нищо не е по-слаб от Макриев и Генков, има тънък усет към паса и гола, добър е с глава, не се дава на никой, особено на бой. Поливалентен е, може да играе и като защитник и като халф.
Освен това работеше като барман в дискотека, което би било добре за колектива и явно е бил бачкатор в Англия, което значи че е в добра физическа форма. Пак спим, нямаше лошо да го викнем в Созопол на проби, вместо някоя недоказана маймуна. :smt012 Сега ще радва публиката на Попица.

Кво да ти кажа, аматьорщината в тоя клуб е на потресаващо ниво... :? Все още се надявам тва да е партенка и да не е подписал с Ботев /Попица/...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 10:51 pm 
Аватар

Къде се е играло това дерби :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 10:51 pm 
Omraz написа:

:strkstrk

Гола на 1:23 и радостта след него. :smt005

:smt005 :smt005 :smt005
А как започва видеото "Къде е ония съдията, страничния, с байрака" :strkstrk
Мамка му, липсват ми тези мачове. Нямаше по-голяма чобания да идеш на такъв мач и непрекъснато да си заплашен от това да те бият.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 10:58 pm 
Аватар

Има ли с изтичащи договори? Тати да не се ослушва, като теменужка сред прасета, че да не ги прилапа лупан. Особено единият, който беше с 1-2 килца над спортната норма. Като нищо можем да го ползваме вместо валяк.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 11:00 pm 

Oachkatzlschwoaf написа:
А как започва видеото "Къде е ония съдията, страничния, с байрака" :strkstrk
Мамка му, липсват ми тези мачове. Нямаше по-голяма чобания да идеш на такъв мач и непрекъснато да си заплашен от това да те бият.

Има зелени, синьо-бели и един с червен екип. :shock: :lol: На четвъртата минута има спорна ситуация за дузпа и нов гол. Инженера да каже дали му харесва клиБа. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 11:03 pm 
Аватар

Левски продаде Владо Гаджев

:strkstrk :bigok :strkstrk

Отборът на Левски на практика продаде в чужбина една от звездите си - Владимир Гаджев, научи Sportal.bg. Халфът на "сините" бе спазарен за украинския клуб Севастопол. Договорът на българския национал с новия му клуб ще е за 2 години и половина, като се очаква в края на седмицата играчът да напусне лагера на столичани в Созопол и да замине на медицински прегледи. Интересното е, че старши треньор на тима от седмица на е родният специалист Ангел Червенков, който бе начело на тима и през сезон 2010/2011 година. Украинците ще платят на 26-кратните шампиони на България около 350 000 евро. В момента Севастопол заема 12-о място (от 16 отбора) в класирането на украинската Премиер Лига с актив от 19 точки след 18 кръга. Собственикът на Левски Тодор Батков е дал веднага съгласието си за трансфер предвид факта, че на този етап пропадна раздялата с Гари Родригес, а "сините" имат нужда от свежи пари, за да си оправят задълженията и заплатите. 26-годишният Гаджев кара шести сезон на "Георги Аспарухов", като записа 162 мача и вкара 20 гола за столичани. Стана шампион на България през 2009 година, а същата година вдигна и Суперкупата на България в мач с Литекс, в който получи тежка контузия. През този сезон единственият твърд национал от "сините" в селекцията на Любослав Пенев изигра 24 мача, в които се разписа три пъти. Последният му мач бе срещу лит(*кс-етрополе за Купата на България, след който тимът продължи напред след изпълнения на дузпи, а Гаджев напусна с травма на коляното преди края. Гаджев ще лети директно за Анталия, където новите му съотборници са на лагер в същия хотел, където бе и Левски преди две години. Той е вторият важен играч на"“сините", който бе продаден тази зима. Преди десет дни младокът Антонио Вутов бе продаден на Удинезе за сумата от 500 000 евро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 11:03 pm 
Аватар

Продадохме Гаджев на Севастопол :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 11:04 pm 
Аватар

Което означава, че малкият макак остава. Което от своя страна означава, че ни трябва минимум 1 халф. Иначе ще си цъкаме с кевинеумри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 21, 2014 11:06 pm 

За тия пари определено е добре. Дано се вземе читав халф на негово място.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]