forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 2:19 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 5:01 pm 

Незнам обаче гледах няколко репортажа на мачове на Погон и отборчето не е толкова слабо, просто по-голямата част играчите им са доста неопитни и млади бразилци.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 5:05 pm 

абе да почва шампионата и ЕКТ и после да коментираме... сега само си чешаме езиците...
Аз докато не изгледам есенния полусезон не смятам че имам право да коментирам играта на новите (подписали или такива дето тепърва ще подписват) попълнения.... :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 5:06 pm 
Аватар

Е кат не мое вкара на Лех едва ли ще се отпуши срещу Аякс изведнъж :)))

Туристо - Ричи не е Европеец само защото Първанката още не е подписал :bg

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 5:19 pm 
Аватар

Boyo написа:
Е кат не мое вкара на Лех едва ли ще се отпуши срещу Аякс изведнъж :)))

:smt078
Щом отбора ти не създава положения иди бележи ти :oops: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 5:25 pm 
Аватар

Сега слушах Сираков по ГОНГ - май нещо се е вмирисало, каза че на баткО менижарите били пълна скръб и това с Тристан били "големи глупости". И каза че за жалост май ще си останем само с един марконец...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 5:34 pm 
Аватар

Мароканец , Македонец и Бразилец 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 5:37 pm 
Аватар

Цитат:
Мароканец , Македонец и Бразилец

имах предвид от 3-мата мароканци, че ще останем само с 1 :)
инак мерси за конструктивната забележка... :beerch :beerch

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 5:41 pm 

Не е късно БаткО може и да ги изненада с Рабе :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 5:44 pm 
Аватар

Не мога да ви разбера - какви левскари сте, плюете по футболисти, дошли на проби да покажат стават ли за отбора, и вие... като долни чорбари - не щеме тоя, не щеме оня - ами извадете вие пари и купете тези игарчи, които искате бе! Аман от разбирачи! Щом е в Левски на проби - бразилец ли ще е, африканец ли ще е, танзаниец ли ще е - значи Мъри е ПРЕЦЕНИЛ, че има потенциал да играе в отбора. Мъри е преценил, а не вие... Вие вечено плюете... Дайте шанс на всички и бъдете зад отбора, претенцийки!!!

:twisted: :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 5:50 pm 
Аватар

малък цитат от Топспорт

Цитат:
За напрежение между Левски и мениджъри пък намекна изпълнителният директор Наско Сираков.

"Ако не привлечем Рабе, вината няма да бъде в нас, а в мениджърите. Те си правят реклама на наш гръб, от която ние нямаме нужда. Селекцията е отворена и няма да спрем да търсим нови играчи, докато не сме убедени, че вече не се нуждаем от
такива", обясни Сираков.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 5:51 pm 

akela написа:
Сега слушах Сираков по ГОНГ - май нещо се е вмирисало, каза че на баткО менижарите били пълна скръб и това с Тристан били "големи глупости". И каза че за жалост май ще си останем само с един марконец...
ох... тия почнаха с цирковете.... :( :( :(

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 6:20 pm 
Аватар

Шанс се дава на наши момчета от школата :!: На Бонго Бонго от пичка си майна - НЕ!

Пари има за съвсем прилична селекция, без Тристан, Клуиверт и Роналдо.
Но на българския шампион, 1/4 финалист за УЕФА от миналата година и участник в групите на ШЛ да докарваш играч от изпаднал полски отбор на проби е ташак с нас и Мъри, който го ебават смешниците мениджъри, гравитиращи около клуба.
Наско че не за всичко е стока е така, но в случая е прав, че тия палячовци не си вършат работата.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 6:25 pm 
Аватар

nazional написа:
Шанс се дава на наши момчета от школата :!: На Бонго Бонго от пичка си майна - НЕ!

Пари има за съвсем прилична селекция, без Тристан, Клуиверт и Роналдо.
Но на българския шампион, 1/4 финалист за УЕФА от миналата година и участник в групите на ШЛ да докарваш играч от изпаднал полски отбор на проби е ташак с нас и Мъри, който го ебават смешниците мениджъри, гравитиращи около клуба.
Наско че не за всичко е стока е така, но в случая е прав, че тия палячовци не си вършат работата.

Прав си, и аз мисля така, чудно ми е кой трие песимистичните мнения... а тоя Петър Заберски ако продължава така ще загази :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 6:27 pm 
Аватар

Еми да се дава шанс на Наско Курдов да играе,а не на Елтон Джон.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 6:30 pm 
Аватар

Елтона, ако го вземем, ше стои зашит за пейката...Най-много да вкара в некое домакинство 3-ия гол на Беласица или 5-ия на Вихрен...Не се заблуждавайте, този преди да опре до нас са го предложили първо на всички възмножни отбори от Полша и ако имаше некви качества, щеше да си остане там...Обаче не може да се отрече, че са му добри менаджерите или поне доста смели, да предлагат футболист от последния в Полша, който има 2 гола за цела година, на шампиона на България и участник в ШЛ, евала...Да не говориме и полските отбори с много малки изключения какъв провал са в Европа през последните години...Чакам да видя, кога Родопа или РилецО ше трансферират нещо към Висла Краков или Легия Варшава... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 6:38 pm 
Аватар

Никва толерантност, ще го търпа ако е 17-20 годишен юноша, аз си мисля ,че нашето смешно първенство е по-силно от тяхното, класациите го доказват, така че все едно да си вземеме някой от трупата на Дражев... ае казвайте сега ,че не сме левскари тези дето мислим така :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 6:42 pm 
Аватар

Просто си споделям мнението, не виждам какъв е проблема, а за изземване функциите на Мъри не към мен...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 6:49 pm 

Сираков: http://gong.bg/uploads/audio/200706/path_1570.wav

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 6:55 pm 
Аватар

Kryten написа:
Но пак изземвате функциите на Мъри

Мъри беше одобрил и ДеанУ, нали...Както и оня Николов от Гоце Делчев...Айде не залитайте толко... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 6:57 pm 

STALKER написа:
Kryten написа:
Но пак изземвате функциите на Мъри

Мъри беше одобрил и ДеанУ, нали...Айде не залитайте толко... :wink:

ти нещо против Деану ли имаш уееее. Толкоз стабилен защитник никога не сме имали!!!!!!!!!!!! Нема Канаваро, нема Матераци, нема Рио нема Неста... туй 0 грешки за пол'вин година никой не е успял да напраи

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 7:13 pm 
ТерзО написа:
Никва толерантност, ще го търпа ако е 17-20 годишен юноша, аз си мисля ,че нашето смешно първенство е по-силно от тяхното, класациите го доказват, така че все едно да си вземеме някой от трупата на Дражев... ае казвайте сега ,че не сме левскари тези дето мислим така :twisted:

Елтон е на 22 години и ако се присъедини към нас ще бъде един от малкото високи футболисти в отбора. Омръзна ми да вземаме все едни добри джудженца. Вие не видяхте ли, че в Челси и Вердер играчи под 1 и 80 няма?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 7:15 pm 
Аватар

Имам чувството, че под тоя псевдоним ЖЕЛЮ СТАНКОВ пишат неколко души с коренно противоположни позиции, преди четох, че Левски си бил супер, сработен отбор, немал нужда от селекция, големо смейство, трето-пето...Сега друго, по-близо до истината...Може пък човека да е спрел леполото... :lol: Както биха казали в една реклама, аплодисменти за журналиста, който спре лепилото и написа една обективна статия за Левски :lol:

Този Левски отесня на Мъри, а за нещо повече трябват и звезди

Без скъпи попълнения таванът на този отбор е последно място в една от групите на Шампионска лига
В новия български футболен ред Левски е сам на върха, останалите групи от по няколко отбора са кои по-малко, кои повече надолу, но това само по себе си не означава, че сините трябва да чакат конкуренцията да ги настигне.
Ясно е, че шампионите трябва да се развиват в посока още нагоре, но това задължително трябва да стане с вливане на свежа кръв.
Дори “дрийм тийм 2” на Рийкард бе обявен за поизчерпан, а какво остава за български клуб, който не освежава състава си.
Някъде в края на миналия сезон вече взе да бие на очи, че този Левски отесня на архитекта му Станимир Стоилов. Самият треньор също е наясно, че вече беше крайно време да погледне към нови висини.
Вече има индикации, че селекцията в Левски не е като чудовището в езерото Лох Нес, което никой не е виждал, но всеки говори за него.
И след първите трансфери по посока насам се заговори за привличането на голяма звезда, след което се появиха първите разногласия. Първо, нека поясним, че идеята за купуването на голям футболист е на собственика Тодор Батков. И второ, да отбележим, че треньора Стоилов явно не иска да има в съблекалнята играч, който в първия ден трябва да раздава автографи на новите си съоброници.
Хубаво, но тези неща би трябвало да бъдат уточнени вътре в кухнята, а не пред медиите.
Иначе всеки си е прав за себе си. Собственикът иска голяма звезда от категорията на Диего Тристан, защото една такава покупка не само ще привлече повече обществено внимание към Левски, но чисто и просто той ще бъде полезен на отбора. Което означава още по-голяма хегемония на сините в България и по-големи шансове за добро представяне в Европа.
Треньорът пък иска да запази добрия колектив, което евентуално би се нарушило при наличието на футболист със заплата в пъти по-голяма от на останалите.
Стоилов през целия сезон започваше пресконференциите след мачовете с извода, че тима му създава много голови положения, но няма кой да вкарва. Ами Диего Тристан затова иска 60 000 евро на месец, защото може да рита топката във вратата.
Така наесен след първия мач Тодор Батков спокойно може да каже на Мъри да спре да се оплаква от класа в завършващия удар с думите “Нали не искаше голям нападател”.
А съвсем друг е въпросът, че самият Тристан едва ли си и помисля за България.
Какъвто е случаят и с желаният нападател от младежкия национален отбор на Мароко. И с много други такива, за които страната ни е нежелана футболна дестинация поради куп политически, георгафски и икономически причини. Затова Левски само трябва да стиска палци да намери по един Бардон във всяка линия. Но с такива играчи таванът е точно последно място в една от групите на Шампионска лига и толкова. За повече трябва класа, която струва пари.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 7:16 pm 
Аватар

Тогава и мене да ме вземат...и аз съм висок :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 7:16 pm 

Колкото повече чета глупостите на някои "разбирачи",толкова повече се дразня.А бе,я кажете латекса от кой отбор взеха Миливое Новакович за жълти стотинки и на кого го продадоха за 2 милиона евро,след като благодарение на неговите голове стигнаха до 1/8 финал в Уефа?Дали не го купиха от някакво посредствено отборче от смешното австрийско първенство,което е доста под нивото на полското?Може пък този бразилец да се окаже нашия Новакович.Така че оставете го Мъри да прецени дали този Елтон става за Левски или не.А и доколкото разбрах от разни интервюта,Мъри предварително го е гледал на видеозаписи,така че не е съвсем като да е дошъл на проби...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 7:19 pm 
Аватар

Австрийското първенство доста под нивото на полското :shock: ... смени дилъра!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 7:23 pm 
Аватар

Новакович като го взеха си беше национал, къде отиваш ти, може би... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 7:34 pm 
Аватар

Ministry of Sound написа:

Не съм напълно съгласен, има един два отбора Аустрия Виена , Рапид Виена който до преди миналата година Рапид играха почти всеки сезон в ШЛ.Но наистина може би Полското е малко над Австрийското :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 7:36 pm 

Мъри е достатъчно кадърен треньор, за да може да прецени кой става и кой не за Левски :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 7:45 pm 

Ministry of Sound написа:

ОК,може да се изхвърлил малко,но аз не се сещам скоро някой от водещите австрийски отбори да е правил кой знае какъв пробив във ЕТ.А ако сравняваме Австрия и Полша на ниво национален отбор,австрийците ник'ви ги няма.

Цитат:
Новакович като го взеха си беше национал, къде отиваш ти, може би...

Айде да не се лъжем...това да си национал на Словения (и то точно от това поколение) по никакъв начин не значи,че си футболист от кой знае каква класа.А и не съм запознат тогава с какъв статут е бил Новакович (ако изобщо в този период е бил национал) - но съм убеден,че не е бил титуляр.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 20, 2007 7:48 pm 

Новакович през този период беше "проектонационал", много рядко са го викали :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]