forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 10, 2025 11:45 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2371 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 80  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 6:51 pm 
Аватар

Как един милион ще се абонират да гледат Левски?:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 6:51 pm 
Аватар

Да, баш, 3 милиона ще извадят. Те за Диемата не вадят 1 милион души, дето дават цифра първенства (плюс нашето), та само за нашите мачове ще извадят...

Българина хич не обича да плаща по тая схема. Да не говорим, че като цяло тенденцията е да се продават мачовете на зялото първенство, не на един или друг отбор. Кой ще ти плаща по 5 лева на месец за 2 домакинства....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 7:10 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Изобщо не говоря за вчера, не съм го слушал. Говоря по принцип. И не само тяхната политика е анти-нас. Смешно е да отричаме и да сме "над нещата"....за съжаление е очевадно. Да, ако мачкаме всички ще е все тая, но при сегашната ни ситуация подобни неща се отразяват доста лошо. Те и затова се правят.

Аз говорех за вчера.
А сегашното отношение на медии, БФС и всички, които са част от играта, е в следствие на управлението на Левски в последните десет години. Левски в момента е клуб със славно минало и мижаво настояще. За да има Левски славно бъдеще е необходима воля от страна на собственика, ясна визия и способни хора, които да вършат работата.
Ясно е,че клубът трябва да работи по направление БФС, медии и т.н., включително с използването на прийоми, които са на ръба на честната игра или малко отвъд него.
Но ме дразни непрекъснатото вглеждане във всяка реплика, която не се харесва на привържениците, във всяка грешка на противников играч срещу тирето или Лудогорец. Това е детайлизиране, което е излишно и е чиста параноя.
Ами над 50% от привържениците на Левски ще кажат след вчерашното първо полувреме, че сме кръгла нула като игра и ще се запитат Делио на какво ги учи. Сложи още огромен процент от другите, които няма да обвинят Делио, но също ще кажат, че не сме играли нищо. Умора, тренировки и т.н. ясно, но няколко дни преди това си направил добър мач с австрийци и не си им дал да имат едно положение. Ако Левски играе добре и бие, критиците ще трябва да са доста избиретателни за да намерят за какво да критикуват. Съвсем нормално е някакъв тупан, който са поканили в студиото да каже, че Левски не играе нищо, след като наистина играем слабо конкретно в този мач.
Дразнещо е грухтенето на коментаторите при всяка грешка на съдиите в полза на Левски, което не само се натяква до края на мача, а се припомня и в следващите 1-2 мача, дразнещо е, че се припомнят с голяма наслада провалите ни в ключови мачове с повод и без повод, но пък за тия провали сме си виновни ние и така или иначе са част от нашата история. Коментаторите са по-големият проблем, това че са докарали някой идиот анализатор да ръси мозък в студиото едва ли е толкова важно. И без това тия студия не знам кой толкова ги гледа, а изборът от интелигентни футболни хора не е чак толкова богат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 7:51 pm 
Аватар

Diabolik написа:
Ограбиха момчетата!Лишиха ни от победата... :cry:

Тва между другото беше доста красив и редовен гол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 8:02 pm 
Аватар

Някъде запис да има? Че нямаше как да го гледам, а поне искам да видя малките как играха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 8:42 pm 
Аватар

Няколко хиляди може и да платят, останалите до 500 000 ще искат линк и стрийм и които не намерят, ще си пуснат английското, защото какво да им гледат на тея неможачи :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 9:00 pm 
Аватар

FLAME написа:
Всъщност вчера се знаеше, че ще се осерем и нарочно бяха поканили Нико, даже на завишен хонорар от 75 лева и му бяха дали думичките 3 дни по-рано да си ги научи. :loser2
Цялостната политика на диемите е анти Левски, но вглеждането във всяка точка и запетая вече е параноя.

По принцип бая писане си ми спестил щото много често това дето мисля ти вече си го написал :lol: . В случая обаче иронията ти никак не е на място. Тоя педал сере по нас при всяка възможност. Вчера дори и 3-0 да бяхме били щеше да има неща от сорта:
"Срещу такъв полуаматьорски отбор Левски трябваше да е доста по- убедителен"
"Въпреки, че почти нямаха положение се забелязва как на моменти защитата на Левски изнемогва дори срещу играчи от такъв ранг'
"Левски вкара 3 гола, но не убеди че се подобрява играта в нападение, а просто противникът беше прекалено слаб"
"Такива отбори трябва да се пресират постоянно, а Левски в доста големи периоди от играта им беше оставил инициативата"
"Атаките продължават да са бавни, а Левски е прекалено предвидим'
"Подготовката минава, Делио като треньор с нищо не показва, че отборът е подготвен за сериозните мачове от първенството"
"Видяхте какво направи тире-минет срещу Динамо К, а Левски е прекалено далеч от тяхната форма в момента'
Просто Х-са му дойде перфектно и не му се налагаше да мисли много много какво лайно да изсере. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 10:51 pm 
Аватар

Нашият живот написа:
Wildkid написа:
Да, баш, 3 милиона ще извадят. Те за Диемата не вадят 1 милион души, дето дават цифра първенства (плюс нашето), та само за нашите мачове ще извадят...

Българина хич не обича да плаща по тая схема. Да не говорим, че като цяло тенденцията е да се продават мачовете на зялото първенство, не на един или друг отбор. Кой ще ти плаща по 5 лева на месец за 2 домакинства....

Добре, айде да не е милион, но поне 500 000 биха платили за това нещо. Трябва да се измисли много добре, стари мачове, интервюта, тренитовки, история и тнн и съм сигурен, че ще станат нещата :smt023 За съжаление сме много далеч от това :smt023

Хората които се наемат да вършат тази работа са много неможещи и затова. Не са толкова трудни нещата.
Нали наеха някакъв нов да оправя маркетинга. Какво е направил до сега? Някой знае ли? До колкото следя и виждам е направил толкова колкото съм направил и аз...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 11:27 pm 
Аватар

Няма нов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 1:46 am 
Аватар

Добре, от преди време е: https://www.blitz.bg/sport/bg-futbol/no ... 60680.html

Този още ли си е там?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 1:47 am 
Аватар

Не

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 1:53 am 
Аватар

Кой е в момента тогава? Или няма никой и квот дойде :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 2:19 am 
Аватар

Нямаме. Уж щяло да се проведе конкурс ама кур за сега. Деба, имам чувството, че ако аз хвана мърчандайзинга минимум ще утроя печалбата на тоя магазин. По Коледа - нищо братче. Най-голямото пазаруване изпуснаха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 2:39 am 
Аватар

Ако дадат тая работа на форона, дори без да разбираме нищо от нея (а тук има хора които разбират), може спокойно да направим един маркетинг раздел тук и да се дават идеи, съвети, помощ и каквото друго трябва. Гарантирано ще се справим много по-добре от това "нещо" което е сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 3:54 pm 
Аватар

3:44 :smt005

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 5:27 pm 
Аватар

:smt005 :ohmygod2 :smt005 :ohmygod2

журналисти, браааат :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 31, 2018 8:24 pm 
Аватар

На 10-ти, събота. Час май няма засега. Иначе нахлуваме. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 01, 2018 2:52 pm 
Аватар

Цитат:
Отборът на ЛЕВСКИ ще се изправи срещу местния Гзира Юнайтед в последната си контрола на лагера в Малта.

Двубоят ще се състои на 05.02, понеделник, от 18:00 часа българско време и ще бъде предаван пряко по Diema Sport 2.

Промяната на съперника от първоначално обявения тим на Локомотив Тбилиси се налага поради изменения в програмата на грузинския отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 01, 2018 2:53 pm 
Аватар

В Гзира играе Диамутен, освен това феновете им са пичове. :bigok

Изображение
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 01, 2018 3:11 pm 
Аватар

Много са люти тия малтийски отбори, предпочитах грузинците :D.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 01, 2018 4:03 pm 
Вековната Газира са безпрецедентни футболни собственици. :bigok Истински празник за играта ще е да ги срещнем в директен мач. :smt007 Тези държат поне 70% от футбола и около 98% от пазара на контроли в света. Имат още бингота, игрални зали, молове, ресторатни, магазини за дрехи втора употреба, а злите езици упорито мълвят, че 6 от 10 човека в борда на директорите на света са техни.

Предричам, че и тези ще ни мият с газирана вода и после сьекс, сьекс, ибани, ибани :strkstrk Перфектна възможност да разкрием повечето от новите, особено тези, които няма да участват вече са ми на мушката.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Фев 01, 2018 4:41 pm 
Аватар

ще ги шибаме!

:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 01, 2018 4:48 pm 

Ако викат, ще ги шибаме. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 01, 2018 4:48 pm 
Аватар

Дано не паднем с 0:3, че отсега виждам ебавките :bigok някой да звънне на дуче Делио и да му обясни, че това вече не е тренировка, а мач с огромна стойност и достойнството ни е заложено на карта!

Кур за Газира але, вие турци сте, ще ви шибамееее :lsfc3

О, Газира от Малтаааа,
Курво единственааааа,
Чуй моята песен,
Чуй моя глас,
Нема ви се верва на вас!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 01, 2018 5:01 pm 
Аватар

Закриваме гнусната Ал Джазира :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 01, 2018 6:18 pm 

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 01, 2018 7:57 pm 
Аватар

Мисля, че ще е хубаво Жорди и Нашименто да си сменят местата, като последния излезе малко по-напред като плеймейкър да се пробва, както и лично аз бих дал шанс от първата минута на Костов за сметка на стария автоБуш Икарус.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 01, 2018 8:49 pm 
Аватар

Тази подготовка наистина съперниците са епични :lol: Мисля, че ако си поставят за цел през лятото да направят контроли с още по-слаби отбори, ще видят бая зор :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 01, 2018 9:01 pm 
Аватар

Слаби съперници, но такива, които са в състезателен период и контролите са им между официалните мачве.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 01, 2018 9:16 pm 
Аватар

Демек, не просто слаби отбори, ами с резервите на слабите отбори, ако титулярите междувременно играят първенство :blass

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2371 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 80  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]