forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 14, 2025 4:32 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2371 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 80  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 9:00 pm 
Аватар

......................Митреле.....................
Цветкович...Давид...Холмар....Фигейредо
.........Роман......Жорди......Нашименто
Паулиньо....По-скоро Костов :smt115 Обертан

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 9:01 pm 
Аватар

Прохазка игра на крилото, но в 4-4-2. В 4-3-3 няма да е на крилото като имаме Паулиньо и Кабралата бездарна, които са си крилца. Ще видим де, ако искат вратар да го пускат, само да порим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 9:05 pm 

Окото на обикновения потребител на форон Левски е безгрешно и без проблем преценява кой е боК и кой не става след само 3-4 минути игра. : D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 9:06 pm 
Site Admin
Аватар

Да,но както знаем Делио не обича да бърза с новите,а и те самите не са готови.За жълтата кочина очаквам :bigok

......................Митреле.....................
Цветкович...Давид...Холмар....Фигейредо
.........Роман......Жорди......Панайотов
Кабрал............Буш ................Обертан

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 9:21 pm 
Аватар

Аз пък очаквам в ляво да са португалоговорящите:
.............................Митрев.................................
Цветкович.......Давид..........Холмар...........Адолф
..............................Жорди..................................
........Обертан/Роман..................Назименто..........
Обертан/Роман......................................Паулиньо
........................Костов/Буш.................................

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 9:25 pm 
Аватар

Същото като коментара над мен, само си мисля, че Ривалдиньо ще е напред. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 9:27 pm 

Жорди като дефанзивен халф(последен) не е добре,защото задържа прекалено топката,и ако я загуби става страшно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 9:31 pm 
Аватар

Да, страшно е! И за това сме с най-малко допуснати голове :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 9:32 pm 
Аватар

Много силно впечатление ми направи Роси в интервюто след мача като каза, че въобще не е търсел свежест или тактика, а концентрация и да види кой футболист на какво ниво е. Ако е искал свежест - нямало да прави тренировка сутринта. Логично. :loser2
Също така каза, че до сега е бил първия етап на подготовката и тепърва започва втория в който ще търси свежест, изчистване на титулярен състав и тактика. Дет’ се вика, бачи Дельо си има програма, график, следва си го и лекинко ще почне да сере в трахеите на мрънкачоторете! :bigok

По отношение на мача, мисля че автобуса го паркираха на някой заден паркинг на автогарата, където пък с друг автобус от Благоевград дойде новия титуляр ЦН.
Кабралата ще бъде резерва на Прохазка, Белмонт на Панайотов, Горанов да го споменавам ли че ще е резерва на Фигейредо? Жорди пък определено ще трябва да се постарае за да не седне и той на пейката. Вутката ще си е резерва на Обертан и те така :)
Само Митреле много ме притеснява. Връщат топка по земя към него, към него с бавен свински тръс се придвижва противников състезател и на разстояние повече от 20 метра, наш’то момче изпада в паника и чисти на посока. Цветкович го изгледа доста тъпо в първия момент. Отделно Божката е пословично добър при изстрели от 25+ метра (Безполов like this!)...

P.S. На мача с жълтити трябва да покажем на Пиргата, че е по-добре резерва в Левски, от колкото титулярче в доматево! :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 9:32 pm 
Аватар

Панайотов 100% ще е титуляр, не знам защо не го включвате в сметките. Такъв тип играч като него друг нямаме. Вторият в центъра 100% ще е Жорди. Прохазка и Нашименто или ще се борят за едно място или ще играят едновременно, при различните формации, като хер Роман ще е на крилото. В нападението по-скоро виждам в първите мачове Буш и ако не се отпуши, Костов и Ривалдиньо (по-скоро Костов)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 9:36 pm 
Аватар

А пък според мен Роси вече е видял, че тоя Нашименто е да си ибе мамиту и играча и тоя ще е титуляр винаги. Самият факт, че имаме по двама на всяка позиция в средата и трима централни нападатели говори достатъчно. Имам резерви единствено към Найденов, който ако трябва да замества Цветкович ще си ибе мамиту отдясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 9:38 pm 
Аватар

То по-добре Прохазка да покрива Цветкович ако трябва от колкото Найденов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 9:38 pm 

Zlostar_1111 написа:
Да, страшно е! И за това сме с най-малко допуснати голове :loser2

При тая схема си е страшно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 9:39 pm 
Аватар

Божката
Цветкович-----Холмат-----Яблонски-----Алфонсо
Жорди-----Белмонт-----Насименто
Обертан----Ривалдиньо (или Буш)----Паулиньо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 9:41 pm 
Аватар

Ferio написа:
Също така каза, че до сега е бил първия етап на подготовката и тепърва започва втория в който ще търси свежест, изчистване на титулярен състав и тактика.

Не съм гледал какво е казал Дуче, но ползвайки това мнение и 2та оставащи мача до края на подготовката, то това по-скоро трябва да се подразбира, че втората част от подготовката ще са официалните мачове до мача с тирето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 9:44 pm 
Аватар

Искам да видя един мач с Насименто, Паулиньо и Обертан. Толкова скорост, техника и импровизация предполага това трио, ме чак се плаша :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 9:48 pm 
Аватар

До момента от изиграните контроли разбрах, че в предварителните кръгове на евротурнирите не трябва да играем с малтийци ако искаме да продължим напред, а с австрийци :bigok .

Не знам, как така решихте, че Панайотов няма да е титулер :smt017 ? 100% съм сигурен, че Дельо ще почва винаги с него. Няма друг футболист в първенството, като Васко, който да покрива толкова огромен периметър и респективно да навърта толкова много километри в неспирно тичане!

И още нещо много важно искам да спомена.
Госта в студиото, футболист на Витоша Бистрица и нямащ нищо общо с Левски, Николай Христозов. Който е гледал предната ни контрола, тогавашния гост беше юношката ни Николай Петров. Двама души, които все едно бяха от различни планети в анализите, коментарите, оценките и не на последно място уважението, с коего говореха за Левски! Извинявайте, но еб@л съм го юношката, безгранично повече професионализъм и левскарство показа 36 годишния Николай Христозов в сравнение с адаша си, който уж е кърмен със синьо мляко!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 9:49 pm 
Аватар

Жорди Гомез е атакуващ полузащитник, според мен трябва да играе една идея по-близко до нападателя. В случай, ако играем 4-3-3 съставът бих искал да изглежда така, като на етапи в мача Насименто може да разменя своята позиция с Гомез, ако се налага:
-------------------------Митрев-----------------------------
Цветкович-----Яблонски-----Ейолфсон-----Фигейредо
-----------------Насименто-----Прохазка------------------
-----------------------------Гомез-----------------------------
---Обертан--------------------------------Кабрал/Паулиньо---
---------------------Ривалдиньо/Костов--------------------

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 9:52 pm 
Аватар

Ние хубаво гласим схема 4-3-3, но дуче Делио предпочита 4-4-2. Не знам как ще се разберем. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 9:56 pm 
Аватар

Ще се преклони пред нас, разбира се. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 9:57 pm 
Аватар

Състава ни започва да придобива проблемите на Барса, деба. :( И там се чудят как едновременно ше вместят Меси, Суарес, Коутиньо и Дембеле

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 10:01 pm 
Аватар

Много яко почнаха днес коментарите с 2-3 венички, 1 микроинфаркт и закриване и завършваме с избистряне на шампионския състав :strkstrk
Предполагам, като паднем от Газира ще е обратното :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 10:06 pm 
Аватар

Наистина не разбирам защо някои от вас продължават да настояват, че Жорди е атакуващ халф...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 10:06 pm 

BLUE_MAGIC написа:
До момента от изиграните контроли разбрах, че в предварителните кръгове на евротурнирите не трябва да играем с малтийци ако искаме да продължим напред, а с австрийци :bigok .

Не знам, как така решихте, че Панайотов няма да е титулер :smt017 ? 100% съм сигурен, че Дельо ще почва винаги с него. Няма друг футболист в първенството, като Васко, който да покрива толкова огромен периметър и респективно да навърта толкова много километри в неспирно тичане!

И още нещо много важно искам да спомена.
Госта в студиото, футболист на Витоша Бистрица и нямащ нищо общо с Левски, Николай Христозов. Който е гледал предната ни контрола, тогавашния гост беше юношката ни Николай Петров. Двама души, които все едно бяха от различни планети в анализите, коментарите, оценките и не на последно място уважението, с коего говореха за Левски! Извинявайте, но еб@л съм го юношката, безгранично повече професионализъм и левскарство показа 36 годишния Николай Христозов в сравнение с адаша си, който уж е кърмен със синьо мляко!!!
Е, ти да не мислиш че те говорят каквото мислят??? Явно днес Диема са решили да си спестят 50те лева и затова тоя не е карал по предварително написания сценарий, иначе отдавна се е знаело какво трябва да говори независимо от развоя на мача, така че още днес да уволнят Делио!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 10:07 pm 

Утре ще предават ли мача?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 10:07 pm 
Аватар

Жорди Гомес ще бъде звездният трансфер на Левски (ветерани) за епичните им сблъсъци с Витоша Бистрица (ветерани) :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 10:11 pm 
Аватар

Газира са 3-ти и са на 2 точки пред Хибърниънс, така че викам да ходим за газирана вода и сапунче до Метро. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 11:07 pm 

Далеч не съм сигурен, че новите ще започнат като титуляри още от първия кръг, дори и Фигейредо. Делио си каза, че ще играят, когато са напълно готови. Иначе си мисля, че би трябвало вече отбора да е окомплектован (имаме по минимум 2-ма футболисти на всеки пост, на някои и по повече), единствената мъка ми е, че резерва на Цветкович е Найденов, но да приемем, че там може да играе и Прохазка :bigok И ако досега е била частта свързана с физическата подготовка, то ми се иска в следващите мачове да видим по-бърза игра, повече комбинации с по едно докосване, повече преса и т.н. :bigok
Мощно Делио! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 11:11 pm 

Из творчеството на Бай Ганьо Левскаря между петата и двадесетата минута на днешната контрола: :bigok :bigok :bigok

Цветомир Шуманов Не коментирай, просто е смешно да кажеш, че Левски ще направи нещо в първенството и за купата, направо ще ни пометат

Boyan Stefanov Вече започва да ми идва в повече!!! Това не е моя Левски, мамичката да ви еба и копелетата мръсни!!! Колко години ще ни карате да се срамуваме и мечтаем?????

Ivo Tanev Няма защо да се пеним, разбирача Роси пак ще каже че не е било мач а просто тренировка

Metodi Manov Не се и учудвам, с хора като Белмонт, Гомес, Кабрал и Буш сред титулярите...

Marian Cholpanov Ще ядем бой от всички без изключение.Чичо Роси мисли че сме Палермо или някой друго отборче дето се бори за 6-то място.Работата въобще не е розова хора.Разбере те ме.С цялото ми уважение към вас и Левски.

Иван Стрезов Ами защо не кажете на чичо Делио, че това е Левски, а не Палермо? Той, човека откъде да знае?

Iordan Iordanov Всичко е точно, но според Бай Делио това били само тренировки, а ние щом на тренировките не можем да вържем два паса, какво остава в мачовете! И тези юношките са трагикомични, тоя Стаси ли е, Маси ли е, ама не можа да обработи топката един път, Найденов е същия ташак, не мога да повярвам, че това са юношите на Левски!

Andon Andonov Това е аматьорски отбор от регионалните им аматьорски групи. Същия отбор е пред-пред последен и се бори да не изпадне! Напролет е 5-те мача с ГМО-то ще се пада с разлика.

Цветомир Шуманов Пълни смешки, ще ни ебат майката в първенството, сигурно във втората шестица ще сме, просто не ми се мисли какво ще ни правят припознавачите, ще ни разкатаят

Plamen Dimitrov Аре стига,къде сте видели италианец и зимна подготовка.Още преди началото помовината ще се почупат.Тоя не бил готов ,оня не бил,глупости.И най накрая Белаид пак на Герена .

Цветко Андреев Левскар съм но това са лаинари които не играят а се разхождат по терена

Димитър Дамянов Я вземете се гръмнете бре само се нервирам с вас докато бай делиооо е треньор няма да а ви гледам майка ми деба

Kostadin Borisov Жалки сме ..... ще развалят отбора италянските педали

Васил Василев Гомез връща само назад, какъв е този футболист...

Benon Tumaqn Имаше трениори ама не.роси та роси трагедия

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2018 11:20 pm 
Аватар

Втасах след тия коментари

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2371 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 80  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]