forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 22, 2025 12:17 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 10:08 am 

е това даже от вси4ки изказвания на Баткото не може да се извади като последствие....ебаси фантазията трябва да имат тия хора.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 10:20 am 
Аватар

Е то ако говорим за партенки, Стандарт бяха писали в началото на седмицата, че сме щели да взимаме.... Какалов :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 10:40 am 
Аватар

Това са журналистически версии породени от логични заключения. Имаме 5 централни защитника значи са в повече. Мароканците са нови и не може да ги продадат, Стойчев никой не го иска, Топузаков вече се изтърка историята с неговия трансфер и остава само Томашич. И хоп ето едно от имената за първа страница е измислено. Ама дай да са 2 имена че да е по-интересно. Избора на Бардон като втори участник в статията е по-случаен, в смисъл че можеха да изберат всеки измежду него, Мечо, Йовов, Ричи, Лусио или Петков.
Журналята трябва да се пробват пък ако стане ще са много велики, а ако не стане .. е какво толкова важното е че са продали няколко броя повече. В крайна сметка няма осъден спортен вестник за грешна информация. А това най-вече ММ най-добре го знае :P

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 10:49 am 
Аватар

Цитат:
Митьо Селския иска 1 милион лева от Левски за Какалов
Пет, 2007-08-10 09:56
Президентът на Ботев (Пд) Димитър Христолов рекетира Левски за нападателя Георги Какалов, съобщи „Меридиан Мач“. Както е известно, шампионите искат да привлекат голаджията на „Герена“, но босът на „канарчетата“ е вдигнал почти тройно цената му, когато разбрал за интереса от „сините“.

Преди няколко месеца Христолов обяснил на Какалов, че ще го пусне в друг клуб, ако някой извади за правата му 200 000 евро. Нападателят многократно е заявявал, че не иска да играе повече на стадион „Христо Ботев“.

Сега обаче популярният в агитката на Ботев с прозвището Митьо Селския началник иска за Какалов 500 000 евро. Първоначалната цена, която Христолов сложи на Георги Какалов не изплаши Левски.

„Сините“ вече влязоха в контакт с мениджъра на нападателя Николай Ишков. Бившият президент на Спартак (Вн) вече се е срещнал със старши треньора Станимир Стоилов, като двамата са обсъдили вариантите за трансфер на Какалов на „Герена“.

Според източници от Левски шампионите били готови да дадат не повече от 150 000 евро за нападателя, чийто договор с Ботев (Пд) изтича през 2011 година.

Tва ли е именития нападател от чужбина дето Ганя обещаваше??? Какалов закоравелата свиня, дето се кле във вярност на пачата миналата пролет??? Ако тва е вярно, Ганьо да умре, да нема време да се нарадва на спестените сребърници от селекцията!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 10:51 am 
Аватар

Новината за Каклов вече я пусна някой преди мен и затова си редактирам поста, но въпроса към Данте остава

Данте, нещо много си съпричастен с наща участ! От къде таз любов към ЛЕВСКИ?

Последна промяна Black Jack на Пет Авг 10, 2007 10:54 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 10:51 am 

аз съм сигурен, 4е Боратинко ще си намери извинение и за това, но мисля, 4е е супер абсурдно...какалов е средняк за мен, блести, защото играе при убитаци като ботев......

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 10:56 am 
Аватар

Какалов е добър футболист, или по-точно ще стане добър ако отиде в някой по-голям български клуб.

Последна промяна Black Jack на Пет Авг 10, 2007 11:11 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 10:57 am 

Блек Джек...бях на ма4а в с Тампере и ми стана нееекво тегаво като по4наха да се изнасят хората 20 минути преди края....
замислих се, 4е при нас това е от години тенденция, но вместо да се зарадвам, 4е заразата пълзи и при вас с пълна сила, се сетих, 4е сега заради тъпия ви отбор, нашите ма4ове ще се напълнят с комплексари, 4иято основна движеща сила е това левски да пада и да мре.....
тия хора псуват отбора нон стоп и не могат да губят, не могат да подкрепят и не знаят какво е да си истински привърженик в добро и лошо...
не съм ви съпри4астен....поне не на вси4ки ви...яд ме е, 4е ни 4ака същото....не, 4е и ние не сме на дъното...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 10:58 am 
Аватар

Black Jack написа:
Данте, нещо много си съпричастен с наща участ! От къде таз любов към ЛЕВСКИ?

И аз това се питах. Май ще го гледаме скоро на Леге да се реди за карта.
Щом при толкова трансфери при панчаревци е дошъл нашите да нищи значи има нещо гнило :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 11:01 am 

всъщност има кандидати да ми подарят карта за А сектор... :lol:
ама не се давам.... :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 11:13 am 
Аватар

DANTE написа:
Блек Джек...бях на ма4а в с Тампере и ми стана нееекво тегаво като по4наха да се изнасят хората 20 минути преди края....
замислих се, 4е при нас това е от години тенденция, но вместо да се зарадвам, 4е заразата пълзи и при вас с пълна сила, се сетих, 4е сега заради тъпия ви отбор, нашите ма4ове ще се напълнят с комплексари, 4иято основна движеща сила е това левски да пада и да мре.....
тия хора псуват отбора нон стоп и не могат да губят, не могат да подкрепят и не знаят какво е да си истински привърженик в добро и лошо...
не съм ви съпри4астен....поне не на вси4ки ви...яд ме е, 4е ни 4ака същото....не, 4е и ние не сме на дъното...
Разрешено ли е един от ония да влиза в нашия форум и да казва,че отборът ни е тъп!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 11:16 am 
Аватар

DANTE написа:
всъщност има кандидати да ми подарят карта за А сектор... :lol:
ама не се давам.... :lol: :lol: :lol:

А?! Имаме си НОРМАЛЕН червен :) Аз досега не бех забелезал клубната принадлежност... Данте, може и да не падате - може пък Тройчо да успее да сглоби отбор. И ако минете 1-ви кръг за УЕФА натам не се знае. Лошото за нас е, че имаме само 6 сериозни мача тоя сезон и мнооого ще ни падне нивото, щото ако играеме с вас, а формата ви е лоша (както и например тая на Литекс), тогава практически нямаме сериозен мач тоя сезон. А това е пагубно дееба. Вие поне още имате шанс.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 11:27 am 

Галад,
тук съм от доста време....пове4е от 90% от вашите потребители. Винаги съм си казвал свободно мнението и никой не ми е правил забележки, защото не са важни думите, а това, което стои зад тях. много от потребителите, с които си имах приказка, сега ги няма и то не защото са в друг форум, а защото им писна от новата вълна на простотия, която заля вси4ко. Слава богу, 4е вашите шефове решиха да направят онази смешна пародия на форум на официалния сайт и така решиха до голяма степен проблемите тук. Сега е по-нормално...надявам се и хората да се върнат и да запо4нат отново да пишат.

Козарец,
нека влезем в групите и тогава да говорим, 4е имаме ма4ове тоя сезон. Не влезем ли, това ще е поредната година, в която играем 4 контроли в европа...нищо ново.
Поне сега можем да злобеем, 4е вас ви няма...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 1:16 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Цитат:
Митьо Селския иска 1 милион лева от Левски за Какалов
Пет, 2007-08-10 09:56
Президентът на Ботев (Пд) Димитър Христолов рекетира Левски за нападателя Георги Какалов, съобщи „Меридиан Мач“. Както е известно, шампионите искат да привлекат голаджията на „Герена“, но босът на „канарчетата“ е вдигнал почти тройно цената му, когато разбрал за интереса от „сините“.

Преди няколко месеца Христолов обяснил на Какалов, че ще го пусне в друг клуб, ако някой извади за правата му 200 000 евро. Нападателят многократно е заявявал, че не иска да играе повече на стадион „Христо Ботев“.

Сега обаче популярният в агитката на Ботев с прозвището Митьо Селския началник иска за Какалов 500 000 евро. Първоначалната цена, която Христолов сложи на Георги Какалов не изплаши Левски.

„Сините“ вече влязоха в контакт с мениджъра на нападателя Николай Ишков. Бившият президент на Спартак (Вн) вече се е срещнал със старши треньора Станимир Стоилов, като двамата са обсъдили вариантите за трансфер на Какалов на „Герена“.

Според източници от Левски шампионите били готови да дадат не повече от 150 000 евро за нападателя, чийто договор с Ботев (Пд) изтича през 2011 година.

Tва ли е именития нападател от чужбина дето Ганя обещаваше??? Какалов закоравелата свиня, дето се кле във вярност на пачата миналата пролет??? Ако тва е вярно, Ганьо да умре, да нема време да се нарадва на спестените сребърници от селекцията!

:arrow: http://www.donbalon.bg/article.php?artid=5940

Май става дума за същият футболист ? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 1:49 pm 

Бе той Данте е от нашите ама се прави на интересен :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 2:03 pm 
Аватар

Какалов в момента е в Сливен и си урежда трансфер в местния отбор , така че едва ли ше го вземем 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 2:08 pm 
Аватар

Странно нещо са БГ медийте .. първо четеш, че струвал 1 млн.лева, после бил в Сливен .. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 2:19 pm 

bring_da_pain написа:
Странно нещо са БГ медийте .. първо четеш, че струвал 1 млн.лева, после бил в Сливен .. :lol:
ми може плешивко да е платил милион в бело :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 2:41 pm 
Аватар

Най-голямата тъпотия ще е, ако тотално разпродадем отбора! От какъв зор ще продаваме Томашич???

И те умираха.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 4:02 pm 
Аватар

най-голямата тъпотия е, че в Левски трансферната политика е била винаги супер тъпа ! :wink: дори такава няма ... толкова добри играчи не успяха да се реализират на запад , купуват се "звезди" като данчо и деко от шумен и т.н. единственото нещо, което куца на Левски в момента са трансферите .. и може би ловецО си го изкарва на другите играчи, защото и той не успя да се наложи в чужбина точно поради глупавата трансферна политика!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 8:37 pm 
DANTE написа:
Галад,
тук съм от доста време....пове4е от 90% от вашите потребители. Винаги съм си казвал свободно мнението и никой не ми е правил забележки, защото не са важни думите, а това, което стои зад тях. много от потребителите, с които си имах приказка, сега ги няма и то не защото са в друг форум, а защото им писна от новата вълна на простотия, която заля вси4ко. Слава богу, 4е вашите шефове решиха да направят онази смешна пародия на форум на официалния сайт и така решиха до голяма степен проблемите тук. Сега е по-нормално...надявам се и хората да се върнат и да запо4нат отново да пишат.

Козарец,
нека влезем в групите и тогава да говорим, 4е имаме ма4ове тоя сезон. Не влезем ли, това ще е поредната година, в която играем 4 контроли в европа...нищо ново.
Поне сега можем да злобеем, 4е вас ви няма...

DANTE, нека разменим няколко думи и на тема лит(*кс-етрополе. Когато имаш възможност прегледай от кои отбори са чужденците в Омониа. Знам, че думите ми ти изглеждат закодирани в момента, но когато изпълниш препоръката ми ще разбрешем защо ти пиша това.

Вярвай ми кефя се, че има такива като теб защото от началото на 90-те години не съм попадал на нормален чорбар, а само на анти-левскари.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2007 9:18 pm 

Majdak написа:
Най-голямата тъпотия ще е, ако тотално разпродадем отбора! От какъв зор ще продаваме Томашич???

Тотално не,но 2-3 са си за продан,просто се изчерпаха вече и им е време да разцъкан в чужбина

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 11, 2007 1:10 am 
Аватар

Majdak написа:

А Томашич пък защо не?Тоя никога не съм го харесвала :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 11, 2007 1:19 am 

fede написа:
Majdak написа:

А Томашич пък защо не?Тоя никога не съм го харесвала :!:

и когато ни класира за 1/4 финал за уефа ли :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 11, 2007 2:11 am 

югошколата е желязна работа... май само нешко беше мека китка :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 11, 2007 2:25 am 
Аватар

Игор мека китка? Стига глупости. :evil:

Трансферо е ясен!!!

Хасълбенк ще води нападението на Левски през започващото днес първенство. Това твърди португалският сайт "Зерозеро". Според него бившият холандски национал е подписал договор с шампионите на 8 август. Хасълбенк продължава да е без отбор, след като напусна Чарлтън като свободен агент, а Станимир Стоилов го покани на "Герена". От Левски обаче нито потвърдиха, нито отрекоха твърдението на иберийците.

http://standartnews.com/bg/article.php? ... cle=199384

Според запознати с най-големи шансове да бъдат продадени в чужбина са трима играчи на Левски - Валери Домовчийски, Игор Томашич и Седрик Бардон. Интерес от страна на Айнтрахт има и към Елин Топузаков, но немците са пас заради опитите на родни мениджъри да провалят трансфера. Левски обаче няма да бъде само пас на пазара. "Сините" в момента водят преговори за привличането на класен нападател.
Освен това на "Герена" се завръща и Емил Ангелов, който не успя да си уреди трансфер в китайския Далиен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 11, 2007 3:07 am 

trippin написа:
югошколата е желязна работа... май само нешко беше мека китка :?

става дума за НЕШКО !!!!чети и после коментирай ебаси

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 11, 2007 8:00 am 

Как се продава, като няма интерес :?:
В момента към Г.Петков,Томашич, Ричърд и Домовчийски може да има интерес,но заслужава ли си за смешни пари да се продават :roll:
Макар че ако реши Батков да се маха ,няма да се учудя :smt073

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 11, 2007 8:36 am 
Аватар

al3kz написа:
Трансферо е ясен!!!

Хасълбенк ще води нападението на Левски през започващото днес първенство. Това твърди португалският сайт "Зерозеро". Според него бившият холандски национал е подписал договор с шампионите на 8 август. Хасълбенк продължава да е без отбор, след като напусна Чарлтън като свободен агент, а Станимир Стоилов го покани на "Герена". От Левски обаче нито потвърдиха, нито отрекоха твърдението на иберийците.

http://standartnews.com/bg/article.php? ... cle=199384

Нещо повече - същия сайт вече го представя като собственост на Левски - http://www.zerozero.eu/uk/jogador.php?id=1353
Пък и щом го пишат точно в Стандарт... :roll: :roll: :roll:
Абе вие представяте ли си...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 11, 2007 8:47 am 
Аватар

хмммм...... :roll: :roll: :roll: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]