forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 12:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 439, 440, 441, 442, 443, 444, 445 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 6:19 pm 

Цитат:
Левски ще се раздели с голяма част от сегашния си състав, включително и с някои от титулярите от есента.

Георги Иванов вече е набелязал играчите за гонене и ги е съгласувал с евентуалния нов треньор Димитър Димитров.

На Херо ще се падне честта да информира лично отпращаните от клуба състезатели за решението.

Ето и списъка с набелязаните за напускане, според bTV:

Пламен Илиев, Пламен Крумов, Аймен Белаид, Пламен Димов, Луис Педро, Валери Домовчийски, Мирослав Иванов.

Заради "железните" договори на някои от набелязаните футболисти, като тези на Педро и Белаид, клубът ще се опита да ги продаде или ще търси споразумение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 6:29 pm 
Аватар

Би било чудесно да се отървем от тия дървета. Проблемите са два - първо, надали ще стане и второ - и да стане, вероятността да се сдобием със същите по дървеност греди е доста сериозна.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 6:48 pm 
Аватар

Само да не напуснат добрите, заради неизплатени заплати и да останем с некадърниците :bigok

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 7:14 pm 

Аз лично не виждам как ще задържим Аниете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 8:46 pm 
Аватар

Доказано е че разкараме ли едни дървари, взимаме още по-големи некадърници. :bigok Представяте ли си тазгодишните какви зловещи неможачи ще са... :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 8:52 pm 
Аватар

В тоя списък болезнено ми липсва лицето kapitano ginije... :?

P.s. Който си признавам, че ако се махне, ще ме накара да се усмихна истински за пръв път от гола му срещу Лил :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 8:57 pm 
Аватар

Около Гаджив и Сърмоф ще се гради отборът: капитани, шампиони, лидери...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 9:33 pm 
Аватар

Код за потвърждение:
„Левски“ търси поне петима нови. Вратар, десен и централен защитник, крило и централен нападател. Възможно е при раздяла с Гаджев да бъде взет и вътрешен халф. Спортният директор и треньор Георги Иванов вече действа по селекцията. Херо обаче също действа по своя. Дори представи на Тодор Батков списък с 8 имена. Гонзо пък има свои...
:strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 10:13 pm 
Аватар

Да бе верно ... Херо нали днес щеше окончателно да обяви дали идва ... :smt017

Последна промяна THE BLUE BEAST на Вто Дек 16, 2014 9:56 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 10:14 pm 
Аватар

Така като гледате сайтовете дали се е случило някое от двете събития?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 10:16 pm 

Нашият живот написа:
Общото събрание днес ли трябваше да бъде :?:

За 17-ти Дек е насрочено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 10:38 pm 
Аватар

Цитат:

"Аз вече не един и два пъти заявих, че настоявам да проведа селекцията и подготовката в клуба. Така ще зная за какво поемам отговорност. А не да дойда, след като всичко е приключило. Не, така не ме устройва.

Казвах няколко поредни пъти, че хората не бива да бъркат любовта към един отбор с отговорността за вдигането му на крака. Това са две коренно различни неща. Готов съм да се заема и потвърждавам, че претенциите ми не са финансови.

Мога да направя селекция само на база свободни агенти от чужбина. Няма проблем. Вече съм водил в страната много футболисти, които съм взимал от трета и четвърта дивизия, а тук са постигали най-големите си успехи. Ще го направя отново. В България просто няма футболисти, които са свободни, а в същото време отговарят на нивото на "синия" клуб.

Повече се надявам да няма причина да говоря пак по темата "Левски". Всичко е ясно, очаквам финалните разговори и действаме".

Да довежда негерите от 3та френска и да действаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 10:47 pm 
Аватар

Тая драма съвсем искрено започна да ме дразни вече. Като не ще да идва по примера на това как избяга от жАлтите, след като резнаха тръбата с лева - да си го каже. "Ще дойда, ама ако това, ако онова" - да беше хибрид между Капело и САФ, добре, ама така ми идва повече лично на мен вече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 11:01 pm 
Аватар

jordanofff написа:
Тая драма съвсем искрено започна да ме дразни вече. Като не ще да идва по примера на това как избяга от жАлтите, след като резнаха тръбата с лева - да си го каже. "Ще дойда, ама ако това, ако онова" - да беше хибрид между Капело и САФ, добре, ама така ми идва повече лично на мен вече.

Херо си тръгна от Пловдив още преди да им спрат парите и да стане кашата с ктб, така че не е коректно да го обвиняваме за нещо, което просто не е вярно. След него дойте Пенев точно, защото там гъмжеше от пари и Пенев си тръгна, когато им ги стряха, а не Херо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 11:06 pm 
Аватар

Това с лева и КТБ се говореше поне месец преди да дойде "новината" в Блиц. Имам наблюдения от 1-ва ръка в този случай. Така, че искрено не мога да се съглася, че не е бил наясно какво предстои да става. И той и Мъри си биха камшика, точно поради тази причина. Нищо, че жАлтитИ още смятат, че те са причината да го изгонят Стоилов, защото "великият българин" се е вслушал в мнението им и го е изгонил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 11:07 pm 
Аватар

Само не забравяй, че цялата сегашна 'сага' е 75% измислена от журналистите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 11:26 pm 
Аватар

И това е вярно, но последния мач за годината мина и ако имаше нещо сигурно, не виждам какъв щеше да е проблема да се представи официално на следващия ден. Нищо, че Пацо и останалите вече са по баровете. Чисто спиращо журналистическите творения по темата и показващо някаква макар и малка посока на развитие в положителен аспект. Точно заради това започвам да смятам, че накрая няма да дойде и се дразня на тези големи надежди които се възлагат. Не смятам също, че ако дойде ще се превърнем в хибрид между Байерн и Реал М, но това е съвсем друга тема, която не е на дневен ред и честно казано се надявам да не бъде, понеже са ми неправилни мислите, но ще видим..
Писна ми вече всеки да си прави каквото иска с нас. И докато съм сигурен, че на мустака му е през малката пишка за случващото се с Левски, то надеждата ми е в Гонзо, но и тук явно е по-скоро правилно твърдението, че един Гонзо - пролет не прави. :smt012
Кривото е, че накрая пак самият този Гонзо ще отнесе всичко. Дано не съм прав, наистина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 11:54 pm 

и аз знам, че е пас...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 11:55 pm 
Аватар

Голямото чудо. Все едно е Месия тоя Херо, та е толкова голяма драма ще дойде ли та нема ли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 15, 2014 11:59 pm 
Аватар

Аз не знам дали Херо и Мъри са знаели за предстоящият финансов колапс, но е факт, че Мъри пи една студена вода с парите си в банката. Според мен ако е знаел щеше да си ги изтегли преди галимациите. Херо го разбирам. И аз да съм няма да се навия ако не ме оставят да си върша работата, както аз си я разбирам. На Левски не му трябват нови Мурсии Достановци и Ясенчовци. Щом заемаш някаква длъжност трябва да те оставят да си я изпълняваш. И ако се докажеш или окензаш, да си понесеш дивидентите или негативите произлизащи от това. Прогнозата ми е че Херо няма да дойде. Дано да не съм прав разбира се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 12:02 am 

Журналята да ми яде кура,лека вечер :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 12:02 am 
Аватар

Toй и да дойде как ще работи Гонзо. Как си ги представяте двамата изобщо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 12:15 am 
Аватар

jordanofff написа:
Това с лева и КТБ се говореше поне месец преди да дойде "новината" в Блиц. Имам наблюдения от 1-ва ръка в този случай. Така, че искрено не мога да се съглася, че не е бил наясно какво предстои да става. И той и Мъри си биха камшика, точно поради тази причина. Нищо, че жАлтитИ още смятат, че те са причината да го изгонят Стоилов, защото "великият българин" се е вслушал в мнението им и го е изгонил.

Нещо това което си написал не се връзва с това:
http://www.standartnews.com/sport-sveto ... 47759.html

...хем знаел, хем вътре с 500К

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 12:15 am 

Росен написа:
Голямото чудо. Все едно е Месия тоя Херо, та е толкова голяма драма ще дойде ли та нема ли.

Росене, проблема не е, че Херо няма да дойде. Проблема е в това, че от май 2008-ма нямаме треньор, с изключение на 3-4 месеца по времето на Н. Костов и Йоканович.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 12:17 am 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
jordanofff написа:

Нещо това което си написал не се връзва с това:
http://www.standartnews.com/sport-sveto ... 47759.html

...хем знаел, хем вътре с 500К

Далеч по-сложно и дълбоко е, но няма да тръгна да пиша такива неща по форумите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 12:26 am 
Аватар

Добре де, аз не виждам къде са разногласията? Херо иска: той да проведе подготовката (в това не би трябвало да има проблем щом ще ни ръководи от Нова Година), и иска да привлича свободни агенти (тук също не виждам проблем) ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 12:30 am 
Аватар

Росен написа:

Абе драма си е, защото иначе Гонзо ще довършва сезона, а това значи да претърпим по-голяма катастрофа и от миналата година. Разбирай нови загуби от свинете, нови загуби от всякакви малоумници, 6то място и отпадане за Купата на 1/4 финал. Тези неща на мен лично ще ми дойдат в повече. Достатъчно ни гавреха в последните 2-3 години, защо трябва още...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 12:39 am 

Програмата ми минимум за Херо е просто да не паднем от прасетата.
Тази година нищо повече не искам. От другата може и да имам някакви претенции, но за сега това ако направи получава full respect от мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 3:05 am 
Аватар

Аз не помня кога з апоследно от зимната ни селекция сме докарали читав футболист.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 8:16 am 
Аватар

Ако Гонзо ще ни остава треньор е много важно в оставащите три шампионатни мача да запишем не повече от 3 точки, което ще е доста трудно с домакинства на Марек и Хаскоу, ама остава да се надяваме.. :?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 439, 440, 441, 442, 443, 444, 445 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]