forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 12:26 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 449, 450, 451, 452, 453, 454, 455 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:48 pm 
Аватар

antonatan написа:
И защо Гонзо да не иска да бъдат взети? Каква е причината? :roll: Аре ако знаете нещо, го кажете. А не просто лафове от сорта- Гонзо и батков са комбина, съсипват ни нарочно

Прочети и едно от последните интервюта на Херо, в което той съвсем ясно казва, че е наясно с обстановката в отбора и безпаричието, но иска той да си направи селекцията.
Прочети и вчерашната новина, че сме привлекли Сашо Александров.
Според мен това е отговорът.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:50 pm 

Wildkid написа:
Тва с Крумов, който някога бил играел добре, ми е любимо :bigok Пламен Крумов е тотален футболен инвалид и винаги, ама винаги е бил такъв. Единственото му качество е желанието за игра, което е демонстрирал и при нас, и заради което немалко хора тука го захаресваха, и по неведоми пътища му прощаваха купищата глупости, които твори във всеки мач (да не припомяме дискусиите по темата от миналия сезон). Казвал съм го неведнъж, още тогава - тоя човек има проблем дори с нормалното тичане, движи се като недъгав....за футбол изобщо не може да се говори, никога не е имал нищо общо с играта тоя човек....

Няма нищо чудно в това един футболист да бъде посредствен.
Представи си как изглежда посредствен футболист, който дори не си играе на поста.
А сега си представи, че това се случва в Левски.

Същото може да си кажем и за Белаид, който е ляв бек, за Пачека, който е дефанзивен халф, а защо не и за Бедоя и Прохазка, които до преди 2 месеца играеха на всякакви други позиции освен на техните си.
Както Македонията се беше изразил (много правилно при това) в нашия отбор има един странен фетиш, който се казва "играе като...., но може да играе и като ....." :) .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:51 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
Разберете, че целия проблем не е кой да е Треньора на Левски а кой да прави селекцията? Това е болката и на Гонзо и на Херо, и това е целия проблем през тези месеци. Просто Гонзо няма желание да позволи на друг да води футболисти в клубът а Херо пък не иска да работи по-рози начин, а предпочита той да си ги води сам!

Това е целия проблем какво толкова го мислите, дори и мустака си го призна сега в интервюто по бонг! :smt006

Това е напълно вярно! Основното разминаване е именно в селекцията. Херо иска да разкара голяма част от сегашния отбор ,а Гонзо е на друго мнение. Херо си е набелязал едни играчи за привличане ,а Гонзо не ги одобрява.
Жалко наистина ,че се получава такава шибана ситуация ,но ние отдавна сме свикнали на такива мизерии...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:54 pm 
Аватар

acrimonious написа:
incheto_1914 написа:
hidden767 написа:
Не очаквайте да чуете нещо ново на тази пресконференция.
Херо никога няма да каже открито, че няма как да работи с човек като Гонзо, защото веднага ще настрои идолопоклонниците на царя срещу себе си. :smt006

И аз така мисля.

Гонзо е направил всичко възможно Херо да не дойде. Така е направил и извъртял нещата, за да се откаже Херо. Оплел го е в мрежите си един вид. Даже ако Херо каже: "Аз сам се отказах, защото видях колко е тежко положението в Левски и искам да си пазя здравето", значи 10000% лъже.
Гонзо е обсебен от Левски и иска да съсипе Левски затова нарочно е правил номера на Херо, за да се откаже сам и да може Гонзо да си държи цялата власт.

Без последното изречение- всичко е вярно.

Уви, вярно е.
Май както е тръгнало, и по телевизора няма да гледам клоунадите на АФК "Тодорини Кукли" :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:55 pm 
Аватар

Едва ли не ги одобрява заради футболните им качества.Или трябва да се плащат някакви трансферни суми или ако са свободни трябсфери искат високи заплати.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:56 pm 
Аватар

Ясно беше че Царя нямаше да остави Херо да си прави сам селекцията, това според мен е била основната причина Херо да се откаже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:56 pm 
Аватар

Спокойно като дойде Пеевски, първия уволнен ще е Гонзо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:57 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Wildkid написа:
Не мога да ви разбера, честно.

Първо на първо, дори тука в тоя форум, половината от вас си говорят от месец (че и повече) насам, че великия Херо няма да дойде. Така че не виждам нещо изненадващо. Херо си имаше условия за кинти (дали ще са за трансфери, дали за заплати, дали за нещо друго, ама очевидно имаше условия за пари), Тати го коткаше с "ше измислим нещо, от Нова Година ше има парички някакви" - не стана. Така че нищо неочаквано не е станало.

Второ на второ, дали ще дойде Херо или не, далеч не е най-големия проблем на Левски. Да, би било хубаво да имаме треньор, за да не трябва Гонзо да съвместява И ТАЗИ длъжност (която, за мен, не му е сила, макар да има проблясъци), но няма да стане. Само че в момента е доста по-важно да се изяснят нещата около собствеността и да се предприемат някакви реални действия, а не това дали ще сме трети или пети! В тая връзка, стига глупости - Стоев е огромен ташак като треньор и е абослютно безсмислено да се взима....

Трето - не знам защо някой ПРОДЪЛЖАВА да си мисли, че Херо е някакъв велик треньор.....явно сте забравили колко му се радвахме при предишния престой. А това, че е направилн някакъв проблясък без пари в Чъц, изобщо не значи, че ще го повтори при нас, особено пък в тая ситуация. И в крайна сметка твърде дълго му се молихме, чакахме, кандърдисвахме и т.н. Като не ще - ако ще, вратата я знае къде е, айде довиждане. И дано никога повече не го канят, че ми писна вече да слушам за тоя Херо....

Повечето юристи които познавам в БГ и отвъд океана разсъждават точно като теб. Трябва да е професионално изкривяване някакво. Нищо лично :) .

Кажи ми кога в истинския живот, можеш да сложиш всичко на пауза за да си решиш генералния проблем? Всички проблеми се решават в движение защото нито един от тях няма да ти позволи да го игнорираш. Това съм научил аз за моите 43 години на този свят.

Критиката ти към качествата на Херо датира от повече от 10 години. Тогава цялата реалност беше различна (с изключение на Батьо). Сравни сегашния Херо със Сухия, Жадното, Гонзо, Мурсия, Топчо, Достанич, пък ако ще и с Ясен (макар последния да демонстрира проблясъци на приличен треньор).

Първо, никъде не съм казал, че трябва да слагаме някакви паузи. Казах, че прекалено много се концентрирате върху нещо, което не е основния проблем. И това е така, защото и да беше дошъл великия Херо, при настоящото положение само след 2 месеца щяхме да търсим и на него заместник, ако изобщо има какво да търсим, че не е ясно ще съществуваме ли изобщо след 2 месеца, както я караме.

Второ, за не знам кой път повтарям, че Херо не решава никакви проблеми, и просто се чака като поредния Месия, който ще бъде бързо-бързо разкрит след 2 месеца, когато резултат няма. А резултат в момента трудно може да има (трябва чудо, а вярата в чудеса не е конструктивна, както Тошо може и сам да ти каже, понеже на него чудото му убягва вече 5-та година....).

И трето - Херо е на същото ниво като тия въпросните, дето си ги изброил, а дори да е на малко по-високо от тяхното, е все едно при положението в клуба. Дали ще завършим пети с Херо или шести с Гонзо е все тая. И не, и Херо нямаше да бие два пъти свинете.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 7:00 pm 
Аватар

За Гонзо и Херо важи оная приказка за острите камъни :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Пределно ясно беше, че селекцията ще е ябълката на раздора. Това беше една от най-главните причини Херо да не дойде през август. Не виждам защо би направил компромиси сега.

Гонзо от друга страна осъзнава, че финансово не можем да си позволим да плащаме неустойки на още 5-6 футболисти особено при положение, че нямаме конти и за по-добри техни заместници. Според мен Гонзо е искал от Херо с наличните футболисти (минус/плюс 3-4) да направи боеспособен отбор.

Очевидно не са се разбрали.

Нека изчакаме още 3-4 дена преди да си правим някакви генерални заключения.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Не е истина в каква аматьорска циркова трупа се е превърнал клуба :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 7:03 pm 
Аватар

Ами да се разделиш с 10 настоящи играчи означава много неустойки, а пари в момента няма - това само между другото може да се вметне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 7:04 pm 
Аватар

Wildkid написа:
SZ_FEN написа:
Wildkid написа:
....

.....

.....

Wildkid, хидъна го е написал най-добре, затова ще го цитирам:
Цитат:
Лошото е че каквото и да стане докрая на седмицата, никой няма да излезе и да назове проблема с истинското му име. Никой не може от тази ситуация да ни направи шампиони за 1 година, но само Херо може с 0 лева да направи отбор, който поне да не падне от ЦУЦА, а и да продаде някой футболист на печалба, ей така, за разнообразие.
Проблема е че Батков или не вижда това или наистина е мега тъп, за да не иска да си спести бъдещите неустойки, които треньорстването на Гонзо ще му донесе.
Парадоксално е че лятната "грешка" Мурсия доведе двамата най-смислени футболисти. Значи ако от 1 кръг си имахме Гонзич, нямаше да имаме даже Аниете и Бедоя, за сметка на това пък сигурно щяхме да върнем още някой "доказал се" левскар като валерито...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 7:06 pm 
Аватар

Ми не знам, чуйек, спорде мен Херо зверски го надценявате, но....няма да разберем дали съм прав, или не.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 7:07 pm 
Аватар

Пичове, Херо, Меро не е проблемът. Тръстът и тоя милион трябва да обсъждаме.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

acrimonious написа:
В момента само един треньор, който можем да си позволим, може да ни спаси от предстоящите 2 загуби от прасетата и това е Херо. Стойчо Стоев не мисля, че въобще е някакъв треньор, но и да е- с наличния потенциал като играчи няма как да стане.. Със СашкУ Александров също няма как да стане.

И Гонзо може да ни спаси, ако не се класираме в шестицата. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Mr. Smith написа:

Гонзо като го гледам как се отнася към сегашната Бащица, като нищо ще се запрегръща и зацелува с Пееф, ако извади някакви мангизи за заплати

Върнете се в началото
 Профил  

Тоя дебелак няма ли да се маха вече :slap Да обявява цена или фалит. Вече си е мазохизъм да гледам Пламеновците, Стефан Велев, Стойчев и още куп отрепки и то още един сезон :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 7:09 pm 
Аватар

АвстралиецО написа:

Все си мисля, че трябва да има 10000 човека, които да могат да дадат по 100 лева :?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

До къде я докарахме :ohmygod2 да търсим някой, с който да направим Х с прасетата.

Върнете се в началото
 Профил  

Wildkid написа:
SZ_FEN написа:
Wildkid написа:
Не мога да ви разбера, честно.

Първо на първо, дори тука в тоя форум, половината от вас си говорят от месец (че и повече) насам, че великия Херо няма да дойде. Така че не виждам нещо изненадващо. Херо си имаше условия за кинти (дали ще са за трансфери, дали за заплати, дали за нещо друго, ама очевидно имаше условия за пари), Тати го коткаше с "ше измислим нещо, от Нова Година ше има парички някакви" - не стана. Така че нищо неочаквано не е станало.

Второ на второ, дали ще дойде Херо или не, далеч не е най-големия проблем на Левски. Да, би било хубаво да имаме треньор, за да не трябва Гонзо да съвместява И ТАЗИ длъжност (която, за мен, не му е сила, макар да има проблясъци), но няма да стане. Само че в момента е доста по-важно да се изяснят нещата около собствеността и да се предприемат някакви реални действия, а не това дали ще сме трети или пети! В тая връзка, стига глупости - Стоев е огромен ташак като треньор и е абослютно безсмислено да се взима....

Трето - не знам защо някой ПРОДЪЛЖАВА да си мисли, че Херо е някакъв велик треньор.....явно сте забравили колко му се радвахме при предишния престой. А това, че е направилн някакъв проблясък без пари в Чъц, изобщо не значи, че ще го повтори при нас, особено пък в тая ситуация. И в крайна сметка твърде дълго му се молихме, чакахме, кандърдисвахме и т.н. Като не ще - ако ще, вратата я знае къде е, айде довиждане. И дано никога повече не го канят, че ми писна вече да слушам за тоя Херо....

Повечето юристи които познавам в БГ и отвъд океана разсъждават точно като теб. Трябва да е професионално изкривяване някакво. Нищо лично :) .

Кажи ми кога в истинския живот, можеш да сложиш всичко на пауза за да си решиш генералния проблем? Всички проблеми се решават в движение защото нито един от тях няма да ти позволи да го игнорираш. Това съм научил аз за моите 43 години на този свят.

Критиката ти към качествата на Херо датира от повече от 10 години. Тогава цялата реалност беше различна (с изключение на Батьо). Сравни сегашния Херо със Сухия, Жадното, Гонзо, Мурсия, Топчо, Достанич, пък ако ще и с Ясен (макар последния да демонстрира проблясъци на приличен треньор).

Първо, никъде не съм казал, че трябва да слагаме някакви паузи. Казах, че прекалено много се концентрирате върху нещо, което не е основния проблем. И това е така, защото и да беше дошъл великия Херо, при настоящото положение само след 2 месеца щяхме да търсим и на него заместник, ако изобщо има какво да търсим, че не е ясно ще съществуваме ли изобщо след 2 месеца, както я караме.

Второ, за не знам кой път повтарям, че Херо не решава никакви проблеми, и просто се чака като поредния Месия, който ще бъде бързо-бързо разкрит след 2 месеца, когато резултат няма. А резултат в момента трудно може да има (трябва чудо, а вярата в чудеса не е конструктивна, както Тошо може и сам да ти каже, понеже на него чудото му убягва вече 5-та година....).

И трето - Херо е на същото ниво като тия въпросните, дето си ги изброил, а дори да е на малко по-високо от тяхното, е все едно при положението в клуба. Дали ще завършим пети с Херо или шести с Гонзо е все тая. И не, и Херо нямаше да бие два пъти свинете.....

1. Не можем да не се концентрираме върху второстепенни проблеми по простата причина, че Левски е футболен отбор, футбола е игра на голове и точки, а те от своя страна са функция И на треньора и селекцията му.

2. Когато ни отказа през август, аз написах (може би дори и в тази тема), че нещата до Нова Година така ще се сговнят, че всичко различно от ходене по вода от страна на Херо ще се счита за провал.

3. Аз лично не вярвам, че Херо ще бъде изненадан от новия стил на игра на отбора на Тройчо, който той налага от 1999-та насам. Дали това означава, че Херо е добър треньор, съмнявам се. На този етап обаче аз бих бил доволен и на това. Признавам си, че стандартите ми са паднали доста.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 7:10 pm 
Аватар

Тия 15% не трябва да са самоцел. С тях нищо не се решава. А в Тръста не виждам как ще се съберем 10000 човека при сегашното състояние.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 7:11 pm 

АвстралиецО написа:

+ 1 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 7:15 pm 
Аватар

Бащицата, ако получи и 1 /една/ стотинка от нас, означава, че сме се предали. Единственото, което може да се направи, е всеки ден бащицата да получава въпроса: "Кога ще дадеш всички акции и ще се махнеш от Левски?", докато не го направи. А след това дали ще дойде боко, пеевски, леля гинче няма никакво значение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 7:16 pm 

Цитат:
"Разминаванията са в една посока - броя на футболистите, които трябва да бъдат привлечени. Имаме финансови затруднения и не мога да си позволя да освободим голям брой футболисти. Има и известни разминавания с концепцията на спортния директор Георги Иванов", добави Батков.

На този етап изпълняващ длъжността треньор на "сините" остава Георги Иванов, но клубът ще търси нов наставник още в дните до Нова година.

"Засега треньор е Георги Иванов, но не ми се иска той да бъде похабен. Целта през пролетта е спечелване на Купата на България и влизане в тройката. Нямаме други варианти за треньор, но почваме разговори. На този етап треньор е Георги Иванов. Хубаво е да решим въпроса с треньора до края на годината. Крайният срок е 7 януари, когато отборът се събира за начало на подготовката", каза още Тодор Батков.

Той разкри, че клубът ще опита да привлече поне четири нови попълнения. "Търсим вратар, централен защитник, краен защитник и централен нападател", каза Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 7:20 pm 
Аватар

Лично за мен Гонзо е много слаб треньор и не става за Левски, но пояснете защо му е да прецаква Херо и да върти нещата, че да не може да дойде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 7:21 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

Брат, що се правиш на луд? Защо свързваш желанието ни да имаме адекватно спортно- техническо ръководство с желание да ни вземе Пеевски?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 7:24 pm 
Site Admin
Аватар

Между другото,от думите на Батков,излиза,че ако НЕ продадем Краев,ще имаме сериозни финансови проблеми(не,че сега ги нямаме де) и ще останем без лиценз за Ойропата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 7:24 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Mr. Smith написа:

Брат, що се правиш на луд? Защо свързваш желанието ни да имаме адекватно спортно- техническо ръководство с желание да ни вземе Пеевски?!

Не искам да споря, бесен съм и не искам да казвам неща за които ще съжалявам после. Живот и здраве скоро ще се видим и тогава ще си говорим надълго и на широко.
Гледам Тодор с някакво петно на носа. Дали не е коварна болест

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 7:28 pm 
Аватар

Изглежда глупаво да откажеш, щото си искал 8, а те ти дават 6. Това е поредната глупост от Херо и ето че отново ни пя мощен кур, но този път в доста по-големи размери. Сега сигурно ще се наслаждава на тлъста заплата на някой олигарх в Азербейджан, без там да се оплаква от селекция, щото ще си му е пълен джоба с парички. И вероятно ще се блъска в гърдите като казва, че си държи на мъжката си дума, без да осъзнава каква е курва. Но ми омръзна да го коментирам този господин, защото от 4 месеца постоянно ме изнервя с шибаните си оправдания и оплаквания. А и да не говоря за неговите защитници, които явно също обичат да бъдат пляскани по дупетата от стари милионерчета и за да не се изтъкнат като "леки" жени, го защитават с това, че е професионалист и какво ли още не. Беше ясно, че с Гонзо нямаше да се разберат, заради неоправданото му високо самочувствие. А какво да кажа за Тодор Батков - тази гнида е виновна за това, че доведе най-великият клуб до просешка тояга и това, че всеки мизерен отбор в България и Европа(стигнахме и до Азия) ни се изхвърля върху лицето, опетнява всички в клуба и ние просто го приемаме. Докато не бъде разстрелян върху някоя студена стена под някой мост, разкайвайки се за всичките си злодеяния, не можем да продължим напред. Кур за Херо, смърт за Батков. По-добре да ни закрият и да си останем с хубавите спомени, отколкото да се превърнем в абсолютни мишки и посерковци.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 449, 450, 451, 452, 453, 454, 455 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]