forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 4:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 2:09 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 2:10 pm 
Аватар

И една минута след гола от вишката се даде тон за" Сини Богове" , чуек.: bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 2:35 pm 
Аватар

antonatan написа:
Изображение

И аз това го видях.... бааси откачената работа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 2:39 pm 
Аватар

:shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 2:42 pm 
Гундарата, копелета :shock:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 2:54 pm 
Аватар

Страница номер 7:2 :smt006
Преди години на един мач пак се беше получила фигура на дракон или нещо подобно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 2:58 pm 
Аватар

Накрая ще се окаже Батков и това ще е знак божи, че ще продължава да ни радва вовеки :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 3:10 pm 
Аватар

Изображение

Това дали е вярно ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 3:29 pm 
Аватар

Всеки сам си преценява дали да вярва на "източници", които използват фрази като "има-няма", "червеният наказателен батальон" и т.н.
След абсолютно всеки голям мач на Левски или свинете се свалят шалове и се правят засади, кулминацията беше преди няколко години на Испанската. Това е първият ни мач с добра посещаемост тази година, съответно свинете са имали повече "мишени". Тъжното е, че точно хората които отиват на мач само с положителни емоции, с децата и т.н. са потърпвешите, защото и през ум не им минава че има 5 групи от по 10 келеша на по 16-20 години, които ще дебнат точно за такива като тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 3:33 pm 

Тая Испанска не беше ли след финала им за купата когато на Плиска едно 280 стана на пастет. Нормално... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 3:43 pm 
Аватар

Винаги ми е било интересно от какви миши дупки се появяват чорбарите, след като в района около Испанската и Консерваторията с години сме си пили кафетата и освен наши други никога не е имало. Дори имаше и един интернет клуб, точно зад Консерваторията, в който сме се събирали за тръгване за мачове. Никога, никой освен "Само Левски", не е викал там. Сега, чак и засади. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 3:45 pm 
Аватар

Не сме сами в тоя град,освен тва хората принципно са зверски озлобени,а част от малките и от двете страни са безбожни олигофрени :smt006 Така че да тръгнеш като коледна елха от единия край на София и да очекваш феърплей е самоубийство :wink: Жалко наистина че страдат обикновени хора които немат нищо общо с хулиганство или нещо подобно,но тва са правилата на играта в София за съжаление :smt006

Некога ше дойде и до България неква нормализация и тва хора с фланелки и шалове да не се берат ама ми се струва че тва ше стане чак като се стигне до крайност :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 4:20 pm 
Аватар

Момчета нито сте малки, нито падате от марс. Как може дори да се обсъжда толкова слабо написан текст? За достоверност изобщо не може да се мисли. Да не говорим пък за източника, че вече ме е яд, че губя време да пиша тези редове.
Винаги след по-силно посетени мачове е очаквано да има поне опити за засади. И това не важи само за наш мач, а и за другите отбори. Тези опити обикновено са насочени към малки групи хора, които като цяло рядко ходят на мачове и не очакват такова нещо. Такива неща стават от време оно и да не си кривим душата - наши момчета винаги след мачове на прасетата с повече посещаемост правят същата работа. Но това не значи да се подавате на елементарна провокация от типа "поне 10 глави са счупени, ама само 6 били в болница". Напълно вероятно е да е имало някакви засади, напълно вероятно е малобройни групи от по 3-4 човека да са били нападнати за да им се вземат шаловете. Обаче така написан текста е повече от ясно, че е манипулативен.
И сега за гумите. Дори не съм сигурен, че е дело на свине. Преди доста години, отново на мач на Герена с висока посещаемост бях паркирал пред един от съседните блокове. След мача едната гума беше спадната, не само на моята кола, а на всички пред блока. Уточнявам, че не бе спукана, а само спадната. Подозирам, че е дело на някой олигофрен чичка/пенсионер от въпросния блок, който смята, че не е редно да се спират толкова много коли пред блока му и им е дал "урок, да си знаят занапред", независимо, че става дума само за 2 часа докато трае мача.
Затова ме интересува вчерашните гуми наистина ли са били срязани или това е псевдо-журналистическа интерпретация? И дали всички потърпевши са били спрели на конкретно място/блок. Защото ако ще е някаква миша история за наказателна акция, вероятно щяха да пострадат коли в целия район, а те не бяха никак малко. Идеята ми е пострадалите коли вчера, всички на една "улица" образно казано ли са били, или са били от различни съседни улици на произволен принцип избрани?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 4:59 pm 

Вчера пред мен имаше доста дразнещ орк. :loser2 През цялото време псуваше футболистите ни и момчетата на вишката. Черешката на тортата беше когато се вдигна хореото и се скара на момчето пред него, че не вижда терена. :smt005 Точно този тип хора са чарът на подобни мачове. :smt007

Надявам се новото момче на вишката да има желанието да се учи, а не да се превърне в копие на И. и години наред да разпява по един и същ начин без да има прогрес. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 5:35 pm 
Аватар

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%B8%D1%8F

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 9:03 pm 
Аватар

Да :smt003 Беше so 90's

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 9:24 pm 

Синя Религия написа:
Вчера пред мен имаше доста дразнещ орк. :loser2 През цялото време псуваше футболистите ни и момчетата на вишката. Черешката на тортата беше когато се вдигна хореото и се скара на момчето пред него, че не вижда терена. :smt005 Точно този тип хора са чарът на подобни мачове. :smt007

А зад мен сума ти хора крещяха по едно момче да свали знамето,че не виждали.Това да не е театър бе дееба,съобразявайте се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 9:34 pm 
Аватар

мен най-силно ме впечатлиха хората в тоалетната,чакащи по 15мин. за да влязат в кабинка със затваряща се врата ,вместо да се изпикаят в писоарите на стената :oops: :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 10:41 pm 
Аватар

Stahlgewitter написа:
Синя Религия написа:

А зад мен сума ти хора крещяха по едно момче да свали знамето,че не виждали.Това да не е театър бе дееба,съобразявайте се.

Каквото и да е, предпочитам да издържа някой такъв 90 минути и стадионът да се пръска по шевовете, отколкото да не виждам нито една непозната физиономия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 11:25 pm 
Аватар

Колкото и да ми е тъжно да го кажа, направи ми впечатление, че прасетата ни превъзхождат доста в последно време като пеене. Имат доста добри песни, които звучат доста добре, а при нас почти липсват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 11:31 pm 
Аватар

Боли те кура, ние им сереме на путките :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 11:43 pm 
Аватар

PlamenS написа:
Колкото и да ми е тъжно да го кажа, направи ми впечатление, че прасетата ни превъзхождат доста в последно време като пеене. Имат доста добри песни, които звучат доста добре, а при нас почти липсват.

Айде да се спре да се мрънка като квартални лелки. Всичко си има ОБЕКТИВНИ причини. Какво при нас, така и при шунките. От тук нататък, чорбата ще се топи като летен сняг. А пък ние ако вземем купата, нещата се променят. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 12:03 am 
Аватар

PlamenS написа:

Отивай при тяx като са ти по зрелищни :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 12:03 am 
Аватар

Хайде да не прекаляваме с хвалбите по чорбарите!

https://www.youtube.com/watch?v=PlgA_SGRov4

Това клипче знаем от кой мач и при какъв резултат е заснето, нали? Когато имаме такива силни моменти като публика, не можем да си позволим да отписваме бъдещето на Сектора.
Летвата беше вдигната много високо и очакванията към разпяващия са огромни.

За вчерашния мач задължително трябва да се спомене, че по-голямата част от хората бяха дошли, за да пеят, да се забавляват, да подкрепят Левски. Имаше един мъж, който със сигурност не беше от София и мисля, че се обади на всичките си приятели, за да им обясни къде точно на стадиона се намира, на кой ред и седалка е застанал. Той просто преливаше от еуфория. За тези хора се радвах, те ни припомниха още веднъж, че магията на Левски е просто необяснима. Само този отбор може да ти донесе толкова крайни емоции - заради един мач може да се влачиш като дроб, без капка настроение, а само след седмица да си вече на другия полюс и да летиш от щастие.
Вчера си имаше силни моменти, защото всички отидохме заради това - да се забавляваме и да подкрепим отбора. "Сърце, душа" се получи много мощно и то без сигнал от разпяващите (така ми е най-любимо, когато е спонтанно и именно заради това много въздействащо), "дори живота си аз да прекарам" също се получи добре, на "але, але" целия сектор полудя... Да не забравяме, че целият сектор В беше на крака и яко се включваше в песните.
Слабите страни си ги знаем, но нека не зачеркваме хубавите моменти.

Борбата трябва да е за връщането на хората на стадиона, другото ще се нареди. Когато има публика, настроение и заряд, няма как да не се вика...
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 12:07 am 

Niki4a, викаш ще цъфнем и вържем :smt003 Погледнете снимките от мача, 70-80% от сектора са деца, средната възраст е около 17, още ли имаме претенциите, че сме топ ладс на Балканите? Визията ни е смехотворна и ще става по-зле, тъй като на много хора им писва да се борят с вятърни мелници :smt031 Надявам се все пак разума да надделее, но вече не съм голям оптимист.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 12:09 am 
Аватар

Нека има деца, какъв е проблемът? Притеснителното щеше да е ако няма такива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 12:13 am 

Изобщо разбираш ли за какво ти се говори? Сравни ултра трибуните на други отбори и виж каква им е средната възраст и кои хора стоят начело.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 12:19 am 
Аватар

Деца и кифли...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 12:23 am 
Аватар

vassilev1914 написа:
Niki4a, викаш ще цъфнем и вържем :smt003 Погледнете снимките от мача, 70-80% от сектора са деца, средната възраст е около 17, още ли имаме претенциите, че сме топ ладс на Балканите? Визията ни е смехотворна и ще става по-зле, тъй като на много хора им писва да се борят с вятърни мелници :smt031 Надявам се все пак разума да надделее, но вече не съм голям оптимист.

Не знам какво имаш предвид с това "цъфнем и вържем". Победите и успехите привличат хората, това е факт. Иначе, не си намерил човека, на които да плачеш за Фондове, караници и други такива. Като сектора е от 17 годишни, да бъде така! ВСЕКИ си взима решение за себе си. Докато можем ще помагаме, после други ще поемат щафетата.

P.P Василев, това не ти е hooligans.bg. Мери си приказките към другите членове на форума!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 12:27 am 
Аватар

Понеже ние започнахме да ходим на мачове, когато станахме на 20+ :D
Просто е смешно във всяко второ мнение да се жалваме, че в сектора имало много деца.
Проблемът е в това, че тези "топ ладс" се отдръпнаха.
Проблемът е, че няма силна фигура, пример, който тези деца да гледат, да се учат от него и да искат да му подражават. Поне аз не го виждам.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]