forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 11:37 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 21, 2006 12:46 pm 
Аватар

Ще откраднат и Румънеца от Енчев.... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 21, 2006 6:24 pm 
Аватар

Bubbles написа:
Според мен Домакинов е много добър футболист! Има качества, гледала съм го не веднъж - беше и национал...

Това, че Кюрда го е викнал веднъж изобщо не е барометър, на Свиничков му е редовен навик да вика Сульо и Пульо - пример е вратаря Линков, който едва ли има 10 мача в "А" група, но пък имаше нужните връзки за да го пусне Кюрда... :oops:

Дали има талант аз не мога да кажа, нямам навика да гледам мачове на пилетата. Но ако Мъри го вземе, това ще е достатъчно признание...щото все пак Стоилов няма навика да взима случайни футболисти :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 1:14 am 

:? Играч на 26 г. е тоя Домакинов и от 2(две) години се говори да идел при нас :roll: От България не виждам смисъл да се земат футбалери на повече от 22-23 г., или поне като ше са по-големи, да са изявени и със самочувствие, а не да се аклиматизират пак 2 г...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 4:21 am 

http://www.sport1.bg/sport1/node/39571

Левски сложи стоп на селекцията до февруари, твърди в. "Стандарт". "Сините" определиха вече групата за първия лагер в Израел.

В нея фигурира само едно ново име - Диану. Причината за това е, че за момента преговорите за продажбата на играчи от "Герена" не вървят според очакванията. За това намекна и мениджърът Лъчезар Танев, който се зае да помага на Левски.

В Израел "сините" ще играят само две контроли и Станимир Стоилов няма намерение да тества там играчи, освен ако те не са подписали договори с клуба.

Нови може да се появят едва по време на лагера в Кипър през февруари, и то при условие, че някой от титулярите бъде продаден.

Днес ще стане ясно дали Болтън ще вземе вратаря Николай Михайлов под наем.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 5:09 am 
Аватар

Вярно, че Алардайс има вид на алкохолик, ама мамка му, аз поне не мога да пия чак толкова, че да ми хареса Ники Михайлов... :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 10:00 am 
Аватар

Танев нека му е гадно педала мръсен........

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 11:58 am 
Аватар

ако го земат танцьора в Болтън ще има още поводи за почерпка идните дни :beerch :disco

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 1:01 pm 
Аватар

Левски привлича македонеца Влатко Гроздановски

22 декември 2006 | 11:54

Левски ще се подсили с македонския национал Влатко Гроздановски, научи Sportal.bg. Офанзивният полузащитник на кипърския Омония пристигна в София, където се очаква по-късно днес да подпише договор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 1:22 pm 

Вярно ли е това?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 1:26 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Левски привлича македонеца Влатко Гроздановски

22 декември 2006 | 11:54

Левски ще се подсили с македонския национал Влатко Гроздановски, научи Sportal.bg. Офанзивният полузащитник на кипърския Омония пристигна в София, където се очаква по-късно днес да подпише договор.

ВЛАТКО ГРОЗДАНОВСКИ

Изображение

македонски национал
роден: 30.01.1983г.
ръст:176см.
тегло:70кг
клуб: Омония
предишен отбор: Вардар

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 1:31 pm 
Аватар

младо е момчето, с езика няма да има проблем, остава само да е добър :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 1:35 pm 

ама вярно ли е това...сега по дарик казаха, че от Левски никой не им е потвърдил
Интересно!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 2:54 pm 
Аватар

Ми дано не е поредния кьорфишек :cry:

...Защото Йовов вкара шедьовър на Фабиен Бартез. И вдъхнови французите да го нарекат Бижутер. Сърцето на всеки син фен трепва, когато види на повторение двама от Марсилия вляво, Ицо вдясно, Бартез клекнал и топката при паяците под гредата пред сектор Б.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 3:31 pm 
Аватар

На така мразеня Даио гледахте ли последната изява?Каза че искал да си връща доверието у феновете........

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 4:01 pm 
Аватар

me4o21 написа:
Ми дано не е поредния кьорфишек :cry:

Той е една от звездите на кипърския Омония , а ние знаем ,че това въобще не е лсучаен тим. Влатко дори има повече голове този сезон от именитите си съотборници - Пауло Ринк и Зе Елиас взети заедно.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 4:09 pm 
Аватар

Трансферът на Гонзо пропада

Очакваният трансфер на централния нападател на Левски Георги Иванов е на път да пропадне. Причината е проблеми при преговорите за личните условия на тарана с тима на Олборг.

Любимецът на сектор "Б" от няколко дни е в Дания. Той трябва да отговори на офертата до Нова година.

"Нека Гонзо помисли за себе си и семейството и след това да реши", заяви мениджърът му Лъчо Танев.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 4:28 pm 
Аватар

Цитат:
Левски няма интерес към Влатко Гроздановски
Левски няма интерес към играча на Омония (Кипър) Влатко Гроздановски, заявиха от пресслужбата на клуба по повод зачестилите спекулации в пресата.
"Левски не е влизал в контакти с Гроздановски и няма намерение да го привлича", е официалната позиция.

По-рано днес се появиха публикации, че Станимир Стоилов иска да има в състава си 23-годишното дясно крило, което минава за един от най-големите таланти в македонския футбол.

Чакаме следващия слух :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 5:50 pm 
Аватар

3941 написа:
Цитат:
Левски няма интерес към Влатко Гроздановски
Левски няма интерес към играча на Омония (Кипър) Влатко Гроздановски, заявиха от пресслужбата на клуба по повод зачестилите спекулации в пресата.
"Левски не е влизал в контакти с Гроздановски и няма намерение да го привлича", е официалната позиция.

По-рано днес се появиха публикации, че Станимир Стоилов иска да има в състава си 23-годишното дясно крило, което минава за един от най-големите таланти в македонския футбол.

Чакаме следващия слух :)

Абе как ше привличаме играчи от чужбина бе, нали струват ПАРИ... :oops: Македонци може от Беласица със свободен трансфер... 8)

П.П. Мъри накрая ше го уволнят, само некви чужденци си харесва, ама ха, ние да не сме Реал Мадрид... :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 5:55 pm 
Аватар

"Тасевски започна подготовка с Металург"

Пресс-служба ФК «Металлург»
Приступил к тренировкам и Дарко Тасевски, которого средства массовой информации смело отнесли к потерям «Металлурга» и активно сватают в болгарский клуб «Левски». В ближайших планах запорожцев – прохождение до 27 декабря медицинского осмотра и непродолжительный втягивающий сбор на учебно-тренировочной базе на Великом Лугу. Напомним, что первый сбор запорожского «Металлурга» должен начаться в Турции 8 января.

да смятаме ли,че ще го вземат на лято... :(

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 5:59 pm 
Аватар

targovishte написа:

да смятаме ли,че ще го вземат на лято... :(

Да, на куково лято... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 6:20 pm 

Преведете,молим :!: :wink:

Благодаря :!: :wink:

Последна промяна TheRover на Пет Дек 22, 2006 6:57 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 6:30 pm 
Аватар

ето един бърз превод....

"Започна тренировки и Дарко Тасевски,когото средствата за масова информация, смело слагаха към напускащите Металург и активно го свързваха с българския Левски.Най близките планове на запорожци....провеждане на медицински прегледи до 27 декември...и непродължителен въвеждащ лагер на учебно тренировъчната база.Напомняме,че първият лагер на Металург в Турция, трябва да започне на 8 януари."

от пресслужбата на ФК Металург.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 7:24 pm 
Аватар

чакаите сега тоя ли е един от най големите таланти в мак футбол или тасевски???? разберете се де???? или маи и двамата са нещо невероятно! :) на мен ми е много интересно всеки трансверен прозорец :) и гледам внимателно и предлагам да пробаме да напраиме рекорд 5 години без да купим некои само ако има такива за без пари !
помнете не е далече времето където ще го закъсаме заради мустака дето освен че говори глупости по медиите друго нищо!!
успех на сините и весели празници на всички нас!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 7:36 pm 

Ако вземем добър футболист всичко ще бъде плод на късмет,както е до сега,от както Баткофф и миника са ни началници,за Тасевски аз лично не зная къв е и колко е добър,но но е играл доста време и това е повече от тревожно,защото трябва да го чакаме поне няколко месеца да се адаптира,да влезе у форма и евентуално,ако е добър да доййдат резултатите.От хора,които го познават,като футболни качества,не съм чул неща,които да ме успокоят,"футболист под средното ниво,под класата на нашите е",тва съм чувал,но безплатен обяд няма никъде и не винаги ще имаме късмет у тия трансфери,а и както изглежда по информацията тойй си тренира с украинския отбор,явно са поискали пари за него и Ганъо Балкански ги е отбил веднага,сега сигурно ще привлечем някойй боцуански проектонационал от трета гръцка дивизия.
Дано поне запазим отбора си :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 9:22 pm 
Аватар

И Домакинов не е цъкал отдавна.Има проблеми с управата на клуба........

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 22, 2006 11:15 pm 
Аватар

Гроздановски: Искам да играя в Левски

Тасевски ми каза, че идва при вас, каза Влатко

Спряганият за трансфер в Левски Влатко Гроздановски заяви, че иска да играе в отбор от ранга на "сините".

"Искам да играя в Левски. Те са много над сегашният ми отбор Омония и българското първенство е по-силно от кипърското", каза пред радио "Дарик" македонският халф.

Гроздановски сподели, че преди известно време първо в медиите в Кипър се е появила информацията за интерес към него от българска страна. "Аз имам договор с Омония до 2009 година и за сега съм в този отбор", каза Влатко.

Той каза, че се познава и е приятел с другият македонец, който най-вероятно ще премине при "сините" Дарко Тасевски. "С Дарко сме големи приятели и бяхме съотборници във Вардар преди време. Той ми спомена, че има интерес към него от страна на Левски и най-вероятно ще премине през лятото в българския шампион", сподели Гроздановски.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 23, 2006 10:17 am 
Аватар

targovishte написа:
... и най-вероятно ще премине през лятото в българския шампион...

През зимата очакваме футболисти през лятото, а лятото чакаме някой да дойде зимата. Уж подкрепям това да се залага на юноши, ама някак си е друга тръпката да стане някое трансферче, да отидеш на стадиона да видиш тоя за какво става ... Зарежда с надежди един вид. Е тая тръпка ми липсва в последно време. И само да кажа, че нямам никакви положителни очаквания за Диану и него не го броя.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 23, 2006 1:24 pm 
3941 написа:
targovishte написа:
... и най-вероятно ще премине през лятото в българския шампион...

През зимата очакваме футболисти през лятото, а лятото чакаме някой да дойде зимата. Уж подкрепям това да се залага на юноши, ама някак си е друга тръпката да стане някое трансферче, да отидеш на стадиона да видиш тоя за какво става ... Зарежда с надежди един вид. Е тая тръпка ми липсва в последно време. И само да кажа, че нямам никакви положителни очаквания за Диану и него не го броя.

Както казва Любо Пенев, тея дето носят номера от 1 до 6 не са никви футболисти :wink:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 24, 2006 11:53 pm 
Аватар

http://www.sportni.bg/?tid=40&oid=983956

:evil:

Батко(в) и БаждекО да го духат :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 25, 2006 2:00 pm 
Аватар

баси...такова чудо нЕма...един лев да не дадем за някого...
е то не може само да се лапа от трансфери...рано или късно това скъперничество ще се върне с пълна сила в нашата градина... :evil:

п.п. дано да съм лош пророк.... :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]