forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 7:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 1:03 am 
Аватар

Батков пак ще излезе и ще каже ,че кинти има, но достойни да играят в Левски НЕ ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 1:04 am 
Аватар

al3kz написа:
targovishte написа:
TicoTorres написа:
targovishte написа:
San4o написа:
Нека да забравим постъпката на Пелето и да се съсредоточим в очакване на нови играчи, евентуално в неделя, без да броим Тасевски ... :roll: Много се надявам да вземем поне 2 от мароканците 8)

и за къв чеп са ни тия мароканци....дето никой не ги е виждал и чувал...по добре двама юноши да вземем....хем наши....хем без пари....

То и Бардон никой не го знаеше-френски анонимник от втора дивизия :wink:

Бардон поне звучи добре....докато Юсуф или там каквито бяха поне на мен не ми се нрави...
впрочем едва ли някой след 5 години ще си спомня за Бардон...лично мнение....историята го е доказала.... :idea:

На противоположното мнение съм.... кой не помни Пажо, Пантелич, Драгич, Головской...?

аз ги помня всичките тия....и много други като шотланския боец Джон например....та дори и Лавал...не беше лош играч...ако не броим годинките му....
но много се съмнявам....че Пантелич и Головской...или Радимов....говорят нещо на нашите ограда бойс..... :wink:
Бардон е добър играч...спор няма....може би е и един моите любимци....но скоро след като се махне и ще потъне в забвение....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 1:07 am 
Аватар

То на нашите ограда бойс и Иван Вазов може би не им говори нищо, това не е атестат...

:arrow: Джими още обмисля, отхвърля оферта след оферта, мисля неделя да позира със синия екип, че нЕма за кога :lol:

Последна промяна Let There Be Rock на Пет Юни 15, 2007 1:08 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 1:07 am 
Аватар

Нищо по-нормално.... сигурно Иванков е постоянно в медийните среди... а е българин, е да напоследак пишат за него но заради трансфера му...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 1:11 am 
Аватар

nazional написа:
Нищо не разбирате, в неделя Б&Б ще представят Пелето като новопривлечен играч от Бундеслигата, национал :lol: :lol: :lol:

А ако верно сме продали Бабангида за 500 000$ и Гело за 300 000 евро бюджета е готов и трансферите са повече от успешни.

Извинения с кинти за мароканците и въобще който там иска Мъри не би трябвало да се приемат. Комбайните и бетоновозите могат да почакат до следващия трансфер на кинти от УЕФА по случай влизането в групите на ШЛ :wink:

добре ве мама му стара.....къде ги е гледал Мъри тия "звезди"....най вероятно по телевизора.....ми те шефовете....Наско в частност....сами си казаха....трансферите на мароканците ги движат мениджъри близки до баткО.....е кво мое да очакваме от такива....аре не се заблуждавайте.....ше дойде някакъв от Казабланка и ще ни вкара в ШЛ......НИКОГА Левски не е имал успех с такива трансфери....не е това нашата сила....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 1:15 am 
Аватар

Мароканците не се случайни играчи, на този етап едва ли може да позволим по-класни чужденци...А и са млади...

Още чакаме и Тасевски, ега го дочакаме... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 1:18 am 

абе той докато дойде вече няма да го смятат и за чужденец... то Македония ще се присъедини по-бързо към България :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 1:24 am 
Аватар

STALKER написа:
Мароканците не се случайни играчи, на този етап едва ли може да позволим по-класни чужденци...А и са млади...

ти къде ги гледа....и колко пъти....????
ми то и Ники...Лъчо...Мариян.... са млади....и едва ли по лоши играчи от тия....ма кво от това.....ЗАПОМНЕТЕ...ако тия трансфери въобще станат....ще бъдат единствено с цел бъдещи облаги на баткО....

аз отдавна съм на мнение...че политиката ни за трансфери е сбъркана.....и ето след две години затишие.....започват да си проличават последиците.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 1:39 am 
Аватар

targovishte написа:
STALKER написа:

ти къде ги гледа....и колко пъти....????
ми то и Ники...Лъчо...Мариян.... са млади....и едва ли по лоши играчи от тия....ма кво от това.....ЗАПОМНЕТЕ...ако тия трансфери въобще станат....ще бъдат единствено с цел бъдещи облаги на баткО....

аз отдавна съм на мнение...че политиката ни за трансфери е сбъркана.....и ето след две години затишие.....започват да си проличават последиците.....

Поразрових се в интернет и определено имат некви постижения, Мъри също ги е удобрил, което е най-важното...Има нужда нещо да се пораздвижи в тоя отбор, някой отвън да дойде, друг да си замине...Така е в спорта, динамика трябва, сладкото спокойствие, че местото ти е сигурно не води до нищо добро...На юношите им дойде време да се преборят за местата си наравно с другите, а не да разчитат цел живот на протекции, понеже са юноши и требвало да ги подкрепяме, аре стига на по 20 години станаха всичките, на тази възраст има футболисти, дето носят отборите си на гръб... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 2:24 am 

targovishte написа:
al3kz написа:
targovishte написа:
TicoTorres написа:
targovishte написа:
San4o написа:
Нека да забравим постъпката на Пелето и да се съсредоточим в очакване на нови играчи, евентуално в неделя, без да броим Тасевски ... :roll: Много се надявам да вземем поне 2 от мароканците 8)

и за къв чеп са ни тия мароканци....дето никой не ги е виждал и чувал...по добре двама юноши да вземем....хем наши....хем без пари....

То и Бардон никой не го знаеше-френски анонимник от втора дивизия :wink:

Бардон поне звучи добре....докато Юсуф или там каквито бяха поне на мен не ми се нрави...
впрочем едва ли някой след 5 години ще си спомня за Бардон...лично мнение....историята го е доказала.... :idea:

На противоположното мнение съм.... кой не помни Пажо, Пантелич, Драгич, Головской...?

аз ги помня всичките тия....и много други като шотланския боец Джон например....та дори и Лавал...не беше лош играч...ако не броим годинките му....
но много се съмнявам....че Пантелич и Головской...или Радимов....говорят нещо на нашите ограда бойс..... :wink:
Бардон е добър играч...спор няма....може би е и един моите любимци....но скоро след като се махне и ще потъне в забвение....

Помнят се добрите.. пример е Кабат..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 7:24 am 
Аватар

На Курдов май му е време за мъжете :!: :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 9:27 am 
Аватар

Левски мучи, Пелето плаче
Пет, 2007-06-15 08:52
Темата за трансфера на Станислав Ангелов в Енерги Котбус зад гърба на Левски продължава да е водеща в българския спортен печат. Най-оригиналното заглавие е на в. „Топспорт”, който пише: „Левски мучи, Пелето плаче”...

„В Левски стана страшно, след като разбраха, че Станислав Ангелов е ходил инкогнито в Германия и е подписал договор с Енерги – пише изданието. - "Синьото" ръководство вдигна олелия до небесата, обвинявайки немците и своя играч в нелоялност и задкулисни действия.

Пелето, който вчера сутринта се върна от Котбус, бе привикан веднага на разпит при адвокат Тодор Батков. Свидетели разкриха, че универсалният футболист е излязъл силно притеснен и с насълзени очи от срещата.

От Левски обявиха, че трансфер между тях и Енерги няма. Немците пък твърдят, че сделката е напълно реална, тъй като съществува клауза в договора на футболиста, позволяваща му да напусне „Герена", ако някой плати 180 хиляди евро за него.

От Левски отричат и добавят, че само при по-висока оферта биха преговаряли с Енерги. В противен случай Ангелов остава техен играч. Говори се, че шампионите са склонни да се разделят с Пелето минимум срещу 400 хиляди евро.”

„Случаят с Пелето е идентичен на този с лит(*кс-етрополе и Кевин Амунике – коментира още „Топспорт”. - С тази разлика, че "сините" са в ролята на ощипаната девойка, а "червените” са обвинени в неправомерно привличане на нигериеца."

“Пелето врътна Левски”, е коментарът на “7 дни спорт”.

„Универсалният Станислав Ангелов приложи ловък финт на Левски. Пелето подписа договор с Енерги (Котбус), без да уведоми началниците си – пише изданието. - Шефовете дори не знаеха, че Ангелов е преговарял с тима от бившата ГДР.”

„Меридиан Мач” акцентира върху сумата, която Левски ще получи за футболиста си, ако тренсферът се окаже реален.

“Енерги (К) плаща 160 000 евро за Ангелов”, е водещото заглавие на вестника. Това е най-малката спомената цифра за трансфера. Според „7 дни спорт” и „Топспорт” сумата е 180 000 евро, а според „Тема Спорт” – 170 000 евро.

„Срещу смешната сума от 160 000 евро първодивизионният Енерги (Котбус) си осигури услугите на халфа на Левски Станислав Ангелов – пък е коментарът на изданието. - Това са парите, уточнени в специалната клауза към договора на играча, за които той може да си тръгне от Левски, ако западен отбор ги плати.”

„5% от сумата по трансфера пък ще прибере лит(*кс-етрополе, от който Ангелов премина в Левски през лятото на 2001 г.”, припомня „Меридиан Мач”.

“Раздор на „Герена”, пише „Тема Спорт”, който акцентира върху евентуалните последствия вътре в Левски вследствие на скандала.

„Драмата около трансфера на Станислав Ангелов придоби грандиозни размери, след като се разбра, че Енерги е платил клауза от 170 хил. евро, с която автоматично купува Пелето.

Собственикът Тодор Батков заплаши да съди тима от Котбус, въпреки че според правилника на ФИФА договорът е изряден. Синият бос е бесен на Наско Сираков и Константин Баждеков, тъй като Левски отказваше далеч по-сериозни суми за национала, но в крайна сметка след консултация с Лъчо Танев Ангелов е решил да подпише с Енерги”.

Мамицата им ще еба аз на тея путки.Ебаси заглавията :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 10:02 am 
Аватар

Тасевски и мароканец идват утре

Сагата с трансфера на Дарко Тасевски най-после приключи окончателно, съобщава "Тема спорт". Вчера македонският национал и неговият мениджър са пътували до Украйна за уреждане на документите по напускането на Металург Запорожие. Очаква се днес Дарко да подпише молбата си и утре да пристигне в София за първата тренировка на “Герена”. На сбора ще се яви и единият от тримата желани мароканци. Става въпрос за защитника Софиян Бензоан. В Левски чакат и двама бразилци, които ще преминат пробен период.

sportal.bg

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 10:04 am 
Аватар

Лъчо Танев взриви “Герена”

Мистериозното заминаване на Станислав Ангелов за Германия и подписването на договор с Енерги разпали война в Левски. Както е известно, в понеделник играчът бе в Котбус без знанието на ръководството на сините. “Тема Спорт” научи, че мениджърът Лъчезар Танев е в основата на бягството на полузащитника. Той е влязал в контакт с клуба от Бундеслигата, но от “Герена” са отхвърлили категорично първоначалната оферта за около 600 хиляди евро. Незнайно как след това копие от договора на футболиста се е озовал в офиса на Енерги, за което впоследствие потвърдиха от пресслужбата на немците. Разбрали за клаузата в контракта, която освобождава Станислав, германците взели решение да преведат сумата и да си осигурят правата върху него.

sportal.bg

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 10:12 am 
Аватар

И пак си остават доста въпроси без отговор... Защо в "Стандрат" пускат информация два дни подред,че Цанко Цветанов е бил с Ангелов при преговорите в Германия... Ако това отговаря на истината, няма как ръководството и треньорите на отбора да не са знаели... Предполагам,че в момента Ангелов съжалява за необмислената и прибързана постъпка... Сигурно е бил окуражен от Танев - иначе надали би се решил да прави подобно нещо зад гърба на клуба...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 10:23 am 
Аватар

дали пък с един куршум не се целят по два заека,а?
баси магьосниците имаме у управата - така добре да ни замазват очите.........

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 10:26 am 
Аватар

roudon написа:
Да, този сайт е пълна гавра с нас, феновете!

Мноо е зле, требва да се налее още половин милион евро и ще стане добър сайт :)

Последна промяна Boyo на Пет Юни 15, 2007 10:39 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 10:28 am 
Аватар

XTRMNTR написа:
та накратко - единствено в центъра на защитата реално губим нещо, но да се надяваме че мароканеца си струва...

Според мен пък в центъра на защитата беше най-колеблив. Най-много губим в халфовата линия - видя се и в национала, че там е сила пелето, а не като защитник.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 10:50 am 

Убеден съм, че мароканците са качествени играчи, дори и само, защото Мъри ги е харесал. Аз лично се надявах да вземем капитана на младежкия нац. на Мароко Рабех, н явно трудно ще стане ... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 11:35 am 
Аватар

Аз си се притеснявам оная мазна свиня Данчев да не вземе да шитне някъде Курдов , че ще му се ебе майката проста... бас ловя ,че му пълни главата с глупости...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 11:43 am 
Аватар

ТерзО написа:
Аз си се притеснявам оная мазна свиня Данчев да не вземе да шитне някъде Курдов , че ще му се ебе майката проста... бас ловя ,че му пълни главата с глупости...

Курдов защо не тренира с мъжете вече :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 11:47 am 

ТерзО написа:
....то понеже вече не му е препълнена....Дано Данчев успее да го разкара ГелО втори номер!Тръгнал да ми иска да играе титуляр за купата, защото видиш ли бил по-добър от почти всички!Айде у лево! :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 11:51 am 
Аватар

Т'ва не съм го чул, ако е вярно то 99 % е в последствие от думите на Данчев, тоя му промива мозъка колко е добър и как трябва да излезе колкото се може по-бързо в чужбина...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 11:55 am 

Локо София се бори за Ивелин Попов --> http://www.sportal.bg/article/?Section=1&ID=51747
Вместо ние да се стегнем и да го привлечем, тъкмо когато цената му е паднала, но акъл се иска ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 11:57 am 
Аватар

К'во очакваш от скаути като Саид Ибраимов, тоя така и не мога да разбера к'во прави в тоя отбор... Литекс как пък за толкова години не направиха почти греша с чужденците, еби му майката...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 12:13 pm 

Такива Путьо Мариновци - НЕ. Хичо титуляр и тва е ! Мароканците в Мароко,Бразилците в Китай !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 12:28 pm 
Аватар

NewBalance написа:
Мароканците в Мароко,Бразилците в Китай !
Шведите в Кот д'Ивоар!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 1:20 pm 
Аватар

Тази тема стана венецуелски сериал :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 2:12 pm 

ТерзО написа:
К'во очакваш от скаути като Саид Ибраимов, тоя така и не мога да разбера к'во прави в тоя отбор... Литекс как пък за толкова години не направиха почти греша с чужденците, еби му майката...

Не искам да влизам в полемики но май само Левски имат повече успешни трансфери отвън.
Ингълс, Пажин, Пантелич, Симонович, Драгич, Головской, Цихмейструк, Кабат, дори и Бренд беше добър но нямаше къде да играе тогава.

Имаме и изцепки разбира се, но те станаха с футболисти доведени от знаете кой.

А Литекс сами се сещате колко чужденци освобождават, на сезон взимаха по 10 и на другия нови 10. Имат добри трансфери, но и те имат лоши и то доста повече. Ето такива футболисти които минаха мимолетно през Ловеч - Евгений Ландирев, Саша Богунович, Мукай и Деде (Албания), Деде (Бразилия), Енрике, Сармиенто, Клаудио Граф, Флорин Пруня, Мариян Живкович, Луиш Карлош Мота, Тим Сюйдер, Киси, Желко Петрович( и още двама , които бяха преотстъпени на Миньор Пк), Тиаго Тейшел има и още. Така че всички бъркат въпроса е да е по-малко.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2007 2:36 pm 

najden написа:
Тази тема стана венецуелски сериал :roll:

май, май :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]