forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 8:23 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 9:40 pm 
Аватар

Топчо си заминава,Борето става твърда резерва :evil: а Дай0 да ми яде кур0!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 11:14 pm 

мдааа...за поредна година нашите трансфери са футболисти,които са играли малко или контузени от дълго време..така е - няма пари..явно за един тасевски,който струва 500 000$ ще трябва да сттигнем поне полуфинал защото иначе парите не стигат..ами ще стискам палци на дайо да вкара пролетта 25 гола и да ни класира за лигата.дотогава-дерзайте!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 11:46 pm 
Аватар

stifler написа:
мдааа...за поредна година нашите трансфери са футболисти,които са играли малко или контузени от дълго време..така е - няма пари..явно за един тасевски,който струва 500 000$ ще трябва да сттигнем поне полуфинал защото иначе парите не стигат..ами ще стискам палци на дайо да вкара пролетта 25 гола и да ни класира за лигата.дотогава-дерзайте!
Абе трансферния прозорец отваря след 15дни....а вие вече оревахте сичко, че немало трансфери :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 15, 2006 12:11 am 

знам че в този форум темата е за слуховете за трансфери но бих искал да вметна нещо ако ми позволите.тези които желаят в Левски да играе силен футболист може да се заинтересуват.и така някъде по-горе в темата някой се изказа че сме прекалено критични и като толкова знаем защо ние не предложим някой футболист.дори някой може да отвори тема ако ще бъде интересна.на запад има допитване до феновете за такива неща.както и да е мисълта ми е за един футболист,който го наблюдавам от 2 години поради някои причини и който според мен ще стане хит не само в нашето първенство,ако го докарат но дори и в европа.става дума за Jose Sosa от Естудиантес.в момента е на 21 години и минава за един от най-големите таланти в аржентина.играе като типичен халф в средата на терена и се отличава с изключителни изпълнения от свободен удар,поглед върху играта и с брилянтна техника.както казах наблюдавам го от 19 годишен но реших да го споделя днес след като видях как той сам победи бока в последния кръг и естудиантес им отмъкна титлата. страшно ще се накефя да го видя със синия екип а доколкото знам цената му е към 1-1.5 млн.евро. да,ще кажете че е много тази сума но ако някой се интересува може да провери визитката му.за новакович искаха 1 млн. евро но Sosa е поне с 2 класи над него.както и да е просто исках да го споделя и ако някой от Левски преглежда този сайт нека се позаинтересува.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 15, 2006 12:22 am 

stifler написа:
знам че в този форум темата е за слуховете за трансфери но бих искал да вметна нещо ако ми позволите.тези които желаят в Левски да играе силен футболист може да се заинтересуват.и така някъде по-горе в темата някой се изказа че сме прекалено критични и като толкова знаем защо ние не предложим някой футболист.дори някой може да отвори тема ако ще бъде интересна.на запад има допитване до феновете за такива неща.както и да е мисълта ми е за един футболист,който го наблюдавам от 2 години поради някои причини и който според мен ще стане хит не само в нашето първенство,ако го докарат но дори и в европа.става дума за Jose Sosa от Естудиантес.в момента е на 21 години и минава за един от най-големите таланти в аржентина.играе като типичен халф в средата на терена и се отличава с изключителни изпълнения от свободен удар,поглед върху играта и с брилянтна техника.както казах наблюдавам го от 19 годишен но реших да го споделя днес след като видях как той сам победи бока в последния кръг и естудиантес им отмъкна титлата. страшно ще се накефя да го видя със синия екип а доколкото знам цената му е към 1-1.5 млн.евро. да,ще кажете че е много тази сума но ако някой се интересува може да провери визитката му.за новакович искаха 1 млн. евро но Sosa е поне с 2 класи над него.както и да е просто исках да го споделя и ако някой от Левски преглежда този сайт нека се позаинтересува.

Браво, страхотно исказване!!!

Аз напълно подрекпям тази идея!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 15, 2006 12:24 am 
Аватар

Това е невъзможно, звучи даже смешно... Отбора си има политика и МустакО изобщо не го е*е какво мислят привържениците...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 15, 2006 12:30 am 

аз подкрепям политиката на отбора.в интерес на истината съм един от тези които постоянно ходят на мачове на юношите когато имам възможност.харесвам много Хичо,Мариан,Лъчо и други,но също така мисля че точно тези футболисти ще израстнат много покрай такъв играч.нека налагаме юношите но за нещо по-запомнящо се в лигата ще ни трябват и някои играчи с по-високи възможности.както и да е просто изказах мнение..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 15, 2006 4:08 am 
Аватар

Щом почнахте да привличате играчи от аржентинския шампион, определено треа да минете на неква по-качествена дрога!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 15, 2006 10:59 am 
Аватар

stifler написа:

Ти този играч къде го наблюдаваш? Да не би да е от Football Maneger?
Що това което посочи за него, е чиста и суха статистика от играта. Аз от тая игра мога да ви предложа 50 играча за по 70-80 хил. които след 1 година стават супрер звезди. Най-добре е да му предложим на Мъри да си инсталира всякакви футболни PC игри, и от там да почне да реди тактики, да прави селекция и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 15, 2006 11:18 am 

Айде да цъкаме срещу Мъри FM 07
:lol: :lol:
Мултиплейър ли беше, как беше..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 15, 2006 12:58 pm 
Аватар

квото и да говорим тук,аз съм сигурен че Мъри иска повече от нас да вземе някой стойностен или няколко играчи,обаче реалноста е друга.едно че на БаткО не му се дават пари,ама дори и да извади определена сума за даден играч(примерно 500 000 или 1 000 000 евра),проблемът е че не разбират за личните условия на играча,понеже клуба си имал политика..не може всички да получават еди колко си месечно възнаграждение,а този или тези новопривлечените да вземат по вече....започват проблеми в съблекалнята и т.н.!мисля че това е основния проблем за сега.а добър футболист няма да дойде да играе за такава заплата,освен ако не е левскар или де да знам и аз какъв...

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 15, 2006 2:36 pm 

не не съм.това няква игра ли е? случайно попаднах на него на един мач по евроспорт.ако не се лъжа тогава беше играч на индипендиенте и наниза 5 гола в мач от първенство.но не головете а играта му която страшно напомняше на марадона.нямаше спиране.не съм някъв страшен познавач,но потърси в нета записи от мачовете на естудиантес и ще видиш за кво иде реч.а трансферната му сума разбрах от един аржентински вестник,където казват че бока хуниорс го желали

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: 7
МнениеПубликувано на: Пет Дек 15, 2006 2:50 pm 
Аватар

За да се вдигне класата на отбора,Мъри трябва да ме привлече мен.Не съм скъп...искам само Ауди Q7,вила в Бояна ( по възможност на 4 етажа )...и около 50 000 евро месечна заплата... тези пари не са много в сравнение с таланта ми !!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 15, 2006 8:18 pm 
Аватар

Момчета и момичета, като гледате селекцията на индийския еврогранд не ви ли става хубаво, че при нас не е така - съмнителни негри и мангали на кило - после били български отбор. Да, те ще станат Челси на балканите, но само по броя цигани в отбора.

Спамърите що не се ограничите малко бре?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 15, 2006 9:02 pm 
Аватар

абе брато на мен пък са ми интересни тея като тебе!
какво си тръгнал да оглеждаш свинете.остави ги да си праат квото искат. гледаи си в твоя двор че положението не е много по различно!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 15, 2006 9:05 pm 
Аватар

durtaka написа:
абе брато на мен пък са ми интересни тея като тебе!
какво си тръгнал да оглеждаш свинете.остави ги да си праат квото искат. гледаи си в твоя двор че положението не е много по различно!
Не ме вълнуват толкова, но тука що вой се изсипа срещу липсата на трансфери. А ония и с мега хипер богат собственик пак от сателитите Марек и Вихрен и Литекс пазаруват, вече се напълниха с негри и други ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 16, 2006 12:21 am 
Аватар

има време не се притеснявай

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 16, 2006 1:10 am 
Пичове стига раздувки. Кажете малко за очертаващата се трансферна сага :)). При мен не достигат всички новини.

Харисън Омоко ли е "още единият" футболист с който преговаряме?

Гонзо избра ли къде ще ходи - в Канада, в Бейра Мар, в Гърция? Той сигурен ли е за заминаване?

Батков беше казал преди няколко дни, че трансфера на Мечо е в застой. Това вярно ли е?

Говори се, че и Пелето със сигурност заминава за Франция.

Раздуйте нещо по тези въпроси.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 16, 2006 9:40 am 

оставете го тоя митал бе.да не мислите че като има пари ще ги даде точно за чорбетата?и някой като адриано например който интер се чуди къде да го шитне ще дойде у свинете та да му чупят краката в дупница и петрич.айде глупости сега.пък и доколкото разбрах е правил и други опити да ръководи отбори и са завършвали с банкрут за тях въпреки многото му пари.но това си е проблем на свинете.мен ме притеснява че ние все още нямаме свястен трансфер а началото на подготовката на отбора наближава бързо.все пак който и да е трябва да има време да влезне в обстановката и да се сработи бързо

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 16, 2006 10:39 am 

Литекс купува Емил Ангелов?
Левски и Литекс са на път да да реализират сензационен трансфер, пише днас „Меридиан Мач”. Нападателят на сините Емил Ангелов може да премине в Ловеч.

:!: :?: дали може да е вярно това?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 16, 2006 10:55 am 
Аватар

Не разбира се! :D То в Литекс има няма през ден ходят, я Гонзо, я някой друг, я пък Новакович или Йеленкович идват при нас.
По скоро могат да услужат на прасюгите с някой футболист...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 16, 2006 11:43 am 
Аватар

vale_pika написа:
Ти този играч къде го наблюдаваш? Да не би да е от Football Manager?

Като стана въпрос за тая игра, само между другото, ако се загледате в статистиките на легендарния Чикиньо, който беше дошъл на проби при нас, сигурно трябва да си изядете ноктите от яд, че не го купихме... :lol: :lol: :lol:

А играта е 80% достоверна щом стане въпрос за статистики... :wink: Много пъти съм оставал с впечатлението, че мениджърите от Англия играят FM заради покупките, които правят... :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 16, 2006 11:47 am 
Аватар

stifler написа:
Левски и Литекс са на път да да реализират сензационен трансфер, пише днас „Меридиан Мач”. Нападателят на сините Емил Ангелов може да премине в Ловеч.

Никога няма да забравя онези 60 секунди на стадиона, в които не знаех къде се намирам, след гола му срещу Динамо. Но и никога няма да забравя безбройните му пропуски и посредствената игра. Така че съм твърдо ЗА трансфер на Ангелов.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 16, 2006 11:58 am 
Аватар

Тоя Соса за който писа stifler го искат от Милан или поне така пише в ТопСпорт...така че щом се споменават такива отбори забрави да го видиш в Левски :)

Така и така търсим халф, искам да видя Гаджев със синята фланелка... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 16, 2006 12:52 pm 
vale_pika написа:
stifler написа:

Никога няма да забравя онези 60 секунди на стадиона, в които не знаех къде се намирам, след гола му срещу Динамо. Но и никога няма да забравя безбройните му пропуски и посредствената игра. Така че съм твърдо ЗА трансфер на Ангелов.

:smt024

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 16, 2006 1:16 pm 
Аватар

Според "Меридиан Мач", може и целия отбор на "Левски" да отиде да играе в Берое Стара Загора.
П.П.Ако четът този форум нищо чудно това утре да го пуснат на първа страница :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 16, 2006 1:31 pm 
Аватар

Продадени трябва да има - факт! Категорично съм против закупуването на ония Тасевски и то за половин милион, след като след няма и месец може да преговаряме за него и да го вземем без пари (макар и след 6 месеца). Но нещо ми намирисва, че реални оферти май-май липсват и за покупка и за продажба. В тази връзка - в спорт1.бг днес казват, че Георги Петков са го предложили на Астън Вила. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 16, 2006 1:34 pm 
Аватар

Писане много, истини - малко.
Колкото до Гошо - http://pfclevski.eu/main.php?page=home и http://pfclevski.eu/main.php?page=news&id=58

ооооо, а стадионите кънтят...

С ЛЕВСКИ ДОКРАЯ, ТЕБ ОБИЧАМ И ЖЕЛАЯ! [x3]
С ЛЕВСКИ ДОКРАЯ! БУМ!

Ла-ла-ла-ла-ла...

:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 16, 2006 1:37 pm 
Аватар

Кур за Сьоренсен, винаги ме е дразнело тва датско педалче, тъкмо Астън Вила ще ми станат симпатични :lol:

Според мен е добре да вземем Тасевски сега, защото за тези 6 месеца ще свикне с отбора и ще можем с пълна сила да пробием отново в ШЛ! Селекцията за този турнир трябва да я правим точно сега, а не да чакаме да дойдат мачовете и тогава да се сещаме че ни трябва някой като Лео Лима, който да си тръгне след това... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 16, 2006 1:43 pm 
Аватар

ПиячО_и_ЕбачО написа:
vale_pika написа:
stifler написа:

:smt024

Не те разбрах? Опитай се да го кажеш с думи.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]