forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 2:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 431, 432, 433, 434, 435, 436, 437 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2016
МнениеПубликувано на: Сря Май 11, 2016 7:35 pm 

Добре. Тогава отивам да пиша на Ромина :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 12, 2016 8:57 am 
Аватар

Тоя Неделев съм сигурен, че излиза последен от съблекалнята за мач. Просто е толкова тъп, че не знае коя е неговата фанелка и чаката другите да се облекат, пък неговата е тая дето остане. Ерата ретард дето след 2 години в Германия водеше брат му да му помага да си напазарува. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 12, 2016 9:13 am 

Неделев е добър футболист и ще е добре ако може да го вземем. Дреме ми, че не знаел германски или се подписвал с кръстче.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 12, 2016 9:20 am 
Аватар

Няма да дойде скоро... Той бил ботевиссс.

За Нелсън не е така, но пък не смятам, че ни трябва.

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 12, 2016 9:24 am 

Кой е Нелсън?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 12, 2016 9:31 am 
Аватар

Вицеадмирал Хорацио Нелсън, 1-ви виконт Нелсън, (на английски: Horatio Nelson, произнася се Хорейшо Нелсън) е британски адмирал, известен с участието си в Наполеоновите войни и най-вече с битката при Трафалгар, в която губи живота си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 12, 2016 9:48 am 
Аватар

ivosto написа:
Кой е Нелсън?

https://en.wikipedia.org/wiki/Nelson_Valdez

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 12, 2016 11:23 am 
Аватар

ivosto написа:
Кой е Нелсън?

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0 ... 0%BB%D0%B0

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 12, 2016 11:24 am 
Аватар

https://en.wikipedia.org/wiki/Nelson_Piquet

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 12, 2016 11:38 am 

https://www.youtube.com/watch?v=kdOPBP9vuZA

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 12, 2016 12:45 pm 
Аватар

https://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 12, 2016 3:42 pm 

Цитат:
Днес в 16:00 часа е последната среща между ръководството на Левски и близнаците Ради и Боби Цоневи. Sportal.bg научи, че двамата категорично не искат да подписват нови договори с клуба. Въпреки това на днешната среща спортният директор Георги Иванов - Гонзо лично ще се опита да убеди талантите, че мястото им е на "Герена".

Родените през 1995 година футболисти, които наскоро празнуваха своя 21-и рожден ден на този етап не се водили никакви разговори с други клубове от родния елит, но лично мениджърът на двамата ще се опита да намери oтбор в чужбина. Очаква се днес да стане ясно финалното решение на юношите на Левски.

Дебютът за първия отбор на "сините" правят през 2011 година, когато Боби Цонев влиза като смяна на Владимир Гаджев, а Ради заменя македонеца Дарко Тасевски. Първият гол за Левски - Боби реализира при успеха с 4:0 над Пирин (Гоце Делчев), а брат му се разписва при загубата с 1:3 от лит(*кс-етрополе през 2014 година. Двамата имат общо 79 мача с екипа на Левски в "А" група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 12, 2016 3:54 pm 
Аватар

Боби Цонев направи страхотни мачове есента. Ще е супер тъпо, че ще ги изпуснем, заради некви Диабита, Нарове и Денойеровци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 12, 2016 3:56 pm 
Аватар

И кой ще е виновен? Или по-точно както точно се очаква да направи Левски за да го задържи?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 12, 2016 4:01 pm 
Аватар

Boyo написа:
Боби Цонев направи страхотни мачове есента. Ще е супер тъпо, че ще ги изпуснем, заради некви Диабита, Нарове и Денойеровци.

Аз тия мачове, явно съм ги изпуснал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 12, 2016 4:12 pm 
Аватар

Niki4a написа:
Boyo написа:

Ако сме обективни трябва да признаем, че Боби игра добре есента когато нямахме футболисти да попълним групата. Но си мисля, че Левски като клуб демонстрира коректно отношение при контузиите му.
Наистина не виждам какво да трябва да направи Левски повече. Предлагат им по-добри заплати, но никой няма да им гарантира титулярно място на двамата. Ако го извоюват всички ще сме много доволни, но да играят само защото са наши юноши...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 12, 2016 4:18 pm 

Niki4a написа:
Boyo написа:

Ами не знам в кой кръг се контузи, но в първите 4 кръга имаше един гол (победен във Варна), две зачетени асистенции и асистенция за отменения гол на Махмудов в Разград. Предполагам си ги изпуснал тия кръгове?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 12, 2016 4:42 pm 
Аватар

Сега видях, че ставало дума за другия Цонев. Дори вече не си спомням, как играеше тоз младеж. Нещо са ми еднакви с брат му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 12, 2016 5:33 pm 
Аватар

Боби Цонев показа някои прилични неща, но има една шепа мачове и беше контузен до оня ден. Не знам какви "шансове" очаква да му се дадат, като няма как да изкара повече от 15 минути на терена. Ок, може и да го пуснат в края на някой мач до края на сезона, но е смешно да очаква нещо повече. Следва подготовка и ако там се върне към старата форма - може да се бори за място на терена.

Ради, колкото и да ни е тъжно, е доста посредствен играч. Има някой и друг проблясък, но като цяло е слаб. Още ми е пред очите мача с майните като гости, където беше трагедия някаква. Да не говорим, че и той получи шансове, при това - в конкуренцията на чужденците. Момчето, за съжаление, не е за отбор като Левски. При папагалите или Пирин може и да се закрепи.

Изобщо не мисля, че близнаците са в позиция да се цупят и да поставят условия. А и не виждам какво можем да направим като клуб - да им гарантираме титулярно място ли?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 12, 2016 8:36 pm 

Wildkid написа:
Ради, колкото и да ни е тъжно, е доста посредствен играч. Има някой и друг проблясък, но като цяло е слаб. Още ми е пред очите мача с майните като гости, където беше трагедия някаква.

Ако говориш за 1:1 с Локо, тоя мач беше много показателен. В него Ради определено беше най-добрият ни халф, а тук пак го оплюхте зверски. Ето че ти до ден днешен говориш, че е бил трагичен. И понеже със сигурност няма да приемете моето мнение, след мача Гочето, като анализатор на ММач специално отличи точно Ради.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 12, 2016 10:51 pm 
Аватар

Бахти, ще взема да намеря записа и да извадя точно 10 минути от него, та да видиш най-добрия ни халф. Да не говорим, че не е единствен мач това.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 1:05 am 

Ради и Боби са от 5 години в отбора. Даде им се доста шанс. Лошото е, че Краев е тръгнал по пътя им. Общо взето Мики ни е най-добрият от юношите, което не мога да повярвам че го мисля. Ако не друго поне има бързина и някакъв дрибъл. Можеше да станат добри играчи, защото имат заложби. Станаха обаче жертва на недалновидни треньорчета без опит, с които Батков си измиваше ръцете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 7:15 am 
Аватар

То всички юноши са жертва предимно на треньорите. На мен ми е интересно какви са им тренировките. Като разпитвам излиза, че никой не ги тренира за конкретни постове играчите ни, тоест нулево тактическо познание, нито разбиране за ролята в отбора. После що се лутат като мухи без глави, пък ги пускат и всеки мач на различен пост.

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 10:29 am 
Аватар

Пичове, да, от 4 години са в "Левски", но както виждате още нямат 21 години. Т.е. са започнали на 16-17, което е прекалено крехка възраст, да се правят изводи от играта ти, особено, ако се подвизаваш в марката "А" група.

Като цяло, не мисля, че заслужават цялото хулене, което се чете по-нагоре и назад, в темата. (специално за мача с Локо съм съгласен със спърс). Имат право да си сменят отбора, ако вярват, че ще се развият по-добре. В крайна сметка, най-вече те могат да загубят/спечелят.

Аз не мисля, че ще е голяма загуба, че си заминават. Проблем ще е, ако правилото за "под 21" остане. По-скоро проблем е, че явно не можем да си задъжим юношите, които ръководството иска. :idea:

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 10:38 am 
Аватар

Проблемът, за мен, е изцяло в техните глави и аз не мога да разбера те какво точно очакват (особено за Боби съм доста изненадан, след като беше станал доста основен играч преди контузията). Абсолютно съм съгласен, че за нас не е някаква особена загуба, особено Ради (съжалявам, не съм съгласен - Ради имаше добри мачове първия полусезон, този с Локото втория изобщо не е сред тях, но няма да споря). За съжаление, от юношите, които играят до момента, само Краев имаШЕ някакъв реален шанс да стане наистина стойностен футболист. Останалите са на посредствено ниво за отбор като Левски. Това, че имат проблясъци, не променя цялостния факт. Краев, за съжаление, върви рязко надолу. Не знам заради самия него ли е, треньора ли е виновен, кой - но е факт, че в момента е на 60% от това, което беше и на 160% по-далеч от това, което може да бъде (ако не му е късон и на него вече, ама да речем, че не е).

Дано някой измежду Ташев и Деян Иванов (ако спрат тия безкрайни контузии) да успее да покаже добро израстване и да стане читав играч!

На Цоневите никой не им се сърди - просто се учудвам, че могат да поставят условия.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 10:41 am 
Аватар

Според мен, просто предпочитат да са първи на село, а не последни, в града.Това е. Може да им се отрази добре или да станат като Лъчо Балтанов. Времето ще покаже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 10:43 am 
Аватар

И така да е, това само показва, че не са за отбор като нашия. Особено пък в сегашната ни ситуация.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 10:50 am 
Аватар

Да отиват, да чакат мача на живота си срещу нас да се доказват пред майките си за да могат после доволно да размахват китки и ушенца към сектор Б, както почти всеки дето е ял хляб на Герена и после се е помислил за Марадона.
Футболисти нямащи още 20 години да правят фасони и да искат обещано титулярно място е меко казано скандално, при положение че и двамата имат мачове като титуляри и никога не са били дълбоки резерви. Най-малко има право на претенции Борислав заради тежката контузия, която клуба му лекува!
Да отиват да следват пътя на Балтанов и другите непълноценни футболисти мислещи се за по-добро отколкото са.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 11:04 am 

Контузията на Боби не се ли поема от националния отбор? Понеже май в мач на националите се контузи :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 11:07 am 
Аватар

tzvetan_22 написа:
Според мен, просто предпочитат да са първи на село, а не последни, в града.Това е. Може да им се отрази добре или да станат като Лъчо Балтанов. Времето ще покаже.

А Лъчко Балтанов какво постигна, да питам? Футболист на 29 играе в борещия се да остане в А група (Ботев). Защото това си е все едно, дали играеш в Ботев, Пирин или Марек. Няма абсолютно никаква разлика, въпреки неистовите желания на папагалите да се представят като гранд.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 431, 432, 433, 434, 435, 436, 437 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]