forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 12:26 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 448, 449, 450, 451, 452, 453, 454 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:25 pm 

antonatan написа:

от 3-ти дек
Цитат:
"Нормално е да иска 10 нови играчи, но не е ясно дали ние ще можем да ги осигурим. Не искам да му обещая нещо, а след един месец да се окаже, че съм го излъгал и той да иска да си тръгне от клуба", сподели Георги Иванов след двубоя.

И кое е виновното на Гонзо :smt017

А защо вината да трябва да е на Гонзо?

Херо си има причини да не иска да идва, а Гонзо си има неговите да не му се натиска.

Не може ли никой от тези двамата да не е виновен, а в същото време пак да ни трябва спешно треньор.

Не мога да разбера, защо на всяко нещо тук се гледа само в крайности независимо дали говорим за футбол, политика или образование.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:25 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Най-мъдрия ход в момента е Гонзо - мениджър и Топузаков - треньор.
Аз лично нямам нищо против и Гонзо да остане начело. В тази тиня единствено той се нагърби да се заеме с нас.
Херо никога не е бил реална опция! Ако искаше да идвам щеше да дойде още септември.

Оставането и работенето в клуба не винаги му помага :smt006 То по тая логика и Тара се е нагърбил да ни издържа? Компромиси с Левски не трябва да се правят, разберете го!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:27 pm 
Аватар

antonatan написа:
Цитат:
"Нормално е да иска 10 нови играчи, но не е ясно дали ние ще можем да ги осигурим. Не искам да му обещая нещо, а след един месец да се окаже, че съм го излъгал и той да иска да си тръгне от клуба", сподели Георги Иванов след двубоя.

10-те нови играча ти гарантирам, че ще се вместят в нелепите заплати, които Гонзо дава на недоразумения като Наумовски (8 евра :ohmygod :ohmygod ) и Стефано (3 евра :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod ), така че не виждам защо да не му ги вземат. Нито пък имаме един тон играчи, които да се чудим кво да правим, щото в момента едвам събираме група за мача. И имаме 1 /един/ централен нападател.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:28 pm 
Аватар

Смятай колко е зле положението щом е работил в Черноморец, а не иска да дойде при нас. Но си мисля, че проблема е на личностно ниво а не толкова на условия и пари и просто Гонзо и Херо не искат и не могат да работят заедно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:28 pm 
Аватар

Не мога да ви разбера, честно.

Първо на първо, дори тука в тоя форум, половината от вас си говорят от месец (че и повече) насам, че великия Херо няма да дойде. Така че не виждам нещо изненадващо. Херо си имаше условия за кинти (дали ще са за трансфери, дали за заплати, дали за нещо друго, ама очевидно имаше условия за пари), Тати го коткаше с "ше измислим нещо, от Нова Година ше има парички някакви" - не стана. Така че нищо неочаквано не е станало.

Второ на второ, дали ще дойде Херо или не, далеч не е най-големия проблем на Левски. Да, би било хубаво да имаме треньор, за да не трябва Гонзо да съвместява И ТАЗИ длъжност (която, за мен, не му е сила, макар да има проблясъци), но няма да стане. Само че в момента е доста по-важно да се изяснят нещата около собствеността и да се предприемат някакви реални действия, а не това дали ще сме трети или пети! В тая връзка, стига глупости - Стоев е огромен ташак като треньор и е абослютно безсмислено да се взима....

Трето - не знам защо някой ПРОДЪЛЖАВА да си мисли, че Херо е някакъв велик треньор.....явно сте забравили колко му се радвахме при предишния престой. А това, че е направилн някакъв проблясък без пари в Чъц, изобщо не значи, че ще го повтори при нас, особено пък в тая ситуация. И в крайна сметка твърде дълго му се молихме, чакахме, кандърдисвахме и т.н. Като не ще - ако ще, вратата я знае къде е, айде довиждане. И дано никога повече не го канят, че ми писна вече да слушам за тоя Херо....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:29 pm 
Аватар

И защо Гонзо да не иска да бъдат взети? Каква е причината? :roll: Аре ако знаете нещо, го кажете. А не просто лафове от сорта- Гонзо и батков са комбина, съсипват ни нарочно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:29 pm 
Аватар

bate sasho написа:
Доста малко истински ЛЕВСКАРИ са останали....Херо 5 години ни мота.Отиде в Ботев заради парите , те свършиха и остана без работа.Всичко опира до тях.Херо не трябва да идва с мисълта да прави от Левски силен отбор.Левски в момента се опитва да съществува.А с неговото идване в Левски това щеше да е по постижимо (поне от към някаква игра).Всеки е готов на хубаво да седне и да гради.Ама като види , че е трудно и да си бие камшика.Да е жив и здрав Херо , винаги съм го уважавал страшно много.Но днеска ме разочарова...

Каква е ползата да идва за треньор за да се опита да направи от Сашко Александров Роберто Карлош и да ни добута от 6-то до 3-то място...? Или вече се отказваме от всякакви трофеи, обричаме се на мизерно съществуване и се молим за Х срещу прасетата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:30 pm 

hidden767 написа:
Не очаквайте да чуете нещо ново на тази пресконференция.
Херо никога няма да каже открито, че няма как да работи с човек като Гонзо, защото веднага ще настрои идолопоклонниците на царя срещу себе си. :smt006

И аз така мисля.

Гонзо е направил всичко възможно Херо да не дойде. Така е направил и извъртял нещата, за да се откаже Херо. Оплел го е в мрежите си един вид. Даже ако Херо каже: "Аз сам се отказах, защото видях колко е тежко положението в Левски и искам да си пазя здравето", значи 10000% лъже.
Гонзо е обсебен от Левски и иска да съсипе Левски затова нарочно е правил номера на Херо, за да се откаже сам и да може Гонзо да си държи цялата власт.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:31 pm 
Аватар

Е то и Педро, Димов, РетарДомо, Крумов(въпреки че като дойде играеше много стабилно) + още 3-4 заплати не трябва да помирисват....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:32 pm 

Vincenzo написа:
Аз лично нямам нищо против и Гонзо да остане начело. В тази тиня единствено той се нагърби да се заеме с нас.
Херо никога не е бил реална опция! Ако искаше да идва, щеше да дойде още септември.

Топчо освен да налага юноши (което само по себе си не е малко, но не е и достатъчно) не виждам какво повече би постигнал като треньор. И той се оказа напълно изненадан от "авангардния стил на игра" на прасетата, така както преди него го направи Сухия, а след него Мурсия и Гонзо.

Ако само треньор от школата е опция за нас, по-скоро бих се доверил на пиянката Гошо Тодоров.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:33 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Второ на второ, дали ще дойде Херо или не, далеч не е най-големия проблем на Левски. Да, би било хубаво да имаме треньор, за да не трябва Гонзо да съвместява И ТАЗИ длъжност (която, за мен, не му е сила, макар да има проблясъци), но няма да стане. Само че в момента е доста по-важно да се изяснят нещата около собствеността и да се предприемат някакви реални действия, а не това дали ще сме трети или пети! В тая връзка, стига глупости - Стоев е огромен ташак като треньор и е абослютно безсмислено да се взима....

Аз ти казвам, че като докара още 5 Пачека, изобщо няма да се занимавам да си тровя нервите да се занимавам с този отбор. Иначе сценарият е ясен - още две загуби от свинете, още куп излагации със селските отбори и гарантирано шоу с изпълненията на Сашо, Машо и Пашо. Няма да участвам в тая клоунеада, да се шибат анално в гъза!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:34 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
hidden767 написа:
Не очаквайте да чуете нещо ново на тази пресконференция.
Херо никога няма да каже открито, че няма как да работи с човек като Гонзо, защото веднага ще настрои идолопоклонниците на царя срещу себе си. :smt006

И аз така мисля.

Гонзо е направил всичко възможно Херо да не дойде. Така е направил и извъртял нещата, за да се откаже Херо. Оплел го е в мрежите си един вид. Даже ако Херо каже: "Аз сам се отказах, защото видях колко е тежко положението в Левски и искам да си пазя здравето", значи 10000% лъже.
Гонзо е обсебен от Левски и иска да съсипе Левски затова нарочно е правил номера на Херо, за да се откаже сам и да може Гонзо да си държи цялата власт.

Без последното изречение- всичко е вярно.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Tuchkata написа:
Vincenzo написа:
Херо никога не е бил реална опция! Ако искаше да идвам щеше да дойде още септември.

Оставането и работенето в клуба не винаги му помага :smt006 То по тая логика и Тара се е нагърбил да ни издържа? Компромиси с Левски не трябва да се правят, разберете го!

Бях един от най-големите критици на Гонзо като треньор преди 2 години. При сегашното положение на Левски е нелепо и смешно да се правят каквито и да е изводи за треньорски качества, на който и да е. Предпочитам Гонзо 300 пъти повече за треньор и начело на Левски, отколкото някоя п*тка, която да реве на пресконференциите само!

Върнете се в началото
 Профил  

acrimonious написа:
antonatan написа:
Цитат:

10-те нови играча ти гарантирам, че ще се вместят в нелепите заплати, които Гонзо дава на недоразумения като Наумовски (8 евра :ohmygod :ohmygod ) и Стефано (3 евра :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod ), така че не виждам защо да не му ги вземат. Нито пък имаме един тон играчи, които да се чудим кво да правим, щото в момента едвам събираме група за мача. И имаме 1 /един/ централен нападател.

... и 1 десен бек (който всъщност е десен полузащиник), както и 3 централни защитници от които единия е ляв бек, а другия е Йети.

Върнете се в началото
 Профил  

Не се тревожете!Пролетта губим 2 от 3-те оставащи мача, попадаме в долната половина и нещата се нагласят идеално за тандема Боко-Пеевски.Продължаваме напред!

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:35 pm 

Разбира се, че е вярно :smt023

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:36 pm 
Аватар

Значи Гонзо говори с Херо да дойде и после му спретва едни Съдби на кръстопът :smt005 :smt005 :smt042 :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Тва с Крумов, който някога бил играел добре, ми е любимо :bigok Пламен Крумов е тотален футболен инвалид и винаги, ама винаги е бил такъв. Единственото му качество е желанието за игра, което е демонстрирал и при нас, и заради което немалко хора тука го захаресваха, и по неведоми пътища му прощаваха купищата глупости, които твори във всеки мач (да не припомяме дискусиите по темата от миналия сезон). Казвал съм го неведнъж, още тогава - тоя човек има проблем дори с нормалното тичане, движи се като недъгав....за футбол изобщо не може да се говори, никога не е имал нищо общо с играта тоя човек....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Излагате се момчета, само това ще ви кажа и повече няма да влизам в безумни спорове

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:37 pm 

Andy Frain написа:
Не се тревожете!Пролетта губим 2 от 3-те оставащи мача, попадаме в долната половина и нещата се нагласят идеално за тандема Боко-Пеевски.Продължаваме напред!

И?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:37 pm 
Аватар

acrimonious написа:
bate sasho написа:
Доста малко истински ЛЕВСКАРИ са останали....Херо 5 години ни мота.Отиде в Ботев заради парите , те свършиха и остана без работа.Всичко опира до тях.Херо не трябва да идва с мисълта да прави от Левски силен отбор.Левски в момента се опитва да съществува.А с неговото идване в Левски това щеше да е по постижимо (поне от към някаква игра).Всеки е готов на хубаво да седне и да гради.Ама като види , че е трудно и да си бие камшика.Да е жив и здрав Херо , винаги съм го уважавал страшно много.Но днеска ме разочарова...

Каква е ползата да идва за треньор за да се опита да направи от Сашко Александров Роберто Карлош и да ни добута от 6-то до 3-то място...? Или вече се отказваме от всякакви трофеи, обричаме се на мизерно съществуване и се молим за Х срещу прасетата?

Все от някъде се тръгва.Ясно е , че на този момента Батков не може да изкарах някаква сума Х пари , и да покрие всички задължения и да останат за играчи.Доста хора тук въобще нямаше да се замислят да приемат работата и да тръгнат да спасяват Левски , само ако имаха качествата на Херо.Явно при него стоят по друг начин нещата...има по важни работи от Левски $

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:38 pm 
Аватар

Иначе херо имаше проблясъци в Черноморец, както Гонзо имаше в Черно Море, но нещата в Левски са различни...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:38 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Излагате се момчета, само това ще ви кажа и повече няма да влизам в безумни спорове

Ще си говорим края на февруари, когато Крумов и Белаид ще ни се струват като мокър сън. Гонзича явно е решен да чупи рекорди. Турчо лайкс дис.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:40 pm 
Аватар

Предпочитам да си ги говорим наживо, не ми се спори по интернет

Върнете се в началото
 Профил  

Кофти за Гонзо, отново попада в много гадна ситуация. Аз съм огромен оптимист, но вече светлинката в тунела става все по-незабележима.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

bate sasho написа:
acrimonious написа:
bate sasho написа:

Все от някъде се тръгва.Ясно е , че на този момента Батков не може да изкарах някаква сума Х пари , и да покрие всички задължения и да останат за играчи.Доста хора тук въобще нямаше да се замислят да приемат работата и да тръгнат да спасяват Левски , само ако имаха качествата на Херо.Явно при него стоят по друг начин нещата...има по важни работи от Левски $

Вие съвсем откачихте обаче. Човека иска нормална обстановка за работа? Да, всичко останало от това е компромис. Компромисите винаги са лоши и не водят до добро. Приемаме следния вариант, Херо се навива да работи без пари. Бием свинете, класираме се в Европа бием и там някой и почваме да слушаме на Борат поредните обещания за развързана кесия и той колко е успешен. Тва ок ли е ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:44 pm 

Wildkid написа:
Не мога да ви разбера, честно.

Първо на първо, дори тука в тоя форум, половината от вас си говорят от месец (че и повече) насам, че великия Херо няма да дойде. Така че не виждам нещо изненадващо. Херо си имаше условия за кинти (дали ще са за трансфери, дали за заплати, дали за нещо друго, ама очевидно имаше условия за пари), Тати го коткаше с "ше измислим нещо, от Нова Година ше има парички някакви" - не стана. Така че нищо неочаквано не е станало.

Трето - не знам защо някой ПРОДЪЛЖАВА да си мисли, че Херо е някакъв велик треньор.....явно сте забравили колко му се радвахме при предишния престой. А това, че е направилн някакъв проблясък без пари в Чъц, изобщо не значи, че ще го повтори при нас, особено пък в тая ситуация. И в крайна сметка твърде дълго му се молихме, чакахме, кандърдисвахме и т.н. Като не ще - ако ще, вратата я знае къде е, айде довиждане. И дано никога повече не го канят, че ми писна вече да слушам за тоя Херо....

Повечето юристи които познавам в БГ и отвъд океана разсъждават точно като теб. Трябва да е професионално изкривяване някакво. Нищо лично :) .

Кажи ми кога в истинския живот, можеш да сложиш всичко на пауза за да си решиш генералния проблем? Всички проблеми се решават в движение защото нито един от тях няма да ти позволи да го игнорираш. Това съм научил аз за моите 43 години на този свят.

Критиката ти към качествата на Херо датира от повече от 10 години. Тогава цялата реалност беше различна (с изключение на Батьо). Сравни сегашния Херо със Сухия, Жадното, Гонзо, Мурсия, Топчо, Достанич, пък ако ще и с Ясен (макар последния да демонстрира проблясъци на приличен треньор).

Последна промяна SZ_FEN на Сря Дек 17, 2014 6:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:44 pm 
Аватар

Цитат:
"По някои въпроси нямахме единомислие и в името на добрите ни отношения се договорихме, че на този етап, той няма да поеме отбора. Разминаванията ни бяха в една главна посока – броят на футболистите, които трябва да бъдат привлечени. Левски не може да си позволи да осовободи много футболисти. Имахме и разминавания с концепциите на Георги Иванов".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:45 pm 
Аватар

Разберете, че целия проблем не е кой да е Треньора на Левски а кой да прави селекцията? Това е болката и на Гонзо и на Херо, и това е целия проблем през тези месеци. Просто Гонзо няма желание да позволи на друг да води футболисти в клубът а Херо пък не иска да работи по-този начин, а предпочита той да си ги води сам!

Това е целия проблем какво толкова го мислите, дори и мустака си го призна сега в интервюто по бонг! :smt006

Последна промяна We_Are_Levski! на Сря Дек 17, 2014 6:48 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 6:46 pm 
Аватар

Колкото и да пишете може само да се излагаме повече.
Седим и чакаме ТКБ да умре и тва е :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 448, 449, 450, 451, 452, 453, 454 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]