forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 11:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 460, 461, 462, 463, 464, 465, 466 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 9:52 pm 
Аватар

Свинете имат доста по-добри играчи от нас, дори и бездарника Тончи ще го шитнат в Киев за добри пари и въобще не съм убеден, че имат по-малък бюджет от нашия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 9:52 pm 

Хидъне, въпроса го зададох за да провокирам отговор/коментар от бачи Акримоний и Дивото дете.
Съгласен съм на 100% с всичко казано от теб.
Да. Истина е, че в нашия отбор няма играч, който да реши един запечен мач.
Истина е и че Турчо играе прагматично, а ние нижем правилни и красиви загуби.
Това може би обяснява защо Гонзо ги беше наредил дърво до дървото в Черно Море, но като дойде при нас започна да взема все едни добри джудженца та в средата на терена и в нападение Пламен Димов, Сърмов, Стефан Велев и Домо да са ни най-високите и атлетични играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 9:54 pm 

Mr. Smith написа:
Свинете имат доста по-добри играчи от нас, дори и бездарника Тончи ще го шитнат в Киев за добри пари и въобще не съм убеден, че имат по-малък бюджет от нашия.

Колко по-голям е бюджета им от нашия? Знам, че няма начин да знаеш точната цифра, но те питам толкова по-голям ли е, че да причинява такава огромна разлика в класирането, точките и успехите в преките двубои?

Последна промяна SZ_FEN на Чет Дек 18, 2014 11:23 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 9:58 pm 
Аватар

Еми до колкото знам дават доста по-големи заплати от нас. А и Тройче след като уреди цялото си семейство цицат по 60-70 бона месечно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 10:04 pm 
Аватар

Е как ще си ги вземат от Лупи,той не случайно пак иска да пуска акции :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 10:05 pm 

Двойно за заплати според мен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 10:16 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Mr. Smith написа:

Колко по-голям е бюджета им от нашия? Знам, че няма начин да знаеш точната цифра, но те питам тиолкова по-голям ли е, че да причинява такава огромна разлика в класирането, точките и успехите в преките двубои?

Double my friend, double! Само виж колко чужденци имат те и колко ние.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 10:21 pm 
Аватар

Ми той Гонзо си го каза по канал 1 в неделя. Левски е четвърти-пети по-заплати и бюджет в А група. Първи са кренвиршите, втори са свинете а трети микревци. Ние най-вероятно делим четвъртото място в Берое, а като нищо може и да сме зад тях вече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 10:35 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
Ми той Гонзо си го каза по канал 1 в неделя. Левски е четвърти-пети по-заплати и бюджет в А група. Първи са кренвиршите, втори са свинете а трети микревци. Ние най-вероятно делим четвъртото място в Берое, а като нищо може и да сме зад тях вече!

Е вчера нали обявихме 8 млн. бюджет за за следващата година като това е намаление срямо настоящата, т.е. сме втори след разград или най-малкото наравно с прасетата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 10:45 pm 
Аватар

Не е нужно нещата да са само черно и бяло - тоест Херо прав, Гонзо крив и обратното. :wink:

Херо си изложи цялото виждане добре и доста точно,така че всички да го разберат, което мисля е добре за Левски, така трябва да се действа и проблемите да се слагат на масата.
Има упреци към Гонзо , които са упреци за неща, които не зависят само от Гонзо, а са по - скоро на ниво президент.По думите на Херо Гонзо отдавна е обяснил как седят нещата и той самият се чуди дали да седи.Ама седи и обира негативи.Херо казва,че е направил селекция за 0 лева и гонят играчи през главата му,без да го питат - ами да,няма пари,тия играчи не стават и няма кой да им плаща заплатите,Гонзо е решил да ги махне.За нито един от тия никой няма да тъжи, не виждам Херо в кой от тях вижда перспектива.За селекцията е напълно прав, човека се занимава 2-3 месеца да обикаля и твърди, че е намерил свободни агенти с ниски заплати, които ще паснат.

Самият Гонзо също има някои черти на характера си, които трябва да изглади, щото в момента чисто треньорски е на ниво Ники Митов и има изказвания, като това след Лудогорец, които са меко казано странни и налудничеви, при положение, че всички виждаме за какъв безидеен и уплашен футбол става въпрос.
Ако иска да бъде успешен треньор, или директор, трябва малко да се успокои и поулегне,но още е млад и прегаря,поддава се на емоции.
Най-големият му минус е, че той в престоя си досега в Левски на ниво директор, не може да посочи един треньор, на който е дал сам да си прави селекция, подготовка и да го остави да работи.Винаги са били послушковци и той е бил силната страна,съответно като тръгнат нещата на зле треньора е излишен ,съответно що Гонзо да не е и треньор и да поеме "цялата отговорност",съответно става и след това всички осъзнават, че той още има да учи в тоя занаят :D

Последна промяна Дейвид Чукачи на Чет Дек 18, 2014 10:51 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 10:49 pm 
Аватар

Обявяването на бюджет не е като изпълнението му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 10:57 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

и не е като да има публикуван годишен отчет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 10:59 pm 
Аватар

Сега гледах сайта на пенсионния фонд на Алианц, последния им публикуван отчет е от 2008-ма :bigok Има и по-зле от Тати :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:10 pm 
Аватар

1914 Докрай написа:
Според мен не е късно Гонзо и Херо да седнат на масата отново. Подкрепям декларацията на Кюстендил

Лично моето мнение е че ако зависеше само от Гонзо това щеше да се осъществи на секундата, но нека не забравяме кой е водил финалните "преговори" вчера. Като оставим всички останали неща, Буратино в прав текст му е отказал на Херо най важното нещо което вече е било договорено, а именно трансферите били те входящи и изходящи да са под пълен контрол на Димитров. Дефакто вчерашната среща е била в духа на: "или си забиваш главата във възглавничката и вдигаш дупенцето на високо или си чао". Херо колкото и да е обиден нямаше да има проблеми да си стиснат ръцете с Гонзо и всеки да си гледа задълженията занапред, същото вярвам важи и за Гонзо, дори бургазлията си го каза в прав текст в интервюто. Но за да стане това нали се сещаш, че трябва богословията на Тулупа. Как го виждаш да загуби пълният контрол бай ти Тара. Мустака вчера в интервюто след "срещата" го питаха дали Херо има шанс да се върне някога на ст. "Г. Аспарухов" и той в типичен стил с очарователна и обаятелна усмивка на муцунка каза ,че всичко е възможно, имало треньори които изпълнявали професията си до 70 годишна възраст, т.е. аз докато съм машинист шансовите са почти никакви. Димитров яко му е бръкнал. Не е свикнал наш тати такива своеволия и неподчинения. Още помним случая "Костов".
А би било много добре за отбора ако можеше да се осъшестви по някакъв начин. Защото би било полезно и за клуба и за израстването на Гонзо.
Мечти, мечти, че и без пари дори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:13 pm 
Аватар

Аз мисля обратното. Бататюрк силно се е надявал Херо да се навие да дойде. Тошал знае че шансовете Херо да доведе 1-2 читави чужденци без трансферна сума са доста добри. И лятото щеше да ги засили към Азербайджан. Убеден съм че си е правил тия тънки сметки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:28 pm 

Какво стана бе момчета? Нали до преди месец ги закривахме прасетата, а сега били супер щото имали два пъти по-голям бюджет от нас.

Да си обясняваме разликата между нас и прасетата с по-високия им бюджет е смешно.

Те имат управленски модел, който не може да ги издържа (като нас), плащат заплати от дъжд на вятър (като нас) и само на мен нямат да плащат неустойки (също като нас).

Последна промяна SZ_FEN на Пет Дек 19, 2014 1:30 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:29 pm 
Аватар

Мъчно ми става като гледам на какъв шиш се пече Гонзо и какво му се готви. И го знаем, всички го повтаряхме, когато дойде лятото, че Батков пак иска да използва и да си измие ръцете и пак чета по ФБ и във форумите какъв некадърник е Гонзо. Много ни е къса паметта. Всички, които си отидоха последните 7-8 години със сълзи на учите и оплюти ли са некадърници? Батков направи невъзможното...скара всички големи имена в близката история вместо да помагат, дори пречат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:31 pm 

Mr. Smith написа:

My point, precisely :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:35 pm 
Аватар

truegentleman написа:
Мъчно ми става като гледам на какъв шиш се пече Гонзо и какво му се готви. И го знаем, всички го повтаряхме, когато дойде лятото, че Батков пак иска да използва и да си измие ръцете и пак чета по ФБ и във форумите какъв некадърник е Гонзо. Много ни е къса паметта. Всички, които си отидоха последните 7-8 години със сълзи на учите и оплюти ли са некадърници? Батков направи невъзможното...скара всички големи имена в близката история вместо да помагат, дори пречат.

Може би пък заклетите левскари и мъжкарите не са това, което си представяме за тях. Също така не е лошо да гледаме и конкретните случаи, защото не всички неща са сходни. Например Йовов не беше подготвен за поста му и съвсем закономерно беше уволнен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:52 pm 
Аватар

Чета коментарите последните няколко дена и съм :shock: :shock: :shock: Вместо да се обединим да разкараме свинята, ние спорим кой е левскар, мъж и професионалист. :ohmygod2 С Мустака начело само това ни очаква, сега подготвя почвата да извърти нещата, че Тръст "Синя България" ще фалира Левски, но се надявам да не допуснем толкова долна манипулация.

И понеже това е темата за трансфери след като вече знае кои футболисти са набелязани от Херо, ако Гонзо сметне някой за необходим не виждам причина да не го вземе. В противен случай не се съмнявам с какви некадърници ще се сдобием, които да се чудим как да махнем лятото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2014 11:56 pm 
Аватар

И каква е теорията, защо злият Гонзо иска преебе Левски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 12:02 am 
Аватар

mech0 написа:
Чета коментарите последните няколко дена и съм :shock: :shock: :shock: Вместо да се обединим да разкараме свинята, ние спорим кой е левскар, мъж и професионалист. :ohmygod2 С Мустака начело само това ни очаква, сега подготвя почвата да извърти нещата, че Тръст "Синя България" ще фалира Левски, но се надявам да не допуснем толкова долна манипулация.

И понеже това е темата за трансфери след като вече знае кои футболисти са набелязани от Херо, ако Гонзо сметне някой за необходим не виждам причина да не го вземе. В противен случай не се съмнявам с какви некадърници ще се сдобием, които да се чудим как да махнем лятото.

Едва ли се е достигнало до списъци, но мога и да греша. Но дори и да ги е показал, тук според мен са по важни самите контакти и договорки по оста меринджей-треньор.

Последна промяна sin_1914 на Пет Дек 19, 2014 12:04 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 12:02 am 
Аватар

Не мога да си обясня каква е тая болезнена амбиция на Гонзо да е вся и всьо. И за нас, и за него, и за клуба ще е 100 пъти по-добре да доведе треньор и да го остави на спокойствие да си прави селекцията и да си тренира отбора! Ясно, че със свинята тара генерално сме обречени, но поне да се запали някакво огънче, щото в един прекрасен ден масовия фен ще тегли една майна на всичко и славизацията ще бъде завършена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 12:07 am 
Аватар

niki87 написа:
Не мога да си обясня каква е тая болезнена амбиция на Гонзо да е вся и всьо. И за нас, и за него, и за клуба ще е 100 пъти по-добре да доведе треньор и да го остави на спокойствие да си прави селекцията и да си тренира отбора! Ясно, че със свинята тара генерално сме обречени, но поне да се запали някакво огънче, щото в един прекрасен ден масовия фен ще тегли една майна на всичко и славизацията ще бъде завършена.

Гонзо иска да е само директор. Казвал го е достатъчно пъти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 12:08 am 
Аватар

niki87 написа:
Ясно, че със свинята тара генерално сме обречени, но поне да се запали някакво огънче, щото в един прекрасен ден масовия фен ще тегли една майна и славизацията ще бъде завършена.

Масовият фен много отдавна е теглил майната, от дълго време на стадиона е само твърдото ядро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 12:14 am 
Аватар

Нашият живот написа:
Ако Йовов е директор в нормален клуб с нормален президент съм на мнение, че може да стигне дори успехите на Раев като директор :smt006 Не го казвам, защото го познавам лично и ми е приятел :smt023

Йовов и Гонзо са две различни концепции и два различни типа хора.Аз ако трябва да избирам, ще избера Ицо Йовов за директор :smt023

Това с Гонзо директор и поемането на "цялата спортно-техническа власт ", разкарването на някъв треньор кат стане осирация, правенето на Гонзо мениджър тип Англия, 6-7 кръга "доминантен" футбол и започване на плюнки по Гонзо просто се изтърка, тоя филм върви от 4-5 години и не мисля, че е за добро на Левски
:wink:

В момента нито Гонзо помага на Левски, нито Левски на Гонзо. На 38 е, има време 3-4 години да обиколи по школите в Англия, Германия и Испания и да се върне улегнал и треньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 12:15 am 
Аватар

Йовов е пълен гъз, скъперник и егоист. Нищо общо с Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 12:15 am 
Аватар

tprodanov написа:
niki87 написа:

Ми явно не. Как иначе да си обясним постоянното му вмешателство в работата на треньорите, с които е работил? Треньорът си гледа играчи, предлага ги и директора започва да преговаря за привличане. При Гонзо това възможно ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 12:21 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Йовов е пълен гъз, скъперник и егоист. Нищо общо с Гонзо.

От такива мазни стават добри управници :bigok Такива като Гонзо си трошат главата само..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2014 12:26 am 
Аватар

tprodanov написа:
niki87 написа:

Айде стига с тия глупости дето не знам дали сам си вярваш. Гонзо иска да е само директор ама да прави селекцията, тактиката и състава.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 460, 461, 462, 463, 464, 465, 466 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]