forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 11:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 12:18 am 
Аватар

Добре де, след като има доста хора които се дразнят и неодобряват пеенето за минети, путки и сране не е ли по-добре ако не да се спре, то поне да се ограничи до минимум? Вместо да се гонят хора от сектора или да им се казва като не им харесва да не пеят, по-добре да си пеем само за Левски. Сега повече от всякога е време за обединение, а не за резединение заради някакви тъпи анти-чорбарски песни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 8:18 am 
Аватар

PlamenS написа:
Добре де, след като има доста хора които се дразнят и неодобряват пеенето за минети, путки и сране не е ли по-добре ако не да се спре, то поне да се ограничи до минимум? Вместо да се гонят хора от сектора или да им се казва като не им харесва да не пеят, по-добре да си пеем само за Левски. Сега повече от всякога е време за обединение, а не за резединение заради някакви тъпи анти-чорбарски песни.

Абсолютно. Само че едно е да влезеш и да кажеш: "Не смятам, че е правилно да се пее за сране по путки", съвсем друго е "Леле тия батковци... Кви песни пеят.. То едни думи... То едно чудо.. Искрено и лично.. Секторът умря... Бг-мама.ком...Мрън- мрън"...

Както виждате, Илия (PeS4o) чете форума и би приел градивна критика. Само че критиката тук е "НЕ СТАВАШ!", нищо, че в момента няма алтернатива. Реално всеки, който иска, може да се пробва на мегафона. Единственият, който обаче иска, е Илия. Значи можем да проявим поне малко уважение, ей така, човек към човека, и като има нещо, което искаме да му кажем/ напишем, да му го кажем/ напишем, а не само да се ебаваме или да го обиждаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 10:23 am 
Аватар

С оглед изпълненията на прасчовците около мача в коматеву,песни като 'свине минет' и подобни,напомнящи тяхната същност,аз считам за уместни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 11:32 am 
Аватар

acrimonious, уважението трябва да е взаимно! Първия който нанесе обида беше именно "разпяващия сектора"! Кажи ми сега, как да имам поне малко уважение към човек, който ме опердели като "мишка мишлива" :strkstrk само защото съм имал "наглостта" да изразя мнението си? Имам съмнения, че така ще приеме и градивната критика... за съжаление!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 11:43 am 

Днес се зачетох в темата за Сектор Б след мача с Търнава и там пак бяха същите драми. Кой какво пеел, кой на кого нищо не казвал, кой палел факла.

Айде по-сериозно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 12:36 pm 
Аватар

TIM® написа:
acrimonious, уважението трябва да е взаимно! Първия който нанесе обида беше именно "разпяващия сектора"! Кажи ми сега, как да имам поне малко уважение към човек, който ме опердели като "мишка мишлива"

Съгласен съм с това. Ако бях модератор щях да му редактирам мнението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 1:10 pm 
Аватар

Защо да му се редактира мнението от модератор?
Кого лъжем по този начин?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 1:36 pm 
Аватар

А кого лъжем като трием неудобните мнения?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 1:38 pm 

acrimonious написа:
Както виждате, Илия (PeS4o) чете форума и би приел градивна критика. Само че критиката тук е "НЕ СТАВАШ!", нищо, че в момента няма алтернатива. Реално всеки, който иска, може да се пробва на мегафона. Единственият, който обаче иска, е Илия. Значи можем да проявим поне малко уважение, ей така, човек към човека, и като има нещо, което искаме да му кажем/ напишем, да му го кажем/ напишем, а не само да се ебаваме или да го обиждаме.

При положение, че чете форума и би приел градивната критика, защо още на следващия мач след като очевидно го е чел не си взе лека поука да спре с тия свински песни или поне малко да ги намали? И да проблема е в него, защото половината сектор е от малоумници на които каквото им кажеш това ще направят. Защо всички уважаваха Дългия, Ицо, Мартин, а не харесват Илия? Нека малко да се замисли защо е така и защо не направи така че поне и той малко уважение да получи. Дела трябват, а не думи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 1:59 pm 
Аватар

Bullseye написа:

Аз в тая тема не съм трил. По спомен преди само LSFC беше модератор в раздела. Сега забелязвам даже, че имам права.
Иначе, по-добре триене, с оставяне на причина за изтриването, от колкото промяна на текста.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 2:01 pm 
Аватар

Bullseye написа:

Обясни според теб за кого е било неудобно мнението и защо се с изтрило.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 2:08 pm 
Аватар

Било е неудобно за този, който го е изтрил, в случая sct02. А защо - защото подобно на Илия, някои хора не търпят критика и не приемат мнение, различно от тяхното. А когато се каже тъжната истина за картинката в сектора, се приема за вайкане и понеже сме големи мъже, такива мнения не са ни притрябвали, та ги потулваме по-бързо, щракаме с пръсти и няма вече проблем.
Дипломате, не визирах теб лично, просто зададох въпрос ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 2:32 pm 

Пълна пародия стана този форум,модераторчетата се взеха много на сериозно,имат се за последна инстанция :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 2:49 pm 
Аватар

Vasilev написа:
Пълна пародия стана този форум,модераторчетата се взеха много на сериозно,имат се за последна инстанция :smt006

Най- нормалното нещо е модераторите да редактират/ трият обидите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 2:57 pm 
Аватар

Долу модераторския произвол ! :strkstrk :smt005

Без модератори към светли бъднини !

:lsfc3

Сега явно и модераторите в forum.levski.com са проблема :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 3:01 pm 

Предлагам да се заключат всички теми, освен некултурната, докато спечелим купата. :levski :ls-cup :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3 :losers :fuck6crb :bii_chorbata :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 3:01 pm 

Да acrimonious,нормално е да се трият обидите,но не и другите мнения които отправят явно за някой неудобна критика.Както и да е,ясно е че се е решило да се налага цензура,преди не беше така и всеки можеше да каже какво мисли без да се притеснява.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 3:03 pm 
Аватар

Vasilev написа:
Да acrimonious,нормално е да се трият обидите,но не и другите мнения които отправят явно за някой неудобна критика.Както и да е,ясно е че се е решило да се налага цензура,преди не беше така и всеки можеше да каже какво мисли без да се притеснява.

Vasilev, тук никой не прави цензура. Ако искаш да споделиш нещо, направо го пиши.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 3:17 pm 
Аватар

Проблема при Илия е, че хората имат изградено мнение за него и много трудно може да го промени, плюс факта, че в момента е така да се каже в сянката на Дългия, които btw беше точния човек за нашия манталитет и агитка. Няма го този респект и това излъчване.Надявам се да потръгнат нагоре нещата при него и да си избухваме.

п.с. Нямам никаква градивна критика, просто споедлям мойте виждания.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 3:21 pm 
Аватар

Само не мога да разбера с какво безкрайното мръкане в интернет помага с нещо, каквото и да било? Ясно е, че имаме проблем, но споменавайки го за стотен път тук, няма да го решим.

Пеенето против свинете е тъпо, да. Тъпо е да се дава тон за това, да. Но защо не водите сметка на всички, които го пеят? От 6 години не съм в Сектор Б и не съм изпуснал домакински мач. Смея да твърдя, че мощните избухвания са единствено на анти-песните. Истината е, че просто липсва ултра манталитет в сектора. Прогресът, който го наблюдавахме в последните няколко години, се дължеше на двайсетина човека. Множеството е плява, факт, няма какво да се лъжем. А в другите агитки е дори още по-зле.

При това условие що се касае до пеенето, то в нашия случай имаме единствено два пътя. Единият, на Плебея и на Дългия, е постоянното набиване на малко ум в главата и постоянното надъхване. Другият е следване на "вълната". Да, Илия не го бива за първото (нищо лично, пич), но той сам си го написа тук - като не ви харесва, хващайте микрофона и давайте вие, щом можете по-добре. Какво повече от това искате? Но няма желаещи.

Няма кой друг да ни реши проблемите, ако сами не си ги решим. Пишейки, че имаме проблеми, с нищо не допринасяме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 3:34 pm 
acrimonious написа:
PlamenS написа:

Само че критиката тук е "НЕ СТАВАШ!", нищо, че в момента няма алтернатива. Реално всеки, който иска, може да се пробва на мегафона.

Бачи, айде давай го и ти малко по-сериозно :wink: Сектор Б сигурно е ултрас трибуната в света с най-голям брой отказали се "по лични причини" :smt005 хора на глава от населението, но същевременно реално в Сектор Б всичко реално можело да се прави, стига само някой реално да поискал. :smt005 Както се казва в един скеч на тутурутка, и едно походно легло ше му се сложи, по цял ден да пее и свири, всичко за него ше се даде реално, само да пожелае :strkstrk От Сектор Б по-реално свободен е само Граф Монте Кристо :bigok

П.С: Нямам нищо против Илия, прави момчето квото може. Аз също бих се радвал да пеем само за Левски :levski

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 3:53 pm 
Аватар

south написа:
Само не мога да разбера с какво безкрайното мръкане в интернет помага с нещо, каквото и да било? Ясно е, че имаме проблем, но споменавайки го за стотен път тук, няма да го решим.

Пеенето против свинете е тъпо, да. Тъпо е да се дава тон за това, да. Но защо не водите сметка на всички, които го пеят? От 6 години не съм в Сектор Б и не съм изпуснал домакински мач. Смея да твърдя, че мощните избухвания са единствено на анти-песните. Истината е, че просто липсва ултра манталитет в сектора. Прогресът, който го наблюдавахме в последните няколко години, се дължеше на двайсетина човека. Множеството е плява, факт, няма какво да се лъжем. А в другите агитки е дори още по-зле.

При това условие що се касае до пеенето, то в нашия случай имаме единствено два пътя. Единият, на Плебея и на Дългия, е постоянното набиване на малко ум в главата и постоянното надъхване. Другият е следване на "вълната". Да, Илия не го бива за първото (нищо лично, пич), но той сам си го написа тук - като не ви харесва, хващайте микрофона и давайте вие, щом можете по-добре. Какво повече от това искате? Но няма желаещи.
Няма кой друг да ни реши проблемите, ако сами не си ги решим. Пишейки, че имаме проблеми, с нищо не допринасяме.

Може би, ако средната възраст на агитката не беше 15 години, щеше да е различно :smt006 . Ако т.нар. "чички" не ходят на мачове в А или В сектор, а са в центъра на агитката както е при огромна част от европейските сектори щяхме да имаме 1 проблем по-малко ;).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 4:04 pm 

И тези хора решавате ли нещо по този начин?
Аз лично с хасково последният мач мислех да не ходя - не виждах смисъл. Отидох. В Б си бях, но отстрани (никога не ми се беше случвало - странно е). По време на целия мач не виждах смисъл от присъствието си. В момента продължавам да не виждам смисъл. На следващия мач най-вероятно пак няма да ми се ходи. 90% ще отида. И пак ще съм в Б и пак ще съм отстрани. Когато му дойде времето ще застана по средата. А от В какво правим?

пп. не целя да обиждам никой - без значение от сектора, в който седи, ама с теб сме се виждали и не мога да си обясня какво прави човек на 25-30 години в сектор В?

едит: пак нещо се разчисти в бързинката - това беше към Суум куик, ама му избяга мнението. Хайде спрете се малко с това триене, защото е смешно :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 4:06 pm 
Аватар

Аз си изтрих мнението. Не мисля, че има нужда от излишни виртуални дискусии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 4:09 pm 
Аватар

south написа:

И след като всичко се движеше от има,няма 20 човека защо се стигна дотам те да бъдат изгонени? И не е ли на умирачка положението щом всичко останало е плява ?

През годините стотици пъти се е писало за тея путки,сранета и чорбарщини. Надали pes40 не ги е чел поне един път, така че и приказките за градивната критика и ползата от нея може да бъдат изхвърлени в кофата. Кучетата си лаят, керванът си върви.

Айде изтрийте и моето мнение, защото е само мрънкане и путкеене. :strkstrk :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 4:18 pm 
Аватар

Добре де, някой от вас като вижда, че не става за нещо, продължавате ли да се натискате?
И аз искам да съм ядрен физик, ама нейсе :) После си пишете, че само се мрънкало, а тъжната истина е, че сектор Б се топи, и то най-вече на дерби.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 4:25 pm 
Аватар

Светльо написа:
Добре де, някой от вас като вижда, че не става за нещо, продължавате ли да се натискате?
И аз искам да съм ядрен физик, ама нейсе :) После си пишете, че само се мрънкало, а тъжната истина е, че сектор Б се топи, и то най-вече на дерби.

Истината е, че като заиграем футбол и нагънем един път рязград и личйекс, примерно, в следващите мачове ще срутим кочината, а кой ще подгрява отдолу е абсолютно все тая, защото каквото и да се подеме, ще е мощно, това е истината. И на следващ мач с чорбата, ако играем читав футбол и има някакви резултати, пак ще сме повече от тях.
Единственото, от което мога да се оплача аз лично, като сме били на мачове с прасетата, че който е давал тон, ги е оставял да ни надвикват, защото "учиме нова песен" точно тогава или има големи паузи. Примерно "и чуйте вий свине" и тия през тва време избухнали и ги слушам 30 секунди и нашия пак повтори "и чуйте вий свине".. Ше чуят баба ми. Е това е единственото, от което мога да се оплача, ако го разбираме като оплакване. Изобщо не знам кой е бил и е давал тон, изобщо ми е все тая и кой ще е за в бъдеще. Искам Левски да се оправи, ще се върнат и хората, иначе е така ще е като сега. Лек ден!

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2015 4:41 pm 

Това е голата истина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 26, 2015 12:49 am 
Аватар

Какво значи мрънкане във форума? Не е ли този форум място всеки да каже какво мисли, какво харесва и какво не? Още повече, че тук чете и човека който разпява. Ами като вижда какви са нагласите, не е ли редно да се съобрази с тях, а не да се цупи и предлага микрофона на други. То е ясно, че не всеки става за тая работа.
konvoec написа:
Примерно "и чуйте вий свине" и тия през тва време избухнали и ги слушам 30 секунди и нашия пак повтори "и чуйте вий свине".. Ше чуят баба ми. Е това е единственото, от което мога да се оплача, ако го разбираме като оплакване

Тук също съм съгласен с това. Няма смисъл от толкова голямо накъсване и повтарянето на едно и също по няколко пъти. Да се подкара с някакво прилично темпо от начало докрай ще е много по-добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 31, 2015 6:08 pm 
Аватар

konvoec написа:
Светльо написа:

Истината е, че като заиграем футбол и нагънем един път рязград и личйекс, примерно, в следващите мачове ще срутим кочината, а кой ще подгрява отдолу е абсолютно все тая, защото каквото и да се подеме, ще е мощно, това е истината. И на следващ мач с чорбата, ако играем читав футбол и има някакви резултати, пак ще сме повече от тях.
Единственото, от което мога да се оплача аз лично, като сме били на мачове с прасетата, че който е давал тон, ги е оставял да ни надвикват, защото "учиме нова песен" точно тогава или има големи паузи. Примерно "и чуйте вий свине" и тия през тва време избухнали и ги слушам 30 секунди и нашия пак повтори "и чуйте вий свине".. Ше чуят баба ми. Е това е единственото, от което мога да се оплача, ако го разбираме като оплакване. Изобщо не знам кой е бил и е давал тон, изобщо ми е все тая и кой ще е за в бъдеще. Искам Левски да се оправи, ще се върнат и хората, иначе е така ще е като сега. Лек ден!

Стискам ти ръката! :smt023 Да се светнат хората, за които лицето "зад мегафона" е най-важния проблем. Може да е важен за някое лице, чиято висша житейска изява е да бъде на "мегафона". Но пред 50 или 100, или 200... както казах и преди - това си е онанизъм.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]