forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юли 21, 2025 7:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2007 11:05 pm 

al3kz написа:
И Мъри се справя доста добре в съживяването на кариери.

С Борносузов не се получи.. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2007 11:31 pm 
Аватар

Ей все ще има недоволни бе ей ! Трансфера не е още факт,ама се почна.Той не е играл,не е тренирал.Я малко по-спокойно ! Мога да ви кажа,че Марто е идеалния вариант за тъпите мачове който ще ни предстоят този сезон тука в България, връща си формата и догодина за турнирите е тип топ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2007 11:33 pm 

Мартин Камбуров: Чакам да подпиша с... Локомотив (Пд)
Сря, 2007-08-15 23:13
Любимецът на привържениците на Локомотив (Пд) - Мартин Камбуров, заяви пред фен-сайта "LPortala.net", че е в очакване да подпише договор със "смърфовете".

Това идва, след като "Дарик радио" съобщи, че той ще разговаря утре в София с изпълнителния директор на Левски Наско Сираков по повод евентуалното му идване на "Герена".

"В момента съм в очакване да разговарям с г-н Назифоглу, за да подпиша договор с Локомотив, така както се бяхме уговорили преди", заяви Камбуров.

От фен-сайта на "черно-белите" припомнят, че новият собственик на клуба се е договорил с играча и е оставало само да бъде парафиран договор.

Известният сред агитката на Локо (Пд) с прозвището си "Machine Gun" футболист обаче не отрече, че има интерес от страна на шампиона на България.

http://www.sport1.bg/sport1/node/61494

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2007 11:50 pm 

Dr. Мартенс написа:
Ей все ще има недоволни бе ей ! Трансфера не е още факт,ама се почна.Той не е играл,не е тренирал.Я малко по-спокойно ! Мога да ви кажа,че Марто е идеалния вариант за тъпите мачове който ще ни предстоят този сезон тука в България, връща си формата и догодина за турнирите е тип топ

Съгласен съм че със сигурност е по-добър реализатор от Дайо и Бабангида, но не е биткаджия. Така че чак идеален вариант не е, но е по-добре от нищо. но май и него ще изпуснем, надцакани от могъщия финансово Локо Пловдив

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 12:16 am 

От Абу Даби пропадна до Пловдив. Горкото момче.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 12:26 am 

Дано дойде Камбуров, но се съмнявам...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 8:02 am 
Аватар

Дам, супер достоверна информация от някакъв фенски сайт на буферите, цитиран от ГА :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 9:09 am 

Kryten написа:
Дам, супер достоверна информация от някакъв фенски сайт на буферите, цитиран от ГА :roll:

Вече го пише и в спортал.бг и в гонг :roll:
Дано пък се окаже вярно...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 9:26 am 

донбалон първи споменаха за Камбуров...
от онзи отбор,шампионски на Локо Пд,Камбуров е единствения,който наистина впечатляваше с класа,в момента сигурно е нещо като Дарко по отношение на формата,но наистина ще съм радостен да го видя със син екип 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 9:39 am 
Аватар

Добре не виждам какъв е проблема момчето да дойде, има близо година за да си върне формата, нямаме бърза работа, а и да не забравяме ,че е много добър изпълнител на фалове, такъв какъвто ми липсва в момента, не ми говореет за Йовов щото той вкарва от фал само срещу некви баламурници...

Ако има някой, който да мисли в тоя отбор, надявам се ,че е осъзнал ,че селекция за евротурнирите се прави най-късно зимата, имат няколко месеца да наблюдават и да вадят кинтите, когато трябва, защото се видя ,че с чакане до никъде не стигнахме...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 10:51 am 
Аватар

hidden767 написа:
Dr. Мартенс написа:

Съгласен съм че със сигурност е по-добър реализатор от Дайо и Бабангида, но не е биткаджия. Така че чак идеален вариант не е, но е по-добре от нищо. но май и него ще изпуснем, надцакани от могъщия финансово Локо Пловдив

Съгласен съм, не е биткаджия! Но за момента той е просто идеалния вариант ! Дано се стигне до " Има сделка "

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 11:18 am 
Само да не се окаже че пак имаме достатъчно нападатели и нямаме нужда от нови...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 11:31 am 
Аватар

L_S_BaNKiA написа:
Kryten написа:

Вече го пише и в спортал.бг и в гонг :roll:
Дано пък се окаже вярно...
Имам предвид, че информацията за неговото неидване не е достоверна

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 11:50 am 
Аватар

СИРАКОВ: ЧАКАМЕ ОТГОВОР ОТ КАМБУРОВ ДО УТРЕ

Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков и футболистът Мартин Камбуров се срещнаха днес в София. Сираков е предложил оферта на нападателя за преминаването му при шампионите.

По-късно Наско Сираков и Станимир Стоилов бяха при собственика на клуба Тодор Батков в неговата кантора.

На излизане от срещата с Батков, Сираков заяви специално за ГОНГ: „В интерес на истината, водим разговори с Мартин Камбуров. Надявам се до утре да имаме категоричен отговор от него. Доколкото знам той е свободен агент и няма договор с Анкарагюджу. Оттук-нататък всичко зависи само от Мартин. Ние сме му отправили оферта. Аз лично разговарях с него. Това определено означава, че имаме интерес, но пак казвам, че всичко е в ръцете на футболиста.”

Gong.bg

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 12:20 pm 
Аватар

Аз мисля, че ще се навие. В тая ситуация, в която сме, може да е сигурен, че ще му се дава шанс да играе. Като потренира малко, естествено.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 12:32 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Аз мисля, че ще се навие. В тая ситуация, в която сме, може да е сигурен, че ще му се дава шанс да играе. Като потренира малко, естествено.

Аз пък съм песимист. Мисля че ще отиде в Локо Пд

...Защото Йовов вкара шедьовър на Фабиен Бартез. И вдъхнови французите да го нарекат Бижутер. Сърцето на всеки син фен трепва, когато види на повторение двама от Марсилия вляво, Ицо вдясно, Бартез клекнал и топката при паяците под гредата пред сектор Б.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 12:34 pm 
Аватар

Левент ще прегърне, ще прегърне хуя ми,а ний ще запеем ще запеем песента !! ТУРСКИ ПЕДЕРАСТ шалялялялял ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 12:45 pm 
Аватар

Dr. Martens написа:
Левент ще прегърне, ще прегърне хуя ми,а ний ще запеем ще запеем песента !! ТУРСКИ ПЕДЕРАСТ шалялялялял ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:smt045 :smt048

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 1:17 pm 
Аватар

Играчът не потвърди за оферта от Левски
Нападателят Мартин Камбуров е отклонил предложението да подпише с Левски.

"Не съм ничий футболист. Имам договорка с новите собственици на Локо (Пд) и смятам да спазя обещанието си, като подпиша с тях", сподели за Топспорт.бг свиленградчанинът без да потвърждава за офертата на "сините".

От спортно техническия щаб на "смърфовете" пък разясниха, че Камбуров е отсъствал от тренировките снощи и тази сутрин, тъй като е бил в София с адвоката си по лични дела. Дясната ръка на президента Левент Назифоглу Атанас Стаматов разкри, че собственикът на половдивчани се прибира в България до часове и сделката с играча ще стане факт.

"Мисля, че предложихме на Марто достатъчно добри условия и няма съмнение, че в през следващите две години ще играе за нас. Контрактът по всички условия на двете страни е изготвен и остава само да се парафира", заяви Стаматов.

Следобед старши треньорът на пловдивските "железничари" Иван Маринов ще проведе с Мартин Камбуров индивидуална тренировка.

И сега кво правим !?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 1:21 pm 
Аватар

Dr. Martens написа:
Играчът не потвърди за оферта от Левски
Нападателят Мартин Камбуров е отклонил предложението да подпише с Левски.

"Не съм ничий футболист. Имам договорка с новите собственици на Локо (Пд) и смятам да спазя обещанието си, като подпиша с тях", сподели за Топспорт.бг свиленградчанинът без да потвърждава за офертата на "сините".

От спортно техническия щаб на "смърфовете" пък разясниха, че Камбуров е отсъствал от тренировките снощи и тази сутрин, тъй като е бил в София с адвоката си по лични дела. Дясната ръка на президента Левент Назифоглу Атанас Стаматов разкри, че собственикът на половдивчани се прибира в България до часове и сделката с играча ще стане факт.

"Мисля, че предложихме на Марто достатъчно добри условия и няма съмнение, че в през следващите две години ще играе за нас. Контрактът по всички условия на двете страни е изготвен и остава само да се парафира", заяви Стаматов.

Следобед старши треньорът на пловдивските "железничари" Иван Маринов ще проведе с Мартин Камбуров индивидуална тренировка.

И сега кво правим !?

КУР !!! КАКТО С ВСЕКИ ЕДИН ТРАНСФЕР ... ДОКАТО НЕ КУПИ СВЕСТНИ ИГРАЧИ НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ , АМА НИЩИЧКО МНОГО МЕ ДРАЗНЯТ , ДАЕБА И ПУМЯРИТЕ , ДА СИ ГИ СТИСКАТ ПАРИТЕ ДОГОДИНА ПАК ЩЕ ДОЙДЕ НЯКОЙ КАТО ТАМПЕРЕ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 1:23 pm 
Аватар

Джедайо има голов нюх......на мача за суперкупата вкара много решаващ гол,рещу Тампере игра като за последно :roll: Струва ми се че ще успее да намери точния ритъм........

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 1:27 pm 
Аватар

Имаме нужда от човек като Марто.Дано ръководството се стегне малко и преговаря отново.Сега ако той вече не иска да играе при нас е отделен въпрос.Ще почакаме и ще видим.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 1:34 pm 

Ако само до Дайо опреме нещата отиват на много лошо.Не мога да си спомня кога за последно Левски игра без чист център нападател (говоря за преди ерата Мъри) . Не мога да разбера и защо трябваше да го гониме..Като че Домо и Гонзо не могат да играят едновремено :roll: Както и да е..Тук Мъри е дълбоко уважаван затова ще си премълча. Иначе Камбуров в дивия... Още помня как си показваше червения потник.. Лошото е че и Курдов изпуснахме.В по-леките мачове щеше да се налага. Изобщо след Тампере тази година можеше да се окаже много добра основа за отбора в следващите 4-5 години.

Последна промяна groti на Чет Авг 16, 2007 1:36 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 1:36 pm 
Аватар

Въпрос ! Кво стана с Боян Табаков?Още ли е при фенерите ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 1:36 pm 

Според мен сме го взели вече, трудно се отказва на Левски а и колкото пари да дава Турския гражданин в Локото трудно ще се прибере обратно в Пловдив, Левски е традиция и качество така че при нас е добре дошъл този играч винаги. Хвърлих няколко погледа на предните постове имаше мнение "за тъпите мачове в България ще е идеален а догодина навън Тип Топ" напълно съм съгласен. Накрая само да напиша че това си е мое лично мнение и не искам никой да ме напада че мисля така! Мерси и Успех.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 1:38 pm 
Аватар

Що трябва някой да те напада ? И аз мисля,че Марто си е идеален вариант. Не ме интересува кво е показвал преди и кво не. Нямаме друга алтернатива за сега, освен Боян Табаков или някой от юношите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 1:39 pm 
Аватар

BlueKiller написа:
Джедайо има голов нюх......на мача за суперкупата вкара много решаващ гол,рещу Тампере игра като за последно :roll: Струва ми се че ще успее да намери точния ритъм........

Мда срещу Хасково се представи много добре като техен защитник :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 1:41 pm 

Камбуров няма да играе в Левски,предпочел е любимия си отбор-Локо Пд.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 1:42 pm 
Аватар

Говори ли с него вече ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2007 1:43 pm 

:lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]