forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 07, 2025 5:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2371 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 80  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 12:25 am 
Делио имаше цяла есен гратис, за да се запознае с отбора и обстановката, да посвикне с работата и живота в чужбина. Извлече общо взето максимума - напред сме за купата и не допуснахме някакви унижения. Сега има желаната подготовка и може би дори (почти) оптимална селекция. Има и тоталната подкрепа на Спас, което е похвално. Пролетта оправданията вече губят почва и от него ще се изискват победи и отборът да намира облик. И в крайна сметка по успехите ще го съдим, както е с всеки и навсякъде. И ако ги няма и няма постоянство в облика, е съвсем резонно да се разделим. Анчелоти се провали в Байерн, но това не го прави по-малко велик или добър треньор. Не на всеки може да му се получи навсякъде. Дано Делио е жив и здрав, да има все така гръб от г-н Русев и да задръсти с повърня душите и хранопроводите на цялата тази сган, която не спира да ни плюе и товари отвсякъде. Да вдигне купата над главата, той знае как, и да умрат от яд и злоба всички врагове на Левски! :lsfc4

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 12:37 am 
Аватар

blue heart написа:
Форум.ирония.цом преподава... Наистина ли мислите, че става ей така? Наистина ли мислите, че 10 години управленски простотии се измиват ей така? Важното е да има иронийки за "Подготовката" и други щуротии. Фенът на Левски, който не се различава по нищо от байганьо българина, си заслужава доживот физкултурници да се учат на гърба на отбора му + Ваги и подобни путки да бродират по терена. Някои наистина не оценявате какъв човек работи на Герена. Няма и да го оцените докато не си тръгне. Силно се надявам Делио Роси да вдигне Купата на България на 9-ти май на "Васил Левски" и големите разбирачи да гледат с пръст в уста, давейки се в собствените си лайна!

Просто казвам, че е задължително вече да се види някакво подобрение и облик, иначе е ясно, че отборът трябва да продължи да се развива и през пролетта. В крайна сметка, това вече си е неговия отбор, а не наследения от Мики Нитов. Най-малкото смяната на Мапуку с Ривалдиньо знаем, че е по желание на Роси и би трябвало тоя бразилец да вкара поне 5-6 гола, за да ни убеди, че не сме сгрешили и е по-добър от негъра

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 12:40 am 
Аватар

На мен поне ми стига да има градация, дори това да означава крачките напред да са малки. На Левски му трябва дълго време последователност, а не моментно изригване и 5 години копаене. Нека си знаем мястото и си дадем сметка най-накрая, че последните 10 години станахме жертва на собствените си успехи, които бяха постигнати със също толкова непоследователна клубна политика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 12:43 am 
Аватар

Ето това искам да кажа. Има положителна промяна, малка, но я има. А докато я има, този човек трябва да работи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 12:51 am 
Добре де, какво значи това "да си знаем мястото, от 10 години сме така". :roll: Страшно славистко ми се вижда. В контролите да си знаем мястото, Малта ни изпреварва, т.е. да ни дънят малтийци е окей. В Европа да си знаем мястото, че сме паднали в първи кръг е нормално. В първенството да си знаем мястото, от 10 години сме без трофей, значи трябва да гледаме да бием Славия и Берой някак, а всичко друго бонус. За мен това наистина е славистко... В смехотворната А група има един отбор, който играе футбол и още един измислен, който по нищо не би трябвало да ни отстъпва, освен, че често прибягва до услугите на съдии. Всичко друго е абсолютна леш и мърша, и сега, и преди 8, и преди 6, и преди 10 години. Не се изисква да градиш тоталния футбол на Аякс, за да имаш успехи. Имаме няколко мача в годината и тази пролет държа на Делио да ги спечели. Затова е доведен, затова му плащаме. Не да си знаем мястото и всеки полусезон, после всяка подготовка, после всяко начало на новия сезон, едни и същи славизми.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 1:01 am 
Аватар

Истината е някъде по средата, може би е редно да сме по умерени, все пак конкурентите ни градят отборите си доста по-дълго, особено единия. Не трябва да се правят прибързани действия при първите колебливи резултати, НО трябва и отбора да има градация в игрови план до края на сезона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 1:02 am 
Аватар

Мястото на Левски е ясно и то е първото. Трябва да печелим титли и купи(не е чорбарско, в цялата ни история такива са били изискванията към отбора) и да надиграваме и побеждаваме 90% от отборите в смехотворната ни а група. Още на мача с Ботев и следващите трябва да се види видимо подобрение в играта. За купата е ясно, че не можем да си позволим нищо друго, освен да я спечелим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 1:38 am 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Добре де, какво значи това "да си знаем мястото, от 10 години сме така". :roll: Страшно славистко ми се вижда. В контролите да си знаем мястото, Малта ни изпреварва, т.е. да ни дънят малтийци е окей. В Европа да си знаем мястото, че сме паднали в първи кръг е нормално. В първенството да си знаем мястото, от 10 години сме без трофей, значи трябва да гледаме да бием Славия и Берой някак, а всичко друго бонус. За мен това наистина е славистко... В смехотворната А група има един отбор, който играе футбол и още един измислен, който по нищо не би трябвало да ни отстъпва, освен, че често прибягва до услугите на съдии. Всичко друго е абсолютна леш и мърша, и сега, и преди 8, и преди 6, и преди 10 години. Не се изисква да градиш тоталния футбол на Аякс, за да имаш успехи. Имаме няколко мача в годината и тази пролет държа на Делио да ги спечели. Затова е доведен, затова му плащаме. Не да си знаем мястото и всеки полусезон, после всяка подготовка, после всяко начало на новия сезон, едни и същи славизми.

Изцяло друго нещо имах предвид като сменах последните 10 години. Нима бяхме примирени, нима бяхме славизирани? Всяка втора дума в изреченията ни беше 'титла, купа'. Не беше ли така? Лошото е, че станахме обсебени и се хвърляше ненормална тежест върху една титла, или една купа. (Ужасно ми е да го кажа, но и върху една единствена победа върху прасета или селяни). Адски голямо значение щеше да има някаква титла, ако беше постигната начело с Тонев и политиката на тотално заличаване на ФК Левски от футболната карта. Кой от нас не е изпитвал разочарование (много меко казано) при всеки един провал, идващ след всеки изблик 'Ние сме Левски', който накрая винаги се оказваше без опора и висящ във въздуха? Отдавна е настъпило времето да постигнем целите си по нормален начин, а не да търсим най-краткия път. Може и да не стане с Роси, а с някой друг, но трябва да почнем да следваме някакви базови професионални принципи и да почнем да се държим като европейски клуб. И като публика, и като отбор във всеки един момент последните 10 години изпускахме стъпала в развитието си(включвам и Батковата европейска епопея), след което следваше копаене след копаене. Изглежда все още хората не могат да го проумеят това.

Естествено, при грандиозен провал пролетта, Роси ще носи отговорност и закономерно ще си тръгне, но ми идва малко вповече разни хора от януари месец 'да ни подготвяте' за него, защото не сме победили някакви малтийци в контрола. Ще видим и ще разберем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 1:46 am 
Аватар

Alek написа:
Единственият му проблем на Роси според мен е, че не изгражда колектив. Никой не се съмнява, че е тактически над всички треньор в България. Просто не виждам нашите да имат и 10% от страстта и хъса на люляците, нито индивидуалната класа на лудогорците.

:smt023

Колективът е едно от най-важните неща. Дано има развитие в тази посока.

По отношение на играта - да, слабичко, НО ТОВА Е КОНТРОЛА. Даже не знам дали е контрола или някакво "разцъкване" за тонус. Форон.левски.ком винаги ще намери за какво да среже вени. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 3:27 am 
Аватар

Какво лошо има в рязането на вени? Режат се и така винаги някой е облян :bigok
За да не съм офтопик ще кажа, че ми беше много странно, че второто полувреме играхме доста по-смислено и разнообразно. Дали пък не беше благодарение най-вече на Рошу, който поемаше и изнасяше топка спокойно, бързо и точно?
И се чудя как футболист, когото не искаме в състава и който сам иска да отиде в Динамо, които пък от своя страна също го искат, та се чудя как този футболист игра с далеч по-голямо желание и доста по-добре от един Гомез, например... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 6:13 am 

Оптимист съм за всичко, което става в отбора.
Рошу наистина радва с играта си. Видяx в Трансфермаркта, че освен като дефанзивен и централен халф, той . . . . МОЖЕ ДА ИГРАЕ И КАТО офанзивен халф. Казвам само. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 8:43 am 
Аватар

И какво смешно има в това “може да играе и като...”?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 8:56 am 
Аватар

Силно се надявам Нелуц Пияний Вековен да остане. Заедно с Нацименто и Васко Вековен могат да са чук в средата...От това дето виждам Рошу играе доста по просто и по-бързо от Жорди...

Изпратено от моят Nexus 7 с помощта на Tapatalk

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 9:16 am 

Let There Be Rock написа:
И какво смешно има в това “може да играе и като...”?
Еми как да не е смешно - примерно Роналдо освен като дясно крило, може да играе и като ляво, и като централен нападател, а и зад нападателя :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 9:17 am 
Аватар

Смешното е, че Прохазка може да играе и като десен бек(че и ляв), както и Найденов. Два пъти вчера си изпуска човека да го мине по тъч линията, щото не е научен за там. Иначе, някои могат да играят и като, но тук тия неща са нещо от рода на "бате, батеее, мога и вратар да ти играем ако искаш". Поне за Найденов се надявам Роси да знае какво прави.
Относно Роси, добре сте поспорили по-горе. Аз не съм от най-търпеливите, но просто нямам избор вече. Най-малкото, дори да започнен кофти първенство и купа, и са решили да го сменяват, трябва някой, който ще ползва новите играчи, плюс това да се водят преговори и т.н. Не е толкова лесно да се смени. Лесно е, де, обаче с овчата главичка. Нормално е да ви притеснява, че нямаме облик, както и че някои се подпичкосват, но все пак знаете за какви тренировки става дума. Когато свършат тежките тренировки, ще има само избистряне на състав, тактика и отборна игра. Всеки може да има качества, ама ако не могат да издържат на натоварванията в идните мачове, жалко за всичко останало.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 9:32 am 
Аватар

danislav90 написа:
все пак конкурентите ни градят отборите си доста по-дълго, особено единия.

Единия 6+ години с последователна политика + липса на напрежение при загуби и отпадане от Европа, като там бавно се надграждаше за цялото това време и липсваха фойерверките.

Другия, на който е забравил да припомня, се “образува” след като към обиграния отбор на Литекс със всичките му футболисти се докараха най-добрите играчи от умрелите. И дори се видя, че първия им сезон не беше толкова добър, защото на футболистите им трябваше обиграване.

Кока-Кольо, с цялото си уважение към теб, макар да не те познавам, според теб нашето поведение да не изискваме нищо от ДР през този сезон и да го оставим да пробва да смени градената 10+ гробарска философия е славизация. Ок.
Според мен пък да “пеем само за победа/титла/купа” и да искаме задължителна победа над доматево и 5 мача с литекс комерс, иначе режем главата на тренера - си е чорбарщина! Не ти ли писна да поставяме само ултиматуми след които да идва новия тренер, новите 15 футболисти и тн.? По-горе има нагледните примери за развитие на двата водещи отбора в момента. Може да не ни харесва, че сме след тях и игрово, и организационно, но това са фактите. Дали ще се наричаме слависти или чорбари, трябва да приемем случилата се в последните 10+ години деградация. А ако имате нереални очаквания какво може да направи дори тактик като ДР за половин/един сезон - лошо за вас.

Левски обаче има нужда от подкрепящите го дори в загубите! Великата синя публика трябва да бъде в непривичната си позиция на коректив на платените от две места медии и да поддържа спокойствие около отбора за да може той да се гради, защото явно ръководството все още не знае как и какво да го прави. Иначе се превръщаме в чорбари, режем гредите и да се приключва тоя филм.

Освен горното като начин на мислене, за мен е много важно да се върнат хората на стадиона. Ама не срещу микре или агата - срещу пирин, верея, черно море и тн. Не съм убеден какъв велик футбол ще ни покаже Меси или Роналдо, ако всеки път излизат да играят пред тая аграро-татарска обстановка от 150 човека, които сякаш случайно са попаднали на Герена.
Знаем, че за съжаление точно сектор Б е люпилнята на фенове и точно заради това съм много притеснен как ще се развият неща в посока по-голямо присъствие.

Оставете ДР на спокойствие, горе главите, горе яките и среден пръст за всички! Само Левски! :lsfc

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 9:40 am 

Всичките услия, впрочем тук съм съгласен с част от мненията на ДивотоДете, трябва да бъдат насочени към продължаване за Купата.

При победа над Литекс, евентуален финал срещу жАлтата кочина или Славия, при това в София, ще е страхотна отправна точка за Европа. Където, в това вече съм сигурен, ще се представим добре. За себе си знам, че имаме шанс даже за влизане в групите.

Що се отнася до вчерашната контрола, много ми харесаха младите. Радвам се, че Костов вкара. Успех и на новите в клуба, дано да ни облеят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 10:25 am 
Аватар

Впрочем, като имаме предвид привлечените нови, съвсем скоро ще започнат драмите (и тук, и по вестниците) "ама що Прохазка не играе.....ама тоя Белмонт закво го държим, като не помирисва терен.....Панайотов беше най-добрия есента, са що не го пускат......кога ще има пак българи в състава, на Вутов не му се дава шанс......Кабрал няма ли да влезе един път за повече от 3 минути......Гомез затва ли го държим, да е пейка.......затва ли продадохме Мапуку, да пускаме тоя Паулиньо......Костов закво ни е, като пускаме само Ривалдиньо и Буш......нема ли да почнем да играем с 3-ма нападатели......с толкова много халфове що не играем 3-5-2.....Рошу що го махнахме, като пак немаме 3-ма читави в средата (ако го махнем)/тоя Рошу що не го шитнахме, като имаме 18 халфа (ако остане)....." и те така :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 10:47 am 
Аватар

То ние в момента наистина имаме 5 халфа за 2 позиции в средата (и то без да броя Рошу). Струва ми се, че както на Роман договора наближава своя край, той няма да пожелае да го преподпише в тая ситуация.

В един идеален случай в който всички играят на ниво, на мен би ми било много трудно да избера само двама. Искам Нашименто да играе защото ми се струва, че това е толкова дълго чаканият плеймейкър. Искам и Жорди да играе защото внася спокойствие пред защитата. Искам и Панайотов да играе защото се раздава много. И едновременно с това искам и Роман да играе, понеже е Роман. (Да, осъзнавам колко абсурдни са последните два довода)

За Белмонт... ако някой го иска по-добре да го продаваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 10:53 am 

В Лудогорец е пълно с някакви играчи Кампаняро, Горалски, Лукас Саша, Терзиев, Форстър и т.н., които със сигурност взимат по-големи заплати от всички в Левски и играят от дъжд на вятър.

Само че за Лудогорец на никой не му дреме, разбира се.

За да претендираме за нещо, трябва да имаме поне 18 напълно равностойни играча. Иначе при контузия/наказание влиза Мики Орачев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 10:58 am 
Аватар

На мен това ми е пределно ясно, просто казвам какво ще стане :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 11:01 am 

Срещу кого и кога ни е първият мач? Сори, ама не открих.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 11:02 am 
Аватар

Срещу БотИв Ботев на герена 17.02.2018

Не така с името на Ботев, нищо че това е Металик - че ще се банваме.... :s_police

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 11:06 am 
Аватар

Левски - Ботев 18.02/неделя/ 17:30

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 11:20 am 
Аватар

Мача не е ли от 14:00 :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 11:26 am 
Аватар

Тоя Паулиньо дано е готов след 20 дни, другите са играли, а Нашименто даже и от подготовка идва. За тоя от Рен пък нямам никакви съмнения- там са на друго ниво нещата и дано направим договора за една година, а не за 6 месеца. Би трябвало да е класи над Горанов, въпреки че тук се преекспонира с влиянието на Горанов върху играта на отбора. За мен халфовете ни се представят баш на нивото на Горанов и не е той виновен, че в големи периоди от мачовете сме като мухи без глави и играем скучно в офанзивен план. Роман, Рошу и Белмонт са длъжници досега през сезона, а Жорди може много повече да даде. Васко толкова си може, но поне се раздава на макс. За мен Рошу трябва да остане и да играем с него, Жорди и Нашименто. Много бързо я разцъква мамалигата и прави ебаси яките пасчета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 11:33 am 
Аватар

Единственият шанс Бай Ганьо левскаря да се кротне и да не дава акъл е да бием. Така че —-> дано бием! :bigok Алфонсо май го взимаме с опция закупуване, тъй чИ от него и нас зависи как ще се развият нещата :smt006

Силно се надявам латиносите да влеят свежа кръв, живот и настроение в този умрял от заспа колектив.

Последна промяна Let There Be Rock на Вто Яну 30, 2018 11:34 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 11:33 am 

Жорди вчера игра доста слабо,и без желание,ако смята така да се мотае,да хваща пътя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 11:36 am 
Аватар

Само че сега Дуче Дельо ще има доста опции. И ако прецени, че Жорди не играе както той иска, ще има алтернатива.
А Налименто изглежда като футболист който може да се справя и като външен халф.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 11:39 am 
Аватар

Между другото есента Рошу не игра освен заради контузиите, а и защото в очите на Делио беше резерва именно на Жорди в двойката халфове в центъра, докато Белмонт беше резерва на Панайотов. Сега с трима в центъра в 4-3-3 при наличието и на Нашименто на Роман може и да му изстине титулярното място или ако продадем Рошу, може и Жорди да отстъпи, което няма да му се хареса със сигурност. С Дунав беше единствения мач, в който Рошу игра вместо Жорди и играхме доста бързо и офанзивно, но пък в дефанзивен план имахме пробойни. Ще видим, дано напипа ваксата Дуче Делио.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2371 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 80  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]