forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 7:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 10:49 pm 
Аватар

:smt042 в аеца верно е само с връзки :smt042 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 10:55 pm 
Аватар

antonatan написа:
hipopotam, дай нещо да работим в аеца. стига с тия анализи :bigok

Сакън :pastor Анатема :pastor Само там не :smt091

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 10:56 pm 
Аватар

Kryten написа:
Смешно е за някакви 1000-2000 лева заплата да се лишаваме от обиграни в отбора футболисти като Сърмов и Стойчев. Все едно ще взем някой на тяхното ниво дори от А група. И пак ще трябва да се обиграват. Направо гениален ход след гениален ход.

В Локо София има няколко като тях и ще играят за два пъти по-малко пари при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 10:56 pm 
Аватар

antonatan написа:

Едно време(в тоталитарно демек), немаше желаещи. Идваха по разпределение и след 3-тата година - кой от къде е. Като дойде демокрацията, тези които бяха там по разпределение си останаха и никой не иска да напуска. Има и друго, поддръжката може би вече е изнесена в частни фирми. Само оперативния и управленския персонал май са останали към АЕЦ. От няколко години не съм ходил тъдява.

ПП Никаква селекция не виждам :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 11:33 pm 
Аватар

1/3 от бюджета на Левски трябва да е за школата. 150 000лв е едно прилично игрище със съблекалните и дренажите. Ние плащаме по 20 000 заплати на месец на хора, за които Левски е банкомат. Политиката на клуба трябва да е ориентирана изцяло върху изграждането на младите и щом го проумеем, ще изченат и повечето проблеми. :lsfc4

Налагане на младоците бавно и методично никакви скъпоплатени печки!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 1:03 am 
Аватар

Допреди 3-4-5 години се освобождаваха по 20+ млади играча, които имаха качества ПОНЕ за средняк в А група, заради завършване на набора им в школата. Колко млади играчи така са спрели с футбола, защото Левски им държи правата... ами ако е имало някой талант от последните години, който са изпуснали - сега му е времето да разгледат бележките с картотеките - подготовка е и един научен играч може да си влезе във форма и да започне да играе. Така например преди 2-3 години имаше голмайстор на А група един Божов, дето не беше играл професионален футбол дотогава (33 годишен май беше).

амин!

AKO NE SLEDWA6 MANTRATA NE SI PRAWOSLAWEN!!11!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 2:16 am 
Аватар

http://www.transfermarkt.de/aki-lappala ... ler/354374

Такъв играч ни трябва. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 6:13 am 
Аватар

Хустис написа:
http://www.transfermarkt.de/aki-lappalainen/profil/spieler/354374

Такъв играч ни трябва. :lol:

Ебасимо :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 8:19 am 
Аватар

antonatan написа:

Винаги може да те пратим на вилата на Баджека. И без това се освободи място от Педро :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 9:09 am 
Аватар

:pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 10:27 am 
Аватар

CC да прави контролните срещи по-бързо, че тия деца от 15 Септември и на училище трябва да ходят :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 10:42 am 
Аватар

Вчера се бъзикаха, че СС ще ги води на Зелено училище :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 10:56 am 
Аватар

deus написа:
Вчера се бъзикаха, че СС ще ги води на Зелено училище :strkstrk

Само да им скрият алкохола, защото като си спомня моите Зелени........ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 11:06 am 
Аватар

Може ли да публикувате списък на играчите, които към настоящия момент са с договори в Левски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 11:10 am 
Аватар

готово:
списъкът:

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 11:27 am 
Аватар

antonatan написа:
готово:
списъкът:

:bigok

Ще извиняваш, ама Сашо Александров - Алвеша е наш :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 11:52 am 
Аватар

Цитат:
Илиян Мицански си търси нов отбор

Да хваща самолета за София и да се качва на маршрутката от Автогара Юг за Боровец. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 12:43 pm 

Цитат:
Един от основните футболисти и голмайстор на Локомотив (Мездра) Николай Цветков-Демона напусна. Роденият на 10 август 1987 година в Ботевград атакуващ полузащитник се разделя с клуба заради тежкото финансово положение. Юношата на Литекс благодари на всички треньори и съотборници след решението си, а към него вече има засилен интерес от няколко отбори от "А" група. До няколко дни ще стане ясно къде ще продължи кариерата си Цветков, който се слави с топовен шут и страхотен дрибъл и техника.

Тоя сигурно не е лош. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 12:52 pm 
Аватар

Демона! :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 12:55 pm 
Аватар

Демона беше изключителен талант в школата на Литекс. След това не знам какво се случи, че стигна до Мездра и се задържа там няколко години...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 1:43 pm 
Аватар

С погнуса следя тая тема и вайкането в нея. Не знам тези, които не се ебават, а съвсем сериозно страдат от тва, че Левски не взел тоя или оня, дали осъзнават, че с нищо не са по-различни от чорбарите. Едните се вайкат от обстоятелствата, които налагат отборът им да почва отначало, и само търсят схеми, сърдят се като недоебани моми-орки и "припознават" селски отборчета, само и само да играят в "А" група. Другите (тука треа да се разпознаете) се вайкат от обстоятелсвата, че поради ред управленски глупости и други обективни и субективни фактори нашият отбор разполага с бюджета на средняк от "А" група и ще трябва да се бори много да надскочи тази си роля. Ако аз бях дете и трябваше хора като вас да ме възпитават в левскарщина, да ме каляват за битка и т.н., щеше да си е ебало майката. Добре че имах щастието да порасна в други години, когато интернет немаше, но пък левскарите беха левскари.

Кур за форума!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 1:57 pm 
Тия хора като нас събраха една част от парите за юбилея и то за отрицателно време :smt006 Тия същите ''псевдолевскари'', от които рязко се разграничаваш, събраха помощи за Мизия и за още куп благотворителни инициативи :smt006 Аз лично рядко коментирам в тази тема, но не виждам нищо лошо хората да изкажат своите възгледи и да мечтаят за по - добри играчи :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 2:07 pm 
Аватар

Морнинг Глори, на теб всяко мнение ти е вайкане към някого от форума. Поне такива са ми наблюденията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 2:24 pm 
Аватар

Имам по едно мнение на половин година, така че и аз подкрепям наблюденията ти.

Събрали, несъбрали - само тоя форум събира пари за каузи и помага. Заеби, други левскари няма.

SouthSupporter, нема нужда да ми изтъкваш юбилея и Мизия, защото за първото вече се говори само с болка и помощта, оказано за него от страна на "форума", е точно от хора като Седем:Едно, който, както всеки може да види, не е от вайкащите се. Мизия беше организация на Omraz, той също е последният, на когото ще му пука кой играе отлево.

И още във второто си изречение от предното мнение ясно разгриничих двете групи хора. В тоя форум пишат и много пичове, естествено всичките пичове са ми приятели. Те могат и без тоя форум, даже като гледам вече и не пишат много. Другата част са мърши, чорбари в синьо. Те без форум са свършени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 2:29 pm 
Брат, с това темпо на писане (2 мнения годишно) изкара форума на около 3000 + години :bigok

Сега сериозно! Хора всякакви! От както има интернет, все е така във всяка сфера. Но, тия категоризации, които правиш са малко крайни! Нещо не си на кеф ли, какво ли? Чорбари в синьо? Бълнуваш ми се струва! Бутона "Излез" се намира горе в ляво! Натискаш, триеш си историята на браузъра и си готов!

За да не съм офтопик: Да оставят юношките да играят! Така и така шампиони няма да станем. Пето или осмо място - все едно!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 2:33 pm 
Аватар

Бутон "Излез" нема как да ми посочваш, защото съм в тоя форум от самото му пръкване, когато не беше кенеф, а възпитаваше пубери като тоя, който съм бил аз тогава. Тогава имаше 100%-ов смисъл от него - ето ти още една категоризация. Нормално е да не се усещате за кво става дума и да църкате - ако можехте да се усещате кви сте, немаше да се налага да го пише некой.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 2:38 pm 
Аватар

Добре, че ти влезе и ни просветли какви сме. Като не те кефи - не четеш и не пишеш. Аз не виждам нищо ненормално в това да се коментира селекцията и всеки да си изказва мнението. Какво толкова те мъчи не мога да разбера?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 2:41 pm 
Morning Glory написа:
Бутон "Излез" нема как да ми посочваш, защото съм в тоя форум от самото му пръкване, когато не беше кенеф, а възпитаваше пубери като тоя, който съм бил аз тогава. Тогава имаше 100%-ов смисъл от него - ето ти още една категоризация. Нормално е да не се усещате за кво става дума и да църкате - ако можехте да се усещате кви сте, немаше да се налага да го пише некой.

Не ти го посочвам. Помагам ти да го намериш, щото ми се стори, че точно него търсиш! Няма смисъл да се джафкаме за глупости! Смятам, че не си прав и толкова! Аз, когато е необходимо и има за какво, се усещам! Не знам как се пръкна тая мода тук, но мине не мине и някой нарече левскарите чорбари! Браво!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 2:44 pm 
Аватар

Ташак настрана, ама вземем ли Курдов, май само един централен защитник ни липсва, за да имаме някакво подобие на състав.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2015 2:45 pm 
Shtraker написа:
Ташак настрана, ама вземем ли Курдов, май само един централен защитник ни липсва, за да имаме някакво подобие на състав.

Стига бе, чорбар :slap

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]