forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 12:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 440, 441, 442, 443, 444, 445, 446 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 8:43 am 

Kocito_Kalki написа:
Аз не помня кога з апоследно от зимната ни селекция сме докарали читав футболист.

Гари :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 10:17 am 
Аватар

Пачека остава!!! :strkstrk

Прикачени файлове:
image.jpg
image.jpg [ 170.41 KiB | Прегледано 3293 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 10:17 am 

Не е драмата дали Херо ще дойде, а какво ни остава ако не дойде. Тази година 6 място, догодина долната половина на таблицата, загуби от чорбата докато и последният левскар не спре да очаква нещо друго освен загуба в този мач.
Определено си затвърждавам мнението, наложено още при предишният му престой на Герена, че Гонзо е вредител номер едно за отбора след Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 10:21 am 
Аватар

Абсолютно задължително е да си спестим униженията в първата шестица.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 10:48 am 
Аватар

Абе и аз не съм оптимист за бъдещето ни през пролетта, но този краен песимизъм и горещите молитви да не сме в първите шест са ми малко странни.

От първите пет отбора в момента балансът ни е 3 победи 1 равен и 5 загуби, като две от тях са великите загуби от Стара Загора. Ако Ботев го добутат до първите 6 (не за наша сметка) - срещу тях имаме две победи.

Да - зле е положението и е очевидно, че няма да сме в играта за първите две места. Но не вярвам и да се отвори земята и да запишем геройски 10 загуби. Нещата ще си продължат като сега. И едва ли има значение дали ще паднем от Литекс или от Славия. Защото не знам дали си представя някой, че във втората шестица ще мачкаме наред. Ние каквито мачове правихме с първите, такива правихме и с последните. Падахме от морето, от Славия, равния с Марек. Два мача не можахе да бием Локо Пловдив...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 11:07 am 
Аватар

Пачека не е в списъка :strkstrk :lol: :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 11:20 am 
Аватар

Копеле, интересуват ме само двата мача срещу свинете ако влезнем, да не загубим! Ако завършим шести май ще играем последния кръг с тях

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 11:28 am 
Аватар

Мошно последния кръг с тях и да им го турим за титлата :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 12:45 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Копеле, интересуват ме само двата мача срещу свинете ако влезнем, да не загубим! Ако завършим шести май ще играем последния кръг с тях

И аз съм така, но с Гонзо ги губим...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 12:49 pm 
Аватар

Предложи по-добър ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 1:00 pm 
Аватар

Няма друг по-добър. Херо ни е варианта. :smt006 Петев ще поеме национала, Стойчо Стоев не искам дори да го коментирам, а Мъри си остава твърдо в Казахстан.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 1:12 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Предложи по-добър ?

Цитат:
Емил Велев: Жребият не е благоприятен за Хасково

:bigok

С него вдигаме купата и бием 2 пъти чорбата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 1:21 pm 
Аватар

Сакаме, чекаме Кокала. :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 1:51 pm 
Аватар

Да

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 1:55 pm 
Аватар

Кокале, развали проклятието ! :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 3:13 pm 
Аватар

При положение, че изгонихме Блажевич и не взехме друг добър вратар, сега като махаме двамата ни вратари, които влизат в групите за мачовете - дано поне имаме идея кой точно ще привлечем на тяхно място. Ако Гонзо, Херо или който там отговаря за трансферите нямат конкретна и сигурна идея кой ще ни е вратар, поне да не бързат да гонят и Пламен Крумов. Срещу морето видяхме, че се справя доста добре с играта с ръце в наказателното ни поле. Може да се окаже нашият Моци :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 3:13 pm 
Аватар

Chetnik написа:
Абе и аз не съм оптимист за бъдещето ни през пролетта, но този краен песимизъм и горещите молитви да не сме в първите шест са ми малко странни.

От първите пет отбора в момента балансът ни е 3 победи 1 равен и 5 загуби, като две от тях са великите загуби от Стара Загора. Ако Ботев го добутат до първите 6 (не за наша сметка) - срещу тях имаме две победи.

Да - зле е положението и е очевидно, че няма да сме в играта за първите две места. Но не вярвам и да се отвори земята и да запишем геройски 10 загуби. Нещата ще си продължат като сега. И едва ли има значение дали ще паднем от Литекс или от Славия. Защото не знам дали си представя някой, че във втората шестица ще мачкаме наред. Ние каквито мачове правихме с първите, такива правихме и с последните. Падахме от морето, от Славия, равния с Марек. Два мача не можахе да бием Локо Пловдив...

То не е въпросът да мачкаме наред, колкото да си спестим униженията, които ни докарва сегашния отбор. За няколко години обогатихме чорбарския фолклор, паметник ще вдигнат на Стойчо заради нашите ритнитопковци, подобрихме рекорди срещу всякакви тимчета, записахме загуба на Овча Купел (честито - за първи път в историята :ohmygod ) и какво ли още не. Тая статистика, дето си я извадил означава само, че от три мача - в два се насираме, така че по-добре тихичко на село отколкото излагация седмица след седмица. Току виж се поуспокоили и в тоя нашия отбор, че сега всяко решение е на паника.

П.С. Според мен няма да изпуснем шестицата, толкова ни е слабо първенството, че и в сегашния си вариант ще сме в горната половина, просто не съм толкова убеден, че ще е за добро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 3:50 pm 
Аватар

thegboy написа:
Тая статистика, дето си я извадил означава само, че от три мача - в два се насираме, така че по-добре тихичко на село отколкото излагация седмица след седмица. Току виж се поуспокоили и в тоя нашия отбор, че сега всяко решение е на паника.

Аз точно това не виждам как ще стане (да се успокоят нещата в отбора). Ако играем във втората половина и се въртим между 7 и 9 място, записвайки от 10 мача 5 победи, 3 равни и 2 загуби (примерно казано - изхожайки от резултатите ни до момента с тези отбори.) по-спокойно ли ще бъде във форума? Или по медиите ще настане спокойствие? Футболистите ли да очакваме, че ще се успокоят - ебем ти успокоението, че не се бориш за нищо. И, като са спокойни и си разцъкват дербита (без ирония казано) с Черно море, Славия и Локо Пд, ще имат възможност да се съсредоточат върху израстването си като играчи ли? Ще тренират много за да се върнат догоина по-силни :lol: Да не говорим, че ако наистина разкараме 5 основни играчи от този отбор - какво спокойствие ще търсим за половин нов отбор, който ще имаме. Или имаме основание да очакваме, че през лятото отбора няма да се промени и наистина това сега ще бъде основата и гръбнака на клуба през следващите няколко години. Защо ще водиме нови играчи за да играят с Хасково? Ако смятаме, че те ще са по-зле от сегашните - нека пускаме направо юношите да играят цял полусезон в долната шестица. Ако накрая не сме отпаднали ще сме спестили камара пари от заплати.
Колкото за историята с чорбарите - и според мен най-важното е да не допуснем нови две загуби от тях във втората фаза на първенството. Но да излизат тия малоумници нашите и да ги убиват. Да ги гледаме как се успокояват с мачове срещу някакви изпадняци в Б група половин година и да се надяваме чорбата да ги закрият преди началото на следващия сезон за да не трябва да играем с тях повече ли? Най-нормалният път за стабилизирането на един отбор е да постига успехи. Не си представям как някой спортен клуб, търговско дружество или каквото и да е друго нещо, полага основите на успешно развитие, като допуска по-лошо представяне в показателите си. Освен ако не говорим за някакъв "катарзис" тип фалит и започване на чисто от дъното. При положение, че при нас нищо съществено няма да се промени, нито във финансово, нито в организационно отношение - не виждам причина сами да искаме по-лоши резултати. Пак казвам - единственият довод за чорбата не може да е определящ, защото ние все някога ще играем с тях. И не виждам никакъв повод да смятаме, че имаме нужда от 10 месеца време да се подготвя този велик отбор за новия сезон за да биеме чорбата. Имаме 2 месеца зимна пауза - да правят, да струват и да излизат да играят. Ше ги еба в олигофрените - докараха ни да разсъждаваме в коя половина на таблицата да сме...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 4:05 pm 
Site Admin
Аватар

Във втората шестица,ще е по-спокойно от гледна точка на това,че ще можем изцяло да се концентрираме върху купата.Според мен,е повече от наложително да вземем трофей(купата),просто за да може,най-накрая да се зарадваме на нещо,ебаси...Ясно е,че нито ще цъфнем,нито ще вържем,нито ще дойдат 100 нови спонсора,едва ли ще направим и нещо в ЛЕ.Но е крайно време да се зарадваме и ние на нещо,ей така да се покефим,че сме с купата,а чорбарите(макар и с по-добър отбор от нашия)ще вземат само и единствено калъфките. :smt006

КУР за Батков :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 4:23 pm 
Аватар

Според мен имаме спешна нужда от трофей. Не само за наш кеф, а и за малко по-голямо спокойствие около клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 4:24 pm 
Аватар

krasi_blue написа:
Пачека не е в списъка :strkstrk :lol: :smt005

Пачека има 3 години договор още бе :blass амбициран да си го изпълни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 5:35 pm 
Аватар

Взривихме ли трансферния пазар? Бащицата извади ли благо куприлиони за да изкупи всичко което е безплатно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 9:09 pm 
Аватар

Шалке искат да взимат Пачека, че са се уплашили от Реал Мадрид.. Ама ние не го пускаме, той е твърде безценен. :!:

Иначе аз направих импровизирана визитка на Педро и я представих тука на едно бунище за старо желязо.. Останаха впечатлени, дано сключат сделка с Бащицата. Без комисионни за мене, не искам, от добро сърце го правя. :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 9:22 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Предложи по-добър ?

Херо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 9:34 pm 
Аватар

Като не иска, какво правим ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 9:51 pm 

Ми няма причина да не иска. Нито иска пари за селекция, нито заплатата на стойчо. По-скоро не го искат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 9:56 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Ми няма причина да не иска. Нито иска пари за селекция, нито заплатата на стойчо. По-скоро не го искат.

Аргументи?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 10:16 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Като не иска, какво правим ?

Ами АКО не иска, поне да цъкаме в долната шестица докато ни дойде акъла, че с Гонзо, Сухия, Мокрия и жадния ни чакат 1 добър мач последван от три лайняни и пренаписване на историята на дербито....

И аз оставам с впечатление, че не той не иска, а в Левски не го искат.

Едит:

Цитат:
"Аз съм човек, който си държи на думата. След като съм поел ангажимент към Левски, до последно ще чакам, ще видя тяхното развитие. Условията, които съм поставил са основно за селекцията, искам да има дълбочината в състава. Това са съвсем нормални изисквания на всеки треньор. Имам виждания, искам да направя определени промени. Желая аз да направя селекцията, аз да водя подготовката и после аз да нося отговорността."

Кое е толкова непосилно?

Последна промяна acrimonious на Вто Дек 16, 2014 10:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 10:19 pm 
Аватар

Кой в Левски - Гонзо, Мустака, някой друг :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 10:26 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Кой в Левски - Гонзо, Мустака, някой друг :roll:

Гонзо ми се струва най- вече, че не го иска. Така дочух, като естествено може и да не е вярно, но просто като слушам интервютата...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 440, 441, 442, 443, 444, 445, 446 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]