forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 07, 2025 5:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2371 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 80  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 8:35 pm 
Аватар

jordanofff написа:
...но г-н Рошу я пипа. Това, че явно пипа шиша и водката не ме ебе след като може да пипа и топката.

Абсолютно! Има и такива играчи, които извън терена не са режимлии, но излязат ли на него дават всичко от себе си и не се пестят. Явно Рошу е един от тях. Дори и малкото минути, в които е играл, откакто дойде през лятото си личи, че умее да чете играта и работи изключително бързо и точно с топката. Според мен ще е голяма загуба за нас ако го продадем.

Последна промяна BLUE_MAGIC на Пон Яну 29, 2018 8:36 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 8:36 pm 
Аватар

Идеята на Дуче е е ясна. Да види дали без Обратен можем да вържем нещо като игра, ама е хубаво все пак нашето момче да пипа топка повече в игра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 8:38 pm 
Аватар

Обертан е хубаво да поиграе прилично тоя полусезон, за да го засилваме с 200 лятото, защото смятам, че всички нови попълнения са по-добри от него. Хем и ще вземем някой лев за него, за да си купим още по-добри играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 8:40 pm 

Доволна тренировка. С Буш няма да станат нещата, дано Ривалдиньо е класа, че Костов става за резерва. Доволно влезнаха малките! Белаид, явно му трябва време, Рошу е добър играч, но за Цименто, може да си заслужава бартера. Ще ги видим и новите дано влязат добре. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 8:47 pm 
Аватар

Буш, като нищо ще остане трета опция след Ривалдо и Костов ако продължава да играе с такава апатия. За Обретенов важи същото с уговорката, че най-вероятно ще го натискат да играе за да се продаде лятото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 8:51 pm 
Аватар

Деба косицата, няма ли да млъкне

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 8:54 pm 
Аватар

danislav90 написа:
Буш, като нищо ще остане трета опция след Ривалдо и Костов ако продължава да играе с такава апатия. За Обретенов важи същото с уговорката, че най-вероятно ще го натискат да играе за да се продаде лятото.

Той Ривалдиньо не става за централен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 8:55 pm 
Аватар

Освен да го изчакаме пред студиото...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 8:55 pm 
Аватар

Обертан я пипа, просто на моменти тия са такива малоумници, че той няма с кой да завърже 2 паса. По едно време така, мина двама трима, подаде на някой, оня се шашна, и му я върна в най-неподходящия момент, и ни я взеха..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 8:56 pm 
Аватар

Shtraker написа:
FLAME написа:
За Николай Петров съм чувал, че е имал тегав дебют в съблеклнята. Влязъл, казал че може да му викат Нико и изял шамарите набързо. :bigok

Беше взет при първата подготовка на Мъри.
Само си представям реакциите на Коловати, Топчо, Иванков и Боримиров в тази сцена. :bigok Според мен точно "самураят" му е ударил няколко чумбера.
Е той е имал от кого да се учи в къщи. Когато избяга от нас баща му в интервю каза дословно "Аз да не съм го хранил толкова години, за да е резерва при Мъри!"

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 8:57 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
danislav90 написа:

В интервюто при подписа каза, че по принцип е централен, а в Динамо за пръв път е играл зад нападателя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 8:59 pm 
Аватар

Абсолютно безмислена контрола, ако изключим включването на юношите. Човекът, който правеше играта утре напуска отбора, а четиримата нови, които се очаква да са основни, още не са се присъединили :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 9:00 pm 
Аватар

Ясно. Значи и там ги пробват дали "могат да играят и като" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 9:01 pm 
Аватар

significantone написа:
ДипломатО написа:
danislav90 написа:

В интервюто при подписа каза, че по принцип е централен, а в Динамо за пръв път е играл зад нападателя.

Тоя нищо не знае, бря. Ще играе, където кажем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 9:04 pm 
Аватар

significantone написа:
ДипломатО написа:
danislav90 написа:

Изображение

Тяхният Николай Митонеску, явно ги пуска където му е кеф, но принципно е нападател :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 9:05 pm 
Аватар

Бе той дано е читав, пък каквото ще да играе.

EDIT: Днес много добре си пролича липсата на Яблонски и наличието на Белаид. Не съм очарован.

Последна промяна significantone на Пон Яну 29, 2018 9:07 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 9:06 pm 
Аватар

Не знам какво коментирате човека в студиото, като тука повечето сте по зле и от него. Не знам как хора, които не са се сАбличали по физкултура говорят и обсъждат тактики, схеми и т.н.
Мене Рошу много ми хареса, доста по ми допада като игра от Жорди. Кабрал колкото и да е активен, толкова е и безполезен. Тоя съм сигурен, че ако играя срещу него няма да ме мине никога, просто защото има 1 финт. Юруков ми хареса иначе, Белаид е добър, въпреки грешките които направи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 9:08 pm 
Аватар

Продължавам да твърдя, че е нелепо да се придава толкова голямо значение на контролите, независимо дали бием, или падаме с 3-0 и дали бием Динамо Москва, или падаме от малтийски отбор. Пилците се броят на...пролет. :bigok

Наистина лошото е , че новите попълнения по никакъв начин няма да помагат през по-голяма част от пролетта, а виждам повечето хора тук вече са напълнили чувала с очакванията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 9:18 pm 
Аватар

Всичко оттук нататък минава през призмата на евротурнирите. Роси ще направи отбор, сигурен съм. Просто не трябва да се драматизира, каквото и да стане през пролетния полусезон. Бъде ли оставен Роси, вярвам, че ще направим нещо по-сериозно в Европа + ще се борим здраво за титлата. Сега дано вземем Купата, разбира се. Но всички усилия трябва да са насочени към Европа и боеспособен отбор за там. Търпение, спокойствие и Делио Роси - другото ще дойде! :levski

Последна промяна blue heart на Пон Яну 29, 2018 9:30 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 9:28 pm 
Аватар

Ква купа и Европа, пребият ли ни микре в 5-те мача или дори само за купата, Роси е чаЛ. Няма да издържат интелектите в ръководството и ще се вземе съдбоносно решение...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 9:30 pm 
Аватар

Кви неща пишете тука, баси майката, разни утайки четат и умират от кеф :ohmygod2 Малко мисловна дейност трябва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 9:31 pm 
Аватар

Единственият му проблем на Роси според мен е, че не изгражда колектив. Никой не се съмнява, че е тактически над всички треньор в България. Просто не виждам нашите да имат и 10% от страстта и хъса на люляците, нито индивидуалната класа на лудогорците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 9:31 pm 
Аватар

blue heart написа:
Всичко оттук нататък минава през призмата на евротурнирите. Роси ще направи отбор, сигурен съм. Просто не трябва да се драматизира, каквото и да стане през пролетния полусезон. Бъде ли оставен Роси, вярвам, че ще направим нещо по-сериозно в Европа + ще се борим здраво за титлата. Сега дано вземем Купата, разбира се. Но всички усилия трябва да са насочени към Европа и боеспособен отбор за там. Търпение, спокойствие и Делио Роси - другото ще дойде! :levski

Удебелявам, че четете избирателно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 9:59 pm 
Аватар

Alek написа:
Единственият му проблем на Роси според мен е, че не изгражда колектив. Никой не се съмнява, че е тактически над всички треньор в България. Просто не виждам нашите да имат и 10% от страстта и хъса на люляците, нито индивидуалната класа на лудогорците.

Абсолютно в 10ката. ония изорават терена а наще все едно не могат да се гледат от нетърпимост деба

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 10:07 pm 
Аватар

По принцип колектив се изгражда трудно и не винаги се получава. Със сигурност трябва повече от година и пак няма гаранция. Малко треньори имат таланта да сплотят съблекалнята бързо и да направят колектив. Любко според мен е един от най-добрите в това отношение, които сме имали ама той си е легенда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 29, 2018 11:14 pm 
Аватар

Без битка няма победа,без себераздаване не може да се чакат сериозни успехи.За съжаление отново на терена имаше играчи излязли да поразцъкват и да не се хабят много-много.Бездушници ,интересуващи ги само в банковата сметка да капят средства и толкоз.През хоя им е за име,фланелка,чест и прочие.Амиго Гомез,не е за тук,Левски не е пансион за отегчени,отбиващи номера отдавна залязли псевдозвезди.Обертан е неефективен,Вутов отново неориентиран.Буш и Кабрал безпомощни и безполезни.И сега хубавото,имаше и хубаво.Нашите момчета младите се стараха,браво на малкия Меси-Мартин Петков,влезна с много желание и самочувствие,има голям потенциал.Иванов и Юруков трябва повече смелост.Костов има голов нюх и хладнокръвие и може да вкарва.Рошу добър мач.Чакаме новите,надявам се да се впишат и да горят в играта,с устрем и амбиция да разкрият своите възможности.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 12:08 am 
Аватар

blue heart написа:

Хайде сега да не се драматизира и пролетния. ОК, няма да се драматизира :strkstrk Нали чакахме podgotovkata и щяхме да видим след това за какво става дума. Сега ще чакаме Европа. Само да не ни се изчака чакалото накрая :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 30, 2018 12:19 am 
Аватар

Някои хора обаче обожават да си спорят за едно и също.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Форум.ирония.цом преподава... Наистина ли мислите, че става ей така? Наистина ли мислите, че 10 години управленски простотии се измиват ей така? Важното е да има иронийки за "Подготовката" и други щуротии. Фенът на Левски, който не се различава по нищо от байганьо българина, си заслужава доживот физкултурници да се учат на гърба на отбора му + Ваги и подобни путки да бродират по терена. Някои наистина не оценявате какъв човек работи на Герена. Няма и да го оцените докато не си тръгне. Силно се надявам Делио Роси да вдигне Купата на България на 9-ти май на "Васил Левски" и големите разбирачи да гледат с пръст в уста, давейки се в собствените си лайна!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Alek написа:
И тебе да те возят в багажник, не терена ще изораваш ми и ще убиваш даже на терена

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2371 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 80  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]