SZ_FEN написа:
Wildkid написа:
Не мога да ви разбера, честно.
Първо на първо, дори тука в тоя форум, половината от вас си говорят от месец (че и повече) насам, че великия Херо няма да дойде. Така че не виждам нещо изненадващо. Херо си имаше условия за кинти (дали ще са за трансфери, дали за заплати, дали за нещо друго, ама очевидно имаше условия за пари), Тати го коткаше с "ше измислим нещо, от Нова Година ше има парички някакви" - не стана. Така че нищо неочаквано не е станало.
Второ на второ, дали ще дойде Херо или не, далеч не е най-големия проблем на Левски. Да, би било хубаво да имаме треньор, за да не трябва Гонзо да съвместява И ТАЗИ длъжност (която, за мен, не му е сила, макар да има проблясъци), но няма да стане. Само че в момента е доста по-важно да се изяснят нещата около собствеността и да се предприемат някакви реални действия, а не това дали ще сме трети или пети! В тая връзка, стига глупости - Стоев е огромен ташак като треньор и е абослютно безсмислено да се взима....
Трето - не знам защо някой ПРОДЪЛЖАВА да си мисли, че Херо е някакъв велик треньор.....явно сте забравили колко му се радвахме при предишния престой. А това, че е направилн някакъв проблясък без пари в Чъц, изобщо не значи, че ще го повтори при нас, особено пък в тая ситуация. И в крайна сметка твърде дълго му се молихме, чакахме, кандърдисвахме и т.н. Като не ще - ако ще, вратата я знае къде е, айде довиждане. И дано никога повече не го канят, че ми писна вече да слушам за тоя Херо....
Повечето юристи които познавам в БГ и отвъд океана разсъждават точно като теб. Трябва да е професионално изкривяване някакво. Нищо лично

.
Кажи ми кога в истинския живот, можеш да сложиш всичко на пауза за да си решиш генералния проблем? Всички проблеми се решават в движение защото нито един от тях няма да ти позволи да го игнорираш. Това съм научил аз за моите 43 години на този свят.
Критиката ти към качествата на Херо датира от повече от 10 години. Тогава цялата реалност беше различна (с изключение на Батьо). Сравни сегашния Херо със Сухия, Жадното, Гонзо, Мурсия, Топчо, Достанич, пък ако ще и с Ясен (макар последния да демонстрира проблясъци на приличен треньор).
Първо, никъде не съм казал, че трябва да слагаме някакви паузи. Казах, че прекалено много се концентрирате върху нещо, което не е основния проблем. И това е така, защото и да беше дошъл великия Херо, при настоящото положение само след 2 месеца щяхме да търсим и на него заместник, ако изобщо има какво да търсим, че не е ясно ще съществуваме ли изобщо след 2 месеца, както я караме.
Второ, за не знам кой път повтарям, че Херо не решава никакви проблеми, и просто се чака като поредния Месия, който ще бъде бързо-бързо разкрит след 2 месеца, когато резултат няма. А резултат в момента трудно може да има (трябва чудо, а вярата в чудеса не е конструктивна, както Тошо може и сам да ти каже, понеже на него чудото му убягва вече 5-та година....).
И трето - Херо е на същото ниво като тия въпросните, дето си ги изброил, а дори да е на малко по-високо от тяхното, е все едно при положението в клуба. Дали ще завършим пети с Херо или шести с Гонзо е все тая. И не, и Херо нямаше да бие два пъти свинете.....