forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 8:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1557 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 52  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 6:02 pm 
Аватар

НЕНЕНЕНЕНЕ НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ ! ИСКАМ МАЧА ДА ИДВА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :twisted: :twisted: :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 6:06 pm 
Аватар

Опасявам се че цеца ще се пази да не им развалим годишнината и ще играят на сигурно отзад, наще щото толкова си могат ще играят за 0:0 в атака и като цяло пак скука ще бъде :(

SZ_FEN написа:
Не ви ли прави впечатление, че уж сме ужасно слаби, уж нямаме победа срещу преките си конкуренти за място в тройка, а който и от тях да ни злезе, бе значение дали е ЦЕЦА, Латекс, Доко Sf. или Слабия, все ни излиза със стисната халка?

Това според мен е хем от неприятни стари спомени, предазливост и не на последно място щото вече куцо и сакато ни разкриха че срещу сгъстена защита се мъчиме като грешници, като в същото време грешките в защита не са рядкост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 6:36 pm 

3941 написа:
Опасявам се че цеца ще се пази да не им развалим годишнината и ще играят на сигурно отзад, наще щото толкова си могат ще играят за 0:0 в атака и като цяло пак скука ще бъде :(

SZ_FEN написа:
Не ви ли прави впечатление, че уж сме ужасно слаби, уж нямаме победа срещу преките си конкуренти за място в тройка, а който и от тях да ни злезе, бе значение дали е ЦЕЦА, Латекс, Доко Sf. или Слабия, все ни излиза със стисната халка?

Това според мен е хем от неприятни стари спомени, предазливост и не на последно място щото вече куцо и сакато ни разкриха че срещу сгъстена защита се мъчиме като грешници, като в същото време грешките в защита не са рядкост.

Не оспорвам това което казваш и за това се надявам "цицкарити" да се помислят за велики, че тогава да видиш "сикиджем" и то без Ж. Карлуш, Сърмов, Wагнер, Бензукан и с полуизлекувани като Дядо Боре и Еньо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 6:52 pm 

Tva e macha koito spasiava ubitia ni sezon malko ot malko....zagubim li,smetam che Haskovo shte ima edin bluden sin poveche :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 6:56 pm 
ЩЕ ГИ РАЗКЪСАМЕ!!!! :!:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 8:01 pm 

:smt026
:smt011

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 8:02 pm 
Аватар

А бай мангал дали ще дотътри заедно с родата си?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 8:11 pm 

Тук съм бе :) тоя път тонът за песен ще е следният : И само левски ----- И само левски олеее ----- И само левскиии ------- И само левски олеее и т.н и мощно разцепен сектора на 2 :)

бреее един тартор ли да стана :D :D имам заложби !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 8:12 pm 
uBkoHu написа:
Тук съм бе :) тоя път тонът за песен ще е следният : И само левски ----- И само левски олеее ----- И само левскиии ------- И само левски олеее и т.н и мощно разцепен сектора на 2 :)

бреее един тартор ли да стана :D :D имам заложби !

Шееефа на сектора айдеееее :boisw :boisw :boisw :smt006 :smt006 :smt006 :!:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 8:25 pm 

Ей , чуй , Ц(*ка ... :smt097

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 9:56 pm 
Аватар

Лелеее как съм се надъхал от сега, свинете ще мрът мощно на Кочината :boisw :boisw :boisw

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 10:36 pm 
Аватар

трябва като програма минимум счупени крака на всички дето се канят да ги продават сега и да правят парички - веуизар, неи и т.н. Дарко да точи бутоните :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 10:40 pm 

bezDarko nishto dosega ne e napravil...ako napravi moshten shpagat na troicho,shte mu prostim slabia sezon....i nakraia moshna fakla v liceto na duchan,nema kak da izpusne :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 10:45 pm 
Аватар

Ей хора аз до са не съм ходила на мач на свинска армия...абе малко ме е страх...как да отида на мача и да се върна жива? :mrgreen: Я кажете има ли опасност след мача някой чорбарчета да ни причакат и да се сбият с нас? :roll:
Сори за тъпия въпрос :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 10:46 pm 
Аватар

Да и аз съм разочарован от Дарко. Въпреки, че пак виня Мъри. Единственият му добър мач беше срещу Славия, но там първото игра зад нападателите, а второто като ляво крило на мястото на Хичо. Все атакуващи позиции, а всичките му други мачове са, като централен и дефанзивен халф.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 10:47 pm 
Аватар

una pasion написа:
Ей хора аз до са не съм ходила на мач на свинска армия...абе малко ме е страх...как да отида на мача и да се върна жива? :mrgreen: Я кажете има ли опасност след мача някой чорбарчета да ни причакат и да се сбият с нас? :roll:

Аз ще съм до теб, и ще те пазя. Само дай снимка :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 10:48 pm 

una pasion написа:

Спокойно ,Ния, не се страхувай :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 10:50 pm 

Black Jack написа:
Да и аз съм разочарован от Дарко. Въпреки, че пак виня Мъри. Единственият му добър мач беше срещу Славия, но там първото игра зад нападателите, а второто като ляво крило на мястото на Хичо. Все атакуващи позиции, а всичките му други мачове са, като централен и дефанзивен халф.

Hicho letoto otiva v arsenal kazanlAk,taka che moe da vidim darko kato atakuvasht half....gledah go v zapadno-bulgarskia nacionalen....cuka ia deeba :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 11:05 pm 

una pasion написа:

Oй, милото, ела да те взема под крилото си. Там едва ли на някой ще му дойде на акъла да те закача :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 11:42 pm 

Добре в крайна сметка според вас как ще изглежда нападението на Левски. Заформя се и много интересен сблъсък на инвяалида Йордан Тодоров срещу Хичо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 11:45 pm 

еми то си е като веско минев и петре :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 11:52 pm 

Веско е един от най-стабилните този полусезон. Играе и със сърце. Личи си, че е наш юноша. Очаквам, той да се представи много силно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 11:57 pm 
Аватар

Йордан Тодоров ще излезе контузен преди края на първото полувреме, Дарко знае как :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2008 11:59 pm 
Аватар

tuckata написа:
Добре в крайна сметка според вас как ще изглежда нападението на Левски. Заформя се и много интересен сблъсък на инвяалида Йордан Тодоров срещу Хичо.

той и първия мач го имаше тоя "сблъсък", но тъй като най-точната противоположност на "лидер" е "Хичо", сблъсъкът не беше това, очаквахме... виж ако малката печка го пуснат титуляр, че го развинти оня...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 12:01 am 

Мен повече ме е страх, че това прасе (Данчо Тодоров) може да осакати някой от наще. Дано Мъри пусне Дарко да итрае зад нападателите, а Миро Иванов никога повече да не облича синята фанелка.

Последна промяна tuckata на Вто Май 06, 2008 12:03 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 12:02 am 

tuckata написа:

Ми как, Еня, Еня и пак Еня. И сам войнът е войн. Най-добрия възможен вариант е Жо и Зе отстрани и селската върлина между тех, ама много зле я отиграва върлината, има нюх, ако я набара може и да я спраска, но в отиграванията е доста по-зле от Чиликов, а не мисля че ще има много време да я пипа, бавничък е. Бе двамцата кафяви вместо да центрират към него, да правят пробиви към вратата и до аутлинията, оттам да връщат по земя към периферията на наказателното за тупалки на Дедо и Дарко, само така го виждам да вкараме гол. Повече от сигурен съм че и Жо и Зе са в състояние да направат това поне по 2 пъти в мача, стига Мърю да не им е казал да я кюскат към Еня. Той там да плаши Тунчев и Мунчев, да стоят далеч от наща половина, че дойдат ли да ни скачат у полето лошо става. Разбира се винаги има вариант Мърю да оплеска нещата, като примерно пусне Хичо на мястото на някой от бразилците или реши да остави Миро резерва, Миро трябва да е вътре да пази топката че няма кой друг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 12:04 am 

knave написа:
tuckata написа:

той и първия мач го имаше тоя "сблъсък", но тъй като най-точната противоположност на "лидер" е "Хичо", сблъсъкът не беше това, очаквахме... виж ако малката печка го пуснат титуляр, че го развинти оня...

В интерес на истината мен ме прибраха преди точно преди мача на първото КПП и в крайна сметка само на запис гледах... Там не можах да преценя как беше Хичо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 12:06 am 
Аватар

tuckata написа:
knave написа:
tuckata написа:

В интерес на истината мен ме прибраха преди точно преди мача на първото КПП и в крайна сметка само на запис гледах... Там не можах да преценя как беше Хичо.

както винаги в ключовите мачове - "по-нисък от тревата, по-мек от памука"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 12:10 am 

И все пак мисля, че е по-добре Зе отдясно, Ники отляво, зад Кръстовчев да играе Дарко, а Жозе и Борето като опорни. Чорбарите имат едри защитници и при всички положения в по-предни позиции Мъри, трябва да пусне някой по-мощен физически. Миро Иванов за мен е най-слабия футболист на Левски последните 10 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 12:12 am 

tuckata написа:
Миро Иванов за мен е най-слабия футболист на Левски последните 10 години.

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1557 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 52  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]