forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 05, 2025 7:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Окт 02, 2018 5:42 pm 
Аватар

Венци Плондера трябваше да го санкционират още заради финала за обиди към Делио. Наздраве Бобка!
Силно се надявам клуба да вземе отношение, ама надали :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 02, 2018 5:48 pm 

Абсолютно заслужена глоба.

Истина е, че аршинът не е еднакъв, но това оправдание е малко като циганите не дупчат билет, значи и аз няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 02, 2018 6:02 pm 
Аватар

Екстра. Да тегли една путка майна и на космонавта, ще му съберем 3к :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 02, 2018 6:28 pm 
Аватар

Ами тогава е редно да почнем да псуваме играчите на тирето по соц мрежите и все някой от тях (ако не и всичките) ще ни отвърнат с псувни и евентуално обиди по посока Левски. Тогава - скрийншот и писмо до всички спортни БГ "медии". Като се разчуе почваме да атакуваме дисципа да наказва. Ебати тъпотията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 02, 2018 7:16 pm 
Аватар

По тази логика, абсолютно всички играчи на тирето, които се нареждат да грухтят кзл пред сектора им или на клипче в съблекалнята, са за глоба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 02, 2018 7:24 pm 
Аватар

За глоба са, но никога не се вдига толкова шум, защото клуба си трае. През миналия сезон се вдигна много шум за изцепките на Каранга и съответно го наказаха, просто някой трябва да се сети и да се оплаче.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 02, 2018 9:05 pm 
Аватар

Е, то това е малоумното. Не трябва ли да има функциониращ орган, който да следи за такива неща. :smt017 А не неделя сутрин бачи Неделчо Михайлов (Крачун) да влезне в спиртал, да види топ новина Яблонски избухна със скандално видео, да звънне на оня нисичкия Караиванов (Малчо) и да му каже:
К: - Бате, тоя Яблонски се е напил снощи и е хранил умрелите и оня негъра дето беше в литекс. Дай да го накажем освен, да си знае.
М: - Ееееее, джакпот, копеле! Тъкмо малко ще разклатим кошера и ще ядосаме говедата, к'во са почнали само да бият, дай да ги секнем.
К: - Евала брат, точен си! Виждаме се на другото жребие, тоя път е от тебе пиенето обаче :smt023
М: - Нема ядове, братле! Наздраве! :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 02, 2018 9:06 pm 
Аватар

Едва ли си далеч от истината. :bigok :chalga

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 02, 2018 9:12 pm 
Аватар

КУР ЗА БФС! :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 02, 2018 9:21 pm 
Аватар

Hadjiev1914 написа:
nazional написа:
И ако имаш яко рекламации и проблеми със стоки на даден доставчик/производител - не работиш с него ;) Тук работата си плаче за европейско поведение по офисите и на двете фирми.

То точно там е зора с МОКО, писах го и в темата за мача, още когато ги разкрихме. Работил съм с тях, като те са били трета страна по проект. С организацията на концерти като на Цеца например в Арена Армеец (което вярвайте ми, НЕ Е сложно нещо) се оправят. След юбилея да кюрда, който осраха всъщност, са се взели за много големи играчи на пазара, а капацитета им е нисък. Eventin и с тях като фирма съм работил са ужасно точни хора, но те са един вид прекупвачи, имат си един определен твърд % от продажбите, за кое да е събитие и това е. Нито се занимават с производство на събитие, нито следят процеса, нито се занимават с маркетинга. От друга страна Митко Мокото е голяма лисица, мене ме плаши, че нашите още не са му завели дела, а го оставят да си развява коня, вместо да плаща неустойките. Друг е въпроса, че тоя освен 2 лъскави коли на името на баба си друго няма и тръгнат ли от клуба с дела, бая народ горят с билетите и най-вероятно заради това изчакват.
Колкото и да не е, Моко са някакъв играч на пазара и Eventim не може да си отреже клона, защото правят по няколко големи концерта годишно. Отново го казвам - когато целта на едно събитие, особено спортно е 100% печелбарска, то не се получава. Видял съм го не един път в различен мащаб.
А защо реално пропаднаха събитията - ами, когато нямаш връзки в никой от клубовете - Бока или Милан, а кореспонденцията ти започва от office@milan.com то обикновено никой не те бръсне. От едната алчност от Моко се наиграха, а негатива остава в нас, за това смятам, трябва да е пределно ясно за всички кой е виновника.
P.S. Към момента НЕ работя с която и е да било от тези фирми, не лобирам за когото и да е било, просто от опита ми давам някаква информация, която струва ми се, може да бъде полезна.

Абсолютно коректно мнение от разбирач! Благодаря, за поредното разяснение. Аз писах много по темата, защото дълго време бях в промоутърския (неблагодарен и тежък бизнес).

Пак натъртвам, че проблема не е в Моко, а дори не е в ПФК, а в “мозъка” ня това мъртво родено събитие, което най-малко Гунди заслужава.... личните амбиции за много хора са дрога...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2018 1:50 am 
Аватар

Айде сега пък в Моко не е проблема. И на мен не ми харесва идеята на събитието, 75 не знам точно какъв юбилей се пада, обаче си има неща за пребиване. Без значение какво е събитието и колко е мъртво родено, Моко обещават нещо и не го изпълняват. Така че спинозен, триепрест хуй за тях!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2018 8:31 am 
Аватар

Излезе, че Моко са невинни, Ивентим също, а че държат 2 месеца едни пари, след като е пропаднало събитието, проблеми няма. Всичко е точно :smt059

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2018 11:20 am 

Моко са виновни, че не плащат данъци и права за музика.

ПФК Левски София АД са виновни, че са се доверили на доказали се като некачествени изпълнители на спортни събития на принципа "една жена каза" или "един приятел обеща".

Определени лица, които се крият зад ПФК Левски София АД и се опитват да трупат портфолио на гърба на синия любим отбор са виновни за раждането и замисъла на това събитие.

Пием по една студена вода и гледаме напред към следващите премеждия на професионалистите от ПФК Левски София АД.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2018 11:20 am 
Аватар

ivo_gg написа:
Екстра. Да тегли една путка майна и на космонавта, ще му съберем 3к :)

Румен от Шумен точно такава инициатива е предприел вчера, Дългия също го подкрепи със 100 лева и пост на своята стена, довчера бяха събрани около 1700 лева, ако някой иска да дава пари, може да се включи там. Предпочитам да не влизам в спор, дали или не съм съгласен, както смятам, че няма смисъл да се разисква това, само ви споделям тук, че вече се прави това нещо и който иска, може да действа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2018 11:49 am 
Аватар

Ако СР имаше желание да ИЗВАДИ някой лев от джоба си за юбилей на Гунди, нямаше да се налага търсене на всякакви шанаджийски варианти. Сега - той сух, а всички под него получили директива " пари няма, оправяйте се ", са принудени да лапат акита за да не им бие шута :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2018 3:30 pm 
Аватар

levski.bg написа:
Продължаване на партньорството между Левски и Аджибадем

Уважаеми предствители на медиите,

Имаме удоволствието да Ви поканим на пресконференция в петък, 05.10., от 13:00 часа в залата на ДЮШ на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“.

Поводът за брифинга е подновяването на съвместното партньорство и договор между Аджибадем Сити Клиник и ПФК Левски за медицинско обслужване и гарантиране на кондиционното състояние на футболистите от представителния и юношеските отбори на „сините“.

На пресконференцията ще присъстват г-н Ангел Ангелов - изпълнителен директор на веригата лечебни заведения Аджибадем Сити Клиник, г-н Красимир Иванов – изпълнителен директор на ПФК Левски и футболистът на Левски Хали Тиам.

Очакваме Ви!

Естествено, че и многоуважаемият доктор ще участва на представянето на медицинско партньорство :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2018 3:42 pm 
Аватар

:lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2018 3:42 pm 
Аватар

Няма нищо по-нормално от това да е лице на партньорството. :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2018 3:52 pm 
Аватар

Това е съвсем умишлено. Доволен съм :давидоспина :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2018 4:28 pm 
Кво мислите за идеята новият национален да е на мястото на Герена :strkstrk В края на града, скоро ще има метро, няма да се блокира целия град при мач и да пречи на 2 милиона :bigok Точно по изискванията на един човек с твърда глава.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2018 4:44 pm 
Аватар

Новия национален(ако изобщо има такъв), ще е най-вероятно в Люлин или околностите му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2018 4:52 pm 
Аватар

И ще го строи ЛСФК Инженерстрой :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2018 4:57 pm 
Аватар

Най-добре Спас да купи Васил Левски и да ни върнат в центъра. А Герена да стане тренировъчен кампус. Националите да ни плащат наем за да играят до канала :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2018 4:59 pm 
Аватар

Ако се строй нов национален, то земята в местността "Кръстова вада" е оставена точно за това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2018 5:03 pm 
Аватар

Не ни трябва национален, да си играят в Разград. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2018 5:06 pm 
Аватар

Абе те да построят Герена с държавна пара :bigok , а ако искат и в Поручик Чунчево да си играят националите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2018 5:15 pm 

Нов национален стадион :strkstrk . Т'ва като го чуя и ме избива на смях. Къде на Запад (нали се сравняваме със западняците) строят национални стадиони?

Знам, че ще жегна софианци, но по-добре да се довърши стадиона в Пловдив или във Варна и там да играят националите вместо да дават напразни обещания за стадиони за не знам си колко милиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2018 5:16 pm 
Аватар

Стадиона във Варна така е тръгнал да става, че скоро ще направят още два съседни нему.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2018 5:24 pm 
Аватар

JustDoIt написа:
Нов национален стадион :strkstrk . Т'ва като го чуя и ме избива на смях. Къде на Запад (нали се сравняваме със западняците) строят национални стадиони?

Знам, че ще жегна софианци, но по-добре да се довърши стадиона в Пловдив или във Варна и там да играят националите вместо да дават напразни обещания за стадиони за не знам си колко милиона.

Не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2018 5:25 pm 
Откъде знаеш, че на новия стадион ще играят само националите и че в Пловдив и Варна няма да се строят стадиони :roll:

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]