forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 8:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 7:49 pm 

:!: :!: :!:

Administrator:

Позволявам си да цензурирам мнението ти.
Няма да позволя да има "сериозни" обиди между потребителите!

Или нека се изразя по друг начин - "да не вземеш ти да го издухаш здраво" ???

Надявам се да си ме разбрал правилно :wink:
Всеки има различно мнение, споделяйте го, но не го налагайте на другите!

САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 8:01 pm 
Аватар

До сега съм подкрепял всички твои мнения относно трансферната политика, но това няма да го подкрепя.
Дайте да спорим без обиди?
Всички тук ни обединява едно нещо и то е ЛЕВСКИ. И всеки си има негови виждания за развитието и бъдещето на този клуб. Ама нека ги изразява с доводи, факти и примери а не с обиди.
О.К.? :wink:

edit: Админа пише по-бързо от мен :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 8:21 pm 

Незнам тебе какъв ЛЕВСКИ те обединява по точно ? Доколкото те чета,нямаш нищо против едно отборче от 45 африканеца и 112 арабина,стига да играе през две седмици по финалите на ФИФА и ФУФА и да играе "за победа и пак победа,а ние да пеем само за победа".Може би не държиш чак толкова и на името ? Все пак живеем в глобален свят,с който трябва да се съобразяваме,а и научихме,че държава БЪЛГАРИЯ всъщност няма.Да се прекръстим на нещо по-глобално викам аз...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 8:33 pm 
Аватар

NewBalance написа:
Незнам тебе какъв ЛЕВСКИ те обединява по точно ? Доколкото те чета,нямаш нищо против едно отборче от 45 африканеца и 112 арабина,стига да играе през две седмици по финалите на ФИФА и ФУФА и да играе "за победа и пак победа,а ние да пеем само за победа".Може би не държиш чак толкова и на името ? Все пак живеем в глобален свят,с който трябва да се съобразяваме,а и научихме,че държава БЪЛГАРИЯ всъщност няма.Да се прекръстим на нещо по-глобално викам аз...

Пич не си мисли, че не искам спечелена ШЛ с 23-ма юноши. Не си мисли, че не искам България да е независима държава, без да има нуждата от подкрепата на Ню Йорк, Москава или Берлин. Но и ти и аз го знаем че това няма как да стане. Или трябва да продължим да се борим за принципи, за морал, за българската ценноснана система, или казано по друг начин - борба за загубена кауза. Или трябва да почнем да свикваме действителноста.
За не знам кой път ще повторя, че ако искаш успех във футбола ти.
трябват пари.
За мен "попедата" е над-всичко. И не ме интересува как е извоювана тя, стига да е по правилата на футбола.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 8:35 pm 

Абе... Аре са дайте да си играеме само с юноши и с купени от Беласица и Вихрен псевдо-футбалери и да не помирисваме Европа,щото "не ни трябвало селекция и чужденци"... Не е така. По цял свят отборите правят селекция при всеки трансферен прозорец. Не е измислено случайно това... Не казвам да взимаме като свинете играчи на килограм,но да се взимат КЛАСНИ европейски или български футболисти на постове,на които се нуждаеме... Не става изобщо без селекция,разберете го. Аз не мисля,че Фенербахче и Олимпиакос са толкова по-големи отбори от нас,а както виждате бая суперзвезди на футбола играха там (ето онзи ден Роберто Карлош,току що станал шампион на Испания с Реал се присъедини също към фенерите)... В крайна сметка играчи като Тристан и Хаселбенк не са от класата на Ривалдо (играл в Оли) или гореспоменатия Карлош... Но дори да не взимаме чак такива имена,достатъчно ще е да привличаме играчи тип Рабе. А ръководството на клуба и за тях не може да се спазари :wink: Да не говорим,че в България от години не можем да вземем някой от добрите футболисти на Литекс,Локо Пд,Локо Сф,Славия... Все били скъпи,все не знам кво... Е другите как ги купуват? Да не говорим,че 2 години се мъчихме за един анонимник като Тасевски (не коментирам качествата му,може и да е страшно добър)... Едвам го измъкнахме от още по-анонимен отбор като Металург,което е най-малкото комично... Левски не е беден клуб за Балканите. Не знам защо си мислите,че сме хванали просешката тояга и не можем да си позволим никаква селекция...
Много по-бавно и трудно ще е да станем като Аякс,щото нямаме техните връзки,скаути и мениджъри по цял свят... Селекцията,когато е сериозно направена,има своята решаваща полза. Особено за отбор като нашия,който и в момента има добър отбор,но на някои постове липсва решителната фигура... Многократно по-малки и слаби отбори от нашия правят далеч по-добра селекция. Тва е тъпото...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 8:45 pm 
Аватар

предлагам вече да спрем да обсъждаме големите имена....то е ясно..че няма да дойдат в Левски....ето и Мъри го каза вече няколко пъти....самия той не иска такива футболисти....проблема според мен е друг.....почти не се вземат играчи...пък било то и от средна класа....неизвестни...и срамнително евтини....но переспективни.....като исключим този сезон....цели двама..... :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 8:53 pm 
Аватар

danesa написа:
Ей гурел ли беше,мазол ли,куришка ли...
аре по леко с тона ако обичаш....
всички тука можем да се правим на велики......

По принцип съм спокоен човек. Рядко се ядосвам. Имай го предвид за в бъдеще. За какво се заяждаш? Че съм споделил мнение и съм реагирал на общите негативни изказвания ли? Теб да съм те обидил в поста си с нещо? А ти веднага скачаш и почваш с обидите. След моя пост има дискусия в 5 страници, и никой не казва лоша дума за този преди него, спора е разгорещен, но както чета - приятелски. Ти къде се вписваш в този спор? изскачаш изведнъж, и обиждаш. Не съм се правил на велик, а ти по-скоро се правиш на някакъв... секретар на засегнатите. Добре, прави се на секретар, но не ме обиждай на мазол, гурел, или лайна, ако обичаш. И не си позволявай обидно поведение към мен. Нека спазваме добрия тон. Благодаря, че ме изчете.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 10:08 pm 
Аватар

Ревяхме за налагане на юноши - ето ни юноши, ревяхме за успехи в Европа - ето ни успехи, искахме красива и резултатна игра - счупихме рекорда за най-много отбелязани голове, накрая и това не ни стигна поискахме и селекция, докараха ни двама национали, за които лично Мъри потвърди, че ги е искал и пак сума ти недоволни. Някои даже и за оставки заговориха! Не ми се мисли какво ще е когато дойдат първите неуспехи, защото това е неминуемо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 10:14 pm 
Аватар

Хайде да спрем да се сравняваме с Гърция и Турция, защото в икономическо отношение тези две държави са далеч пред нас. Те взимат звезди от световна класа, защото могат да си го позволят. Ние, от друга страна, можем да си позволим да привлечем или някоя местна млада надежда, или някой чужденец от средна класа. Защо е така ли? Ами защото класните играчи казват "не" още преди да им бъде зададен докрай въпроса "Искаш ли да преминеш в отбор от България?". И на мен ми се иска, след като Мъри залага на система "4-4-3", в нападение да са Хасълбанк, Тристан и Клуиверт, но просто няма как да стане. Не защото споменатите играчи ще влошат обстановката в отбора заради големите си заплати и затова ръководството не иска да ги вземе (всеки от настоящите футболисти в Левски ще бъде радостен да играе до такива футболни величия и даже няма да си помисли да протестира), а просто защото футболисти от подобен калибър почти никога (никога не казвай "никога") няма да се съгласят да дойдат тук, а дори и да се съгласят, не си струва да ги привличаме само за мачовете в европейските клубни турнири (в първенството и в турнира за купата на страната можем да се справим и без тях). Затова по - добре да гледаме с екипа на Левски млади, талантливи играчи, не само от школата, но и чужденци (естествено и те струват пари, затова е хубаво отвреме - навреме президентът да отпуска средства за селекция) и няколко рутинирани футболисти, без които никой отбор не може и от тези играчи да се сглоби един боеспособен състав, с който да се представяме достойно в Европа. Затова смятам, че засега Левски се развива в правилна посока.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 10:15 pm 
Аватар

shalala написа:
Ревяхме за налагане на юноши - ето ни юноши, ревяхме за успехи в Европа - ето ни успехи, искахме красива и резултатна игра - счупихме рекорда за най-много отбелязани голове, накрая и това не ни стигна поискахме и селекция, докараха ни двама национали, за които лично Мъри потвърди, че ги е искал и пак сума ти недоволни. Някои даже и за оставки заговориха! Не ми се мисли какво ще е когато дойдат първите неуспехи, защото това е неминуемо.

и защо е неминуемо :?: сам можеш да си отговориш....особено при тая смешна конкуренция в България......
ако има правилна стратегия и развитието е плавно и нагоре едва ли ще има недоволни...не вярвам някой да иска всяка година финал в ШЛ....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 10:26 pm 
Аватар

shalala написа:
ревяхме за успехи в Европа - ето ни успехи, искахме красива и резултатна игра - счупихме рекорда за най-много голове

И викаш стига толкова, а?
Сега 2 години литекс шампиони, после чорбата, после локото, а на петата година пак ние щото ще се изгряли новите юноши и ще сме изпълнили план 2012. И през всичкото това време ще се лутаме като мухи без глави между втори и трети предварителен кръг.
Сега е момента.
Имаме коефициент.
Поставени сме.
Имаме инерция.
Имаме самочувсвие.
Имаме добър гръбнак на отбора от 6-7 футболисти.
Имаме ПАРИ.
Имаме РЕНОМЕ в Европа.
Само селекция ни трябва това лято :arrow: зимата :arrow: другото лято :arrow: другата зима.....10 години шампиони и успехи в Европа.
Писах по-рано, че точно това направиха Динамо Киев като се създаде ШЛ. И сега никой не може да ги стигне в Украйна, а и не само там.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 10:27 pm 
Аватар

Защото се случи дори и с dream team като Барселона, който мачкаше наред в Испания и в Европа и защото един отбор не може постоянно да върви само нагоре - има си и сривове от време на време, които просто не могат да се избегнат. Примери бол.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 10:28 pm 
Аватар

Абе Шахтьор си ги минаха с кеш... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 10:30 pm 
Аватар

vale_pika написа:
Имаме коефициент.
Поставени сме.
Имаме инерция.
Имаме самочувсвие.
Имаме добър гръбнак на отбора от 6-7 футболисти.
Имаме ПАРИ.
Имаме РЕНОМЕ в Европа.

...и аз това казах, и все пак ИМАМЕ и недоволни!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 10:31 pm 
Аватар

shalala написа:
Защото се случи дори и с dream team като Барселона, който мачкаше наред в Испания и в Европа и защото един отбор не може постоянно да върви само нагоре - има си и сривове от време на време, които просто не могат да се избегнат. Примери бол.

има много ляб да изядем докато ги стигнем каталунските цигани.....по една или друга причина....справка...последните ни два мача с тях....
сравнението ти е меко казано неуместно в случая....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 10:34 pm 
Аватар

shalala написа:

Естествено е че ще има спадове. Ама след такъв спад, кой отбор може по-лесно да се съвзмеме и да се върне там където е бил преди 1 или 2 години? Този с бюджета на Динамо К. или този с бюджета на ЛЕВСКИ?
Ние нека станем 5 пъти подред шампиони. Нека покажем силни игри в Европа. Пък след това може 2 години и трети да завършваме, ама на трета или четвъртата пак ще сме на нивото на което сме били. И пак ще продължваме да се катерим нагоре и нагоре.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 10:42 pm 

Е чак пък и пари да имаме... Верно, че прибрахме от ШЛ немалко пари, но на фона на бюджетите на други отбори от района са направо смешни. Но е факт, че трябва да се инвестират в нещо, даже по-добре не за печки, а за базата на юношите и като цяло за ДЮШ.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 10:43 pm 
Аватар

targovishte написа:
има много ляб да изядем докато ги стигнем каталунските цигани.....по една или друга причина....справка...последните ни два мача с тях....
сравнението ти е меко казано неуместно в случая....

Аз и не съм искал да се сравняваме с тях. Дадох пример за силен отбор, може би най-силния в Европа за последните няколко години, който в момента въпреки бюджета си, звездите си и успехите, които е постигал досега има проблеми.

vale_pika написа:
Ние нека станем 5 пъти подред шампиони. Нека покажем силни игри в Европа.

Кои са предпоставките според теб, да не станем пак шампиони и да не се представим пак силно в Европа?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 10:59 pm 
Аватар

Днес слънцето ви е понапекло,като гледам какви страховити мнения се сипят чак ме втриса,добре де,ако отпаднем още в първият кръг,кво ще шибаме Мъри ли,на мачове ли няма да ходим,греди ли ще режем,а Голди като обиколи всички пандели за да създаде фен клубове,може и на едно съборче да ви покани

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 11:08 pm 
Аватар

И аз се чудя какво става - нещо много сериозни спорове се вихрят. В спора се ражда истината,ама ние какво ще родим не е ясно.
Според мен сравненията с Олимпиакос и с Фенербахче са неуместни. На терена ако някога играем с тях дай Боже да ги бием, но като финанси и организация сме далеч назад.
Може ли с един джоб пари от евроучастия да се сравняваме с Фенербахче, които четох някъде били предложили на Милан 10 милиона евро за Роналдо. Ами Фенербахче и Олимпиакос сигурно само от ТВ права получават на сезон колкото нашия бюджет. Нека не забравяме,че и двата отбора са традиционни участници в ШЛ,че Гърция и Турция като потенциал за развитие на спорт са на светлинни години пред България. Доколкото знам бумът на футбола в Турция стана с правителствена намеса след като хората, които инвестират в спорта получиха страхотни данъчни преференции.
Въобще има още доста хляб да изядем, ние дето се вика стадион нямаме като хората.
На голия ни гъз това,което се прави в Левски е повече от похвално!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 11:22 pm 
Аватар

Има нещо изначално гнило в българският футбол и в трансферите...Не си спомням кога за последно сме купували добър играч (национал) от български клуб, Литекс и Локо Пд продават само на чорбата, некъв семеен белот такъв...Пълна тъпотия...

Вижте селекцията на Стяуа (отбор от нашата черга...ужким. :roll: )

Eric Bicfalvi - Signed from CS Jiul Petroşani - EUR 300,000;
Mihai Pintilii - Signed from CS Jiul Petroşani - EUR 400,000;
Fabian Teuşan - Signed from CS Jiul Petroşani - EUR 100,000;
Valentin Bădoi - Signed from FC Rapid Bucuresti - EUR 550,000;
Mihai Guriţă - Signed from FC Farul Constanta - EUR 100,000;
Cosmin Vâtcă - Signed from FC Oţelul Galaţi - EUR 500,000;
Adrian Neaga - Signed from Seongnam Ilhwa Chunma - EUR 615,000;
Ifeanyi Emeghara - Signed from FCU Politehnica Ştiinţa Timişoara - EUR 1,200,000;

Над 3 мил. са завъртели само на вътрешния си трансферен пазар...В България истината е, че трансферн пазар нема, има далавери и игрички тип "аз на тебе-ти на мене"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 11:25 pm 
Аватар

Батков се беше изказал,че българските отбори като чуят за интерес от Левски и започват да умножават. Примерно играч Х му искат 100 000 ама като за Левски цената е да кажем 500 000.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 11:37 pm 
Аватар

Според мен се чака 29-ти да се види с кой играем в трети кръг и тогава ще се решава дали ще се вземе някой още или не. Тъпото е че тая теория я имаше и миналата година, ама рано или късно ще излезе вярна :).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 11:47 pm 
Аватар

Semper_Fidelis написа:
Е чак пък и пари да имаме... Верно, че прибрахме от ШЛ немалко пари, но на фона на бюджетите на други отбори от района са направо смешни. Но е факт, че трябва да се инвестират в нещо, даже по-добре не за печки, а за базата на юношите и като цяло за ДЮШ.

Е кво повече да направим за тия юноши? Игрище си имат. Общежитие им строят. Рейс си имат. Екипировка.
Да вземе да им купим по едни златни бутонки освен?

shalala написа:
vale_pika написа:
Ние нека станем 5 пъти подред шампиони. Нека покажем силни игри в Европа.

Кои са предпоставките според теб, да не станем пак шампиони и да не се представим пак силно в Европа?

Свали сините очила и погледни реално. Тази година станахме шемпиони защото имахме инерция от обрата от 7т. и 1/4 финала в УЕФА.
Нали видя пролетта какво се случи? Един мач не взехме извън София. И трябваше да треперим до край.

Ivan63 написа:
Днес слънцето ви е понапекло,като гледам какви страховити мнения се сипят чак ме втриса,добре де,ако отпаднем още в първият кръг,кво ще шибаме Мъри ли,на мачове ли няма да ходим,
и ли ще режем греди,а Голди като обиколи всички пандели за да създаде фен клубове,може и на едно съборче да ви покани

А защо трябва да се стига въобще до отпадане?
Не можели просто да се напрви селекция и да минем и първи, и втори, и трети кръг?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 11:54 pm 
Аватар

Не знам...Аз продължавам да си гледам румънците...Некои си "Политехника Тимишуара" са купили един словенски и един арменски национали + Виорел Ганя от Рапид
Рапид са купили голмайстора на Партизан, Pierre Boya за 400.000 €...Ето ти добър трансфер, не е суперзвезда, но с доказани качества, не е и скъп...

Динамо си събират румънски национали от чужбина...Янис Зику от Интер, Брату от Нант + Оприца от Стяуа

ЦФЕ Клуж купуват от АИК Стокхолм Niklas Sandberg (шведски национал) за 400,000 Euro...Ужким западняците не щели да идват на Балканите...тоя явно са го излъгали да отиде в Клуж :oops:
Същите тея дават 1 м евро за младежки национал на Португалия - Amoreirinha от Бенфика + халф от Бейра мар за 500 хилки, визмат и некъв нигериец нападател от Апоел Тел Авив, който е вкарал 40 гола за 4 сезона там...

Справка - Уикипедиа

:idea: Извод: Един средняшки отбор в Румъния, разполога с пъти по голям бюджет от нас или поне харчи с пъти повече за селкция, плащат се трансферни суми, привличат се национали!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 12:04 am 

Ми щото нема футболисти бе, Змей,просто нема, разбираш ли ?

Най-голямата заблуда е, че България имала футболни таланти,имаме ама или не са футболисти,или не са таланти. Имам доста сериозен поглед върху децата и юношите, не само върху нашите, ами и върху провинциални отбори и трябва да знаете,че положението е трагично.И сега гледам записи на чужди детски отбори по лични причини и трябва да ви кажа, че разликата между нас и тях е толкова голяма, колкото е между страните ни. И въобще не говоря за база,екипировка, тренировъчни режими,хеанене и т.н., говоря за чисто технически и тактически качества. Преди известно време, случайно прочетох едно мнение тук, мисля, че точно на Змея беше- да ходели т.нар. ни скаути( такива нямаме, между нас казано) по Албания, Сърбия, Черна гора, Босна и да събират таланти, Тук съм напълно съгласен. За подобно нещо бих дал и кинти,даже. Да го строят това прословуто общежитие и да го пълнят с кадърни дечурлига. Другото е ала-бала. Трансфери, звезди, селекции...мижи да те лажем. Истината е да си създаваме футболисти и отбор, и да го подсилваме когато ни изпадне с някой, наистина добър футболист. Това е истината, колкото и тежка да звучи !
И само няколко думи за парите на Клуба- когато отидем 25 000 на мач с Миньор Раднево, тогава можем да искаме отчет за приходи и разходи, а не когато сме 5 000 с Рилецо, след като сме влезли в ШЛ и входа е свободен. И спрете с тия рейсове, камиони, багери и другите мпс-та. В крайна сметка, те са на Герена и се бачка с тях, Батков не си ги е занесъл у тях. За нещастния му финансист, обаче няма да говоря, че ще ми изтрият мнението за нецензуризми...

Едит : Хидън, ако случайно си обидил мен, защото не съм ти чел поста, мини на ЛС. Ще ти дам координати и когато случайно отскочиш
през " скапаната ни държавица " ще си поговорим по какъвто начин искаш...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 12:19 am 
Аватар

аман от побоища и кръвища................

Са да си поговорим за низшите духом.............
Ако един нещастен човек мечтае за 10 000 лв и в един прекрасен ден ги получи, ама е мизерен недоклатеник, вместо да се зарадва на късмета и на щастието си, той става 100 пъти по-нещастен, защото не си е помечтал за 100 000 лв та да ги получи тех.

Некои до преди година - две си мечтаехме Левски да играе модерен футбол без значение дали ще бием или не, нали? Мъри успя да наложи некакъв стил и порядък и вместо да изчакаме нещата да си дойдат по канален ред, ние почнахме да атакуваме финали за Уефа и полуфинали за ШЛ........... Нещо май некъде се е прекъснало,а? Тръпи бабо за хубост са го рекли вехтите, ама ние понесени на крилете на младостта(където кюфтетата летят :wink: ) искаме веднага резултати. Некакси по чорбарски ми са тия съждения........ Та по-добре да играем още 3 години без победа в ШЛ, ама момчетата да трупат игрови опит и самочувствие, отколкото с наемници да направим само един добър сезон и после пак отначало (ама онова начало дето беше преди Мъри). Добрите резултати няма да закъснеят, помнете ми думата. Само да бъдем търпеливи към мочетата и ръководството....

Търпение му е майката......... :lol:
П.П. не ми излизайте само с моабета за апетита и яденето......

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 12:20 am 
Аватар

Изображение
:twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 12:23 am 
Аватар

Багатур, точно така е...Под добра селекция аз разбирам не некви невъзможни суперзвезди (тука се майтапиме за Тристан общо взето, от немай къде), а качествени играчи, които са се доказали на средноевропейско ниво...С 2-3 милиона евро могат да се привлекат такива играчи...Искаш нападател? Отиваш да гледаш примерно голмайстора на албанското първенство или да кажем там най-перспективния млад албански нападател...или унгарски...или словашки...все едно...Харсваш го...Искат ти 1 500 000 евро...Вадиш ги...Добре обаче, за тоя футболист има оферта, да речем от Енерги Котбус и от Реджина...Отиват наште при менаджерите и казват, ок нашето първенство е слабо, но пък имаме амбиции в Европа, играчът Х ще има възможност да се изяви на най-високо ниво и да си вдигне цената още...В Енерги и Реджина нямате тая възможност, предлагаме договор за 2 + 1 г. с освобождаваща клауза 2 500 000 евро...Навиват го да подпише с нас...
Така некак си ги представям нешата аз, а не само с разни свободни агенти анонимни бразилци ... :roll:

Последна промяна Кока-Кольо на Пет Юни 22, 2007 12:26 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 12:26 am 
Аватар

ТуристО написа:
Изображение
:twisted:

Що бе, тоя бастун ли че го купуваме :?:

А си представи на следващата пресконференция Батката Тодор да излезе и да рече: Имаме още един класен нападател, вчера подписахме 3 годишен договор с Наско. Чудно защо не го виждам между нас? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]