rkk написа:
ИЗгледах някои клипчета и се извинявам за някои от нещата, които написах...Но за някои...Продължавам да смятам, че има хора които не трябва да са в сектора...Пострадалият каза, че се е опитал да спре левскарите да тръгнат към полицаите...за да не стане беля...А защо аджаба левскарите трябва въобще да тръгват към полицаите...Знам че ще ми отговорите, че са навлязли в сектора, но все пак на всеки човек, който има поне малко акъл в главата си, ще му дойде наум, че при приближаване на едните към другите, ще станат ужасни батални сцени

Сега ще ме караш да пиша, ама трябва да ти втълпя малко неща и да спреш да говориш глупсости - случката е следната: от някъде се мята пиратка (подчертавам - ПИРАТКА!!!Предполагам, че на всички е ясно как тези неща се мятат с милиони около Нова Година и МВР не прави нищо за спиране на продажбата им...и то на едро!!!), ушефф тръгва да прибира не когото трябва, без изобщо да си е направил труда да разбере кой е метнал пиратката (с две думи, прибират невинен човек, без да ги интересува какъв е и какво прави)...........естествената реакция на всеки нормален човек, който вижда, че негов познат ще бъде заключен и после бит е да го защити.....от там следва нападение в гръб (с палки по главите, без да ги интересува мнението на хората), което е грубо погазване на човешките права, а да не говорим, че ние не сме феновете на Ботев, които оставиха техните приятели да бъдат бити безнаказано.......последва сблъсък, в който ушеф видя, че няма да стане тяхната, а и отлично знаеха, че причината за този сблъсък са те и можеше просто нищо да не става!!!Но нали трябва да се отчита дейност, особено след като на цяла България е повече от ясно, че МВР не си върши работата!!!
Далеч съм от мисълта да подкрепям чупенето на седалки и безпричинното сбиване с милицията, но 100 % подкрепям хората, които защитават своите приятели от палките на самозабравилите се "милиционери" и повярвайте ми, особено вие - "нормалните хора", че е много гадни и подло да те нападнат тежко въоръжени полицаи, които са там, всъщност за да спазват реда, а не да предизвикват безредици!!!
Искам само да ви напомня случката в Ловеч, след която съвсем не бяхте на сегашното си мнение и то по простата причина, че тогава сте видяли за какво става въпрос и кой предизвиква безредиците
...и още нещо, престанете да споменавате името "СОФИЯ-ЗАПАД" за щяло и нещяло и престанете да обиждате хората, които дават всичко от себе си за идеята ЛЕВСКИ и подкрепят (подчертавам - ПОДКРЕПЯТ) отбора навсякъде и при всякакви обстоятелства 8)
Последното, което искам да кажа е, че е време Баждекофф да си обере крушите от ЛЕВСКИ и да престане да краде от любимия на всички ни отбор!!!
САМО ЛЕВСКИ
Това заедно с мнението на Morning Glory изчерпва темата... фуражките чакаха издънката и после беше ясно ,че ще си играят на доброто ченге пред камерите... Искам да припомня случката в Ловеч когато десетина фуражки удариха с палки и щитове колата на един фен на около 40-45 години видима възраст, който слезна да им иска обяснение и те му се изредиха 10-тимата малоумници да го бият по главата и цялото тяло, после го проснаха на земята и го арестуваха, оня ескадрон куки от София дето са причислени към нас от министъра на вътрешните работи е с една единствена цел - провокация и прилагане на сила... лицата на тези фуражки до един са изкривени от злоба и само чакат подходящ момент да почнат репресията, като няма такъв момент го провокират по най-смешния начин, така беше вчера, така беше и в село Ловеч...