danislav90 написа:
все пак конкурентите ни градят отборите си доста по-дълго, особено единия.
Единия 6+ години с последователна политика + липса на напрежение при загуби и отпадане от Европа, като там бавно се надграждаше за цялото това време и липсваха фойерверките.
Другия, на който е забравил да припомня, се “образува” след като към обиграния отбор на Литекс със всичките му футболисти се докараха най-добрите играчи от умрелите. И дори се видя, че първия им сезон не беше толкова добър, защото на футболистите им трябваше обиграване.
Кока-Кольо, с цялото си уважение към теб, макар да не те познавам, според теб нашето поведение да не изискваме нищо от ДР през този сезон и да го оставим да пробва да смени градената 10+ гробарска философия е славизация. Ок.
Според мен пък да “пеем само за победа/титла/купа” и да искаме задължителна победа над доматево и 5 мача с литекс комерс, иначе режем главата на тренера - си е чорбарщина! Не ти ли писна да поставяме само ултиматуми след които да идва новия тренер, новите 15 футболисти и тн.? По-горе има нагледните примери за развитие на двата водещи отбора в момента. Може да не ни харесва, че сме след тях и игрово, и организационно, но това са фактите. Дали ще се наричаме слависти или чорбари, трябва да приемем случилата се в последните 10+ години деградация. А ако имате нереални очаквания какво може да направи дори тактик като ДР за половин/един сезон - лошо за вас.
Левски обаче има нужда от подкрепящите го дори в загубите! Великата синя публика трябва да бъде в непривичната си позиция на коректив на платените от две места медии и да поддържа спокойствие около отбора за да може той да се гради, защото явно ръководството все още не знае как и какво да го прави. Иначе се превръщаме в чорбари, режем гредите и да се приключва тоя филм.
Освен горното като начин на мислене, за мен е много важно да се върнат хората на стадиона. Ама не срещу микре или агата - срещу пирин, верея, черно море и тн. Не съм убеден какъв велик футбол ще ни покаже Меси или Роналдо, ако всеки път излизат да играят пред тая аграро-татарска обстановка от 150 човека, които сякаш случайно са попаднали на Герена.
Знаем, че за съжаление точно сектор Б е люпилнята на фенове и точно заради това съм много притеснен как ще се развият неща в посока по-голямо присъствие.
Оставете ДР на спокойствие, горе главите, горе яките и среден пръст за всички! Само Левски! :lsfc