Brannik написа:
incheto_1914 написа:
Жорка, изтрих ти мнението за нищо незначещото ми мнение без да искам, щото натиснах да го променя, вместо да го цитирам
Иначе знам къде си го слагаш - там, където целия форум си слага твоето мнение по всички въпроси, за които те обливат ежедневно, като например ВМРО и АЕЦ Белене
Мир да има. А Божинов да пукне.
Обикновено ме "обливат" крайни ретарди и тотално некомпетентни по тези въпроси хора така че това си е комплимент за мен и не ме бърка

Квото съм казал по темата Белене вече се случва, а за ВМРО съм казал кур. А ти колкото си компетентна по темите за ядрена енергетика и политика, толкова явно си компетентна и по темата футбол

Да, най-големите ретарди, няма що, ама то форумът си пази история, няма нужда да се вадят доказателства
Факт е твоята компетенция по двете теми, която предизвиква смях, аз моята нито я изтъквам, нито гледам да се бутам в неща, от които не разбирам, за разлика от други хора, които държат да се изтъкнат като някакви
Божинов е лайно и нещастник от най-голям калибър. Него го интересуват единствено кинтите и това коя чалгарка ще забие, което, разбира се, не е прецедент в българския футбол, но при него е в адски голяма степен. Винаги ме е дразнел и винаги ми е бил противен толкова, колкото и един Тройчо, например. Просто противен в най-голяма степен. Лайнар, скапаняк и боклук с голямо "б".
Веднага давам пример, който по принцип не би трябвало да пиша така, но надали е толкова важно.
Божинов има апартамент в Манастирски ливади, точно до входа на моя съученичка, с която се знаем от 8 клас и сме близки. Тя ми разправя, че се е случвало да се заговорят с него и жена му покрай децата и т.н. и като цяло си имат приказката, когато се видят. Заради мен, тя го е питала преди време за Левски и думите от неговата уста са: "Изобщо не ми пука за Левски, честно казано. Ако много го закъсам с парите, дано ме вземат, защото в българския футбол нещата са така - седиш си в някой отбор, плащат ти големите пари, особено когато си име, и си клатиш краката. А и тук ще съм близо до жената и децата, дори няма да има нужда да спазвам чак такъв режим, важното е да се появявам на тренировки."
Разбирам, че вероятно това е мисленето на повечето български футболисти, ама това ли е големият Божинов, нападателят-мечта?!