forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 10:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 1:08 am 

ТерзО написа:
Добре аз ли съм тъп или нещо е сбъркана системата - при влизане в ШЛ взимаш над четири милиона дори без да спечелиме точица, а ние продаваме един от изключително важните си играчи за некви си 400 000, нЕма логика...
Как да я няма?Нали трябват пари за вилите....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 1:11 am 
Аватар

Басейна требе да е готов за лятото, парите от ШЛ идват чак на пролет...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 1:12 am 

Ега тоя бардак де го дига му се срути на празната глAва :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 1:13 am 

Тъпото е,че във време,в което можем да дръпнем на всички Български отбори и на свинете най-вече със светлинни години напред,ние сами се спираме като не правиме сериозна селекция и се чудиме как да се отървем от добрите ни играчи...
Един пробив в Европа = пари за селекция = по-силен отбор. Нещата са свързани,при правилна политика и ръководене на клуба след всяка стъпка следва нова (и то все напред) и така се гради голям отбор. Нали идеята е да станем нещо като българския Динамо Киев или някой друг силен източен клуб... Като влачиме на едно място как ще стане това?!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 1:37 am 

Сан Бабила написа:
Тъпото е,че във време,в което можем да дръпнем на всички Български отбори и на свинете най-вече със светлинни години напред,ние сами се спираме като не правиме сериозна селекция и се чудиме как да се отървем от добрите ни играчи...
Един пробив в Европа = пари за селекция = по-силен отбор. Нещата са свързани,при правилна политика и ръководене на клуба след всяка стъпка следва нова (и то все напред) и така се гради голям отбор. Нали идеята е да станем нещо като българския Динамо Киев или някой друг силен източен клуб... Като влачиме на едно място как ще стане това?!

:!: :!: :idea: :idea: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 2:10 am 
Аватар

Не съм сигурен, но мисля, че според закона собственикът на АД може да реши дали да вложи печалбата (дошла напр. от ШЛ или трансфери) за развитието на фирмата (напр. в нови футболисти) или да я запази за себе си (и за останалите акционери ако има).
:roll:
Можеби Батков е от тези, които не ги кефи да влагат пари..или пък смята, че вече е вложил достатъчно и е време да печели - нали все пак за това притежаваш бизнес в края на краищата :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 5:51 am 

Според мен не е възможно да не са знаели. А ако наистина има в договора му клауза за 180К са си направо смешни. Няма кой да обвиняваме освен тея които са подписали такъв договор. Договори с минимална сума за продажба обикновено се подписват като искаш да запазиш играча си и му сложиш нереално висока цифра. А това на кво прилича? Пълна аматьорщина. АКО е истина... Ако тепърва ще се договарят и това не е цената за която ще го дадем вече е друга работа...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 8:43 am 
Аватар

peccatum7 написа:
Не съм сигурен, но мисля, че според закона собственикът на АД може да реши дали да вложи печалбата (дошла напр. от ШЛ или трансфери) за развитието на фирмата (напр. в нови футболисти) или да я запази за себе си (и за останалите акционери ако има).
:roll:
Можеби Батков е от тези, които не ги кефи да влагат пари..или пък смята, че вече е вложил достатъчно и е време да печели - нали все пак за това притежаваш бизнес в края на краищата :?

Поне за отчетената печалба от изминалата финансова година казаха,че няма да се разпределя като дивиденти,а ще се вложи отново в клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 8:57 am 
Аватар

"Левски спазари Пелето в Енерги"
Левски се раздели с още един от основните си играчи след Емил Ангелов, който отиде в Шанхай (Кит). Вчера Станислав Ангелов беше спазарен за Енерги.
"Радвам се,че ще играя в този отбор. Разбрах се за личните си условия, остава само ЛЕВСКИ и Енерги да подпишат, заяви Пелето за "Стандарт". Той бе в Германия, заедно с помощник-треньора Цанко Цветанов, който е бивш играч на тима от Котбус. Ангелов е бил препоръчан на немците, които преди това взеха Димитър Рангелов, от бившия вратар на Славия Антонио Ананиев. Пелето подписа с Енерги до 2010г. Парите от трансфера на Ангелов ще бъдат инвестирани в привличането на тримата мароканци.

в-к Стандарт
------------------

И на мен ми се струва,че няма как да не са знаели...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 9:08 am 

Ако Цанко е бил с него, шансът да не са знаели е горе-долу 0.00000000000000000000001%

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 9:09 am 
Аватар

А Емил Ангелов верно ли сме го продали в Китай?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 9:19 am 
Аватар

pe3ucTop написа:
Ако Цанко е бил с него, шансът да не са знаели е горе-долу 0.00000000000000000000001%

Несериозно е да ги мислиме тия неща, при положение,че в последните години сме нямали такива проблеми и нищо и в крайна сметка нищо не ни кара да се съмняваме...
Kryten написа:

Еми явно да :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 9:24 am 

и аз прочетох сутринта, че сме продали Емил, ама ме съмнява. И кога по-точно е станало, та никъде не е обявено ?
Иначе и той ни е помагал в доста мачове и трябва да признаем, че винаги е играл с характер и желание.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 9:34 am 
Аватар

забелязва се някаква световна конспирация................ :?: :?: :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 9:48 am 
Аватар

Виктория написа:
pe3ucTop написа:

Несериозно е да ги мислиме тия неща, при положение,че в последните години сме нямали такива проблеми и нищо и в крайна сметка нищо не ни кара да се съмняваме...
Kryten написа:

Еми явно да :)

мен цялата тая история ме кара да се съмнявам....да не забравяме на кого е стандарт.....ако всичко беше както трябва....редно бе поне клубът да излезе с официално становище...а не да научаваме от случайни източници....и да четем такива мъгливи статии по вестниците...а това с Емил Ангелов...ако е вярно...само потвърждава съмненията ми...... :roll:

Цитат:
Според информация на Гонг, Енерги Котбус е платил за правата на състезателя 400 хиляди евро. Станислав Ангелов сам е уредил преминаването си в клуба от Бундеслигата, без знанието на „синьото” ръководство.

Наско Сираков и Станимир Стоилов научиха за случилото се от екипа на Гонг. Според двете силни фигури на „Герена”, собственикът на шампионите Тодор Батков, също не е знаел за сделката.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 9:54 am 
Аватар

За Пелето кога да направят официално изявление ? Може би между 9 вечерта снощи и 10 сутринта днес? По-късно би трябвало да има

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 9:55 am 

400,000 от Пелето
500,000 от Емил Ангелов :lol:

Ето ви 1м за мароканците :smt117

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 9:55 am 

Сигурен съм,че всичко около трансфера е ОК,и Батков,И Наско знаят :wink: НЯма какво да обвиняваме Пелето-има да храни семейство,иска му се и на него да поиграе в голямо първенство на Запад,а и за по-добри пари.Нормално е да мисли вече и за живота си след края на футболната си кариера :wink: Щом той е доволен,а и Левски предполагам,защото иначе трансфера не може да се осъществи значи всичко е ОК.Да,наистина продаваме един от най-добрите си играчи,но не може да играят завинаги тук.И те искат да играят в голямо първенство поне 3-4 години,да изкарат някой лев.Аз по принцип не съм против продажбите,а против липсата на каквото и да е била селекция.Едва ли мислите,че Ричард примерно ще играе цял живот за Левски

Последна промяна TicoTorres на Чет Юни 14, 2007 9:58 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 9:56 am 
Аватар

Kryten написа:
За Пелето кога да направят официално изявление ? Може би между 9 вечерта снощи и 10 сутринта днес? По-късно би трябвало да има

ми нали имаме сайт бре...поне там можеше да драснат два реда....или в котбус могат...а нашите не....професионалисти....пфу....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 10:34 am 
Аватар

Абе какви предателства, какви гаври, успокойте се малко :) Пелето е 6 години в Левски, искал е промяна, нормално. Погледнете в другите отбори, колко играчи изкарват 6 години на едно място? Много рядко, а ние в Левски имаме едно петима дето имат по 6 и повече сезона при нас, което е страхотно постижение, но няма как от време на време да не си тръгва някой... Ясно е, че Енерги плаща поне 5 пъти повече от Левски, ако не са и 10. Правят и селекция очевидно ще се борят за повече идния сезон

Тука някои хора така са се настървили срещу ръководството, че утре спорт1.бг да напишат , че на герена е изгоряла крушка в съблекалнята, във форума веднага ще има две страници с постове срещу батков и баждеков, как нищо не правили за отбора. Левски направи два сезона, които завинаги остават в историята, най-успешните два поредни сезона за нас. През това време тук имаше през 2-3 седмици случай да изригнете и да напишете по 15 страници срещу баждека , батков и наско, пък отборът все продължава да си мачка. Така че стига сте бучали срещу всичко - Мъри очевидно си знае работата и дори и без пелето ще се справим. Още повече , че става въпрос за клауза в договор, който е подписван преди много години, така че и да е искали ръководството (а то със сигурност е) е нямало как да задържи Пелето.

Моето мнение е, че всичко е станало толкова тайно, за де се обяви трансфера чак след като купим някой нов, за да не става това , което става сега. Но е изтекла информация и медиите веднага почнаха с техните си глупости

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 10:43 am 
Аватар

Сайтът ни е пълна пародия! Защо въобще се споменава? Отдавна се видя, че освен новини за DVD-та или за гръмки победи, или за поредното изказване на Батков, друго не изкарват... Според сайта ни не се е състоял мач с Рилски спортист, играли сме в Пловдив с Ботев пред 4000 (после копирано и в култовото ни списание "Само Левски"), естествено не е имало и трансфер нито на Емил Ангелов, нито на Станислав Ангелов... Аз лично отдавна не посещавам официалния ни сайт, за да се информирам за новините около Левски. Един "sportal.bg" за мен е много по-надежден, своевременен и професионален източник!
Колкото до трансфера на Пелето - щом "Don Balon" и "Стандарт" излизат с информация, значи не е като да не са знаели отговорните ни фактори! Минималната сума от 180000 евро наистина е смешна за ключов играч, но явно договорът е бил изготвян когато не е бил такъв. И тук лъсва "професионализма" на някои хора, които не са реагирали адекватно на представянето на Станислав и не са му предложили нов, адекватен договор... От друга страна беше ясно, че му се играе в чужбина, при положение и, че вече е на възраст! Нормално, всеки би искал да види свят и да играе за повече пари! Още повече, че не е и истински левскар като един Топчо или Гонзо, или Иванков. Както каза бай Иван, ако не се лъжа - един наемник (макар и наистина добър)! По-рано беше казано, че ще се разделим с 1-2 от основните играчи преди новия сезон, които най-вероятно трябваше да са Топчо и Мечо. Явно не се оказа точно така... Прав му път на Станислав, аз лично му желая успех в Германия! Мисля, че няма за какво да му се сърдим, дал е много за отбора!
Относно продаването на Емо Ангелов в Шанхай, ако е истина - според мен това беше един от играчите, които трябваше да продадем! Ако му се вземат добри пари, значи е станал приличен трансфер за нашите стандарти... Интересното е, че пак става някак тихомълком и все още няма много налична информация...
Повече от ясно е, още повече след продажбата на Пелето, че имаме нужда и от трансфери в обратната посока! Най-накрая, мамка му! Солидни трансфери, които да обезпечат новата ни атака на Лигата, новата битка за титла... Какво ще стане с така шумно прокламираните 4 милиона лева, спечелени през изминалата година?! Какво ще стане и с парите от трансферите на 2-мата Ангелови? Въпроси, на които в скоро време трябва да получим задоволителни отговори, иначе не ми се мисли...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 11:06 am 
Аватар

Кофти е че Пелето си тръгна, но все пак така е във футбола. :?
П.п. Ето го новото ни попълнение Руслан...
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 11:07 am 
Аватар

Днес във всички вестници пише за Ангелов със споменатата клауза. А иначе ние всички се надяваме на трансфери,като все си мисля,че ще станат,защото Мъри си знае работата.Лошото е,че тези около него не си я знаят,но да се надяваме,че до старта на мачовете всичко ще е наред и Левски отново ще мачка!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 11:18 am 

Trooper написа:
Сайтът ни е пълна пародия! Защо въобще се споменава? Отдавна се видя, че освен новини за DVD-та или за гръмки победи, или за поредното изказване на Батков, друго не изкарват... Според сайта ни не се е състоял мач с Рилски спортист, играли сме в Пловдив с Ботев пред 4000 (после копирано и в култовото ни списание "Само Левски"), естествено не е имало и трансфер нито на Емил Ангелов, нито на Станислав Ангелов... Аз лично отдавна не посещавам официалния ни сайт, за да се информирам за новините около Левски. Един "sportal.bg" за мен е много по-надежден, своевременен и професионален източник!

Да, този сайт е пълна гавра с нас, феновете!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 11:38 am 

roudon написа:
Trooper написа:

Да, този сайт е пълна гавра с нас, феновете!

напоследък доста гаври станаха :evil: ама кво очакваме от Батков и оня другия глупак

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:36 pm 

От Levski.bg :

Чрез настоящата декларация ръководството на ПФК Левски изразява своето разочарование от действията на футболиста Станислав Ангелов.

Състезателят има действащ професионален договор с клуба до 30 юни 2008 г. и на този етап няма право да влиза в каквито и да било контакти с други клубове без изричното разрешение на ПФК Левски.

Собственикът на клуба г-н Тодор Батков, като настоящ работодател, и спортно-техническият щаб определят взимоотношенията, преговорите, подписването на предварителен договор, както и последвалите медийни изяви с екипа на Енерги Котбус за самосиндикални и недопустими.

ПФК Левски обявява пред широката общественост, че трансферен договор между клуба и Енерги Котбус за професионалните права на Станислав Ангелов не съществува.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:38 pm 
Аватар

айдеее почна се..... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:38 pm 
Аватар

Курвенска постъпка от всЕкъдЕ :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:42 pm 
Аватар

е как става така и Цанко Цветанов да е с него.....и никой от ръководството не знае.... :roll:

Цитат:
Заедно с Пелето в Котбус е помощник-треньорът на Левски Цанко Цветанов, който е бивш футболист на местния отбор. Станислав Ангелов е бил препоръчан на Енерги от ексвратаря Антонио Ананиев, известен с прякора Банана. Той също е бивш играч на немския тим, а в момента работи там като скаут. Наскоро Енерги купи друг българин - нападателя Димитър Рангелов.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:43 pm 
Аватар

Т.е. трансфер няма ,или ще се върне да играе или ще се върне ама ще търка пейката.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]