forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 25, 2025 4:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 2:14 pm 
Аватар

Ама как така Александров отишъл в Лудогорец?! Абе ей, роботи, някой от вас тук има ли връзка с реалноста?! Ние бяхме продали най-полезния си офанзивен играч на същите тия. Лудогорец плаща големи пари на футболистите си, освен това е чисто футболно привлекателен за новите си попълнения. Ние сме Левски, но освен това, продаваме играчи, за да платим заплатите за две месеца назад, както и трудно бием срещу отбори като Берое на Герена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 2:50 pm 

Освен това, тоя Александров в Лудогорец ще е дълбока резерва, докато при нас вероятно щеше да е несменяем титуляр. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 2:51 pm 
Аватар

Започвам да си мисля, че има някаква топла връзка между БоК АкримониЙ и GOSP. BATKOV :bigok Обаче не е да си пият пиенето заедно, защото Акримоний не пие, не е да ходят в един и същи фитнес, щото Бащицата ходи на контра-фитнес, остава само да ебат едни и същи коври :bigok Сигурно това ще е :bigok
Иначе нещата се развиват по познат сценариЙ, милият ни Бащица вади пари от бездънния си джЕб, вади ли и ще продължава да вади, а ние ще продължим да му вярваме и да говорим, че всъщност той е добър човек :loser2 Алилуя братя, мир и благоденствие по света :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 2:55 pm 
Аватар

Позапознах се със ситуацията, и съветът ми към абсолютно всички в този форум е да намалите до минимум очакванията си към отбора през следващите няколко години! Към трансферната политика - също. За съжаление това е положението. Единственото положително към момента е, че няма как да изпаднем по естестен път. Това което може да направим към момента е просто да ходим на мачове и да подкрепяме отбора. Ясно е, че за друго просто капацитетът на масата не е достатъчен.

Последна промяна RIOT на Нед Яну 05, 2014 3:01 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 3:01 pm 
Аватар

Това е ясно, ама поне на терена да се раздават, а не да са 11 путки и да осмислят живота на свинете със загуби от 3:0 и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 3:01 pm 
Аватар

Аз пък съм обеден, че бащицата (дано умре) ше е начело до момента до който има кво да продава и с него да кърпи бюджета! А понеже в този клуб няма трансферна политика и до един или два трансферни прозореца може и да няма кво да се продава! И тогава иска не иска ше даде акциите тоя НЕпомак на всички знаем кой, но на който е забранено да му се произнася името! :smt005 :smt005 :smt005 :smt031 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 3:02 pm 
Аватар

Имам шанс тогава. :strkstrk До лятото бат Геле ще ми е личен треньор и бащицата да ми дава 3 к. лв заплата и тогава форумО ще си има футболист в първия отбор :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 3:04 pm 
Аватар

Бащицата е най-малкият проблем към момента. Няма смисъл от разтягане на локуми. Само като съвет ви го давам, да намалите до минимум очакванията. Аз лично спирам да мечтая за каквото и да било, просто ще си ходя на мачове и това е. В момента сме в будна кома, шансът е фифти-фифти...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 3:11 pm 
Аватар

И аз се опитвам да намаля очакванията към отбора, но както знаем всички това е ЛЕВСКИ СОФИЯ !! :lsclapp
Отборът, с който сме израснали и който сме свикнали да гледаме как мачка, ЖАЛКО ...
И все пак Левски не е само отбор, а религия !! :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 3:12 pm 

Добре де, кажете малко повече тези, които знаете някакви неща... За какво става въпрос, кой е проблемът, щом не е Батков?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 3:15 pm 
Аватар

Кур за БеФеСе, кур за БеФеСе...

Последна промяна RIOT на Нед Яну 05, 2014 3:57 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 3:36 pm 

Те щото не знаят нищо и падат от Луната.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 4:08 pm 
Аватар

Положението в клуба е меко казано зле...Батков трябваше да продаде клуба преди време когсто имаше реални купувачи. В последните години тънем в агония, от която много велики клубове не успяват да излязат... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 4:09 pm 
Аватар

Аз ли съм пропуснал нещо или? Кои са били тия реални купувачи на ПФК-то? Сериозно питам. Купувачи за нас има точно толкова колкото и за Цесекату - нула.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 4:18 pm 
Аватар

Еми яко юноши да пуска Сухия и тва е, поне може да излезе нещо от тях. Да махат Гру и компания и всичко за школата. След като няма пари и е зле положението, това ми изглежда като единствено решение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 4:26 pm 
Аватар

RIOT написа:
Аз ли съм пропуснал нещо или? Кои са били тия реални купувачи на ПФК-то? Сериозно питам. Купувачи за нас има точно толкова колкото и за Цесекату - нула.

Имаше, имаше..повечето знаете за какво иде реч. В последно време явно наистиа няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 4:40 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Започвам да си мисля, че има някаква топла връзка между БоК АкримониЙ и GOSP. BATKOV :bigok Обаче не е да си пият пиенето заедно, защото Акримоний не пие, не е да ходят в един и същи фитнес, щото Бащицата ходи на контра-фитнес, остава само да ебат едни и същи коври :bigok Сигурно това ще е :bigok
Иначе нещата се развиват по познат сценариЙ, милият ни Бащица вади пари от бездънния си джЕб, вади ли и ще продължава да вади, а ние ще продължим да му вярваме и да говорим, че всъщност той е добър човек :loser2 Алилуя братя, мир и благоденствие по света :smt006

Като изключим смешните неща (а те бяха свежи :smt023 ), къде си ме видял да защитавам Бащицата? Просто ми е смешно да се плюнчим пред клавиатурите как има таен световен масонски заговор за унищожението на Левски. Това е присъщо на едни други приятелки...

Просто фактите са, че управлението ни е слабо както е било ВИНАГИ, само че сега няма пари както не е било НИКОГА по Бащино време..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 4:44 pm 
Аватар

RIOT написа:
Позапознах се със ситуацията, и съветът ми към абсолютно всички в този форум е да намалите до минимум очакванията си към отбора през следващите няколко години! Към трансферната политика - също. За съжаление това е положението. Единственото положително към момента е, че няма как да изпаднем по естестен път. Това което може да направим към момента е просто да ходим на мачове и да подкрепяме отбора. Ясно е, че за друго просто капацитетът на масата не е достатъчен.

Най-обичам хора с вътрешна информация, които приказват общи приказки, без конкретика :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 4:47 pm 
Аватар

Ignore me, dude. Everything's fine!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 4:48 pm 
Аватар

В тоя форум що вътрешна иформация съм изчел...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 5:05 pm 
Аватар

И при Лафчис нямаше пари, но всички искаха да играят в Левски, защото Желязков после ги продаваше в Германия. Един клуб като Левски има с какво да бъде привлекателен, поне за българските играчи, дори и да не цака най-високите заплати. Въпрос е на умения и организация. Аз твърдя, че като умения и организация Батков клони към абсолютната нула и дори персонажи като Коко и Венци Корема го превъзхождат. Единственото, което знае Бащицата е да раздува пропаганда и ПР в комсомолски стил. Така се и управлява Левски, като Куба - със сладки приказки колко сме велики и да не обръщаме внимание на мизерното настояще. Ако наистина този е толкова безалтернативен, единствен и няма никакъв шанс да се махне, по-добре да го закрият този клуб точно на връх 100 годишнината, поне да си останем с хубавите спомени

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 5:05 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Mr. Smith написа:

Като изключим смешните неща (а те бяха свежи :smt023 ), къде си ме видял да защитавам Бащицата? Просто ми е смешно да се плюнчим пред клавиатурите как има таен световен масонски заговор за унищожението на Левски. Това е присъщо на едни други приятелки...

Просто фактите са, че управлението ни е слабо както е било ВИНАГИ, само че сега няма пари както не е било НИКОГА по Бащино време..

Верно, че сме 2014, а не 97-ма, но ако сравним двата безпарични периода Батков е на светлинни години от Лафчис и Жужо, Левски винаги се бори за победа, титла, купа, не може да се говори да нямаме очаквания. Некадърността никога не е оправдание и Кратун е прав, Батков е пълен шизофреник и лъжец, пея му и му пожелавам акциите да си ги прибере в ковчега и то съвсем скоро. Мразя го от дъното на душата и му желая всичко най-лошо на света, мразя и Мазния, въпреки, че знам, че е поставено лице и изпълнява други нареждания, да го духат Сашо Сталийски и Бойко, заради тяхната игра със собственоста. Левски не е шивашка фирма и никога няма да бъде и не мога да приема да се примиря със сегашната ситуация, а за връзката между теб и Батков се бъзикам, пийс да има между нас и алилуя братко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 5:19 pm 
Аватар

крайно време е 10 ноември да настъпи и във ФК Левски. С тоя комсомолец има чувството, че сме се върнали някъде 87-88 г. в най-мизерните години, точно преди да фалира системата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 5:32 pm 
Аватар

Абе в крайна сметка не играе това дали си комсомолец или не, а дали можеш да управляваш добре и да взимаш добри решения. Бащицата изпусна момента преди кризата да направи Левски хегемон за години наред у нас и е виновен за това, че сега няма пари. Сигурен съм, че умението да се управлява няма пряка свързаност с това дали си комсомолец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 5:42 pm 
Аватар

След като не иска да "подарява" собствеността и няма пари да издържа, нали не очаква, че някой ще му дойде на крака и ще му излива едни пари, а наш Тодор да се снима с Роман и Лапорта :smt006 Търси спонсори Тодоре или ставай и сЪ махай :smt006 Шест години си ни слагаш на кура и то мъжката :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 5:46 pm 
Аватар

Има много пряка вързка, защото комсомолците освен да държат речи по банкети и да плетат интриги, друго не могат. Батков като президент на Левски нищо друго не е показал. Докато връзките му с властта работеха, беше добре и после го издуха

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 5:51 pm 
Аватар

Изображение
Щял да идва на проби :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 5:52 pm 
Аватар

Тоя пък кой беше :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 5:54 pm 

Аз не разбрах кой е искал да ни купи преди няколко години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 05, 2014 6:03 pm 
Аватар

Аз не виждам, какво трудно има в управлението на един голям отбор като Левски, особено в първенство като нашето... Вадиш 1,5 милиона евра, купуваш 5 Гарита за по 300 к - 2ма защитника, дефанзивен халф, офанзивен халф и нападател + няколко човека с по- скромни качества, но които се раздават във всеки мач и всички отбори отиват на разлика. После ще продадеш един и ще си върнеш парите... Проблема според мен е в хората, които живеят на гърба на отбора. Дончо от както е в клуба имаме точно един нормален трансфер и това е Гари. Докато не започнем да привличаме играчи, не заради комисионните на някой хора, а заради футболните им качества нищо добро не ни чака

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]