tprodanov написа:
Alek написа:
Охооо, красив жалък опит.
1. Значи взаимно да благодарим на Гонзо, че е успял да изгони 1/2 некадърници които той сам доведе без неустойки или да речем минимални?

БЛАГОДАРИМ МУ от сърце. Благодаря му и, че нито един български футболист не иска да чуе за Левски, заради използваните от него методи!
2. С този втори жалък опит, просто не знам как да процедирам по-ясно. В кой е вината, че доведения от Мурсия Аниете е подписал за 1 година и сега стои дилемата да си ходи? На теб и New Order ще ви кажа, че това което вие говорите просто не работи, нито един футболист не напусна чорбата март месец, както виждате сега ги напускат всички, вашата теза издиша с доводи, а не просто с логически алабалистики, които са логични само за вас. Има милиони футболисти и всеки се бори да участва в мач повече, за да му сглобят по-добре клипче, да го купи някой балък като наш СТД. ( с максимално опростен смисъл на думата балък, дори наивен по-скоро )
3. За едната школа е отговорен Даниел Боримиров за другата Станислав Ангелов.
Успех в измислянето на ГРАДИВНИ идеи, неща които ще дадат положителен ефект в години за напред и Гонзо има участие в тях.

))
Виждам, че продължаваш да защитаваш тезата си основно с определения. Градивно, разбира се..
1. Когато нямаш пари, докарваш някакви. Ако един на десет стане - чудесно. Останалите трябва да можеш да ги освободиш. Гонзо го направи. Когато пред Гонзо задачата бъде да докара футболисти, на които има какво да обещае, че и да ги купи, тогава можем да определим как се е справил.
2. Яката работа - да разбираме, че петте месеца без заплати не са проблем. Това, че никой не си е тръгнал и никой не е бойкотирал е всъщност в реда на нещата - навсякъде така стават. Аз по тая тема приключвам.
3. Т.е., Гонзо заслуга за школите няма, нищо, че и двете бяха потресаващо зле преди той да стане СТД? Ясно, и тук приключвам, срещу тия аргументи нема достойна сила...
Това беше най-слабото ти мнение, вече тотално изсмукване от пръстите.
1. Някакво оправдание е, че от 15 футболисти докарани от него стават двама? Аз и ти ще имаме същият успех в гледането на клипчета, гарантирам ти, а и да сме по-зле, с колко да сме по-зле? 1-2... Смехотворно.
2. Никой не си тръгна от Локо София, никой не си тръгна от Чорбата, ако искаш да вземем Гошо Марков за СТД? Това с тръгването март месец просто НЕ работи така както ти си мислиш, дори да ми изкараш 1 случай през гугъл, той ще е прецедента, изключението което доказва правилото.
3. Цитираните по-горе резултати говорят съвсем различно от теб, ти се спря на отбор от `06, което е меко казано смехотворно, защото никой не знае какво ще се случи с тези ДЕЦА, но дори да приемем, че си прав и школата цъфти, каква е неговата заслуга с действия? Боримиров му беше спуснат от Батков и се налагаше да се помиряват в името на Левски, не го е назначил той, кое е това действие с което Гонзо е развил нещата? Или че испанеца който доведе си би камшика преди няколко месеца?
Или ако е такъв уникален разбирач и е превърнал набори които са били 5ти в шампиони, защо не го прави и с мъжкия отбор? Не е ли по-добре шеф на школата? Ако приемем, че ми извадиш довод, че той има каквото и да е отношение към резултатите на юношеските формации.
Упорито не ми отговаряш на важните въпроси, какви ПРИХОДИ донесе СТД с избраната от него поредна селекция, каква визия се вижда в действията му, какви резултати постигнахме, какви очаквания имаме за новия сезон, каква ни е базата играчи, какво се случва с принципите на които той толкова много държи в случая с Минев? Ти си супер горд, че е изгонил футболистите които той е докарал с минимални неустойки, но така ги е изгонил, че нито един български футболисти да не иска да дойде в Левски. ( Огнянов, Костадинов, Колев и т.н. )