forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 10:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 11:18 pm 
Аватар

Ако верно Пелето си е уредил трансфер без знанието на ръководството, това е голем гаф! Но според мен Батков е знаел...

Все пак Пелето играеше доста сносно поне на три поста, така че сега чакаме поне двама нови футболисти (без Тасевски!) Не направим ли селекция и този сезон, ще го издухаме здраво, а на Батков да му окапат мустаците ега!

И те умираха.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 11:27 pm 

Сега като се поразмислих цялата работа доста намирисва!Дон Балон(издание на Батков, шеф Илияна Раева) откъде ще знае и ще твърди, че Цанко Цветанов бил с Пелето в Германия, па и цена ще знаят?Нещо не вярвам никой от ръководството да не знае за този трансфер, както твърдят!Според мен срещата преди ден в кантората на Батков с Мъри и била единствено и само за даване на зелена светлина от Мъри за този трансфер!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 11:29 pm 

STALKER написа:
Да го духат! Батков и Шматков и Наско и всички по домова книга! Не знаели...Ебем ти отбора и професионалистите и Шампионската лига и чудо...Трябваше да стана нещо такова, за да им лъсне безхаберието! И чеп за зеле не могат да привлекат в тоя отбор, пък титулярите взеха да си тръгват "без да знаят"...Провал! Само бомби и тва е! Бомби! Бомби! Бомби! Сиони да им се види песен! Всичките сребърници, дето ги прибраха от Пелето, да ги дадат за глоби!!! :евил: :евил: :евил:

Вместо да ставаме по-силни и конкурентноспособни в Европа, ние ще се оставим да ни задминат и в България. Без попълнения нищо няма да направим в лигата така или иначе няма да влезем, затова бомби му е майката, по-добре да плащат глоби отколкото да гушнат парите за пореден път, мамицата им

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 11:32 pm 

Истината е некъде "там" и преди да се разбере е по-хубаво да не се напада тоя или ония и да не се коментира това и онова само по некви слухове и догадки.Ще почакаме и ще разберем кой ще го обере...Никой не може да се ебава с ЛЕВСКИ !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 11:33 pm 
Аватар

[quote="Amat victoria curam"]Сега като се поразмислих цялата работа доста намирисва!Дон Балон(издание на Батков, шеф Илияна Раева) откъде ще знае и ще твърди, че Цанко Цветанов бил с Пелето в Германия, па и цена ще знаят?Нещо не вярвам никой от ръководството да не знае за този трансфер, както твърдят!Според мен срещата преди ден в кантората на Батков с Мъри и била единствено и само за даване на зелена светлина от Мъри за този трансфер![/quote

:fgod :fgod

И аз така думам!

И те умираха.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 11:39 pm 
Аватар

Ей,много се притеснявате,един наемник си е отишъл,прав му път,пожелавам му успех,тоя същия нали се сещате до преди година и половина на какво приличаше,имаме си кадърни юноши,като малко опит съберат и не виждам какво може да ги спре,аз не вярвам,че от ръководството не са знаели,че Пелето може да изчезне толкова балъшки,нека да не се отдаваме на емоции,а имам чувството че някои от вас почнаха да се плашат,че прасетата са купили трима негри,а ние още никой,а и нека да изчакаме времето в което чорбата трябва да превежда мангизи по траншовете и дали пък няма да сме свидетели на поредни скандали,все пак тока в Кремиковци все още не е платен,а те вагон чернилки внасят

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 11:45 pm 
Аватар

В момента има почивка в първенството и жирналята трябва да се занимават с нещо и да създават сензации. :wink: Написаното е 100% глупост и спекулации!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 11:49 pm 

тва за Пелето е най-лошата новина от както онова стана шампион

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 11:50 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Ей,много се притеснявате,един наемник си е отишъл,прав му път,пожелавам му успех,тоя същия нали се сещате до преди година и половина на какво приличаше,имаме си кадърни юноши,като малко опит съберат и не виждам какво може да ги спре,аз не вярвам,че от ръководството не са знаели,че Пелето може да изчезне толкова балъшки,нека да не се отдаваме на емоции,а имам чувството че някои от вас почнаха да се плашат,че прасетата са купили трима негри,а ние още никой,а и нека да изчакаме времето в което чорбата трябва да превежда мангизи по траншовете и дали пък няма да сме свидетели на поредни скандали,все пак тока в Кремиковци все още не е платен,а те вагон чернилки внасят

Бай Иване, тъпо е да се успокояваме, че чорбата са по-големи балъци ...Аз си гледам нашта къща, че нещо взе да понамирисва все по сериозно напоследък и тва ме тревожи... :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 11:50 pm 

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=12975

Чета си аз за франчайзинговите договори, а то какви неща ставали.
Предполагам, че утре сутринта ще има информация, така че каквото и да пишем, все тая :!: Куро е голям, видяло се е :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 11:52 pm 
Аватар

Бай Иване, аз не съм притеснен, че свиньете за купили некви печки, то това си им е запазена марка от години! Само след половин година маймуните ще ревнат за по-високи заплати и ще почнат да правят проблеми.
Но мисълта ми е, че е крайно време да вземем и ние някой, още повече, че имам доверие на Мъри, че ще вземе точния човек (в този Сърмов например има много хляб според мен!) Защото дори най-добрите отбори, с най-добрите юношески школи имат нужда от селекция... Правили сме го дори ние през 60-те и 70-те, верно, тогава е била вътрешна селекция. Не говоря за купуване на кило, както правят дебилите от "Парка на свободата", а за смислена селекцийка.

И те умираха.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 13, 2007 11:59 pm 

Цитат:
Hallöchen Stanislav

колко пъти сме писали това тука :smt093 :smt093 :smt093

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:11 am 
Аватар

Еее вие ми отговорихте тези към които не бях го адресирал :lol: и така звучи все едно,че съм защитавал КомсомолецО и КовчежникО,вие знаете,че освен като средство за ташак,прасетата по никакъв друг начин не ме вълнуват,а иначе сериозно това,което си мисля,че никой не му дава възможност на Мъри да работи по начина,по който той самият би искал и колкото повече се увеличава неговата популярност сред нас,толкова повече са изненадващите новини от страна на ръководството,а иначе според мен няма незаменим футболист и не се впечатлявам чак толкова,че Ангелов няма да го има,аз даже предпочитам още едно игрище да направят за децата пред закупуването на някой футболист,а ако вземат да направят и Герена едно по човешко място за публиката,и не да увеличават местата в сектор А,а да погледнат козирката преди да е паднала,да не чакат счупени кости в Б,а да оправят най-накрая редовете в сектора

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:30 am 

Вярно ли е за С.Ангелов че отива в Германиа???

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:31 am 

Само едно ще кажа... Левски пак беше предаден от свои...

п.п. КУР ЗА ПАТКОФ! ПЕТ ЗА БАЖДЕКОФ!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:36 am 
Аватар

Сан Бабила написа:

Айде стига, по-добре да дочакаме до утре. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:38 am 
Аватар

Я по спокойно я карайте... Пелето е интелигентен човек и няма да плюе на всичко постигнато с една такава курвенска постъпка... просто на наш'те не им се говорило пред медиите и веднага сензация... тъпото е ,че отива в някъв смешен немски отбор, който ще крета между 18 и 19 място цел сезон вместо да играе в Левски евентуално в ШЛ, но те си знаят... са да видим кой ще дойде в неделя...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:38 am 

Марк Улпий написа:
Само със слуховете ще си останем :евил: Мустака напълни гушата и само за трансфери си мисли сега!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:39 am 
Аватар

Amat victoria curam написа:
Сега като се поразмислих цялата работа доста намирисва!Дон Балон(издание на Батков, шеф Илияна Раева) откъде ще знае и ще твърди, че Цанко Цветанов бил с Пелето в Германия, па и цена ще знаят?Нещо не вярвам никой от ръководството да не знае за този трансфер, както твърдят!Според мен срещата преди ден в кантората на Батков с Мъри и била единствено и само за даване на зелена светлина от Мъри за този трансфер!

ей тия дон балон голема далвера... квото кажат за нас се е истина... :lol: нещо като вътрешно издание :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:44 am 

south написа:
Сан Бабила написа:

Айде стига, по-добре да дочакаме до утре. :roll:

Щом вече позира с екипа на Енерги,съмнявам се,че от другата седмица ще започне подготовка с Левски за новия сезон...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:45 am 
Аватар

Продаден е в Енерги, не е като да е избягал.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:45 am 
Аватар

Сан Бабила написа:

Изчакайте до утре да видим кво е положението,и тогава си правете заключения.Нека да не избързваме.
И на мен не ми харесва тая ситуация ама... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:49 am 
Аватар

Едно не мога да разбера - Пелето избягал, Мъри не знае нищо, а пък помощникът на Мъри - Цанко води преговорите :shock: :shock: :shock:
Жалко е, че играч от класата на Пелето отива в опашкар от Германия, защото ако "Енерги" е по-привлекателно място от "Левски" за какъв Хасълбенк говорим, за какъв капитан на марокански младежи, които има бронзов медал от световно?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:51 am 
Аватар

south написа:
Продаден е в Енерги, не е като да е избягал.

Тогава значи Наско е доста нагъл лъжец, защото...

Цитат:
„Няма да продаваме нито един наш футболист, при каквато и да е оферта, докато не дойдат чаканите нови попълнения в Левски” - каза за Гонг Наско Сираков.

това е от днес :idea: :roll: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:52 am 
Аватар

Може да са уредили нещо, нека да дочакаме до... следобед. :lol:
А сигурно ли е, че Сираков го е казал горното пред Гонг? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:55 am 
Аватар

Цялата история СМЪРДИ яко, по нощите се обявяват някакви трансфери, нашите не знаят...

По-гадно не съм се чувствал заради новина от Левски доста отдавна, Б&Б по-добре да имат разумна версия за нещата :smt062

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:57 am 
Аватар

south написа:
Може да са уредили нещо, нека да дочакаме до... следобед. :lol:
А сигурно ли е, че Сираков го е казал горното пред Гонг? :roll:

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=12943

П.П. Много интерсно е, че това се случва, докато Наско е на почивка в Гърция... :roll: :roll:

Последна промяна Кока-Кольо на Чет Юни 14, 2007 12:59 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 12:58 am 

Гледам че някой хора го приемат това все едно роналдиньо ни е напуснал... Мене пелето ми беше един от любимците ама няма кво да се косим... косят се само ливадите.
има още 2 месеца да се правят трансфери, лагери, контроли... дайте да мине поне 3-тия предварителен кръг за ШЛ пък тогава да теглим чертата... МАЛКО или много ние дори и да не влезем в ШЛ ще сме там където другите бг отбори трябва 2 кръга клалификации да изиграят (1-ви редовен на УЕФА, ако не се лъжа). Пък да викаме че Пелето курвенски е постъпил.... май така отива да говорят на едни псевдофенчета от езерното село....

Ще си позволя да се самоцитирам защото мисля че много точно съм го казал....

п.п. Пък и да не забравяме че 100% преди края на трансферния прозорец нашите ще извадят поне едно скрито трансферче от ръкава... Все пак аз лично съм доволен от Бардон, Томашич, Сърмов .... да видим кой ще е следващия .... щото за Дарко е ясно... ама няма начин нашите поне един по каширан трансфер да не готвят... Мъри не е балък и 100% си е опекал работата.....
trippin написа:
Ми за много фенове, особено за тия от отбори които редовно се борят за 1-вото място но никога не го достигат, като лузерпуул например, е важно какви транфери прави отбора им... Мене не ме интересува кой ще вземем или кой ще продадем. ВАЖНИ ЗА МЕНЕ СА ТРИ НЕЩА

1- ТИТЛА или ако може ДУБЪЛ
2- Победи над преките съперници (задълже бой по панчаревци)
3- Добра игра и атакуващ футбол.

КОГАТО ги има тези 3 условия... те водят до БОНУСИ като

1- добро представяне в ЕКТ
2- пълнен стадион
3- циркове на кочин парк

ако ще и с чистачките да излезам ако ги има първите 3 точки аз ЩЕ СЪМ ЩАСТЛИВ И ДОВОЛЕН

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 1:03 am 
Аватар

Цялата селяния и Ганьовщина около този трансфер е мега дразнеща, Левски е над всичко, следователно и над някакви смешни пари от някакъв смешен немски отбор, който се бори да не изпадне.

И да, Пелето ни беше един от най-добрите, не е като да сме продали съфамилника му Емил при същите условия, тогава, вярвам повечето щяха да са доволни. Сега не са, защото не беше просто един от пълнежа, а от тези, дето ти правят отбора КЛАСЕН :!:

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2007 1:06 am 
Аватар

Добре аз ли съм тъп или нещо е сбъркана системата - при влизане в ШЛ взимаш над четири милиона дори без да спечелиме точица, а ние продаваме един от изключително важните си играчи за некви си 400 000, нЕма логика...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]