forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 2:50 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 433 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2017 3:22 pm 

Може и да прозвуча "хейтърски", но от коментарите които прочетох оставам силно разочарован. Преобладават негативни и крайни мнения, без да са подплатени с никакви факти и тези. Този бил трагичен, оня неадекватен, третия не ставал за нищо, четвъртия тъпа маймуна и т.н. За добро или лошо футболистите, с които разполагаме са на сходно ниво с организацията и професионализма, който цари в клуба. По мое мнение няма как да искаме да пристигнат качествени попълнения, при положение че Левски в момента не е атрактивен с почти нищо за чуждестранни класни футболисти. Нивото на българското първенство е слабо, не играем в европейските турнири, както вече споменах организацията е на ниско ниво, има слухове за финансови проблеми (това няма как да знам дали е така), треньорите се сменят през 4-5 месеца, дават се пари за футболисти, който играят по 2-3 мача и след това се гонят с огромни (за нашите възможности) неустойки. Ако си професионален футболист(чужденец) и разбереш че има интерес към теб, от съответния отбор имаш две опции: да събереш информация за клуба от приятели и познати и да прегледаш в интернет за какво иде реч. Тогава се сблъскваш с всичките тези проблеми, плюс помията която се излива постоянно от родните ни медии и ще си кажеш: Защо трябва да отида да играя там? Нима всеки един от нас, когато има предложение за нова работа не проучва внимателно къде отива и в каква среда ще попадне? За мен по-болно и притеснително е положението с българските футболисти. Наскоро попаднах на статия, която гласеше нещо от сорта на "Левски набира деца за школата" или "Левски обявява кастинг за подсилване на школата". Когато аз бях малък, всяко едно дете, което се интересуваше от футбол, си мечтаеше да играе за Левски или лит(*кс-етрополе. Нямаше нужда да се набират деца, всички се мъчеха да отидат там и се отсяваха само най-качествените. Сега децата играят в ДИТ, слънчице, тигърчета, лъвчета и Бог знае какви още частни школи. За да ходят там обаче и за да са равностойни на "грандовете", явно се работи по-правилно, по-качествено, условията са по-добри и специалистите са по-кадърни. Ако си родител и не си болен мозък (какъвто съм аз, а предполагам че и повечето от вас), винаги ще предпочетеш да запишеш синът си в някоя от тези школи, защото искаш най-доброто за детето си. Закърмените от малки със синята идея деца, стават все по-малко и в момента няма много български футболисти, които копнеят да играят за Левски. Повечето идват с мисълта да направят силен сезон и да избягат нанякъде (Турция, Русия, Кипър). Дори и за тях не сме сред топ приоритетните отбори в нашия "елит".
Относно спортно-техническата част, аз съм ЗА това да се даде шанс на млад треньор, какъвто е Топузаков, какъвто беше и Мъри когато започна в Левски. Ще започна от там, че успях да гледам едва около 60-70% от вчерашната ни контрола и напълно подкрепям идеята да се опита смяна на постройката. От както се помня Левски никога не играл дори с близка на тази(3-5-2) схема и взимайки в предвид наличните футболисти, липсата на качествени крила, равностойните централни защитници и акцентирайки върну най-силното ни звено в момента: халфовата линия. На вратата може да се окаже голям проблем, че нямаме 2-ри вратар, който да е готов да застане, ако нещо се случи с Йоргачевич. Това, което ме притеснява в централните ни защитници е, че нямат особенни технически качества, а тази схема изисква в голяма степен хладнокръвно изнасяне на топката. Пиргов е като с бомба в краката, над Сандберг и Яблонски нямам кой знае какво наблюдение, поради малкото мачове, в които съм ги гледал, Александров и Лукин, като че ли са най-добре с топка в краката. При румънецът обаче има проблеми с характера и дисциплината, поне каквото отразяват медиите. Мисля че се нуждаем от енергични халф-бегове, каквито според мен са налични в момента. Ще оспоря напълно един от коментарите преди мен, като кажа че за мен това е най-точната позиция на Сашо Александров. Има много повече свобода да се включва в предни позиции и при евентуална грешка има предостатъчно хора, който да го покрият (3-ма централни защитници, опорен халф и вътрешен халф от съответната страна). Разбира се на всички е ясно, че му е в пъти по-удобно от дясно. Прохазка не вежнъж е доказал, че се справя добре на доста позиции и мисля, че ако се наложи спокойно може да играе като халф-бек. За мен интересно е хрумването с Нар. Той може да преодолее човек, в същото време в миналите мачове показваше доста активна игра във фаза защита. Проблем определено е това, че разполагаме само с Минев от ляво и имайки в предвид че е на 36 години и контузиите започват да му се обаждат все по често, ако ще играем с тази схема е задължително да вземем човек за там. За футболистите в средата на терена съм най-спокоен и най-уверен. Де Нойер е перфектен опорен халф, играе опростено и интелигентно. Костадинов и Бурабия пред него имат повече свобода и това според мен ще се отрази най-добре на французина, тъй като той задържа повече от необходимото топката. Костадинов без проблеми може да заеме мястото на Де Нойер, когато той не е на разположение и да играе по-назад. Невероятна глупост и аматьорско управление (разбира се ако не се окаже, че футболистите не са искали да преподпишат до сега) за мен е това, че на двама от най-добрите ни и в същото време в перфектна футболна възраст футболисти им изтичат договорите и от лятото може да си тръгнат без да можем да направим каквото и да било. Краев може да се включи равностойно в средата на терена, както и Прохазка, където му е истинската позиция. За нападението имам въпростителни. Адениджи е недодялан и технически слаб, макар че виждам израстване спрямо това, което представляваше когато дойде. Физиката и завършващият удар са му много добри и мисля че трябва да играе в комбинация с раздвижен, бърз и техничен нападател, където е втората позиция на която мисля че трябва да се подсилим. Като изключим бързината, Аниете отговаря перфектно на опцията за втория нападател, но и годините според мен му натежават. Със сигурност в пъти по-удачно от мъчението, което му се причиняваше по лявото крило. Над Сукуна нямам наблюдение и ще се въздържа от коментар. Опция за нападател е и Франсис Нар. Над юношите нямам задълбочени наблюдения, но мисля че към настоящия момент, нямаме някой готов да заиграе (изключвам Краев поради солидния брой мачове, който изигра) и е най-правилно да бъдат преотстъпени да се обиграват. Много далеч съм от мисълта, че в тази схема ще изглеждаме невероятно, или че ще нижем победа след победа. Преходът от старата в новата схема е много труден, поради коренната разлика във философийте им, начинът на структуриране на атаките и покриването на пространства в защита. С риск да се повторя, от моя страна давам пълен карт-бланш на Топузаков, ако реши да налага 3-5-2.
Някой от вас ще кажат "дълги постове не чета", нямам намерение нито да влизам в спор с някой, нито претендирам че съм футболен капацитет, нито искам да си натрапвам мнението.

едит: Съвсем забравих за Антон Огнянов. Може би с неговото идване имаме алтернатива на Минев, но преди да дам мнение имам нужда да изгледам няколко негови мача като халф-бек.
едит 2: Не знам защо някой си позволява да ми едиства поста, жив и здрав да е.

Последна промяна D.Nikolov на Пон Яну 30, 2017 4:17 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2017 3:50 pm 
Аватар

След като нямаме кинти за нови и класни играчи, не виждам защото се правят трагедиЙ че ще се играе с 3-5-2.
Най-нормалното нещо в подобна ситуация е схемата да се направи според наличните играчи, а не да преквалифицираме централен защитник в крило и т.н. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2017 3:54 pm 

Вчера Минев игра като централен защитник в лявата зона и си мисля,че като такъв ще го ползваме ако играем с 3-5-2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2017 4:21 pm 
Аватар

D.Nikolov нали не очакваш някой да ти прочете мнението :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2017 4:53 pm 

Нашият живот написа:
БялоСини написа:
Вчера Минев игра като централен защитник в лявата зона и си мисля,че като такъв ще го ползваме ако играем с 3-5-2

Българския Аспиликуета :bigok Според мен ще си играем 4-4-2 обаче :smt006

Вчера добре се държахме до към 60-та минута,ако се тренира още схемата може да стане нещо от нея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2017 5:11 pm 
Аватар

С Уфа в четвъртък от 15:00 по Левски ТВ. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2017 5:45 pm 
Аватар

Много добро мнение на D.Nikolov, напълно съгласен съм с него. Вдъхна ми дори лека доза позитивно мислене.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2017 6:22 pm 
Аватар

G.B. написа:
След като нямаме кинти за нови и класни играчи, не виждам защото се правят трагедиЙ че ще се играе с 3-5-2.
Най-нормалното нещо в подобна ситуация е схемата да се направи според наличните играчи, а не да преквалифицираме централен защитник в крило и т.н. :bigok

Е навремето николай костов държеше на принципа, че той имал идея как да станат нещата ама дали футболистите ще се вшишат в нея не се знае. :D

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2017 6:39 pm 
Аватар

Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия aka Ихтимърлистан
neptun написа:
G.B. написа:

Е навремето николай костов държеше на принципа, че той имал идея как да станат нещата ама дали футболистите ще се вшишат в нея не се знае. :D

По-добре така, отколкото треньорът да нагажда всичко около Неможенето на трупа от свободни агенти, върнати "млади надежди" и юноши бледни. А Костов наистина имаше идея, ама нали НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ БЕЕЕЕ, не му се получи. Но продължавам да твърдя, че при 3-5-2 че ни се Ебе пичката лелина с треньор като Топчо, въпреки че на хартия имаме to4nite хора по постове. Дано бъркам.

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2017 7:07 pm 
Аватар

To щото с нащо 4-2-3-1 играем извънземен футбол :lol: Нито имаме крила, нито подавач. Приветствам опита да се опита нещо различно, с оглед наличните играчи. Какво ще излезе вече е друг въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2017 7:24 pm 
Аватар

На Костов после никъде не му се получиха идеите, сигурно пак ние сме му виновни. Мен ме притеснява, че това 3-5-2 може да проработи в марката А група, предвид на качеството в нея и да ни заблуди, че играем нещо, а после в Европа да ни разкрият набързо.
Ако се класираме за Европа, де. А, да, и ако ни има дотогава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2017 7:34 pm 
Аватар

D.Nikolov написа:
Наскоро попаднах на статия, която гласеше нещо от сорта на "Левски набира деца за школата" или "Левски обявява кастинг за подсилване на школата". Когато аз бях малък, всяко едно дете, което се интересуваше от футбол, си мечтаеше да играе за Левски или лит(*кс-етрополе. Нямаше нужда да се набират деца, всички се мъчеха да отидат там и се отсяваха само най-качествените. Сега децата играят в ДИТ, слънчице, тигърчета, лъвчета и Бог знае какви още частни школи. За да ходят там обаче и за да са равностойни на "грандовете", явно се работи по-правилно, по-качествено, условията са по-добри и специалистите са по-кадърни. Ако си родител и не си болен мозък (какъвто съм аз, а предполагам че и повечето от вас), винаги ще предпочетеш да запишеш синът си в някоя от тези школи, защото искаш най-доброто за детето си. Закърмените от малки със синята идея деца, стават все по-малко и в момента няма много български футболисти, които копнеят да играят за Левски. Повечето идват с мисълта да направят силен сезон и да избягат нанякъде (Турция, Русия, Кипър). Дори и за тях не сме сред топ приоритетните отбори в нашия "елит".

Понеже засегна тази тема и съм с някакво наблюдение при мои приятели, чиито деца са вече в "точната" възраст за записване по школи..
Колкото по-интелигентни са родителите толкова повече бягат от "традиционните" школи и записват децата по разни частни такива. Основното е методиката, по която се работи с децата. Учителите там са хора, които са трупали знанията си в чужбина и тук могат да разгърнат таланта си, защото няма някой "бащица", който да им каже какво и как трябва да стане според него.
Резултата е красноречив - Частна Школа Х 10:1 Левски и това е разликата при деца до 12 годишна възраст, не смея да си представя нататък какво ще се случи. Всичко това се случва при положение, че родителите са потомствени левскари и ги боли за случващото се в клуба, но нямат никакво желание да обричат децата си на посредственост и шуробаджанащина. Единственият начин, за да тръгне този отбор в положителна посока е кардинални промени в цялата школа - треньори, методики за работа с децата, възпитание.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 30, 2017 9:30 pm 
Аватар

Докато в големите школи (включително и нашата) е най-важно да си платиш таксата на детето и да познаваш правилните хора за да го пускат да играе така ще бъде. За да се променят нещата трябва да се вложат пари в школата, да се назначат по-добри специалисти там, да се работи по съвременни методики и да има процент места за деца, които са талантливи, но нямат средствата да си плащат. Ако всичко това бъде направено след няколко години ще има и резултати. Тук обаче е и проблемът. Като гледате собствениците дето ни се изредиха в последните години мислите ли, че на някой му пука какво ще става с отбора след няколко години и дали изобщо ще го има? По-лесно е да закупят някой друг свободен агент колкото да се закърпи положението докато са те тука пък после друг да му мисли. За да станат нещата и в школата и в отбора като цяло трябва първо собственик с дългосрочен ангажимент (включително и финансов в достатъчна степен) и визия за бъдещето на отбора, който да назначи надолу по веригата правилните хора и да започне да се гради а не де се работи наново на парче всеки полусезон. Спас русев обаче повече от ясно показа, че не е този човек и не знам дали такъв изобщо ще се появи скоро. Това е тъжната истина към момента за съжаление.

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2017 10:51 am 

gamencerista написа:

Изцяло твое право и решение. За това е форум, публикуваш каквото желаеш, стига да е според правилата и четеш каквото желаеш.
Noctis написа:
Понеже засегна тази тема и съм с някакво наблюдение при мои приятели, чиито деца са вече в "точната" възраст за записване по школи..
Колкото по-интелигентни са родителите толкова повече бягат от "традиционните" школи и записват децата по разни частни такива. Основното е методиката, по която се работи с децата. Учителите там са хора, които са трупали знанията си в чужбина и тук могат да разгърнат таланта си, защото няма някой "бащица", който да им каже какво и как трябва да стане според него.
Резултата е красноречив - Частна Школа Х 10:1 Левски и това е разликата при деца до 12 годишна възраст, не смея да си представя нататък какво ще се случи. Всичко това се случва при положение, че родителите са потомствени левскари и ги боли за случващото се в клуба, но нямат никакво желание да обричат децата си на посредственост и шуробаджанащина. Единственият начин, за да тръгне този отбор в положителна посока е кардинални промени в цялата школа - треньори, методики за работа с децата, възпитание.

Преди 12-13 години, когато аз бях юноша и имах пряко наблюдение над нещата, всичко беше различно. На герена имаше един Холандец, предполагам повечето от вас го помнят - Ян Деркс. Този човек имаше страхотно отношение към всяко едно от децата, беше на почти всяка една тренировка на отбор от школата. Човекът имаше ясна изградена стратегия, която следваше и налагаше в клуба. Заедно със Стоилов следяха изкъсо всичко случващо се в юношеските отбори. По това време от 6 възрасти играещи първенства всяка година 3-4 ставаха републикански шампиони, останалите 2-3 падаха на финал или полуфинал. Същият Деркс, след това отиде в Ловеч и там знаете колко футболисти изкараха и продадоха от школата. Не знам дали не би било удачно да се опита отново да се доведе такъв човек, който да управлява юношите ни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2017 11:01 am 
Аватар

Същият Деркс престоя само година преди да бъде разкаран от Левски. Поправете ме ако греша, но виновник за това май беше СТД г-н Сираков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2017 11:08 am 
Аватар

Последно работеше в Галатасарай. Не знам дали е още там :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2017 11:12 am 

D.Nikolov написа:
gamencerista написа:

Изцяло твое право и решение. За това е форум, публикуваш каквото желаеш, стига да е според правилата и четеш каквото желаеш.
Noctis написа:

Преди 12-13 години, когато аз бях юноша и имах пряко наблюдение над нещата, всичко беше различно. На герена имаше един Холандец, предполагам повечето от вас го помнят - Ян Деркс. Този човек имаше страхотно отношение към всяко едно от децата, беше на почти всяка една тренировка на отбор от школата. Човекът имаше ясна изградена стратегия, която следваше и налагаше в клуба. Заедно със Стоилов следяха изкъсо всичко случващо се в юношеските отбори. По това време от 6 възрасти играещи първенства всяка година 3-4 ставаха републикански шампиони, останалите 2-3 падаха на финал или полуфинал. Същият Деркс, след това отиде в Ловеч и там знаете колко футболисти изкараха и продадоха от школата. Не знам дали не би било удачно да се опита отново да се доведе такъв човек, който да управлява юношите ни.

Той ако не се лъжа сега изпълнява същата длъжност в отбора на Галатасарай. Иначе и аз имам наблюдения през този период за него, по това време бях юноша на базата на Раковски и да ви кажа ако на Герена е работил съвестно, за което се съмнявам на наши тренировки на базата на Раковски съм го виждал да спи на трибуните та и при него не беше перфектно положението пак си имаше шуробаджанащина в школата. Поне оабче иамаше някаква методика и някакви резултати на фона на сегашните такива. Истината е че, от към работа с деца сме на светлини години от по напредналите държави в това отношение. Докато в частните школи доколкото имам наблюдение там найстина се опитват да работят с децата със свременни методи до колкото могат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2017 11:20 am 

New Order написа:
Същият Деркс престоя само година преди да бъде разкаран от Левски. Поправете ме ако греша, но виновник за това май беше СТД г-н Сираков.

Според мен поне 2-3 години беше на Герена.
guga написа:
Той ако не се лъжа сега изпълнява същата длъжност в отбора на Галатасарай. Иначе и аз имам наблюдения през този период за него, по това време бях юноша на базата на Раковски и да ви кажа ако на Герена е работил съвестно, за което се съмнявам на наши тренировки на базата на Раковски съм го виждал да спи на трибуните та и при него не беше перфектно положението пак си имаше шуробаджанащина в школата. Поне оабче иамаше някаква методика и някакви резултати на фона на сегашните такива. Истината е че, от към работа с деца сме на светлини години от по напредналите държави в това отношение. Докато в частните школи доколкото имам наблюдение там найстина се опитват да работят с децата със свременни методи до колкото могат.

За 12 години в школата не съм се сблъсквал с тъй наречената "шуробаджанащина", естествено това не означава че я е нямало. Аз също не твърдя, че е било перфектно положението, но според мен от тогава насам не е било по-добро. Факт е обаче, че юношите ни тогава биеха наред. Друг е въпроса колко футболисти изкарахме от тази школа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2017 11:26 am 
Аватар

Аз по-скоро си мисля, че мустака го разкара тогава. Ето една стара статия по случая:

Дните на шефа на ДЮШ на Левски Ян Деркс в клуба са преброени. Собственикът на тима Тодор Батков не е доволен от това, че от школата не излизат достатъчно талантливи играчи за мъжкия футбол, а тези, които идват в "А" отбора, не били добре подготвени тактически.

Деркс не бил достатъчно взискателен към треньорите и вместо да изисква повече от тях, вършел и тяхната работа. "Ян е прекрасен специалист и много свестен човек, но те го побългариха", каза Батков.

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2017 11:33 am 

Сега нали се говореше за някакъв белгиец,че сме искали да вземем,ама и там май се разпаднаха нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2017 11:51 am 
Аватар

bTV написа:
Футболната академия на Левски следва модела за развитие на детско-юношеските школи на Барселона и Байерн (Мюнхен). Това заяви пред bTV главният методист на ДЮШ на „сините" Нестор Юруков.

"Методиката е изготвена въз основа на топ футболните школи в Европа. На първо място са Барселона, Байерн (Мюнхен), Фрайбург, австрийският и немският футболен съюз. Това е в основата на концепцията, която с Даниел Боримиров изготвихме, за да играем по начин, по който играят и най-добрите отбори в Европа", заяви Юруков.

"Опитали сме се да адапртираме европейския опит и да създадем стандарт като в един добър европейски клуб във водещите европейски страни", допълни той.

Това е от миналата година по това време. Този човек мисля, че доста го бяха хвалили и имаше стаж в академията на Барселона. Преподавал е и в НСА.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2017 12:09 pm 

D.Nikolov написа:
New Order написа:

Според мен поне 2-3 години беше на Герена.
guga написа:

За 12 години в школата не съм се сблъсквал с тъй наречената "шуробаджанащина", естествено това не означава че я е нямало. Аз също не твърдя, че е било перфектно положението, но според мен от тогава насам не е било по-добро. Факт е обаче, че юношите ни тогава биеха наред. Друг е въпроса колко футболисти изкарахме от тази школа.

Аз съм се сблъсквал с нея ама това е друга тема, идеята е че тогава нямаше частни школи и тогава резултатите бяха такива да, но сега при наличието на такива школи, в който работата с децата е на по-високо ниво се забелязва изоставането при различните юношески формации на Левски от частните школи и потвърждава думите на колегата по-горе защо родители на деца върли Левскари предпочитат децата им а тренират и да се развиват в други школи от колкото в любимия им отбор....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2017 12:29 pm 
Аватар

Нали бяхме домъкнали за ДЮШ един Давид Серано, който трябваше да ни прави Барселона на Балканите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2017 12:42 pm 
Аватар

Изкара един сезон и бега :bigok Преди 2-3 месеца отиде в Лудатасарай :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2017 12:46 pm 
Аватар

Направи ни- нямаме юноша над 180 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2017 2:17 pm 
Аватар

Николай Кръстев определено има физика на вратар. Вече доколко наистина е вратар, ще видим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2017 2:27 pm 
Аватар

От контролите и клипчетата от тренировките Кръстев ми се вижда нелош вратар, ама пък есенния полусезон не успя да се наложи в Несебър, което е притеснително

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2017 2:37 pm 
Аватар

Тоя малкия бежанец е некво техничарче :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2017 2:56 pm 

Wildkid написа:
Тоя малкия бежанец е некво техничарче :bigok :bigok :bigok

Да не излезе като Махмуд Дауд(бежанеца от Борусия) :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2017 7:43 pm 
Аватар

Между другото много прилича на 20 годишен. :bigok :loser2

Прикачени файлове:
00646766.jpg
00646766.jpg [ 124.52 KiB | Прегледано 6718 пъти ]

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 433 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]