forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 10, 2025 11:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2371 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 80  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 11:41 am 
Аватар

Жорди във всеки мач е рисков като последен в защита. Снощи също има кофти изпълнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 12:05 pm 
Аватар

За пръв път виждам да се напада треньор толкова по време на подготовка и още при първите контроли. Представете си какво ще е при евентуална загуба на точки в шампионата. Много сериозно активизиране и консолидиране на силите срещу Левски има в момента и по-страшното за мен е, че голяма част от привържениците се поддават много лесно.

Изслушайте му интервюто след мача, там обяснява кое как е и защо се получават така някой неща в момента. Също каза, че ще пусне новите когато са готови, което е много вероятно да е Март или Април т.е. все едно сме без трансфери до тогава, но все пак си зависи от самите тях.

Дано по някакви неведоми пътища успеем да запазим треньора на поста му поне до края на договора без значение резултатите и все си мисля, че ако Спас продаде някой развит\наложен от Дельо ще усети каква златна кокошка има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 12:06 pm 
Аватар

Щяха да ни вкарат в първата минута заради него. Играч е, но според мен България доста му се отрази. Последните мачове в първенството също не ме кефеше особено, така че да се стяга! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 12:07 pm 

По-скоро има консолидиране на "левскари" срещу тоя Левски, защото те в него са излишни. Говоря за хора, въртящи се около клуба и паразитиращи от десетилетия.

Основната песен ще е, че "няма българчета" в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 12:12 pm 
Аватар

Aбе в интерес на истината тук специално никой не го е нападал. По-скоро ми се струва, че повечето хора имат нереалистични очаквания. Новите идват прекалено късно и те по-скоро ще почнат да правят някаква разлика в края на сезона и дай боже началото на другия. Надеждите на мен са свързани с това всички играчи, които играха есента да си повишат формата и качеството.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 12:13 pm 
Аватар

Е вчера, целия цирк от Диема не беше организиран от левскари. Целенасочено и тънко се сра по треньора в продължение на 2 часа. Спиртал и повечето "медии" целенасочено си пускаха "анализи" и тънки заглавия с подтекст "италианското менте".

Иначе няма спор, че голяма част от "легендите" ни и заслужилите играчи, като Боримиров в момента основно вредят ама има и друга кампания срещу клуба дето не се води от левскари. Сега дали го правят за рейтинг или по поръчка не знам ама това в Диема едва ли е заради рейтинг. В спиртал може, напишеш една лайняна статийка и генерираш десетки хиляди импресии там бих бил склонен да вярвам, че е заради това ама има и други неща по които си личи, че има и друго освен чисто "да търсим сензацията" стимул.

Последна промяна Живко на Вто Яну 30, 2018 12:17 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 12:17 pm 
Аватар

Сравнете заглавието на спиртал за нашата тренировка вчера и контролата на спермогорец. Погледнете и бонк. Дали откривате някакви разлики?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 12:20 pm 
Аватар

Вчера ако бяхме били с 3:0 никой нямаше да сере, не мисля че е било целенасочено организирана атака. Лудогорец били паднали онзи ден от някакви, но никой не е и чул за това, защото на никой не му пука. Ние сме Левски и приковаваме вниманието на всички. Когато започнем да играем печеливш футбол и да газим, тогава "специалистите" ще се възхищават, засега отборът дава поводи предимно за критика. Вярно е, че трябва много работа да се свърши, но тази пролет е крайно наложително да има резултати и купа, защото иначе пак няма да има какво да се противопостави на критиците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 12:23 pm 
Аватар

То всеки знае, че Спортал са про-Селяндурец. Лесно се вижда като прочетете някоя статия писана от сестри Тошеви. Няма смисъл да се сравняват нещата.

И все пак мисля, че малко преувеличавате с конспиративните теории. Има някакъв натиск от медиите, но него винаги го е имал. Няма обективна спортна журналистика в България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 12:34 pm 
Аватар

FLAME написа:
Вчера ако бяхме били с 3:0 никой нямаше да сере, не мисля че е било целенасочено организирана атака. Лудогорец били паднали онзи ден от някакви, но никой не е и чул за това, защото на никой не му пука. Ние сме Левски и приковаваме вниманието на всички. Когато започнем да играем печеливш футбол и да газим, тогава "специалистите" ще се възхищават, засега отборът дава поводи предимно за критика. Вярно е, че трябва много работа да се свърши, но тази пролет е крайно наложително да има резултати и купа, защото иначе пак няма да има какво да се противопостави на критиците.

А кой е казал, че трябва да бием 3-0 в контролна среща с 9 смени и примерно 2 тактически постройки? На всеки разбиращ поне малко от футбол му е ясно, че контролата е точно за експерименти още повече контролата от първия етап на подготовката. Също така по Диема беше поканен някакъв селяк да говори целенасочено как Дельо не става и правиха разбори на тренировъчен мач с 9 смени все едно е полуфинал за купата ей тука е тънкия момент.

Ако паднем в официален мач от малтийци или от Пирин дори с 1-0 трябва да има критика това е неоспоримо, ама за контрола дето никой от журналистите и феновете не знаят какво е целял треньора с тая контрола за мен е целенасочено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 12:40 pm 
Аватар

Ами имат 3 часа предаване, трябва да ги запълват с нещо. По принцип не слушам коментарните студия и не знам какво се е говорило. Мисля, че малко се увличате с конспиративните теории. Вчера за първото полувреме можеше ли да се каже нещо позитивно? Освен гола на Холмар, другото беше пълна нула.
И не на последно място от малтийски отбор не трябва да падаме в никакъв мач, дори и с топка за тенис пред хотела да играем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 12:44 pm 
Аватар

Най-големите атаки срещу клуба идват от Диемите. Не мисля, че е поръчково, просто целият им спортен екип журналисти, барабар с началника им са прасета-припознавачи и то от най-яростните, все едно извадени от сектор Гей.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 12:53 pm 
Аватар

Аз дори не знам как се казват тия прасета-припознавачи. Напишете им имената на тия идиоти. Нека да се знаят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 12:55 pm 

Уест Хям пада от малтийски отбор в официален мач за евротурнирите.
Ние не можем в контрола с 10 смени и всички юноши на терена. НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 12:58 pm 
Аватар

Хахххххха

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 1:12 pm 
Аватар

FLAME написа:
Ами имат 3 часа предаване, трябва да ги запълват с нещо. По принцип не слушам коментарните студия и не знам какво се е говорило. Мисля, че малко се увличате с конспиративните теории. Вчера за първото полувреме можеше ли да се каже нещо позитивно? Освен гола на Холмар, другото беше пълна нула.
И не на последно място от малтийски отбор не трябва да падаме в никакъв мач, дори и с топка за тенис пред хотела да играем.

Не че оправдавам играта на нашите вчера ама тия малтийци имат бивш играч на Ювентус с доста мачове из серия А, юношка на Бока, малко бразилци и напълно адекватен средностатистически италиански треньор дето само май те не знаят, че са полупрофесионалисти :loser2
Иначе дори да ги бяхме били с 3-0 пак няма никаква гаранция за това, че ще играем добре пролетта. Гледайте последните 2 мача от подготовката дето ще се направят 2-3 смени и първите 2 мача от официалните. Ако там не бием след топчоподобна игра критиките ще са най-малкото нещо дето заслужават.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 1:17 pm 
Аватар

Няма никакви конспиративни теории тука. Очеизвадно е за всички, че по медиите се сере целенасочено срещу нас, и то не от вчера, не от началото на подготовката, а от доста повече време. Вярно е, че ние сме Левски и е нормално да сме винаги в устата на всички, но начина, по който се преекспонира всеки проблем (че дори и такива, дето ги няма), начина, по който постоянно се насажда целенасочено колко сме "зле", без никаква трезва преценка защо сме зле и всъщност дали нещо не се подобрява, начина, по който постоянно се насажда на обществото колко много ни подпират съдиите (и в същото време - колко режат тирето), за да се натървяват всички срещу нас още повече, начина, по който се коментира и подготовката, и селекцията, и тренировките, посотянните опити да се създава впечатлението за "скандали", за "пропуски", за некадърна работа на Делио (то не бяха "не си вдига телефона", "не го ебе за селекцията" и всякакви глупости), и още, и още....всичко това си говори за абослютно целенасочена кампания.

И да, убеден съм, че зад голяма част от простотиите стоят точно "левскари", както каза Омраз. А останалото е огромния кеф на всеки журналяга при всяка възможност да сере върху нас, защото огромната част от журналята са точно такива. Каквото и да си говорим, враговете ни отдавна овладяха медиите и дори "сините" журналисти останаха малцинство, на което му се затваря устата (доколкото го има изобщо). И докато те се правят на принципни и опитват "да не спестяват критика", поддръжниците на останалите подхождат коренно различно - с откровени лъжи и интриги ни мачкат, а собствените си отборчета възхваляват беозгледно.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 1:24 pm 
Аватар

Niki4a написа:
Аз дори не знам как се казват тия прасета-припознавачи. Напишете им имената на тия идиоти. Нека да се знаят.

На прима виста се сещам за Виктор Врачев и Илиян Енев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 1:29 pm 
Аватар

Манете ги припознавачите :smt006 Както навсякъде в тая държава, атаките идват от свои.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 1:54 pm 
Аватар

Много лесно може да им се сере в устите и това е чрез добра игра. Смешно е да даваме повод за конспирации. Просто не бива да им се дават поводи да серат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 1:59 pm 
Аватар

Гиго написа:
Niki4a написа:

На прима виста се сещам за Виктор Врачев и Илиян Енев.

Мноооооого гнусни!
Мноооооооого гнусни припознавачи! :blowj

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 2:07 pm 
Аватар

Коментарите на нашите мачове са скандални, за това съм съгласен, но да се мисли, че вчера са поканили Николай Петров, защото ще сере по нас ми идва в повече. Ясно е, че заради малоумното управление на клуба в последните десет години сме изгубили всякакви позиции, но ми се струва преувеличено и граничещо с психическа неуравновесеност откриването на враг във всяка сянка. Когато се нормализираме като клуб ще започнем и да получаваме нужното уважение, защото е ясно че на тия фронтове трябва да се работи.
Колкото до Уест Хям - какъв отбор е Уест Хям? Отбор от втората половина на най-надценената лига - т.е. типичният отбор, който е способен да се осере срещу всеки съперник. Освен това мачът е през юли, Славен Билич казва, че този турнир не го интересува по никакъв начин и ще играе като контрола. Даже мисля, че бяха от квотата за феърплей в ЛЕ тогава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 2:11 pm 
Аватар

Добре, приемаме, че не са поканили Николай Петров защото ще се сере по нас. Може ли тогава да ми дадете логично обяснение защо са го поканили? Има страхотна кариера като футболист, треньор или футболен деятел?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 2:11 pm 

Защото редовно го канят в студията на български мачове?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 2:15 pm 
Аватар

А защо го канят? Кой е той, та да го канят?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 2:16 pm 
Аватар

А защо го канят редовно в студията на български мачове? И всъщност знаете ли колко им е хонорара за 2 часа дрискане?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 2:18 pm 
Аватар

Защото Николай Петров, Христо Господинов, Йордан Господинов, Бойчо Величков и още 4-5 човека се въртят като гости в студията на Диема, когато се коментират БГ мачове.
По какъв критерий са избирани нямам представа, освен че са бивши футболисти и тук-там някой футболен журналист.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 2:19 pm 
Site Admin
Аватар

Аз много пъти това съм се чудел.Над 90% от канещите се в студиото на Диема,са абсолютни ретарди.Нереализирани таланти и треньори тип Антон Велков и Вили Вуцов,на който максимума им в кариерата са Миньор и Славия... :shock: Навсякъде в нормалния свят,се канят гости които като футболисти са оставили значима следа или пък успешни треньори,които към дадения момент са без отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 2:22 pm 
Аватар

Защото лялят много, взимат малко и са от малкото, които ще се навият да киснат в тъпото студио за нищо и да си лафят с тия тъпаци - водещите.
Точно такива анализатори трябват за мачовете, които никой да не иска да слуша. Пускаш го за фон докато си пиеш биричката и лафиш с приятели, теглиш им по една-две майни, защото са тотални идиоти и от петте изречения, които си чул, си тотал щета и мютваш. А с тези водещи дали ще гостува някакъв невероятен капацитет или Антон Велков(то той май е от най-свестните), все тая.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 2:24 pm 
Аватар

Бих се радвал, ако започнат да канят Иво Димов или друг отявлен кретен :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2371 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 80  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]