forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 9:27 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 559 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 3:51 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 3:55 pm 
Аватар

Мачкаме жълтите курви :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 4:08 pm 
Аватар

Wildkid написа:
И изобщо не мога да разбера що на когото и да било в тоя форум му е нужно да пише Ботев...

А защо да не се пишат правилно официалните имена на отборите както се водят във УЕФА-
въпрос на елементарно възпитание е?

За мача: 2-0 за Левски- без Неделев са доста куци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 4:20 pm 
Аватар

А невъзпитано ли е да ги наричаме жълти курви?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 5:04 pm 
Аватар

Въобще не ми се говори на тема възпитание, етика или елементарна култура, но ако организирано почне да се скандира *** за Ботев или нещо подобно това ще е последният ми мач в "Б" за години напред. Отчайваща е посоката, в която се развиваме като публиката. Възприемат се похвати, заради които сме се гаврили със свинете толкова много, а сега вече са в нашия репертоар. Пейте *** за Ботев и на следващата среща на феновете, която уж трябваше да е за ДЮШ, пак ще има коментари като: "На 23 години съм и средната възраст в сектора е бая под моята, "На 25 се чувствам като пенсионер", "Защо хората вече не си водят децата?". Сериозно ли някой очаква да ги водят, когато из сектора масово се пуши трева новите и се разхождат маскирани лица, готови да ти се нахвърлят всяка секунда ако нещо не ти се изкефят. Отделно ще добавя неоднократните случки, на които съм ставал свидетел стюарди да "пласират" по време на мач. Мога доста да продължа, но примерите са толкова тъжни и обидни за всеки, който обича отбора, че е напълно безпредметно. Изумително е как новите тартори на агитката (от последните 4-5 години) не схващат, че публиката на Левски не е аграрната сбирщина на чорбарите и селянията нас не ни обединява, а ни разединява.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 5:22 pm 
Аватар

В момента мрънкачите от собствената ни публика правят повече щета и разединение от всеки журналист или чорбар. Изкара всичките в Сектора наркомани и дилъри.
Мощно всички срещу тая сган, и със сигурност няма да се пее кур за национална легенда, не сме като ония червените. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 5:23 pm 
Аватар

1-0 с гол на ДЕКО :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 5:48 pm 
Аватар

Централният защитник на Левски Алехандро Перес ще остане извън групата за мача с Ботев (Пловдив) в събота на стадион “Георги Аспарухов” от 14-ия кръг на “А” група...Освен него и партьнорът му в отбрана срещу “червените” Йордан Милиев е аут от състава за мача с "канарчетата", но ще бъде на резервната скамейка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 7:06 pm 
Аватар

Еее той ще пусне корени там ... :?

ЛЕВСКИ ШАМПИОН ШАЛЯЛЯЛЯ !!

:lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 7:41 pm 
Аватар

Синият Болярин написа:
Въобще не ми се говори на тема възпитание, етика или елементарна култура, но ако организирано почне да се скандира *** за Ботев или нещо подобно това ще е последният ми мач в "Б" за години напред. Отчайваща е посоката, в която се развиваме като публиката. Възприемат се похвати, заради които сме се гаврили със свинете толкова много, а сега вече са в нашия репертоар. Пейте *** за Ботев и на следващата среща на феновете, която уж трябваше да е за ДЮШ, пак ще има коментари като: "На 23 години съм и средната възраст в сектора е бая под моята, "На 25 се чувствам като пенсионер", "Защо хората вече не си водят децата?". Сериозно ли някой очаква да ги водят, когато из сектора масово се пуши трева новите и се разхождат маскирани лица, готови да ти се нахвърлят всяка секунда ако нещо не ти се изкефят. Отделно ще добавя неоднократните случки, на които съм ставал свидетел стюарди да "пласират" по време на мач. Мога доста да продължа, но примерите са толкова тъжни и обидни за всеки, който обича отбора, че е напълно безпредметно. Изумително е как новите тартори на агитката (от последните 4-5 години) не схващат, че публиката на Левски не е аграрната сбирщина на чорбарите и селянията нас не ни обединява, а ни разединява.

За жалост правилно мнение... :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 7:44 pm 

Синият Болярин написа:

В момента сектора върви в грешна посока? Кога се е пяло "... за Ботев", бе ? Аре спрете да вкарвате някакви филми :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 7:52 pm 
Аватар

:shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 7:54 pm 

Не мога да повярвам, че почти никой не вярва в победата над металик ( Сопот )! Всъщност, ако бяхте изписали истинското име на този отбор, нямаше да се разрази този спор по-горе! А да споменаваш името на Христо Ботев, човек заплатил с живота си за Свободата на БЪЛГАРИЯ е меко казано идеотия! Какво им се плашите на жълтурите толкова, не ми е ясно? Да, слаби сме, играем колебливо, особенно на ГЕРЕНА! Но и другите не са някаква извънземна сила, отнася се за всички, дори и за прехваления отбор резакспор! И не мога да повярвам, че ще бъдем гости на ГЕРЕНА и то точно срещу омразните жълтурци! Напротив, мисля, че на стадиона ще има минимум 7, 8 000 ЛЕВСКАРИ! Вярвам в това, както вярвам и в победата, нашите футболистти ни я дължат! А, аз я пожелавам на всички ни! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 8:06 pm 
Аватар

Кааааква съдба ,паланки и села ,вие турци сте ,на курви синове ,ще ви шибаме! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 8:44 pm 
Аватар

Аре, беее, аре вейте ги тия знамена, бее! :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 9:08 pm 
Аватар

Не е истина това,което се случва.Много,ама много хора чакаха удобен момент и той дойде с изключително слабата игра на футболният отбор и след двегодишно мълчание извадиха заредените клавиатури и започнаха да стрелят с тях и то само по свои.Защо?Защо с клетви,защо с цинизми и защо като не видяхте грешки във фенове не си вдигнахте смръдливите задници и не отидохте да им ги кажете в очите,така както правят силните хора.Имате възможност сами да решите какви да бъдете през живота си,дали цял живот виртуални плъхчета,или нормални хора имащи позиция и мнение.До преди две години Запад Ви беше крив,сега фен клуба и сташните качулки ви нарушавали идилийката,утре димките ще са проблем и така до безкрайност.А чорбари и тракийци,които ви се радват на писанията,просто да го духат.Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 9:16 pm 
Аватар

И аз се дразня, поне да го изразят на стадион, ама по-добре на топло в тях и да са анонимни, разбира се !! :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 9:18 pm 

Ivan63 написа:
Не е истина това,което се случва.Много,ама много хора чакаха удобен момент и той дойде с изключително слабата игра на футболният отбор и след двегодишно мълчание извадиха заредените клавиатури и започнаха да стрелят с тях и то само по свои.Защо?Защо с клетви,защо с цинизми и защо като не видяхте грешки във фенове не си вдигнахте смръдливите задници и не отидохте да им ги кажете в очите,така както правят силните хора.Имате възможност сами да решите какви да бъдете през живота си,дали цял живот виртуални плъхчета,или нормални хора имащи позиция и мнение.До преди две години Запад Ви беше крив,сега фен клуба и сташните качулки ви нарушавали идилийката,утре димките ще са проблем и така до безкрайност.А чорбари и тракийци,които ви се радват на писанията,просто да го духат.Само Левски!

Ще дойдат по-добри времена, мишките ще си се скрият по дупките :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 10:34 pm 
Аватар

ЖЪЛТИ КУРВИ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЖЪЛТИ КУРВИ АЛЕЕЕ ЖЪЛТИ КУРВИ АЛЕЕЕ ШЕ ВИ ШИИБАМЕЕЕЕЕЕЕЕ 1 2 3 4 ОООООООООООООООООООООООООО ЖЪЛТИ КУРВИ АЛЕЕЕЕЕ :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 10:46 pm 
1933 написа:
Аз КЗБ не съм пял и няма да пея. Това е върховна простотия за мен. И никога доколкото знам не сме го пяли това.

На последното гостуване в Пловдив преди Митьо Селския да ги ликвидира и да се роди Металик Сопот се пя по мегафона и от сериозна част от агитката КЗБ и "е*ахме Ботев в г*за" :?

А тази събота ще е уникален срам, ако не я насерем тая сган предвид това, което се случи пролетта на мача там.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 10:59 pm 

Жълтури прости, цял живот сте гости, нЕма ви се вЕрва. :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 11:05 pm 
Аватар

Заявявам най-отговорно, че ще банна Левскар67 за 1 седмица, ако още веднъж напише "особеННо" :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 12:48 am 
Аватар

Курвите на Пловдив в сектор А

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 12:54 am 
Аватар

нееее били канарииите, а били лайнариитеее да го духатееее..
Мааааайка им деба на тия глисти гадни, много ги мразим!
Мошно тряя да ги насереме!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 1:26 am 
Ей жълтури майка ви шейба :smt027

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 4:12 am 

Спомнете си тая жълта гад как ни взеха транспарата на гостуването в Пловдив и колко им се канехме като дойдат в София...
Требе да се изсипем повече от тях. Мобилизация!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 8:31 am 
Аватар

Хем канарче,хем свиня,изродите на света

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 10:08 am 

Отказвам да повярвам, че е нужна мотивация за мач срещу тия. Много трябва да се замислим какво и как го правим, ако се изложим с бройката.
Що е майна все е лайна!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 10:16 am 
Аватар

кур за тия мърши, кой ги знае тях?!

Sent from my HTC ChaCha A810e using Tapatalk 2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 10:20 am 

http://gong.bg/view_article.php?article_id=380603

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 559 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]