forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юли 28, 2025 9:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Яну 18, 2014 12:06 pm 
Аватар

Страхотно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 18, 2014 12:09 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Надали е вярно, ма е смешно, за тва го пускам тук:

Цитат:
“Левски” чака френски халф
Людовик Женес е бивш съотборник на Кевин Бру

“Левски” е на път да привлече френски полузащитник. “Сините” чакат в България да пристигне Людовик Женес, пише “Тема Спорт”. 26-годишният футболист е свободен агент, след като договорът му с елитния френски Бастия изтече.

Халфът се познава с играещия в “Левски” Кевин Бру, тъй като двамата бяха съотборници в Истър през сезон 2012/13, където Женес играеше под наем. При “сините” се появи дупка в халфовата линия с продажбата на Антонио Вутов в Удинезе.

Вариант за тима от “Герена” продължава да бъде Аймен Тахар от румънския Газ Метан Медиаш. Той обаче има действащ договор до лятото на 2015 г. и това моше да спърен негов трансфер в България.

:bigok :bigok :bigok :smt007 :smt007 :smt007

Тоя сезон има един мач като титуляр за Бастия и в него е вкарал гол на Лил :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 18, 2014 1:07 pm 

Повръща ми се,кевин бру

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 18, 2014 2:02 pm 
Аватар

Жълтите доста добра селекция направиха.

Цитат:
Футболистите Александру Бенга и Феребор Доре се присъединиха към лагера на Ботев Пловдив в Кипър и по-късно днес ще преминат медицински тестове, съобщиха от клубния сайт на "жълто-черните". Играчите пристигат от румънския клуб Петролул. Между "канарчетата" и румънците има постигната договорка за закупуването на двамата футболисти и ако резултатите от тестовете са добри те ще подпишат с "жълто-черните".

Алесандро Бенга е роден на 15 юни 1989г. в Румъния и играе на постовете централен защитник и дефанзивен полузащитник. Освен в Петролул, Бенга е играл и за отборите на Оцелул и Брашов, а с Оцелул има мачове и в груповата фаза на Шампионската лига.

Феребор Доре е роден на 21 януари 1989г. в Конго и е централен нападател. Висок е 194см. и преди Петролул се е състезавал за френския втородивизионен тим Анже. Доре има и 6 мача за националния отбор на Конго.

Интересно ми е, ако останат извън 4-ката, какво ще е оправданието на мАри...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 18, 2014 2:06 pm 
Аватар

тИренитИ ни пупрьечиха да играЙм футбол :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 18, 2014 2:57 pm 

flo написа:
Или нашето първенство е много силно, или Прохазка при нас не е играл нищо, но сега го гледам - 18 мача за Търнава 2 гола. Играе зад нападателя и е несменяем титуляр. Лятото му свършва наема и си идва при нас.

Според мен беше грешка, че го разкараха! Въпреки, че го използваха като десен халф, дясно крило и десен защитник ( позиции, които не му подхождаха ) изигра не лоши мачове! Раздаваше се на макс, не се криеше по терена, а влизаше смело в единоборствата и тичаше непрекъснато! Според мен неговата позиция е опорен полузащитник! Определено е по-добър от Кевин Бру например!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 18, 2014 3:15 pm 

Кока-Кольо написа:
acrimonious написа:
Цитат:
Желанието на двамата старши треньори е сделката да се осъществи максимално бързо и двамата футболисти да започнат подготовка с новите си отбори – Пламен Крумов с Левски в Созопол, а Илиян Йорданов с Берое в Старозагорски минерални бани

:lol: :lol:

В банята ли ще правят размяната? Дано некой не изпусне сапуна!

Доколкото знам, самата минерална бяня не работи! Но Старозагорски минерални бани е курорт в Балкана над Стара Загора! Има хотели и хижи включително и на мини " Марица-изток "! Мисля, че е чудесно място за лятна подготовка, но за зимна не съм много сигурен! Така или иначе чорбое винаги си се подготват там!

Последна промяна Levskar67 на Съб Яну 18, 2014 3:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 18, 2014 3:18 pm 
Аватар

Ние ако почнем да сравняваме всеки футболист по това, дали е по-добър от Бру, ще стигнем до извода, че Илиян Йорданов ще бъде следващия носител на златната топка! Всички го плюехте Проказка, че за нищо не става, а сега като го разкараха се вайкате!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 18, 2014 3:21 pm 

velingrad написа:
Ние ако почнем да сравняваме всеки футболист по това, дали е по-добър от Бру, ще стигнем до извода, че Илиян Йорданов ще бъде следващия носител на златната топка! Всички го плюехте Проказка, че за нищо не става, а сега като го разкараха се вайкате!

Аз не съм го плюл! Да кажем, че го смятах за приличен футболист!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 18, 2014 3:29 pm 

RIOT написа:

Цитат:
Футболистите Александру Бенга и Феребор Доре се присъединиха към лагера на Ботев Пловдив в Кипър и по-късно днес ще преминат медицински тестове, съобщиха от клубния сайт на "жълто-черните". Играчите пристигат от румънския клуб Петролул. Между "канарчетата" и румънците има постигната договорка за закупуването на двамата футболисти и ако резултатите от тестовете са добри те ще подпишат с "жълто-черните".

Алесандро Бенга е роден на 15 юни 1989г. в Румъния и играе на постовете централен защитник и дефанзивен полузащитник. Освен в Петролул, Бенга е играл и за отборите на Оцелул и Брашов, а с Оцелул има мачове и в груповата фаза на Шампионската лига.

Феребор Доре е роден на 21 януари 1989г. в Конго и е централен нападател. Висок е 194см. и преди Петролул се е състезавал за френския втородивизионен тим Анже. Доре има и 6 мача за националния отбор на Конго.

шИ видим!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 18, 2014 4:15 pm 
Аватар

RIOT написа:

Цитат:

Аз пък ше ти кажа, че едно 5 или 6 години редовно гледам от време на време първенството на мамалигите заради един техен сайт който предаваше мачове от цела Европа и по-слабо от сега не е било!

Сега Стяуа просто са 5 класи над другите отбори там и понеже играха в ШЛ си мислим, че и другите отбори там са много силни! А изобщо не е така, Стяуа ги бият как си искат и изобщо немат конкуренция! А до преди една година имаха и сега понеже Петролул са втори, значи са супер добър отбор ама:

-Динамо фалираха почти преди две години и сега играят за здраве и колкото да не ги изхвърлят във втора дивизия!!
-Рапид фалираха и играят във втора дивизия!
-ЦФР спяха всички пари!
-Тимишоара също ги изхвърлиха преди и чак сега се върнаха, ама с други собственици без кинти!
-Унив. Крайова дори се разцепиха на два отбора и си джиткат във втора дивизия и двата!
-Васлуй също намалиха драстично парите
-Оцелул също спяха парите!
-Унив. Клуж също останаха без пари и се борят да не изпаднат!
-А Унирея дори не съществуват вече!

И в тази ситуация Стяуа са трети на полусезна ама с два мача по-малко! Да не говорим, че те играеха в много от мачовете си както резаците с резервите! И така се появиха Петролул които са втори и Астра Гюргево бате дето са първи! А щом на тия Джонго им е титуляр за кво говорим :smt005 :smt005 :smt005

Изобщо не са толкова по-добри от нашите водещи отбори румънските, като изключим комунистите от Стяуа разбира се!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 18, 2014 4:56 pm 

Според topsport.bg парма се интересува от Наско Курдов! :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 18, 2014 5:00 pm 

Някой, май му сваля звезди, заради имения ден? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 18, 2014 5:27 pm 
Аватар

Металик да се местят в мамалигарското първенство...хем да им вдигнат нивото,а и да не ми се пречкат тука..че ми се повръща от тях.. :smt012
Колко рОмънски циганина взеха вече..4..5 :smt017

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 18, 2014 5:48 pm 
Аватар

67, спри да пишеш двойни и тройни постове, защото почвам да ги трия. Имаш си бутон за редакция, та като се присетиш още нещо изключително важно, което си забравил да ни кажеш в предишния пост, просто го променяш и добавяш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 18, 2014 6:52 pm 
Аватар

При нас селекцията не е, гледаме дадени играчи, решаваме че ще са достойни за Левски и ги взимаме, при нас е гледаме 529382482948 играчи, от които за 46956959098 нямаме пари. След това гледаме 829482429427 свободни агенти(некадърници, които никои не взима) и докарваме 3-4ма, които се надяваме да вдигнат класата и да ни носят на гръб(ако един уцелим като Туре, добре) ако не здраве да е... и никой, никога не е виновен, виновни са самите играчи... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 18, 2014 8:33 pm 
Аватар

Аз не разбирам защо трябва да плащаме на цялото скаутско звено всеки месец да ходи в различна страна от света, като досега всички трансфери+спекулации са само от българското първенство? :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 18, 2014 8:45 pm 
Аватар

Ами 'ората деца и семейства хранят, защо да ги оставаме гладни ?!
И ние сме 'ора, прояваме РЕСПЕКТ !! :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 18, 2014 10:18 pm 
Аватар

velingrad написа:
Аз не разбирам защо трябва да плащаме на цялото скаутско звено всеки месец да ходи в различна страна от света, като досега всички трансфери+спекулации са само от българското първенство? :ohmygod

За да сме сигурни, че никъде по света нема по-добри, естествено :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 19, 2014 12:20 pm 
Аватар

Скаутско звено :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Тая дума като я чуя за клуб като нашия и направо се побърквам. И, сигурно за работата си в това скаутско звено Д.Д. прибира доста солидна заплата. Хора като тоя, Ванката Вуцов, Гибона и тн. са си на сериозна хранилка при Тара. Вуцан освен да грачи по разни сайтове с нищо друго не помага.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 19, 2014 7:14 pm 
Аватар

Това с дълга към Йоканович ако е верно, значи съвсем сме заприличали на панчаревци. Дано не се стига до съд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 19, 2014 7:40 pm 

Всичките са мръсни педали, Батков, Тонев и хората зад него...до къде докараха отбора...резили, дългове и неясно бъдеще.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 19, 2014 7:46 pm 
Аватар

Всеки, който следи поне малко сайта на кур савов знае, че нямат ама нито една вярна новина, ако в заглавието присъства "първо в лайвспорт" :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 19, 2014 8:12 pm 
Аватар

Е явно тази е първата вярна, защото има и аудио файл с думите на Йоканович

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 19, 2014 8:25 pm 
Аватар

Бащицата си призна,че дължат 300 бона на Йоканович, Силва и Рамос :smt006 Дет са вика да звъни на Мо Кета и оня рогоносец да си плаща дълговете, да не излезе видеото с Илиана в ютюб :bigok

:arrow: А като дойдат тетралярдите от Газпром освен Ибрахимович, не искам да вземаме футболисти и от Говнайтед :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 19, 2014 8:25 pm 
Аватар

Да живее г-н Сираков! Парите са около 150К евро (Йоканович, Силва и Рамос).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 19, 2014 9:18 pm 
Аватар

Специален поздрав за феновете на Йока! Сърбето първи плаче за пари...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 19, 2014 9:18 pm 
Аватар

:ohmygod :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 19, 2014 9:20 pm 
Аватар

Да еба и нещастника, как смее да си иска парите :slap А после се смеем на чорбарите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 19, 2014 9:27 pm 
Аватар

Някой ако ми каже какво добро направи този сърболяк за отбора, че сумати народ тук да го боготворите и да старадате като му биха шута - ок

Иначе, абсолютно нормално да си иска парите! Левски за него е голяма грешка - сам си каза. Грешка за 100 бона :ohmygod2

Просто отбелязвам, че някои си правят кумири от недоказани сърболяци, без да са го заслужили.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]