forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 5:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 4:25 pm 
Аватар

С ВалеПика все сме единомислещи, но тука съм яко против неговата идея и подкрепям почти изцяло думите на Багатур.
РАЗБЕРЕТЕ - силата на Левски се нарича СТАНИМИР СТОИЛОВ, да се свети името МУ! Не се вторачвайте в звезди и класни играчи. Класа без работа не е имало, няма и нема и да има. ПРИВЕЖДАМ АРГУМЕНТИ:
1. Преди 3 години КОЙ ВЯРВАШЕ, ЧЕ ОТ СТАНИСЛАВ АНГЕЛОВ, МЕЧО, РИЧИ и компания ЩЕ СТАНАТ ТАКИВА ДОБРИ ИГРАЧИ??? БЯХА ЛИ ТЕ НА НИВО ПОНЕ БЛИЗО ДО СЕГАШНОТО??? КОЙ ГИ НАПРАВИ ИГРАЧИ??? Отговорете си сами.
2. Ерата на Чорни - ПОМНИТЕ ЛИ ВСИЧКИТЕ КЛАСНИ ФУТБОЛИСТИ ДЕТО МИНАХА ПРЕЗ "ДОЛИНАТА НА ГЛИНЕНИТЕ ГЪРНЕТА"??? ГАУЧО, ЦИХМЕЙСТРУК, РАДИМОВ, КАБАТ, ДЕМБА-НИРЕН (ебавайте се с Ниогу, както и аз, но за него пишеше в английски издания, че е най-перспективния млад футболист в Европа, дееба и шведа дееба)... И кво напраихме с тия???
3. Думите на Багатур - на ЛЕВСКИ ТРЯБВА ОТБОР! Това се прави с работа, РАБОТА СЕ ВЪРШИ С НОУ-ХАУ. Кой в Левски има такова - само МЪРИ. Да ме прощава, че не му вярвах преди 3 години.

Гледайте цялата картинка! Мъри може с юноши и 2-3 чужденци за класа. Щом иска Дарко - значи е видял в него, каквото му е нужно.

И МОЛЯ НИКОЙ ДА НЕ ПРОПУСКА ФАКТА, ЧЕ ДАРКО НЕ Е ИГРАЛ ПОСЛЕДНИТЕ 6 МЕСЕЦА ИМЕННО, ЗА ДА ИГРАЕ В ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 4:27 pm 
Аватар

Kryten написа:
вале не виждам какво развитие очакваш при конкуренцията в първенството. Колкото и 'класни чужденеца' да вземем нищо няма да се получи. Освен ако не взимаме по цял отбор такива на всеки 6 месеца. Абсолютно нереално е. В момента в Левски има напълно достатъчно чужденци дори някои от тях да са наши юноши. А и хората си го казаха - исторически сме отбор, който създава своите кадри. Дай боже да не станем като в Челси, Арсенал или Англия като цяло.

Да не би украинското първенстов да е по-класно от нашто? Има два отбора Динамо и Шахтьор, останалите са пълнеж. Защо при тях може да играят скъпоплатени чужденци с доказани качества а при нас не могат?
Някъде четох, че отбрите влезнали първи в новосъздадента ШЛ с по сромни /тогавашни/ възможности като Розенборг и Динамо К. Натрупали са пари и коефициент и са завъртяли колелото. Купуват продават. И 9-10 години са непрекъсното в тя прослувута ШЛ. Някой път 1/8 финал, някой път 1/4 финал. И сега благодарение на това имат огромни бюджети и спонсори. Ние в момента сме на същото ниво или етап на което са били те тогава. Просто трябва да се възползваме.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 4:30 pm 
Аватар

kozarets1914

Чорни с треньор Мъри.
Пари и талант.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 4:48 pm 
Аватар

vale_pika написа:
Kryten написа:
вале не виждам какво развитие очакваш при конкуренцията в първенството. Колкото и 'класни чужденеца' да вземем нищо няма да се получи. Освен ако не взимаме по цял отбор такива на всеки 6 месеца. Абсолютно нереално е. В момента в Левски има напълно достатъчно чужденци дори някои от тях да са наши юноши. А и хората си го казаха - исторически сме отбор, който създава своите кадри. Дай боже да не станем като в Челси, Арсенал или Англия като цяло.

Да не би украинското първенстов да е по-класно от нашто? Има два отбора Динамо и Шахтьор, останалите са пълнеж. Защо при тях може да играят скъпоплатени чужденци с доказани качества а при нас не могат?
Някъде четох, че отбрите влезнали първи в новосъздадента ШЛ с по сромни /тогавашни/ възможности като Розенборг и Динамо К. Натрупали са пари и коефициент и са завъртяли колелото. Купуват продават. И 9-10 години са непрекъсното в тя прослувута ШЛ. Някой път 1/8 финал, някой път 1/4 финал. И сега благодарение на това имат огромни бюджети и спонсори. Ние в момента сме на същото ниво или етап на което са били те тогава. Просто трябва да се възползваме.
Еми добре де, ние за първа година играем в ШЛ, ако ни стане навик пък ако и някой друг отбор вземе че направи нещо в Европа може и ние да 'завъртим колелото'. Но реалността е, че на всички останали отбори тинята и посредственото първенство ги устройва перфектно. Ето примерно прасетата най си обичкат да им лягат на село и да трупат титли. Пазаруват си от приятелчетата от Латекс...кеф. Същевременно БФС-то изумява със своята неадекватност. Да бяха започнали с бързо раздаване на базите па ще видим дали Батко и останалите ще си спазят обещанията за нови стадиони.
Та мисълта ми е че ние от 1,5 г. трупаме коефициент и пари. А тия пари да се фърлят за някакви футбалерчета от Конго или пък някакви скъпи звезди. Трябва да се съобразяваме с общото ниво, а то е ниско за момента.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 4:49 pm 
Аватар

На мен ми харесва начина, по който се развива Левски. В момента сме отбор от средноевропейска класа. За да прехвърлим тази граница трябва и останалите отбори в нашето първенство да станат по - добри. В момента за цял сезон в първенството играем шест истински мача - с лит(*кс-етрополе, Локомотив (София) и Литекс. Към тях можем да прибавим и мачовете, които играем на европейската сцена. И как да станем отбор, който да е над средната европейска класа, когато в мачовете срещу отборите над шеста позиция играем с 20% от възможностите си и ги побеждаваме с по три - четири гола разлика (мачове като тези срещу Ботев(Пловдив) и Рилски спортист са изключение)? За да сме конкурентоспособни на отборите в Шампонската лига трябва първо нашето първенство да вдигне класата си.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 5:10 pm 
Аватар

Kryten

Добре де за кво Конго говори? Тристан кво каза - "Дайте ми 60 000 на месец и идвам". Защо не му ги дадът? Ква е идеята? Защо НАШТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ИНВЕСТИРАТ ВЪВ ФУТБОЛИСТИ?
Всички гледахме Симон Вукчевич, какво ги направи нашите юноши.
Защо нашто ръководство не изпрати запитване? Просто едно запитване, нищо повече. Пък може ония да кажат невка по сносна цена. И кво той ще предпочете Сатурн от "златната среда", или ЛЕВСКИ от "ШЛ"? Още повече, че сме му на 150 км. от родината му.
Защо през сезона не се гледат и други такива играчи като него?
Защо след края на сезона не се изпратят 30 запитвания?
Може някой от тия 30 да има сносна цена и да се нави да рита в България.
Всичко е възможно стига да имаш желание.[/b]

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 5:13 pm 

vale_pika написа:
Kryten

Добре де за кво Конго говори? Тристан кво каза - "Дайте ми 60 000 на месец и идвам". Защо не му ги дадът? Ква е идеята? Защо НАШТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ИНВЕСТИРАТ ВЪВ ФУТБОЛИСТИ?
Защо нашто ръководство не изпрати запитване? Просто едно запитване, нищо повече. Пък може ония да кажат невка по сносна цена. И кво той ще предпочете Сатурн от "златната среда", или ЛЕВСКИ от "ШЛ"? Още повече, че сме му на 150 км. от родината му.

Е за това не може да се отрече...прав си.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 5:26 pm 
vale_pika написа:
Kryten

[/b]

A защо да инвестират в залязващи звезди?
Тристан, Хаселбанк - евала за тях, добри футболисти, но не с класата на България!
Евала на Мъри, стои си твърдо зад решението да не разваля обстановката в съблекалнята. На мен не ми трябват звезди в ЛЕВСКИ - можете да ме опровергаете, но ни е нужен точно един Гонзо, един таран, които да мачка, да се бори!
За Шампионска Лига си имаме Валери - млад, проспериращ и талантлив играч. Убеден съм, че ако не беше контузен щеше да помогне много в мачовете срещу Барселона, Челси и Вердер.

Ще дойде някой си "Тристан", ще взима три месеца заплата от 60 000 евро и накрая няма да разберем кога се е качил на самолета и е отпрашил на километри от хубата ни родина и" класния" ни футбол.

Слезте на земята, погледнете реалноста. ЛЕВСКИ е велик отбор без звезди - интересува ме единствено, който и футболист да дойде да разбере какво е ЛЕВСКИ, така както Драгич приемаше синьото в сърцето си, така както Бардон преди година и нещо "поиска да го искаме" с едно писмо и разбра, че за стане това трябва да разбере какво е ЛЕВСКИ!

P.S.Евала на bagatur72, това е първото мнение, което ми прави наистина сериозно впечатление откакто съм тук.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 6:09 pm 
Аватар

Тоя Левски върна усмивките на стадиона,почнаха лека по лека и хората да се връщат,този Левски прилича на нашият си Левски,отгоре на всичко постигна сериозни резултати в Европа,винаги през годините когато е имало повече наши си юноши,резултатите са били най-добри и въобще не ми дреме дали ще дойде някоя световна звезда,оглушала и ослепяла от възрастта си да ни дига имиджО,щели сме да мачкаме в Европа,много важно,пази се ЕвропО,аз предпочитам да си гледам Ники и всички талантливи юноши,а не някой черен Наемник,за който Левски е просто една гара и струващ колкото едно ново игрище за децата

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 6:09 pm 
Аватар

Kryten написа:
Между другото тази година ще гледаме отбор тип Арсенал у нас - с вратарчето, скакауеца и чифликов и всичко останало негри. Вижте дали ще ви хареса

+ един бял циганин (Флорентин Петре) :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 6:30 pm 
Аватар

vale_pika написа:
Kryten

Добре бе дееба?! Как ша дое некъв "класен" и ша му извадат веднага 60 000 на масата, а до него са Хичо и Валери дето още са на договори за 2000 ЛЕВА на месец??? Тоя момент винаги трябва да се избягва. Щото съм сигурен, че КПД-то на Валери и на Тристан ще е еднакво. Еднакво.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 6:54 pm 

Цитат:
Предпочитам полуфинал в шампионската лига с 8 негри, 3 израелци, 5 араби, 6 кюрди и две дузини южноамериканци които играят САМО ЗА ПАРИ. Отколкото 1-17 ама с НАШИ КАДРИ!

Ако се случи такова нещо,ще съм първият,който ще си тръгне от стадионите.Тая гнусотия дето си я написал ме плаши повече,дори от това,да ми пожелаеш смърт.ЛЕВСКИ е БЪЛГАРСКИ отбор,ако нямаш нищо напротив.

П.С:ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА,НИЕ ПЕЕЕЕМ САМО ЗА ПОБЕДА :idea:
:smt021

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 6:54 pm 
Аватар

Почвате да циклите много здраво... :wink:

Некой бързо да влезе у форума на Фенербахче и да ги попита за чий бяс им е да плащат заплатите на Роберто Карлуш, Кежман и Алекс и как ги карат да си чупят краката срещ Диарбекир, Себатспор и Алтай...Анадолска му работа... :roll:

И като говорите тука за юноши се замислете колко от тях излезаха лекета - Макриев, Бандаловски, ГелО, Петров и още...Това, че някакво момче е минало през школата на Левски не значи нищо само по себе си...Повечето от тях за съжаление си остават в графата "вечна надежда"...На по 20-21 г. още си ги водим за млади, а на тази възраст вече за повечето отвърдени звезди в съвременния футбол...Пожелавам им на Хичо и Валери през новия сезон повече голове и минути на терена и по-малко на пейката

Последна промяна Кока-Кольо на Чет Юни 21, 2007 6:56 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 6:55 pm 
Аватар

LSFC написа:
vale_pika написа:
Разберете бе хора с Хичо няма да стане !!!!! Това се отнася за всичкитени прехвалени юноши. Само Валери и Ричард, а може би донякъде Живко могат да изнесат добър европейски мач. Остналите играят добре ама срещу Славия и Беласица и до там. След време моеже и да сатне нещо от тях но в момента са кръгла 0.
Искам ЛЕВСКИ да печели, да гази. Дори и с 23 НАЕМНИКА в отбора. Боли ме кура. Нека да сме като Челси. Нека играят заради пари, заради Господ, заради алах. Тяхна си работа за какво играят, ама да са валяци. Да помитат всичко. Със сеганшиния ни отбор може да поситгнем 2-17 или 3-17. И нищо повече. Аз искам ЛЕВСКИ да върви на горе. Стъпка по стъпка. Всяка годи по едно стапало нагоре. И има сериозни предпоставки затова. Ама ръкводството не го осъзнава или не иска да го осъзнае.

Ти си болен и без да съм специалист-психиатър ти казвам, че диагнозата ти е тежка :idea:
Вие угодия имате ли бе ? Ебаси чорбарското мислене... искал да мачка наред, ми извади 200 милиона евро и ще мачкаш... ти въобще нямаш нищо общо с реалността.. преди години само можех да мечтая да гледам такъв ЛЕВСКИ и сега, когато отборът печели всичко в България, влезе в ШЛ и стигна 1/4финал за купата на УЕФА идва някой си и почва да ми недоволства от всичко... нямам думи :arrow:

Ало психолога внимавай с диагнозите! Не съм обидил никой за да ме обижда някой мен.
Разбира се че ще не доволствам. Ти вярвашли че с този отбор може да направим нещо повече в Европа от това което направихме миналата година?
Някой да ми посочи отбор с изключение на Артмедия, който да има бюджет като нашия и да е направил и нещо по-вече от това което ние напрвихме в ШЛ.
И тук не става въпрос за инвестиции от 200 млн. Ами за 3-4 които ги взехме от ШЛ. Елементарно е! Инвестираш 3 млн. Влизаш в групите бият те 6 пъти. и взимаш 5. Ами ако вземеш точака? Ами ако вземеш 5? Ами ако станеш 3 и отидеш в УЕФА? Дали няма да си върнем вложените пари умножени по 3?
Админ
Тристан не е изчерпан за футбола. На 30 години е. Може да играе още 3-4 години на високо ниво. И е доказан футболист. За Хаселбанк съм съгласен.
kozarets1914
Моляте не ми обяснявай, че КПД-то Е.Ангелов или на Дайо ще е като на Тристан.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 6:58 pm 
Аватар

Така е но ЛЕВСКИ търси млади футболисти под 25 години :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 7:02 pm 
Аватар

Абе защо не станеш фен на майорка да си се кефиш на Тристан :lol: Като заговори за бюджети искаш ли да изброя по 2-3 Турски, Гръцки, Украйнски и не знам кви си отбори, които с многократно по-високи бюджети от нашите още не са излизали от групите на ШЛ, и са губили с резултати като нашите :?: Даже Селтик, ако не се лъжа миналата година за първи път преминаха груповата фаза и то в група с Копенхаген и Бенфика :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 7:06 pm 

Bagatur,селекцията е част от граденето на един отбор.Да,имаме добър отбор,но имаме нужда да прибавим още качество в него..А с тая мижава селекция дотук това няма да стане.Мъри иска определени футболисти,но Батков се стиска и най-вероятно няма да му ги осигури..Ето тук виждам аз единия проблем...Другия е че набелязаните футболисти за трансфер са малко и че работата на скаутите ни е слаба..Ето в това отношение други български отбори ни изпреварват значително...Относно градивните халфове-за мен в сегашния ни отбор само Мечо е такъв..имах предвид класен креативен халф...не че подценявам Борето и Бардон,но това не са типични креативни халфове и подавачи...Говорим за халф тип плеймейкър със специфичен поглед върху играта...Като прибавим и че Мечо играе по крилото...в средата на терена страдаме от липса на идеи...
Не знам какво искаш да ти кажа за въпросните звезди,но Локомотив без много шум стигнаха второто място,а за титлата не им достигна само манталитет.И това е не само,защото Грозданов е добър специалист,а и защото бяха и продължават да бъдат привличани добри футболисти от вътрешното първенство.
Относно това за бедните страни...добри футболисти има навсякъде,но нали се сещаш,че намирането им не става с 2-3 пътувания до чужбина...
И накрая..в клуба се работи скрито и покрито от нас феновете..Ето...на въпроса къде са парите от лигата Батков казва “питайте Баждеков аз една стотинка от клуба няма да взема” Като питат него получаваме уклончиви отговори,че парите отивали за това за онова,за общежития,за забележи автобус,табло и тн...Добре...къде са парите за нови попълнения,колко са..има ли въобще заделени такива...или ще се купува с парите от продажбата на някой наш...никой не ти казва...Ето затова аз лично недоволствам...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 7:11 pm 
Аватар

-Mytag- написа:
Абе защо не станеш фен на майорка да си се кефиш на Тристан :lol: Като заговори за бюджети искаш ли да изброя по 2-3 Турски, Гръцки, Украйнски и не знам кви си отбори, които с многократно по-високи бюджети от нашите още не са излизали от групите на ШЛ, и са губили с резултати като нашите :?: Даже Селтик, ако не се лъжа миналата година за първи път преминаха груповата фаза :roll:

Няма значение дали ще Тристан или някой друг. Важното е да е класен за да вдигне класта на ЛЕВСКИ.
Да никога няма гранция че като вложиш х пари, че ще успееш.
Но я ми кажи да знаеш някой отбор без бюджет /разбирай милионна селекция/ да е успял. Всяка инвестиция е риск. Колкото повече инвестираш толкова е повече ти се увеличава шанса да спечелиш, и съответно ти намлява печалбата. Двете неща са правопропорционални.
Нали не се надяваш всяка година с 0лв. да пчелим 5млн. Това е като 6-ца от тотото-един път става.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 7:12 pm 

Някои хора още не могат да разберат къде се намираме в момента. Какво
е нивото на държавата ни, каквото е и на футбола и всичко останало.
Не веднъж съм писал и мнението продължава да ми е същото-според мен
пътя пред Левски не е да гради отбор с пари и звезди, дори да го направи
некой бос ще може да задържи това ниво много малко време, защото
освен пари и добри футболисти в турнирите ти трябва и малко късмет, и
малко побутване от съдиите /това не виждам скоро как може да стане
за български отбор въобще/. И какво правим-наливаме милионите, а
възвращаемост няма, а коя е тази фирма, която само ще налива и ще
налива. За съжаление Левски, колкото и да е велик в очите ми отбор, не
може да стъпи и на върха на нокътя на малкото пръстче на отбори като
арсенал, барселона, интер, ливърпул, ман юн, милан, реал м. Според мен
истината е в това, което правят аякс, псв и други отбори с по-малка
финансова мощ от гореизброените-изгражда се една скаутска мрежа в
някои точки на света, откъдето традиционно излизат добри футболисти
и се вземат като братята еромоигбе в много ранна възраст. Също така се
разчита и на школата-смятам, че България е раждала и винаги ще ражда
таланти, не само във футбола-вижте във волейбола какво става.
Също така не съм и почитател на игра с централен нападател тип таран
и се радвам, че и мъри мисли така. Верно има и добри попадения-Нистелрой
да речем, но играта става много еднообразна и подчинена на качествата
на един играч, който ако бъде опазен става лошо-това е моето мнение
разбира се :wink:
А с тея 2-3 милиона къде отиваш ти може би. И верно тристан е бил
страхотен играч, но къде се намира в момента и дали си заслужава
въобще, заради някого, който е бил звезда навремето да се разваля
атмосферата в отбора-Мъри го спомена хиляди пъти, но някои не слушат.
Ми Мъри е тренера, той решава и той си носи отговорноста.
Змей, турчолята наливат много пари, но и там фирмите са доста по-мощни
от нашите, за което предразполага и огромното им, спрямо България,
население. Помисли само каква реклама за тях е роберто /много любим
мой футболист/ и колко ще спечелят от реклами и атрибути, дори карлуш
нищо да не направи като игра в клуба.
Общо взето мисля, че Мъри и Наско движат Левски напред, може и бавно,
но важното е, че е напред :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 7:12 pm 
Аватар

Цитат:
Левски София е български футболен клуб от София, основан на 24 май 1914.

За всичко останало си има Челси, Барселона, Манчестър Юн и Реал Мадрид.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 7:15 pm 
Аватар

Хора,много се размечтахме май.
Малко реализъм не е излишен.
Такива са реалностите с нашия бюджет.
Та един Бейтар, който недай Боже може да ни се падне във Втори кръг за ШЛ, има бюджет от 25 милиона евро :!:
Всичко е въпрос на пари, с каквито ние не разполагаме.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 7:19 pm 
Аватар

south написа:
Цитат:
Левски София е български футболен клуб от София, основан на 24 май 1914.

За всичко останало си има Челси, Барселона, Манчестър Юн и Реал Мадрид.

България е основана през 681г.
В момента няма държава България. Има държава Европейски съюз.
Светът се глобализира. Футбола също.
Ние сме никой, че да караме света да се съобразява с нас. Точно обратното. Искаме или не, ние ще се съобразяваме със света.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 7:21 pm 
Аватар

Да му еба майката на света, аз съм ненормален и искам да си тряскаме прасенцата 2 пъти годишно и да взимаме Купата (по ми е кеф от шампионата, защото съм ненормален). :banandanc

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 7:22 pm 
Аватар

FLAME написа:

:idea:

Това е! Всичко останало са приказки в стил "гроздето е кисело"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 7:23 pm 
Аватар

по-скоро е дразнещо разногласието, което се получава между т.нар. "отговорни фактори" в клуба (доколкото усещам нагласите)

аз, примерно, помня как Динамо Киев стигнаха полуфинал на CL само с украинци преди 7-8 години, ще кажете -> Шевченко, Ребров, но пък Украйна къде беше през това време като национален отбор, играчите бяха същите, треньорът беше същият, а падаха от Словения на баражи.

знам, ситуацията въобще не е 1:1, и като клуб, и като държава (тогавашната Украйна), и все пак мисля, че знаеха доста по-добре какво правят, деебиш

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 7:24 pm 
Аватар

STALKER написа:
FLAME написа:

Моят въпрос е, защо парите с които разполагаме не се влагат?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 7:27 pm 
Аватар

Пазят се за стадион :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 7:33 pm 
Аватар

Ghooster написа:
Пазят се за стадион :lol:

За глоби по-скоро ама айде :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 7:34 pm 
Аватар

Не се влагат, защото така е преценил собственикът. Парите са негови по закон ако не се лъжа.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 21, 2007 7:35 pm 

vale_pika написа:
STALKER написа:
FLAME написа:

Моят въпрос е, защо парите с които разполагаме не се влагат?

Не се влагат?!? :shock: ...Баждека,според тебе от кои пари влага за виличката?!?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]